günaydın ballarım
umarım herkes iyidir
RABBİMherkesin hayırlı dualarını ve istediklerini kabul etsin inşşşş
çoooook güzel bi gün 4-5 sayfa okuyup geliyorum
zor tatlım ama ne yaparsın tayin ile işler böyle oluyor. Allah'ım inşallah bizim de tayinimiz çıkar da gideriz burdan :114::114:ya dün eşime sinirlendim o yüzden baya az yedim.bazen sinir iyi oluyo.ya kızlar ben artık yavaştan toplanmaya başladım.tayinimiz çıkacak.haziranın ilk haftası nereye gideceğimiz belli olacak.benim için dua edermisiniz.ya bu memurluk ne berbat birşey ya.ne bayramımız bayram ne bi tanıdık ne komşu ne arkadaş ne anne baba kimsemiz yok.ölsek kimsenin ruhu duymaz.yeniden başka bir yere git çevre yap diyene kadar tayin çıkıyor.
sabah öğle arası....
ilk msjım...
cevap bile yazmamışsın sabah....
sana yazmıştım cnm...onlinesin diye...:2:
bi alaca görmüş...
bi green4 görmüş...
canım bakıcı krizini aşamadım...
kafam rahat olunca dağıtacağım burayı da
dua et bana...
sen hiç büyüme kuzu ...
hiç büyüme:84:
yanii leguim yeni bir gündem yarattın takıldık gtitikbenim menü,uykumun gelmesi araya kaynadı..neyse buarada birsürü plan yaptım kaçsın diye kaçtıda
1.kuaföre bıyık aldırmaya gitsem:26:
2.biarkadşa bulup biraz gezsemm:26:iki kişiaradım bri müsait değil,biride açmadı
3.eşim gelmedi ,gelse:26:
4.sporda 1ayım doldu bugünmü başlasma yarınmı?bide akşamalrı gtimesem,öğlenlerimi gitsem:26: hem vücudumu şaşırtayım hemde akşamlar çok kısaldı eşime vakit ayıramıyorum hemde çok yorgun düşüyorum,gece derste çalışmak istiyorum yorgun düşünc eolmuyorçalışan memur benim sanki, eşimden önce bayılıp gidiyorum spora ara vereyim dedim ama yok 30mayısta başalrım dedim bunden vazgeçtim,erimey başalmışken hatta incelmeye enazından haziranın 16sına kadar gdierim sonna dışrıda yürürümm mis gibi
üstümüğ giysem atacamda kendimi ya ayoğurtlu semiz beni bayılttıı
benim elbiselerde kaynadı araya
bi fikir sorduydum saç rengiydi kuafördü gitti aradı
oku oku ancak bitirdim
ne çok faydalı şeyler paylaşmıssınız ya siizinle gurur duydum aynı ortamı paylaştığım için.
11 den beri okuyorum 2 saat olmuş
canım 76 kıloysan maşş.40 beden helal olsun.boyun mu çok uzun? nasıl oluyo?
ben 73 kıloyum 44 bedenım.üst 42 ya da xl.alt 44.boyumda 1.72 çok mu sıkı değilim ben nıye böleyım?
canım benım de eskıden regl dönemımde burnum çok kanardı artık kanamıyo.nedenını hiç bilmedim hep regl donemınde oldugu ııcn alışmıştım.çok şükür bayadır kanamıyo.
hemen sıkma canını yoktur bişey inşallah.
canım güzel şu ankı saç rengine de yakın.bende boyuycam da tam karar veremedım bakır mı yapsam ki?
bide saçım çok 2 kutu yetmiyo.saçıma kat atırıp kırıklarını aldırıp boyamak ıstiyom.kocam da saçımı kestirımeme ızin vermiyo.
canım bu hangi marka benım düşündüğüm renkler var.
brezılya fönü şehir fırsatalrında çok uygun denk gelıyo istıyosan takip et.
kıvırcık mı saçların neden istiyosun?
kızlar 3 haftadır biriken 450 mekık borcum var.cumaya kadar ödemem lazım.
yarın dişçiye kontrole gidecem.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
bugün çok mutluyumbaskülde tamıtamına 64 rakamını gördümm bu demek oluyorki Allahın izniyle cumaya bomba gibi geliyorumm 63lere merhaba dicem inşallahhhh 92::92::92::92::92:bundan daha motive edici bişey varmı kızlarrrrr uçuyorummmmmmmmm
bu arada artık ben 1 akşam müsli nesfit yiyorum 1 akşam da normal ama çok az yiyorum. biraz böle denicem.
