70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar iyi sabahlar izmirde yağmurlu bir günden güneşli bir güne geçerken keyfim yerine geldi son 1,5 saatim işte sonra çıkıp gezicem yediklerime dikkat edicem umarım :))))
plazmiqcim günaydın başla bakalım sonuçlarını görmek isteriz tabi güzel olrusa bizde başlarız :))

evet arkadaşlar artık internetim kesintisiz olcak inş hergün girebilirim. bu arada bende bugün başladım elmalı limonlu tarçınlı... karışıma ve sabah saat 9:20 falan dı evruli diye bi program vardı spor yaptırıyo ona başladım. şuan 78 kiloyum hedefim 60 olacakları paylaşmaya devam edeceğim. hepinize kolay gelsin umarım istediğimiz kilolara geri gelcez.

günaydın kızlar
sabah yine 1 poaça az peynir ve şekersiz çay içtim şimdide bir ada çayı içeyim dedim öglene kıymalı pide var çok az yicem birde dualarınıza ihtiyacım var saat 2 de iş görüşmem var bana dua edin kızlar hepinizi seviyorum öpüldünüz kocaman....

günaydınlar herkesee:)

inşallah hayırlısıyla güzel geçer görüşmen, allah yardımcın olsun canım:Saruboceq:

bu sabah annem peynirli börek yapmıştı ondan yedim yarım, kepek ekmeğini de iki dilim yerine bir dilim yedim ama içim yine de rahat değil, ne kadar kötü yaptım sizce kızlarbenneyaptımki

günaydın canlarım
kızlar bence bu poğaça börek işleri diyetimizi zorluyor ama naapalım nefsimiz de körlüyorlar galiba,onları yemeseniz belki gözünüz dönecek daha fazla yiyeceksiniz...
ben bi sene her sabah kahvaltıda 1 poğaça yiyordum,sonra bi yerde her gün yenilen bir poğaçanın nasıl kiloya dönüştüğünü okumuştum,dikkat edelim derim...
ben bugün evdeyim,ev kahvaltısı yaptım ama yine de dikkat ettim abartılı bi şey yememeye dikkat ettim...evimi b.k götürüyo afedersiniz,bugün çok sıkı temizlik yapmam lazım,birazdan başlayacağım...
benim oğlumun da 2 tane dişi var,epey uzadılar emzirirken o kadar canım acıyor ki anlatamam...emmediği zamanlarda bile sürekli sızlıyor...bi de en başında böyle acılar olmuştu ama bi daha olmaz sanıyordum
nuraycım sen evde kızınla yalnızsın sanırım...valla bence bu dünyanın en zor işi...benim annembabam yanımda sağolsunlar çok sanırlılar...sabah bi kahvaltı ettirmedi inanın,kaç kişi zor başedeiyoruz
evet kızlar bugün de böyle başladı...herkese diyetten şaşmaya güzel bir gün diliyorum

işletme okudum ben canım yeni mezun sayılırım bi faktoring kurumunda çalışıyordum ki dün akşam itibariyle işten çıkarıldım..neyse hayırlısı olsun bana iş mi yok zaten ders de veriyorum evde çouklara
bi süre idare eder beni..

zeynepcim ne işinde çalışıyorsun? ne okudun?

aynı gramları vermişiz tebrik ederim seni..
işletme okudum ben canım yeni mezun sayılırım bi faktoring kurumunda çalışıyordum ki dün akşam itibariyle işten çıkarıldım..neyse hayırlısı olsun bana iş mi yok zaten ders de veriyorum evde çouklara
bi süre idare eder beni..

güleysa canım ben de yaptım kozmik temizligi ben o kadar kötü olmadım bilmiyorum..kaç kilo farketti sende? tam yapabildin mi hepsini? ben de bu sabah itibariyle bir haftada 3 kilo vermiş oldum ama
p.tesiye kadar çok da degiştirmeem yedigimi içtigimi yavaş bi geçiş olsun normale diye..

evet canim ya kizla ben varim esimde restorani 3ten sonra aciyor o yuzden 3e kadar evde sagolsun o kizla ilgileniyor ben islerimi hallediyorum ev isleri cok kalori yaktirir bugun spor yapmis olursun ..................Asya ninda iki disi var altta sanirim dahada geliyor ama sukur seninki gibi isirmiyor henuz onu kesfedemedi cadi kizim

dualarımız seninle umarım istediğin gibi geçer görüşmen

iyi günler arkadaşlar ben bugün ancak kahvaltı yapabildim oğlum sağolsun izin vermedi bi türlü şimdi lahana marul maydanoz havuç'tan salata yaptım onu yiyorum canım başka bişi istemedi akşama da portakallı kereviz var
hepinize iyi haftasonları dilerim:1hug::1hug:

sabah bir tost ve cay ictim oglen 1kase mercimek corbasi 1paket etiformun suntaya benzerlerinden yedim aksamada dunden kofte var onu yerim salatayla

canım lısteye benıde dehıl ettıgın ıcın tesekkür ederım ben artık pazartesıden ıtıbaren dısıplınle gırısecem ama günlük yaklasık olarak ne yıyecegımı bana bıldırırsenız sevınırım suan 70 kıloyum ve hedefım 55

