- 30 Kasım 2010
- 9.737
- 19.685
- 448
canim benim bende seni ozledim formda fazla yazamiyorum . oglum yeni bir ilaca basladi simdilik alisma devresinde oldugu icin iki aydir kriz gecirmiyordu ilacin etkisindenmi bilmiyom cuma gunu kriz yapti onun disinda gun asiri yorggun hep uyumak istiyor sakinlestiricin etkisi daha vucudun alismasini bekliyoruz insalah bu sefer iyi sonuc alirim bilmiyom ama sanki gelisme var konsatrasiyonu artmis gibi geldi gecen carsamba ilaca basladim bakalim ne olacak....
cok sagol cok tesekur ederim.yaww ben gelene kadar sen sakin gitme heeemasallah verdigin kiloyu gordumde gercekten bende verebilirmiyim acaba yaa bende 78 kiloyum bakalim dogumdan sonra kac kilo olacam:44:
cok haklisin bu forumda oyle bir motivasyon varki herkesin derdi ayni birbirini cok iyi anliyor.bende burda bir hastaligi yendim en basta rabbimin sayesinde ve burda tanistigim arkadaslarimin sayesinde vajinismusu yendim ve simdi de hamileyim sukurler olsun rabbime.insallah bende dogumdan sonra guzel bir sekilde veririm kilolari artikinnn
canim benim bende seni ozledim formda fazla yazamiyorum . oglum yeni bir ilaca basladi simdilik alisma devresinde oldugu icin iki aydir kriz gecirmiyordu ilacin etkisindenmi bilmiyom cuma gunu kriz yapti onun disinda gun asiri yorggun hep uyumak istiyor sakinlestiricin etkisi daha vucudun alismasini bekliyoruz insalah bu sefer iyi sonuc alirim bilmiyom ama sanki gelisme var konsatrasiyonu artmis gibi geldi gecen carsamba ilaca basladim bakalim ne olacak....
sadakan olsun....
bana da oluyor bazen...
5 tl de olsa o ne ağrı bilirim
kafama takma çok düşünme üzerinde
daha çok ağrır inan...
danalar başaklar
canım bu ay müjdeyi vereceksin gibi gibi...
kucağına böcüğünü alacaksın şubat başı
diyette neymiş diyeceksin arkana yaslanıp...
anne olmak ne güzel diye türküler söyleceksin...
sonra geleceksin topiğe...
kızlar bende vereceğim bu kilocukları diye
o zaman bak şimdi gitmeyen yağlar...
kuzucuğun hatrına(emzircen ya)
2 kat hızla gidecek bedeninden....
bende aksattım sporu....hastaydım kırgındım derken..
ne cezalı mekikleri çektim ne başka şey..:18::18:
bu hafta sonu nikah var
istanbula gideceğim..
bakıcıyı ayarlayamadım....
kıyafet bulamadım....
hasta da oldum...
kala kaldım
inş. sadaka yerine geçmiştir cnm..16 yıllık evliyim ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum..eşimde tutmuş ben senin parana nasıl sahip çıktıqını biliyorum diyooanlayın yani ben dikkatsizmişim halbuki ilk defa başıma geliyoo okadar para için sabahtan beri başım aqrıyor yetmedi bide burnum kanadı onun dediqine bakınn yaaa:84::84::84:
hep bir yanım sende inan...
ne yaptı ne etti tek başına diye...