cerencim boyadın mı saçını. kız bence boyama o renge yaaaaa. benim saç rengim senin gösterdiğin tablodan 6.3 e yakın herhalde. ben çok seviyorum o rengi.
dün misafirler gelmeden bi süslendim ki sormayın. beyaz gömlek ve kot pantalon ki ben bunları aldıktan sonra hamile kalmıştım yani hiç giyememiştim ta ki düne kadar. içlerine sığınca ay uçtum sanki. misafirlerim geldiğinde bi iltifat ki anlatamam. ehehehehhe oh be sonunda kilo almışsın diyemiyorlarrrrrrrr
bende burdan gitmek istiyorum. gittiyim yer burdan iyi olur inşallah.ama işte iki bebekle toplanmak zor
kızlaaaar yardım istiyorum sizden...
sizce saçlarımı şu renge boyiiim miii
Eki Görüntüle 195564
şu anki saç rengim
Eki Görüntüle 195565
yakışır mı sizce... bi de yapabilir mi kuaförler acebaaa
ya ben bu saç rengine bayılıyorum bi ara boyatıyodumda sonra vazgeçtim ben esmerimde bende kötü durur diye düşündüm bence sana yakışır sonuçta kötü bi renk değilki hem denemeden tam emin olamazsın
ohh bee sounda kendim gibi birini buldum sudemcim burdakilerin hepsi sıkı anacım bende senın gibiyim 68 kıloyum yenı 42 bedene gırıyorum 1.70 boyum kader arkadasım benımoku oku ancak bitirdim
ne çok faydalı şeyler paylaşmıssınız ya siizinle gurur duydum aynı ortamı paylaştığım için.
11 den beri okuyorum 2 saat olmuş
canım 76 kıloysan maşş.40 beden helal olsun.boyun mu çok uzun? nasıl oluyo?
ben 73 kıloyum 44 bedenım.üst 42 ya da xl.alt 44.boyumda 1.72 çok mu sıkı değilim ben nıye böleyım?
canım benım de eskıden regl dönemımde burnum çok kanardı artık kanamıyo.nedenını hiç bilmedim hep regl donemınde oldugu ııcn alışmıştım.çok şükür bayadır kanamıyo.
hemen sıkma canını yoktur bişey inşallah.
canım güzel şu ankı saç rengine de yakın.bende boyuycam da tam karar veremedım bakır mı yapsam ki?
bide saçım çok 2 kutu yetmiyo.saçıma kat atırıp kırıklarını aldırıp boyamak ıstiyom.kocam da saçımı kestirımeme ızin vermiyo.
canım bu hangi marka benım düşündüğüm renkler var.
brezılya fönü şehir fırsatalrında çok uygun denk gelıyo istıyosan takip et.
kıvırcık mı saçların neden istiyosun?
kızlar 3 haftadır biriken 450 mekık borcum var.cumaya kadar ödemem lazım.
yarın dişçiye kontrole gidecem.
kızz bu saatte ne işin varKızlar şu saat itibarıyla konuyu okuyanları görünce şaşırdım...
ahanda böyle oldum
Toplam 26 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 25 ziyaretçi)
aysebahar
ya dün eşime sinirlendim o yüzden baya az yedim.bazen sinir iyi oluyo.ya kızlar ben artık yavaştan toplanmaya başladım.tayinimiz çıkacak.haziranın ilk haftası nereye gideceğimiz belli olacak.benim için dua edermisiniz.ya bu memurluk ne berbat birşey ya.ne bayramımız bayram ne bi tanıdık ne komşu ne arkadaş ne anne baba kimsemiz yok.ölsek kimsenin ruhu duymaz.yeniden başka bir yere git çevre yap diyene kadar tayin çıkıyor.
ya kızlar bişi sorucam ama gülmeyin nolur alıntıyla cevap ver diyincebende öyle kutu içinde olmuyo yazı sanki onuda ben yazmışım gibi oluyor neden acaba yanlış mı yapıyorum bi sorun var ama çözemedim
oda bişeymi ben bi ara baktım kimsecikler yoktu bi tek ben ve 32 ziyaretçi hemide dün akşam erken yattım dün öle geç bi saatte değildi tekrar bi bakıp çıkayım dedim 32yi görünce noluyoz istilayamı uğradık dedimKızlar şu saat itibarıyla konuyu okuyanları görünce şaşırdım...
