rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah .hamilelerin duaları kabul olurmuş dua et bacılarınada zayıflamak isteyen hedefine ulaşsın bebek isteyenler yavrularına kavuşsun
bende son zamanlarda 2 ileri 3 geri bi yiyom bi yemiyom dikiş tutturamıyorum.bu yüzden tartıdan uzaktayımbu konuda moral motivasyonumu kaybettim nedense.tümgün rahatım akşam oluyo doymak bilmiyorum bunu bi çözümlesem rayına giricemde işte olmuyo
iyi akşamlar herkese,
bugünkü menüm
SABAH 2 dilim form etimek
domates peynir salatalık 3 zeytin
ARA 1 yeşil elma
ÖĞLEN bir kase çorba,5 adet nagıt yanında domates
ARA 3 tane form bisküvi yanında yeşil çay
AKŞAM 1 kase çorba 5 tane mercimek köfte
nasılımdurmak yok yola devaammm
canım 76 kıloysan maşş.40 beden helal olsun.boyun mu çok uzun? nasıl oluyo?valla çok beğendim inşallah bedeni de olur
40 beden aldım
olmazsa o zamana kadar 40 beden olmam lazım
canım benım de eskıden regl dönemımde burnum çok kanardı artık kanamıyo.nedenını hiç bilmedim hep regl donemınde oldugu ııcn alışmıştım.çok şükür bayadır kanamıyo.anlaşıldı aktif bir anneyizkızlar biraz önce burnum kanadı bnm hiç burnum kanamaz bu aralar bu kanamalar baya çoqaldı ayy bişeymi var acaba..bir arkadaşımda burun kanaması şikayetiyle doktora gitmiş lasomi teşhisi koymuşlar :18:
canım güzel şu ankı saç rengine de yakın.bende boyuycam da tam karar veremedım bakır mı yapsam ki?kızlaaaar yardım istiyorum sizden...
sizce saçlarımı şu renge boyiiim miii
Eki Görüntüle 195564
şu anki saç rengim
Eki Görüntüle 195565
yakışır mı sizce... bi de yapabilir mi kuaförler acebaaa
önerilerinize de açığım, öperim
canım bu hangi marka benım düşündüğüm renkler var.tatlım bak benim istediğim renkler 8 yada 8.3... senin dediğne baktım biraz faazla koyu kalıyo, şu anki rengime yakın o dediğin
bak kataloğaa Eki Görüntüle 195576
brezılya fönü şehir fırsatalrında çok uygun denk gelıyo istıyosan takip et.hmm baya sarıya dönük seninki zaten boyada da blonde diye yazıyo :44: ben nedense fotografına baktıgımda bakırı yakıstırdım sana :26: sen bakmaya devam et belkı fotgraflarda bulursun ben de bu aralar saclara takıldım ozellıkle de şu brezılya fönü olayına ama ekonomık olarak mumkun değil bu aralaroyle bır renk gorursem eklerım bende
inşaallah müjdeyi verriirm gibi:))
ağzından bal damlıyor hayatım şiir gibi olmuş şimdide kafiye olmasada serbest şiirhamile kalayımda hayırlısıyla veririm sonra toptan zaten 6yıl olcak tedaviye başla bırak kendimi tutuyorum zaten abartı iştahımd ayok yoksa çok alırdım,işte metobolizma kurbanıyım ama veripde hamile kayım idye düşünürken kalsam daha ne isterim 2.tüpbebeğe gerek kalmadan,kalmakta yetmiyrosağlıkla kucağıma almak önemli kanpıhtılaşmasınıd aöğrendim yeni,daha başaka nevar rabbim bilir....zaten doğumdan sonrada inşalalah 79lar toğiğind egelrim ,90lar değilde
inşaallah kıyafette bulursun,bakıcıda..sen çalışıyomuydun?sezon sonu nebakıcısı?
