70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar herkese,
bugünkü menüm
SABAH 2 dilim form etimek
domates peynir salatalık 3 zeytin
ARA 1 yeşil elma
ÖĞLEN bir kase çorba,5 adet nagıt yanında domates
ARA 3 tane form bisküvi yanında yeşil çay
AKŞAM 1 kase çorba 5 tane mercimek köfte
nasılım durmak yok yola devaammm

canım sen maaşallah güzel vermışın kiloları daim olur inş az evvel tartıya çıktım zamansızdı biliyorum ama kendimle yüzleşmek istedim regl 4. günü 1 kğ almışım gözüküyo ödemdir dimi ayy en baştan böle hatalar yapmak istemiyorum yaaa güzel güzel veriyodum

tatlım akşam ki mercimek köfteler fazla olmuş
bide bu nagetların üstünde ki galeta unu gibi bişi sanırım tam adını bilmyorum onlarda çok faydalı değil diyet içinde normal ızgara tavuk yesen daha iyi canım

nacizane benim yorumum :80:

oku oku ancak bitirdim

ne çok faydalı şeyler paylaşmıssınız ya siizinle gurur duydum aynı ortamı paylaştığım için.

11 den beri okuyorum 2 saat olmuş
valla çok beğendim inşallah bedeni de olur
40 beden aldım
olmazsa o zamana kadar 40 beden olmam lazım
canım 76 kıloysan maşş.40 beden helal olsun.boyun mu çok uzun? nasıl oluyo?
ben 73 kıloyum 44 bedenım.üst 42 ya da xl.alt 44.boyumda 1.72 çok mu sıkı değilim ben nıye böleyım?

canım benım de eskıden regl dönemımde burnum çok kanardı artık kanamıyo.nedenını hiç bilmedim hep regl donemınde oldugu ııcn alışmıştım.çok şükür bayadır kanamıyo.
hemen sıkma canını yoktur bişey inşallah.
canım güzel şu ankı saç rengine de yakın.bende boyuycam da tam karar veremedım bakır mı yapsam ki?

bide saçım çok 2 kutu yetmiyo.saçıma kat atırıp kırıklarını aldırıp boyamak ıstiyom.kocam da saçımı kestirımeme ızin vermiyo.

tatlım bak benim istediğim renkler 8 yada 8.3... senin dediğne baktım biraz faazla koyu kalıyo, şu anki rengime yakın o dediğin

bak kataloğaa Eki Görüntüle 195576
canım bu hangi marka benım düşündüğüm renkler var.

brezılya fönü şehir fırsatalrında çok uygun denk gelıyo istıyosan takip et.

kıvırcık mı saçların neden istiyosun?

kızlar 3 haftadır biriken 450 mekık borcum var.cumaya kadar ödemem lazım.

yarın dişçiye kontrole gidecem.

Son düzenleme:

Canım yönetici olduğumdan benim yazım kışım yok malesef...
Ama muhtemelen yakında istifamı basacağım...
Çok düşünüyorum bu konuda...
Çocuklarım herşeye değer...
Kariyer dedikleri şeye bile...

Eşin kaçta geliyor eve valla özendim size
Benimki 20:30 da en erken...
O da yönetici...
Arabamıza daha sayılı kez binmişimdir son 1,5 yıldır....

Özendim kız size
Allah muhabbetinizi daim etsin...
Muhabbete muhabbet kuşu dahil olsun

aöf hangi bölümdesin?

Çok çok üzüldüm...
Bebek oldu mu daha çok üzülüyorum bu durumlarda..
Allah yardımcıları olsun...
Peki uygun karaciğer var mı aile yakınlarında?
Annede falan....
Karaciğer kendiini yenileyebiliyor şükür...
Ama pek küçük bu canım ya...
Henüz el kadar bişey....
Hala bebek bebek kokar o....
Hala elleri yumuk yumuk
Gözleri şiş şiştir bebişimin...

Rabbim şifasını tez versin...

İşte bu sebep; iki kız yetiştiriyorum canım....
Şimdi değil belki ama...
İlerde elimi sıcak sudan soğuk suya sokmayacağım...
Kariyeriminden vazgeçtim ben sizin için diyeceğim

şaka bir yana....
hasretim galiba yazdıklarına....

bi tek annem olsun
bana bişey olmaz

Kızlar şu saat itibarıyla konuyu okuyanları görünce şaşırdım...
ahanda böyle oldum

Toplam 26 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 25 ziyaretçi)
aysebahar

tatlı cadımmm yeşimimmmm sen biraz daha toparlanma canım bugün baskülde çok güzel bir rakam gördüm az kaldı önce sana yetişip sonrada seni geçicemm veee işin en keyif verici yerine gelip ikide bi seni geçtim yeşiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim diyip karşında göbeciklerimi atacam :124::124::124::124::124: hadi ev işlerinde üşengeçlik yapıyosun diyettede üşengeçlik olurmu hiiçççç benim dilimden kurtulmak istiyorsan derhal toparlanmalısın yeşimcim gel senle yarışalım bak sen avantajlısın benden daha azsın hadi bakalım kim daha önce 60ı görecek bu şekilde sana yeniden kazandıralım motivasyonunu bana inat zayıfla bitanem hadi geç benii yeşiiiiiimmmmmmmmm

Kızlar şu saat itibarıyla konuyu okuyanları görünce şaşırdım...
ahanda böyle oldum

