canım iyi yine halin kalıyor..ben çalışırken yemeqi annem hazırlıyordu hatta sofrayı bile kuruyordu..işten gelip çoqu zaman yemek bile yemeden yatıp uyurdum sabaha kadar..tekrar başlayınca napıcam bakalım..tatil dönüşü iş ayırmadan başlıcam artık..evde durdukça psikolojim bozuluyor..istanbulda olup iş konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar yokmu aramızda :26:
insanın annesi yanındayken öyle oluyor sırtını dağ gibi yaslıyorsun...bende buraya tayin gelmeden önce annem yanımda çocuklara bakıyordu ,o evdeyken ben bir geliyordumki herşey hazır oturup yiyip kalkıyordumbitek sofrayı toplayıp dinlenme faslına geçiyordum...anneler baş tacımız...bide burda yalnızım evde 3 tane erkek var ve hepsi hizmet bekliyor ister istemez yapmak zorundayım çünkü başka biri yokki....sağolsun büyük oğlum bu sene yetiştide ipin ucundan tutuyor annesinin kuzusu...bazen isyan ediyorum yeter artık diye ama genede kıyamıyorum yapıyorum
evet cnm aynen öyle..sürekli bir işim olsun bende yapmaya razıyım..çok bunaldım evde..izine çıkıp gelelim hemen çalışmak istiyorum..:97:
iyi akşamlar kızlar mönüyü yazıp çıkacağım çok yorgunum bi duş alıp yatıcam
mönü
sabah.
2 dilim ekmek
salatalık
peynir
1 çay kaşığı bal
ara:
yarım tatlı maya çörek
1 salatalık
öğle:
1 adet biber dolma
ara:
1 adet fındık 2 adet kaju
akşam:
bir bardak hazır çorba
limonlu soda
hareket edermiyim bilmiyorumçok yorgunum yarına bırakayımhareketi
kızlar görüşmek üzere
hayırlısıyla oda olur inşallah canımcım...sen azimli hatunsun bulursun sen ben sana güveniyorum ...allah herşeyi gönlüne göre versin inşallah
inşallah deryammmRabbim herkeslerin kalbine göre versin herkes iki alemdede en güzel yerlerde olsunn
inşallah deryammmRabbim herkeslerin kalbine göre versin herkes iki alemdede en güzel yerlerde olsunn
kızlar laptopun başında uyukluyorum.. hafiften bir karın aqrım var..istirahat edeyim biraz..hepinize iygeceler tatlı tatlı rüyalar diliyorum sabah nasip olursa görüşürüz arkadaşlar
Kizlar masallah Size Valla ne guzel Kilo veriyorsunuz. Bende aslinda vermek istiyordum ama hamile kaldim bu arada. Artik Kismetse doğumdan sonraya kaldı. Ama sunu merak ettim diyetisyene falan da gidiyormusunuz yoksa sadece burda birbirinize verdiginiz motivasyonla mı zayıflıyorsunuz?
bende son zamanlarda 2 ileri 3 geri bi yiyom bi yemiyom dikiş tutturamıyorum.bu yüzden tartıdan uzaktayımiyi akşamlar hanımlar ağrılı sancılı bir adet dönemini daha atlattım çok şükür en azından sancılı kısmını ama diyeti fena bozdum sanırım neler yediğimi hatırlamıyorum ama sanki çok yedim gibi basküle çıkmaya korkuyorummm yaaaaa:18::18::18::18::18::18::18:
kuşum bu kızlar nerdeler biliyonmu ...sanki paylaşımlar azaldımı banamı öyle geliyor,sanki daha çok sohbet ediyorduk menü paylaşıyorduk...kızlar gevşedi sanki hımmmm:26::26:
gevşemek ne kelimekuşum bu kızlar nerdeler biliyonmu ...sanki paylaşımlar azaldımı banamı öyle geliyor,sanki daha çok sohbet ediyorduk menü paylaşıyorduk...kızlar gevşedi sanki hımmmm:26::26:
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah .hamilelerin duaları kabul olurmuş dua et bacılarınada zayıflamak isteyen hedefine ulaşsın bebek isteyenler yavrularına kavuşsun
bende son zamanlarda 2 ileri 3 geri bi yiyom bi yemiyom dikiş tutturamıyorum.bu yüzden tartıdan uzaktayımbu konuda moral motivasyonumu kaybettim nedense.tümgün rahatım akşam oluyo doymak bilmiyorum bunu bi çözümlesem rayına giricemde işte olmuyo
size laf yetiştirirken tüllerimi kurutmuş makinafıstıkım aslında bir kaç gece dişini sıkıp az yesen miden küçülür sen bizden daha ustasın biliyorsun aslında ama niye böyle kendini kasıyorsunki tatlım:44::44:
size laf yetiştirirken tüllerimi kurutmuş makinaneyse bu seferlik buruşuk olsun moda der geçeriz
ya nebilim bi bozuldu düzenim bi türlü toparlanamıyorum.1 hafta toparlıyorum sonra yine düzenim bozuluyor.üzerimde bi reehavet var bundan kurtulsam toparlanacamda işte bakalım nezaman.nezamandır temizlik yapacaktım havalar düzelmedi neyse bugün başladım epey bişiler yaptım ve hala yapmaktayımevimi düzene sokim bende düzene girerim inşallah.zaten yazın rahat oluyorum ben pek yemekle aram olmuyo bu ayda böyle bi ileri bi geri devam ederim sonra toparlarım havalarla beraber.
olmaz kirlenmeyeyim ben tembel hatunum bana bu temizlik 1 ay gitmelihadi bakalım güle güle kirlen...bende bahar temizliğine girişicemde tembellik yapıyorumdediğin gibi yazın bende çok yemek aramıyorum daha çok hafifzeytinyağlı yada kahvaltı türü geçiştiriyoruz...hayırlısı bakalım azmimiz bol olsun bitanem
nasılsınız hatunlar,ben çok iyiyim şükür...
menümü yazayım hemen
sabah
2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek üzeri beyaz peynir,1 tane yumurta haşlama,söğüş salata,4 siyah zeytin,2 bardak çay
ara
3 sunta,1 form plus çay
öğle
3 kaşıkıspanak kavurma,çeyrekpiliç but(fırında),2 kaşık pilav,yeşil salata
ara
1 küçük yeşil elma
akşam
1 tabak etli kuru fasülye,4 kaşık yoğurt,bol acı süs biberi(taze)
gün boyu 3 lt. su
SPOR:30 dk. ayakta eliptik bisiklet,200 tane plates topunda yarım mekik
gece yatmadan tarçınlı sütümü içerim günü bitiririm...nasıl olmuş yazarken çok gibi geldi ama:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?