Çok üzüldüm canım işten çıkarıldığına.Umarım hakkında hayırlısı olur.
Ben bugün normal kahvaltımı yaptım.Öğlen 4 adet baklava dilimi büyüklüğünde Beypazarı kurusundan yedim (tereyağlıydı benneyaptımki) Akşamda kızlar mercimekli köfte istediler.kendime yağsız hazırladım.yağsızda pek bişeye benzemedi ama galiba bugün sınırları zorladım biraz Çok üzgünüm çoook

iyi akşamlar hanımlar. ben de sabah hafif bi kahvaltı yaptım, öğlen kuzenime gittik orda da salata ve lahana kavurması vardı az yağlı ondan yedim.birazdan da salata yerim. sirkeli suyumu içicem şimdi. bir gün kaldı kilo bildirimine, yarın bari tutayım şu boğazımı

ya ben geçmişi okuyamıyrm zamanım olmuyor diye.madamxl hamilemisin?istiyormuydun?sanki öyle anladım.eğer öyleyse hayırlı olsun.banada dua et canım

slm canım evet istiyorduk ama ben kiloya bağlıyordum nitekimde biraz öyle oldu 4 kilo verdim kazancım var :lepi: darısı seninda başına olsun canım dileğim en kısa zamanda sende aramıza katılısın :Saruboceq::CüvCüv::1hug:

slm 2009 yazın çıtırları nassınız bakim her zaman giremiyom ama okumaya gayret ediyom özlemişim sizleri pazartesiye az kaldı 1 gün bu haftanız istediğiniz gibi geçmiştir umarım sporlar az yemeler yerimseniben kızlar hayırlısıyla kasım annesi olucam darısı tüm isteyen arkadaşların başına rabbim istiyenlere nasip eder inş.:Saruboceq: hepinizi öpüyorum kendinize ve sağlığınıza iyi bakın görüşmek üzere :teytey::1hug:a.s.

kızlar bu akşam eltimler bize geldi,annem etli ekmek yapmıştı...temizlik yaptım,çok acıkmıştım ona rağmen tuttum kendimi yemedim...yine haşlanmış sebzelerimden yedim...
inşallah pzt ye biraz daha kilo vermiş olurum
ben yatıyorum,bugün de böyle bitti iyi geceler

slm kızlar bende aranıza katılmaya karar verdim .uzun bir diyet hikayem var yazsam şoka girersiniz galiba 59 lardan aşagı düşmüş bir hatynym şu an eger yanlış degil ve kilo almamışsam bir hafta önce 77 kiloydum.. kilodan geçin vucudum acayip derecede lacka oldu fit bir hatun iken.. diyet yapmak istem,iyporum belki sizlerin arasında yeniden motive olabilirim.. eger vaktim olursa size diyet hikayemi yazarım sizde içinden cok güzel fikirler alırsınız fikirden ziyade ders.. birde rica edecegim akşamları girebilen arkadaşlar varsa bana yazsın lütfen ben çalıştıgım için gündüz giremiyorum.. herkese güzel pazarlar

kızlar aranıza katılalı sadece 2 gün oldu ama artık bende motıve olmaya basladım.ılk gün kendımı tutmustum ama aksam dayanamayıp pızza yemıstım ve kendıme cok kızdım dün ıse kahvaltıda tost yedım[valla ne yalan söylım esım yapmasa yemezdım]sonra kızdım kendıme aksama kadar bısey yemedım.gözümün önünde döner yeyenler bıle oldu tuttum kendımı.aksamsa sadece karpuz bı dılım ekmek ve peynır yedım.kızlar bu arada sezonu gelsın hepınıze önerırım karpuzu.bundan 3 sene önce[ahh ahhhhhhh nerde o günler]karpuzla 10 kılo vermıstım.neyse bugün kahvaltı bıraz zengın olacak eeee nede olsa pazar.mcdonalds kahvaltısı var.ama aksam sadece hafıf seyler yeyecegıme yada agır ama az seyler yeyecegıme söz verıyorum.ınanmıyorum yaaaaaa bu benmıyım benı ınanılmaz bı motıveyle baslattınız kızlar sıze mınnettarım hepınızı öpüyorum dostlarım benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…