70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hep bir yanım sende inan...
ne yaptı ne etti tek başına diye...
Allah yardımcın olsun cnm
inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız...

kaç aylık hamilesin tatlım

canım geçmiş olsun tekrardan..gelişme olmasına çok sevindim..inş.bişeyciqi kalmaz canım..dualarımız sizinle

sadakan olsun....
bana da oluyor bazen...
5 tl de olsa o ne ağrı bilirim
kafama takma çok düşünme üzerinde
daha çok ağrır inan...

inş. sadaka yerine geçmiştir cnm..16 yıllık evliyim ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum..eşimde tutmuş ben senin parana nasıl sahip çıktıqını biliyorum diyoo anlayın yani ben dikkatsizmişim halbuki ilk defa başıma geliyoo okadar para için sabahtan beri başım aqrıyor yetmedi bide burnum kanadı onun dediqine bakınn yaaa:84::84::84:

belim ve karnım çok fena ağrıyor
regl olcam heralde bugün yarın
gerçi şişliğim falan yok ama
bu aa vücudum bi garip

inşaallah müjdeyi verriirm gibi:))
ağzından bal damlıyor hayatım şiir gibi olmuş şimdide kafiye olmasada serbest şiirhamile kalayımda hayırlısıyla veririm sonra toptanzaten 6yıl olcak tedaviye başla bırak kendimi tutuyorum zaten abartı iştahımd ayok yoksa çok alırdım,işte metobolizma kurbanıyımama veripde hamile kayım idye düşünürken kalsam daha ne isterim 2.tüpbebeğe gerek kalmadan,kalmakta yetmiyrosağlıkla kucağıma almak önemli kanpıhtılaşmasınıd aöğrendim yeni,daha başaka nevar rabbim bilir....zaten doğumdan sonrada inşalalah 79lar toğiğind egelrim ,90lar değilde
inşaallah kıyafette bulursun,bakıcıda..sen çalışıyomuydun?sezon sonu nebakıcısı?

çıktım dışarı aldım tambuğdayekmeğimi,yeşiliklerimi oturdum biyere ekmek arası yaptımmmdermişim...
yok yarınsabaha aldım ekmeğimi,öyle gezerken eşimaradı arabayla döndük azda o gezdirdi canımbenim,hani çocuk gezdiiri oyalarsın yaabunalıyorum ayşe bazen yalnızlık zorevde,bişey büyütsem çiçek,böcek bilmiyorum popo olmaısnda büyüyenbenim ailem çok aklablıktır 4kardeşiz,evde babaanemizde olurdu,bebeğim olmadıkça yalnızlık bunalttı beni,ankaraya gidnce gelesim gelmiyor hele eşimde :benleysehoş artık sadeces on numaramız evde oda ya okuld aya dershanede ama enazından evde 5kişi oluyoruz:84:2senedir aöf okuyorumda az oyalandım,sporda var işte:26:ama asıl benim tatlı böcüğüm,kuzum olsunda onu büyüteyim,sulayım onu

tatlım konunun başını tam bilmiyorum da mevzu 5 tl için sanırım
şunu hatırlatayım geçenlerde 100 lira kaybettim ben acayip çok üzüldüm ağladım ama elime bişi geçmedi
üzme sende kendini boşver
dediğin gibi sadakan olsun
daha fazlasının çıkmasını önlemiş olsun 5 lira

hep bir yanım sende inan...
ne yaptı ne etti tek başına diye...
Allah yardımcın olsun cnm
inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız...

bende merak ediyordum,Allah yardımcın olsun gerçekten..dışardan geldim,sıkılıyodum zaten,demiştimn ya görümcemin bebğini,safrakeseini alındı azgelişmiş,karaciğere zaarr vermiş diye.işte patoloji sonucu belliolmuş eve geldik k.validem aradı,karaciğer nakli olucak kesin yavrucumKan değerleri aynıymış düşmemişimi ne anlamaıdm ama bukadr aolucağını tahmin etmiyoduk,istanbuldalar yakıdn adeğilki heemn gidesin,üzüldüm ya nakille başarılı olan çok,rabbimin ziniyle şifa bulur inşaalah,tıpta gelişti rabbim izin verirde inş.düzelir daha 3aylık 10günlük..yarın beliiolacak nezamnolacağı,eşimde verebilri bakalım

bugün ki menümü yazayım sizlere

kalkınca
1 bardak su

kahvaltı

peynir domates maydanozlu sandviç
açık şekersiz çay

arada
1 kuru incir
4-5 badem
form çayı

öğlen
pasta börek ydim :78::78::78:
ama abartmadım valla

arada
3-4 badem
1 incir

akşam
hellimli salata
1 bardak ayran

yatmadan
çilek

iyi akşamlar hanımlar ağrılı sancılı bir adet dönemini daha atlattım çok şükür en azından sancılı kısmını ama diyeti fena bozdum sanırım neler yediğimi hatırlamıyorum ama sanki çok yedim gibi basküle çıkmaya korkuyorummm yaaaaa:18::18::18::18::18::18::18:

canım aysebahar 5 lirayı örnek verdi bnm 20 liram kayıp..can saqlıqı olsun napalım..sende yaşadın işte insan yinede üzülüyor..amin cnm inş..

canım ayy içim eridii.. Rabbim en acilinde şifalar versin..umarım en kısa zamanda saqlıqına kavuşur bebiş..

