70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

insanın annesi yanındayken öyle oluyor sırtını dağ gibi yaslıyorsun...bende buraya tayin gelmeden önce annem yanımda çocuklara bakıyordu ,o evdeyken ben bir geliyordumki herşey hazır oturup yiyip kalkıyordumbitek sofrayı toplayıp dinlenme faslına geçiyordum...anneler baş tacımız...bide burda yalnızım evde 3 tane erkek var ve hepsi hizmet bekliyor ister istemez yapmak zorundayım çünkü başka biri yokki....sağolsun büyük oğlum bu sene yetiştide ipin ucundan tutuyor annesinin kuzusu...bazen isyan ediyorum yeter artık diye ama genede kıyamıyorum yapıyorum

iyi akşamlar kızlar mönüyü yazıp çıkacağım çok yorgunum bi duş alıp yatıcam

mönü
sabah.
2 dilim ekmek
salatalık
peynir
1 çay kaşığı bal

ara:
yarım tatlı maya çörek
1 salatalık

öğle:
1 adet biber dolma

ara:
1 adet fındık 2 adet kaju

akşam:
bir bardak hazır çorba

limonlu soda
hareket edermiyim bilmiyorumçok yorgunum yarına bırakayımhareketi

kızlar görüşmek üzere

evet cnm aynen öyle..sürekli bir işim olsun bende yapmaya razıyım..çok bunaldım evde..izine çıkıp gelelim hemen çalışmak istiyorum..:97:

evet cnm aynen öyle..sürekli bir işim olsun bende yapmaya razıyım..çok bunaldım evde..izine çıkıp gelelim hemen çalışmak istiyorum..:97:

hayırlısıyla oda olur inşallah canımcım...sen azimli hatunsun bulursun sen ben sana güveniyorum ...allah herşeyi gönlüne göre versin inşallah

canım hafta arası kaçamak yapmasak daha iyi olur..biberdolması yemişsin birde tatlı çörek ..kaçamak sayın çoqalmış..kaju bile kaçamaktan sayılır bunları hafta sonuna sakla hafta içi yasak canım

inşallah deryammm Rabbim herkeslerin kalbine göre versin herkes iki alemdede en güzel yerlerde olsunn

kuşum bu kızlar nerdeler biliyonmu ...sanki paylaşımlar azaldımı banamı öyle geliyor,sanki daha çok sohbet ediyorduk menü paylaşıyorduk...kızlar gevşedi sanki hımmmm:26::26:

kızlar laptopun başında uyukluyorum.. hafiften bir karın aqrım var..istirahat edeyim biraz..hepinize iygeceler tatlı tatlı rüyalar diliyorum sabah nasip olursa görüşürüz arkadaşlar

kızlar laptopun başında uyukluyorum.. hafiften bir karın aqrım var..istirahat edeyim biraz..hepinize iygeceler tatlı tatlı rüyalar diliyorum sabah nasip olursa görüşürüz arkadaşlar

öptüm bitanem kendine dikkat et,hayırlı geceler

rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah .hamilelerin duaları kabul olurmuş dua et bacılarınada zayıflamak isteyen hedefine ulaşsın bebek isteyenler yavrularına kavuşsun

bende son zamanlarda 2 ileri 3 geri bi yiyom bi yemiyom dikiş tutturamıyorum.bu yüzden tartıdan uzaktayım bu konuda moral motivasyonumu kaybettim nedense.tümgün rahatım akşam oluyo doymak bilmiyorum bunu bi çözümlesem rayına giricemde işte olmuyo

kuşum bu kızlar nerdeler biliyonmu ...sanki paylaşımlar azaldımı banamı öyle geliyor,sanki daha çok sohbet ediyorduk menü paylaşıyorduk...kızlar gevşedi sanki hımmmm:26::26:

gelirler cnm gündüz ara ara çoqu burdaydı..birde geç saatlerde müsait olup gelenler oluyor..aslında dediqin gibi gevşedilermi ne...kulaklarını çekmek lazım gittim cnmm

gevşemek ne kelime sarktık nerdeyse
allah rahatlık versin sena
ben hamarat bi ev hanımı olaraktan hala temizlik yapmaktayım

fıstıkım aslında bir kaç gece dişini sıkıp az yesen miden küçülür sen bizden daha ustasın biliyorsun aslında ama niye böyle kendini kasıyorsunki tatlım:44::44:

fıstıkım aslında bir kaç gece dişini sıkıp az yesen miden küçülür sen bizden daha ustasın biliyorsun aslında ama niye böyle kendini kasıyorsunki tatlım:44::44:
size laf yetiştirirken tüllerimi kurutmuş makina neyse bu seferlik buruşuk olsun moda der geçeriz
ya nebilim bi bozuldu düzenim bi türlü toparlanamıyorum.1 hafta toparlıyorum sonra yine düzenim bozuluyor.üzerimde bi reehavet var bundan kurtulsam toparlanacamda işte bakalım nezaman.nezamandır temizlik yapacaktım havalar düzelmedi neyse bugün başladım epey bişiler yaptım ve hala yapmaktayım evimi düzene sokim bende düzene girerim inşallah.zaten yazın rahat oluyorum ben pek yemekle aram olmuyo bu ayda böyle bi ileri bi geri devam ederim sonra toparlarım havalarla beraber.

hadi bakalım güle güle kirlen...bende bahar temizliğine girişicemde tembellik yapıyorumdediğin gibi yazın bende çok yemek aramıyorum daha çok hafifzeytinyağlı yada kahvaltı türü geçiştiriyoruz...hayırlısı bakalım azmimiz bol olsun bitanem

ben kaçıyorum kızlar çocuklar yatmışlar gel bizi öp diye yırtınıyorlarhepinize huzurlu geceler yarın akşam görüşürüz

olmaz kirlenmeyeyim ben tembel hatunum bana bu temizlik 1 ay gitmeli hadi bakalım sanada allah rahatlık versin

kız şu diyet bisküvilere sunta deme zatı tok tutsun diye zorla yiyorum
bide senin dediğin aklıma gelince tahta kemiriyomuşum gibi hissediyorum

menün güzel olmuş tatlım onuda eklemeden geçemiyciiiiimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…