günaydın kızlar
sabah yine 1 poaça az peynir ve şekersiz çay içtim şimdide bir ada çayı içeyim dedim öglene kıymalı pide var çok az yicem birde dualarınıza ihtiyacım var saat 2 de iş görüşmem var bana dua edin kızlar hepinizi seviyorum öpüldünüz kocaman....
işletme okudum ben canım yeni mezun sayılırım bi faktoring kurumunda çalışıyordum ki dün akşam itibariyle işten çıkarıldım..neyse hayırlısı olsun bana iş mi yok zaten ders de veriyorum evde çouklarazeynepcim ne işinde çalışıyorsun? ne okudun?
aynı gramları vermişiz tebrik ederim seni..
güleysa canım ben de yaptım kozmik temizligi ben o kadar kötü olmadım bilmiyorum..kaç kilo farketti sende? tam yapabildin mi hepsini? ben de bu sabah itibariyle bir haftada 3 kilo vermiş oldum amakızlar ben bugünde kozmik beden temizliğindeyim.ayyy ölecem sanki ya.salı başladım ama yarın bitirecem.kilo için yapmıyrm sağlık için yapıyorum ama bugün yağlı limonlu suyumu içeçem sonrada yarın kendi hayatıma dönecem.aaayyyyy diyetin gözünü seveyim.:1rolleyes:
evet canim ya kizla ben varim esimde restorani 3ten sonra aciyor o yuzden 3e kadar evde sagolsun o kizla ilgileniyor ben islerimi hallediyorum ev isleri cok kalori yaktirir bugun spor yapmis olursun ..................Asya ninda iki disi var altta sanirim dahada geliyor ama sukur seninki gibi isirmiyor henuz onu kesfedemedi cadi kizimgünaydın canlarım
kızlar bence bu poğaça börek işleri diyetimizi zorluyor ama naapalım nefsimiz de körlüyorlar galiba,onları yemeseniz belki gözünüz dönecek daha fazla yiyeceksiniz...
ben bi sene her sabah kahvaltıda 1 poğaça yiyordum,sonra bi yerde her gün yenilen bir poğaçanın nasıl kiloya dönüştüğünü okumuştum,dikkat edelim derim...
ben bugün evdeyim,ev kahvaltısı yaptım ama yine de dikkat ettim abartılı bi şey yememeye dikkat ettim...evimi b.k götürüyo afedersiniz,bugün çok sıkı temizlik yapmam lazım,birazdan başlayacağım...
benim oğlumun da 2 tane dişi var,epey uzadılar emzirirken o kadar canım acıyor ki anlatamam...emmediği zamanlarda bile sürekli sızlıyor...bi de en başında böyle acılar olmuştu ama bi daha olmaz sanıyordum
nuraycım sen evde kızınla yalnızsın sanırım...valla bence bu dünyanın en zor işi...benim annembabam yanımda sağolsunlar çok sanırlılar...sabah bi kahvaltı ettirmedi inanın,kaç kişi zor başedeiyoruz
evet kızlar bugün de böyle başladı...herkese diyetten şaşmaya güzel bir gün diliyorum
günaydın kızlar
sabah yine 1 poaça az peynir ve şekersiz çay içtim şimdide bir ada çayı içeyim dedim öglene kıymalı pide var çok az yicem birde dualarınıza ihtiyacım var saat 2 de iş görüşmem var bana dua edin kızlar hepinizi seviyorum öpüldünüz kocaman....
CANIM HOŞGELDİN ,KAÇ KİLOSUN ÖNCESİNE BAKAMADIM ,EVET İLK ÜÇ GÜN BÖÖLE OLUR VE DAHA SONRA GÖRECEKSİN Kİ CANIN HİÇBİRŞEY YEMEK İSTEMEYECEK MİDEN AZ AMA SIK BESLENMEYE ALIŞACAK VE İNAN Kİ 2 DİLİM KEPEK EKMEĞİ,BOL SALATA (YAĞSIZ)VE YANINDA 2 ADET KÖFTEYLE DOYACAKSIN CANIM
BENCE NEFSİNLE İNATLAŞ BEN ÖLE YAPIYORUM CANIM KENDİNE İYİ BAK EKLEDİM LİSTEYE a.s.a.s.a.s.(HER HEFTA PAZRTESİ KİLO BİLDİRİMİ YAPIYORUZ CANIM
işletme okudum ben canım yeni mezun sayılırım bi faktoring kurumunda çalışıyordum ki dün akşam itibariyle işten çıkarıldım..neyse hayırlısı olsun bana iş mi yok zaten ders de veriyorum evde çouklara
bi süre idare eder beni..
ya ben geçmişi okuyamıyrm zamanım olmuyor diye.madamxl hamilemisin?istiyormuydun?sanki öyle anladım.eğer öyleyse hayırlı olsun.banada dua et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?