Allah yardımcın olsun cnm
inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız...
tatlım konunun başını tam bilmiyorum da mevzu 5 tl için sanırım
şunu hatırlatayım geçenlerde 100 lira kaybettim ben acayip çok üzüldüm ağladım ama elime bişi geçmedi
üzme sende kendini boşver
dediğin gibi sadakan olsun
daha fazlasının çıkmasını önlemiş olsun 5 lira
canım ayy içim eridii.. Rabbim en acilinde şifalar versin..umarım en kısa zamanda saqlıqına kavuşur bebiş..bende merak ediyordum,Allah yardımcın olsun gerçekten..dışardan geldim,sıkılıyodum zaten,demiştimn ya görümcemin bebğini,safrakeseini alındı azgelişmiş,karaciğere zaarr vermiş diye.işte patoloji sonucu belliolmuş eve geldik k.validem aradı,karaciğer nakli olucak kesin yavrucumKan değerleri aynıymış düşmemişimi ne anlamaıdm ama bukadr aolucağını tahmin etmiyoduk,istanbuldalar yakıdn adeğilki heemn gidesin,üzüldüm ya nakille başarılı olan çok,rabbimin ziniyle şifa bulur inşaalah,tıpta gelişti rabbim izin verirde inş.düzelir daha 3aylık 10günlük..yarın beliiolacak nezamnolacağı,eşimde verebilri bakalım
bende merak ediyordum,Allah yardımcın olsun gerçekten..dışardan geldim,sıkılıyodum zaten,demiştimn ya görümcemin bebğini,safrakeseini alındı azgelişmiş,karaciğere zaarr vermiş diye.işte patoloji sonucu belliolmuş eve geldik k.validem aradı,karaciğer nakli olucak kesin yavrucumKan değerleri aynıymış düşmemişimi ne anlamaıdm ama bukadr aolucağını tahmin etmiyoduk,istanbuldalar yakıdn adeğilki heemn gidesin,üzüldüm ya nakille başarılı olan çok,rabbimin ziniyle şifa bulur inşaalah,tıpta gelişti rabbim izin verirde inş.düzelir daha 3aylık 10günlük..yarın beliiolacak nezamnolacağı,eşimde verebilri bakalım
iyi akşamlar hanımlar ağrılı sancılı bir adet dönemini daha atlattım çok şükür en azından sancılı kısmını ama diyeti fena bozdum sanırım neler yediğimi hatırlamıyorum ama sanki çok yedim gibi basküle çıkmaya korkuyorummm yaaaaa:18::18::18::18::18::18::18:
çok hayırlı haberler vermişsin alacam benim...senin gibi bir annesi olduğu için çok şanslı bir oğlun var ve gerçekten hep dediğim gibi sen çoközelsincanim benim bende seni ozledim formda fazla yazamiyorum . oglum yeni bir ilaca basladi simdilik alisma devresinde oldugu icin iki aydir kriz gecirmiyordu ilacin etkisindenmi bilmiyom cuma gunu kriz yapti onun disinda gun asiri yorggun hep uyumak istiyor sakinlestiricin etkisi daha vucudun alismasini bekliyoruz insalah bu sefer iyi sonuc alirim bilmiyom ama sanki gelisme var konsatrasiyonu artmis gibi geldi gecen carsamba ilaca basladim bakalim ne olacak....
sabah nerde gezdiqimi bilemedim cnm..20liram yok çantamda..harcamadımda..50liram vardı kızıma tunik aldım 25 tl tuttu adam paranın üstünü verdi 20 lirada çantamda vardı 45 lira olması gerekiyor 25 liram var..başka hiçbiryere harcamadım..çok üzüldümm başım falan aqrıdı..pazara falanda gitmedim sinirime..neyse azda olsa sakinleştim..çok bi para deqil ama yinede bir ihtiyacımı karşılardım
naber arkdaşlar...sena benimde çok uykum geldi,5saat azgeldi bugece:26:sabah namzında ytınca böle olur işteyoruldum ya yemek yaptım diye of yaşlanıyorum galiba dışarıda havagüzel ama rüzgar var bende dün balkond aazoturup etrafı seyreyledim menümü yazayım azcıss var ama onada ihtiyacım var emek verdim,yemeliydim
uyanınca ılıksu,1incir
kahvaltı
klasik herzamnkinden
ara
acıktım
1kivi
1bardak sallamayeşilçay(kokusu hoş değil,sallamanın bende az biberiye+mate karışık demledim
öğlen
biraz geç oldu yaff:44:
karalahana dolma(3demet aldım çoğunu eşim yiyecek kocişim .çok severde
birkaçtane pişmişmi diye götürdüm
pişincede 6 tane falan küçük,1tanecikte biber dolma
semizotu yoğurtlu salatacımm
ve şindilik bu....