çıktım dışarı aldım tambuğdayekmeğimi,yeşiliklerimi oturdum biyere ekmek arası yaptımmmdermişim...
yok yarınsabaha aldım ekmeğimi,öyle gezerken eşimaradı arabayla döndük azda o gezdirdi canımbenim,hani çocuk gezdiiri oyalarsın yaabunalıyorum ayşe bazen yalnızlık zorevde,bişey büyütsem çiçek,böcek bilmiyorum popo olmaısnda büyüyen benim ailem çok aklablıktır 4kardeşiz,evde babaanemizde olurdu,bebeğim olmadıkça yalnızlık bunalttı beni,ankaraya gidnce gelesim gelmiyor hele eşimde :benleyse hoş artık sadeces on numaramız evde oda ya okuld aya dershanede ama enazından evde 5kişi oluyoruz:84:2senedir aöf okuyorumda az oyalandım,sporda var işte:26:ama asıl benim tatlı böcüğüm,kuzum olsunda onu büyüteyim,sulayım onu
bende merak ediyordum,Allah yardımcın olsun gerçekten..dışardan geldim,sıkılıyodum zaten,demiştimn ya görümcemin bebğini,safrakeseini alındı azgelişmiş,karaciğere zaarr vermiş diye.işte patoloji sonucu belliolmuş eve geldik k.validem aradı,karaciğer nakli olucak kesin yavrucumKan değerleri aynıymış düşmemişimi ne anlamaıdm ama bukadr aolucağını tahmin etmiyoduk,istanbuldalar yakıdn adeğilki heemn gidesin,üzüldüm ya nakille başarılı olan çok,rabbimin ziniyle şifa bulur inşaalah,tıpta gelişti rabbim izin verirde inş.düzelir daha 3aylık 10günlük..yarın beliiolacak nezamnolacağı,eşimde verebilri bakalım
insanın annesi yanındayken öyle oluyor sırtını dağ gibi yaslıyorsun...bende buraya tayin gelmeden önce annem yanımda çocuklara bakıyordu ,o evdeyken ben bir geliyordumki herşey hazır oturup yiyip kalkıyordumbitek sofrayı toplayıp dinlenme faslına geçiyordum...anneler baş tacımız...bide burda yalnızım evde 3 tane erkek var ve hepsi hizmet bekliyor ister istemez yapmak zorundayım çünkü başka biri yokki....sağolsun büyük oğlum bu sene yetiştide ipin ucundan tutuyor annesinin kuzusu...bazen isyan ediyorum yeter artık diye ama genede kıyamıyorum yapıyorum
size laf yetiştirirken tüllerimi kurutmuş makinaneyse bu seferlik buruşuk olsun moda der geçeriz
ya nebilim bi bozuldu düzenim bi türlü toparlanamıyorum.1 hafta toparlıyorum sonra yine düzenim bozuluyor.üzerimde bi reehavet var bundan kurtulsam toparlanacamda işte bakalım nezaman.nezamandır temizlik yapacaktım havalar düzelmedi neyse bugün başladım epey bişiler yaptım ve hala yapmaktayımevimi düzene sokim bende düzene girerim inşallah.zaten yazın rahat oluyorum ben pek yemekle aram olmuyo bu ayda böyle bi ileri bi geri devam ederim sonra toparlarım havalarla beraber.
Kızlar şu saat itibarıyla konuyu okuyanları görünce şaşırdım...
ahanda böyle oldum
Toplam 26 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 25 ziyaretçi)
aysebahar
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
bugün çok mutluyumbaskülde tamıtamına 64 rakamını gördümm bu demek oluyorki Allahın izniyle cumaya bomba gibi geliyorumm 63lere merhaba dicem inşallahhhh :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:bundan daha motive edici bişey varmı kızlarrrrr uçuyorummmmmmmmm
tebrikler kaptancım darıs başımıza inşallah
günaydın kızlar bende çok yorgun hissediyorum kendimi 1 aydır hergün yağmur yağıyor havalardan herhalde hiçbir şey yapmaya halim yok
günaydın kızlar eşimi işe gönderdim.bebekleri doyurdum ve geldim.bundansonra düzenli girmeye çalışıcam.hastalara geçmiş olsun.kilo verenlere ne mutlu kutluyorum.hamilelerde zamanı gelince bebeklerine kavuşurlar inşallah.ben fazla dikkat edemedim yediklerime.şu anda 64 kiloyum.60 olmak istiyorum.dünkü menümü yazayım.
sabah nesfit müsli karışımı ve iki kaşık yoğurt.
ara yok
öğlen bir kase çorba biraz yani 5 6 kaşık pirinç pilavı ve bimdeki dönerlerden tost makinesinde yaptım.
ara yok
akşam nesfit müsli karışık 2 kaşık yoğurt
bu günkü menüm
sabah nesfit müsli karışık 2 kaşık yoğurt
öğlen fırında karnı yarık pilav çorba
akşam nesfit müsli karışık 2 kaşık yoğurt aralardada elma yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?