çok geçmiş olsun canımcım...allah tez zamanda şifasını verir inşallah...allah anasına babasına sevdiklerine bağışlasın inşallah kuzum

canım neden bozdunki diyetini...diyetini bozmadanda karnını doyurabilirsin..hasta olmak yada moralimizin bozuk olması bizi yemeye itmemeli..yoksa zararlı çıkarız..sıcak bir çorba ardında güzle bir yemek ve salata yiyebilirdin..bahanelerin arkasına sıqınırsak kilo veremeyiz..kaçamak hakkımız sadece hafta sonu cnm

deryammm hoşgeldin cnmm nerdesin sen bugün hiç görünmedin :78:

çok hayırlı haberler vermişsin alacam benim...senin gibi bir annesi olduğu için çok şanslı bir oğlun var ve gerçekten hep dediğim gibi sen çoközelsin

çok geçmiş olsun tatlımcım...dediğin gibi bir ihtiyacını görürdün ama canın sağolsun başının gözünün sadakası olsun canım

evet mercimek çorba ve boltere yedim1tanede domates,1tanede dolma kçırdım eşimde bana izin verme dedim
yankomşumda 5biryerde sallam çayımıd aiçtim geldim.kociş türkkahve istiyor banda iyi gelicek kafamı toplamam lazım,su içmeye devamm,başkada azmeyve belkiş şuan bile açım yani bugün hafifim

nasılsınız hatunlar,ben çok iyiyim şükür...
menümü yazayım hemen
sabah
2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek üzeri beyaz peynir,1 tane yumurta haşlama,söğüş salata,4 siyah zeytin,2 bardak çay
ara
3 sunta,1 form plus çay
öğle
3 kaşıkıspanak kavurma,çeyrekpiliç but(fırında),2 kaşık pilav,yeşil salata
ara
1 küçük yeşil elma
akşam
1 tabak etli kuru fasülye,4 kaşık yoğurt,bol acı süs biberi(taze)
gün boyu 3 lt. su
SPOR:30 dk. ayakta eliptik bisiklet,200 tane plates topunda yarım mekik
gece yatmadan tarçınlı sütümü içerim günü bitiririm...nasıl olmuş yazarken çok gibi geldi ama:26::26:

sanırım ben öqünlerimi çok az tutuyorum yarı aç gibiyim..menün çok güzel hayatım canım çekti valla kurufasulye ve ıspanaktan alabilirim kaldıysa :26:

hoş buldum aşkitom ..işteydim canım geldim yemek yap spor yap duş al çocukları doyur derken benim girmem 8 i buluyor canım yaaaa...gündüz işyerinde internet hatta bilgisayara girme imkanım olmadığı için anca akşamları gelebiliyorum oda koşa koşa oluyor bitanem

canım iyi yine halin kalıyor..ben çalışırken yemeqi annem hazırlıyordu hatta sofrayı bile kuruyordu..işten gelip çoqu zaman yemek bile yemeden yatıp uyurdum sabaha kadar..tekrar başlayınca napıcam bakalım..tatil dönüşü iş ayırmadan başlıcam artık..evde durdukça psikolojim bozuluyor..istanbulda olup iş konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar yokmu aramızda :26:

sanırım ben öqünlerimi çok az tutuyorum yarı aç gibiyim..menün çok güzel hayatım canım çekti valla kurufasulye ve ıspanaktan alabilirim kaldıysa :26:

hemen servis edebilirim canımcım...ben çok aç olmuyorum hatta sırf öğün atlamamak için yemek yiyiyorum oyüzdende midem hep dolu gibi...sadece regl öncesi dönemde aynı yememe rağmen gözüm aç oluyor ve açlık hissediyorum amaaaaaaa kendimi tutuyorum...bide senacım dikkat ettim hani sana yazmıştım ya iki kez toplu düşüş yaşadım diye...ikiside reglime 3-4 gün kala olan bildirimlere denk gelmiş,demekki benim meto reglden önceki hafta atak yapıyor bende kendimi frenleyip sapıtmayınca cuk diye 1 ile 1.3 kg. arası veriyorum...sonraki haftalar ise sonraki regl haftasına kadar 200 ile 400 arası gidiyor...demek benim vücudun sistemi bu değilmi aşkitom nedersin:26:

Son düzenleme:

işte canım kendi vücudumuzu çözmek budur kesinlikle vücut sisteminden kaynaklanıyor..sen bunları benden çok daha iyi bilirsin tatlım..sanırım reqliyken vücut çok fazla ödem yapıyor ve reql sonrası hem haftalık verdiqin kilo hemde ödem gitmeye başlayınca büyük kilo kaybı oluyor..buda reql öncesine denk geliyor..bende dikkat ediyorum reql öncesi yada sonrası kilo kaybı yada kilo artışı olmuyor..ne kadar vereceksem yine okadar veriyorum..hiçbişey deqişmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…