Toplam 26 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 25 ziyaretçi)
aysebahar

casuslar bastııı topiqimizi aşada bizi gizli gizli takip eden sevgili çıtır adaylarım :79: ayollll üye olup alın bir nick gelin yamacıma sizide zayıflatayım ne öyle kedinin ciqere baktıqı gibi aşadan gizli gizli bakıyosunuz hemde gecenin en can alıcı vaktinde..bizler mışıl mışıl uyurken..casusluqu böylesi görülmedi nöbetçi koyucam her gece topiqe hırsız var kızlarr bilgilerimizi çalıyorlarrr

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
bugün çok mutluyum baskülde tamıtamına 64 rakamını gördümm bu demek oluyorki Allahın izniyle cumaya bomba gibi geliyorumm 63lere merhaba dicem inşallahhhh :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:bundan daha motive edici bişey varmı kızlarrrrr uçuyorummmmmmmmm

arkadaşlar rölyef kursum perşembeydi ya 19 mayısa denk geldiqi için ogün bize tatil..bnm saat kuleside feshanede sergilenmeye deqer bulundu bitirip yetiştirmem gerekiyo..hocamız bugün beni kursa çaqırdı birazdan kursa gidicem..4.30 gibi evde olurum..merak etmeyin anacımmm

tebrikler kaptancım darıs başımıza inşallah

günaydın kızlar bende çok yorgun hissediyorum kendimi 1 aydır hergün yağmur yağıyor havalardan herhalde hiçbir şey yapmaya halim yok

tebrikler kaptancım darıs başımıza inşallah

günaydın kızlar bende çok yorgun hissediyorum kendimi 1 aydır hergün yağmur yağıyor havalardan herhalde hiçbir şey yapmaya halim yok

teşekkür ederim cnm güne mutlu başladım inşallah böyle devam eder..darısı en kısa zamanda sizlerin başına cnm kursa gidicem hazırlanmam lazım..gelince görüşürüz

günaydın kızlar eşimi işe gönderdim.bebekleri doyurdum ve geldim.bundansonra düzenli girmeye çalışıcam.hastalara geçmiş olsun.kilo verenlere ne mutlu kutluyorum.hamilelerde zamanı gelince bebeklerine kavuşurlar inşallah.ben fazla dikkat edemedim yediklerime.şu anda 64 kiloyum.60 olmak istiyorum.dünkü menümü yazayım.
sabah nesfit müsli karışımı ve iki kaşık yoğurt.
ara yok
öğlen bir kase çorba biraz yani 5 6 kaşık pirinç pilavı ve bimdeki dönerlerden tost makinesinde yaptım.
ara yok
akşam nesfit müsli karışık 2 kaşık yoğurt
bu günkü menüm
sabah nesfit müsli karışık 2 kaşık yoğurt
öğlen fırında karnı yarık pilav çorba
akşam nesfit müsli karışık 2 kaşık yoğurt aralardada elma yerim

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr maşallah ne yazmışsınız. oku oku anca bitrdim valla. dün misafirim vardı biliyosunuz havuçlu tarçınlı kek yapmıştım sadece 1 dilim yedim hehehehehe. dün öğlen misafirlerim gelmeden önce 2 tane baget haşlama 2 yemek kaşığı yoğurt 1 tane de salatalık yedim. arada da 1 dilim kek yedim. akşam mercimek çorbası içtim 1 kase form çay yeşil çay ve elma sirkesini içtim. bugün tartılmadım artık bir pazartesi bi de cuma tartılacam. inşallah cuma günü bildirim yapabilirim. biliyorsunuz perşembe cuma cumartesi pazar tatil. benim kociş tatil planları kuruyor. Sena'cım cuma bildirim yapamazsam beni izinli sayın olur mu elimden geleni yaparım nete girmek için ama giremezsem kızma bana olur muuuuu

canım bana göre kahvaltı olmamış bence. müsli nesfiti sadece akşamları ye. sabah kahvaltını süper yapman gerekiyor. yoksa gün içinde daha çok acıkıyorsun.

cerencim boyadın mı saçını. kız bence boyama o renge yaaaaa. benim saç rengim senin gösterdiğin tablodan 6.3 e yakın herhalde. ben çok seviyorum o rengi.

günaydın ballarım
umarım herkes iyidir
RABBİMherkesin hayırlı dualarını ve istediklerini kabul etsin inşşşş
çoooook güzel bi gün 4-5 sayfa okuyup geliyorum

ya dün eşime sinirlendim o yüzden baya az yedim.bazen sinir iyi oluyo.ya kızlar ben artık yavaştan toplanmaya başladım.tayinimiz çıkacak.haziranın ilk haftası nereye gideceğimiz belli olacak.benim için dua edermisiniz.ya bu memurluk ne berbat birşey ya.ne bayramımız bayram ne bi tanıdık ne komşu ne arkadaş ne anne baba kimsemiz yok.ölsek kimsenin ruhu duymaz.yeniden başka bir yere git çevre yap diyene kadar tayin çıkıyor.

dün misafirler gelmeden bi süslendim ki sormayın. beyaz gömlek ve kot pantalon ki ben bunları aldıktan sonra hamile kalmıştım yani hiç giyememiştim ta ki düne kadar. içlerine sığınca ay uçtum sanki. misafirlerim geldiğinde bi iltifat ki anlatamam. ehehehehhe oh be sonunda kilo almışsın diyemiyorlarrrrrrrr

kızlar pj_muguet nerelerde bilen var mı? çok merak ediyorum ben onu. evden kaçmıştı. babasıyla sorunları vardı. inşallah kötü bişi olmamıştır. rabbim korusun onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…