ahanda böyle oldum
Toplam 26 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 25 ziyaretçi)
aysebahar
ayy çok güldüm kendime bayadır siteye girmediğimden yanlış yaptığımın bile farkında değilim yanlış yapıyomuşum ne cahilim :76:
demekki neymiş pek çok bayan 70 79 kilo arasında imişoda bişeymi ben bi ara baktım kimsecikler yoktu bi tek ben ve 32 ziyaretçi hemide dün akşam erken yattım dün öle geç bi saatte değildi tekrar bi bakıp çıkayım dedim 32yi görünce noluyoz istilayamı uğradık dedim
tam dicektimkiLequim...
canım açık saç rengini taşımak zordur..
sürekli bakımlı olmak zorundasın
sürekli makyajlı...
yüzüne gider ama yine de değişiklik istersen yap..
her zaman artıları ve eksilerini de düşün ama...
Alaca......
Seni çok özledim canım
Oğlun nasıl sen nasılsın?
Rast gelemedik bir türlü...
Nasılsın?Aklım sende...
KILAVUZ sağlığın nasıl oldu? iyileştin mi bari....
Özledim seni...
Arcak...
Canım sen ne yaptın?
Dua ediyor musun kız bana?
Serpi
Okuyunca yazdıklarımı gül emi...
Dediklerimi de yap:)
kendine de ii bak benim kız durmuyor
az daha yazıp çıkacam...
kdr..
Kuzum sen ne yaptın?
Hamile kaldın mı
Bak kupan hazır
Dikkat et canım sende kendine...
Sempatik ..
Kız milli yüzücü oldun başımıza..
Hala devam ediyor muusun?
Nerde yüzüyorsun?
Kaça ve ne kadar süre?
green4
senin keyfin 10 numara anlaşıldı....
devam et gülüm..
sana gülmek yakışıyoooo
shryvz....
canım o gün beni merak edip msj yazan sen miydin?
ben iiyim...
sen nasılsın?
keyfin?
uzun zamandır yazmayınca mektup gibi oldi lowwww
inşşş ilaçlar bekledinden çoooook çooook daha fazla işe yararcanim benim bende seni ozledim formda fazla yazamiyorum . oglum yeni bir ilaca basladi simdilik alisma devresinde oldugu icin iki aydir kriz gecirmiyordu ilacin etkisindenmi bilmiyom cuma gunu kriz yapti onun disinda gun asiri yorggun hep uyumak istiyor sakinlestiricin etkisi daha vucudun alismasini bekliyoruz insalah bu sefer iyi sonuc alirim bilmiyom ama sanki gelisme var konsatrasiyonu artmis gibi geldi gecen carsamba ilaca basladim bakalim ne olacak....
yaaa canım çok küçük yaabende merak ediyordum,Allah yardımcın olsun gerçekten..dışardan geldim,sıkılıyodum zaten,demiştimn ya görümcemin bebğini,safrakeseini alındı azgelişmiş,karaciğere zaarr vermiş diye.işte patoloji sonucu belliolmuş eve geldik k.validem aradı,karaciğer nakli olucak kesin yavrucumKan değerleri aynıymış düşmemişimi ne anlamaıdm ama bukadr aolucağını tahmin etmiyoduk,istanbuldalar yakıdn adeğilki heemn gidesin,üzüldüm ya nakille başarılı olan çok,rabbimin ziniyle şifa bulur inşaalah,tıpta gelişti rabbim izin verirde inş.düzelir daha 3aylık 10günlük..yarın beliiolacak nezamnolacağı,eşimde verebilri bakalım
kızzzzzzzgünaydın kızlar nasılsınız sabah bi kalktım her tarafım şişmiş davul gibi olmuşum elimi ayağımı kıpırdatamadım kışın çok olur bana ama bu aylarda hiç olmazdı resmen kilitlendim biraz spor yapayım dedim yok yapamadım neyse biraz daha açıldım sanki offf işe gelmek te zor geliyor artık evimde oturmak istiyorum ben bebiş büyütmek istiyorum yine psikopata bağladım neyse Allahtan kilo veriyorumda moralim yerine geliyor biraz evde hareket edemedim burdada bütün gün sandalye üstünde popo büyütüyorum ama eve gidince acısı çıkıyor popomu vuruyorum duvarlara telafi etmeye çalışıyorum
umarım herkes iyidir kaptan tebrik ederim seni bu sevincinden enerjinden banada gönder çok ihtiyacım var bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?