2.ara
su,bitki çayı
1elma yerim
akşam
eşimle sadece
mercimek çorba içerimdolmaya hayır
şuna kadarda 1.5litre su....uykumu kaçırmak için dışarımı çıksam:26:yoksa şöle uzansammı,kitabı alıyım elime daha güzel uyunuyo ders çalışırkenn
nasılsınız hatunlar,ben çok iyiyim şükür...
menümü yazayım hemen
sabah
2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek üzeri beyaz peynir,1 tane yumurta haşlama,söğüş salata,4 siyah zeytin,2 bardak çay
ara
3 sunta,1 form plus çay
öğle
3 kaşıkıspanak kavurma,çeyrekpiliç but(fırında),2 kaşık pilav,yeşil salata
ara
1 küçük yeşil elma
akşam
1 tabak etli kuru fasülye,4 kaşık yoğurt,bol acı süs biberi(taze)
gün boyu 3 lt. su
SPOR:30 dk. ayakta eliptik bisiklet,200 tane plates topunda yarım mekik
gece yatmadan tarçınlı sütümü içerim günü bitiririm...nasıl olmuş yazarken çok gibi geldi ama:26::26:
canım neden bozdunki diyetini...diyetini bozmadanda karnını doyurabilirsin..hasta olmak yada moralimizin bozuk olması bizi yemeye itmemeli..yoksa zararlı çıkarız..sıcak bir çorba ardında güzle bir yemek ve salata yiyebilirdin..bahanelerin arkasına sıqınırsak kilo veremeyiz..kaçamak hakkımız sadece hafta sonu cnm
deryammm hoşgeldin cnmmnerdesin sen bugün hiç görünmedin :78:
canım neden bozdunki diyetini...diyetini bozmadanda karnını doyurabilirsin..hasta olmak yada moralimizin bozuk olması bizi yemeye itmemeli..yoksa zararlı çıkarız..sıcak bir çorba ardında güzle bir yemek ve salata yiyebilirdin..bahanelerin arkasına sıqınırsak kilo veremeyiz..kaçamak hakkımız sadece hafta sonu cnm
çok kalorili şeyler yemedim ama genede çok pişmanımmm telafi edicem inş :26::26::26::26:
hoş buldum aşkitom ..işteydim canım geldim yemek yap spor yap duş al çocukları doyur derken benim girmem 8 i buluyor canım yaaaa...gündüz işyerinde internet hatta bilgisayara girme imkanım olmadığı için anca akşamları gelebiliyorum oda koşa koşa oluyor bitanem
sanırım ben öqünlerimi çok az tutuyorum yarı aç gibiyim..menün çok güzel hayatım canım çekti valla kurufasulye ve ıspanaktan alabilirim kaldıysa :26:
hemen servis edebilirim canımcım...ben çok aç olmuyorum hatta sırf öğün atlamamak için yemek yiyiyorum oyüzdende midem hep dolu gibi...sadece regl öncesi dönemde aynı yememe rağmen gözüm aç oluyor ve açlık hissediyorum amaaaaaaa kendimi tutuyorum...bide senacım dikkat ettim hani sana yazmıştım ya iki kez toplu düşüş yaşadım diye...ikiside reglime 3-4 gün kala olan bildirimlere denk gelmiş,demekki benim meto reglden önceki hafta atak yapıyor bende kendimi frenleyip sapıtmayınca cuk diye 1 ile 1.3 kg. arası veriyorum...sonraki haftalar ise sonraki regl haftasına kadar 200 ile 400 arası gidiyor...demek benim vücudun sistemi bu değilmi aşkitom nedersin:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?