70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın ballarım
umarım herkes iyidir
RABBİMherkesin hayırlı dualarını ve istediklerini kabul etsin inşşşş
çoooook güzel bi gün 4-5 sayfa okuyup geliyorum

amin canımm
zor tatlım ama ne yaparsın tayin ile işler böyle oluyor. Allah'ım inşallah bizim de tayinimiz çıkar da gideriz burdan :114::114:

Son düzenleme:

dualarımız seninle canım benimmmm
öperim

benim elbiselerde kaynadı araya
bi fikir sorduydum saç rengiydi kuafördü gitti aradı

kızların can damarına bastım demekki

boyatıcam kısmetse inşallah ii birisini bulabilirim
benim saclarımda belimdeydi, erkek arkım hiç istemezdi kestirmemi, gittim bi kerede küt yaptım cocuk aha beeeeyle kaldıydı

hey maşşallllaaahhhhh

bu arada artık ben 1 akşam müsli nesfit yiyorum 1 akşam da normal ama çok az yiyorum. biraz böle denicem.

bende öyle yapıyorum bebik, haftada 2 gün müsli bndan sonra.. wücudu cok alıştırmamak lazım

cerencim boyadın mı saçını. kız bence boyama o renge yaaaaa. benim saç rengim senin gösterdiğin tablodan 6.3 e yakın herhalde. ben çok seviyorum o rengi.

yok bebekim en az 10 günüm war boyatmaya, maaşı bekliyorum
boyıcam sanırım anacım yaa karar werdim
baktım güzel olmazsa acık renk zati üstüne normal boya attırırım karamel felan

haydeee halayaaaaaa

ohh bee sounda kendim gibi birini buldum sudemcim burdakilerin hepsi sıkı anacım bende senın gibiyim 68 kıloyum yenı 42 bedene gırıyorum 1.70 boyum kader arkadasım benım
Kızlar şu saat itibarıyla konuyu okuyanları görünce şaşırdım...
ahanda böyle oldum

Toplam 26 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 25 ziyaretçi)
aysebahar
kızz bu saatte ne işin var

canım ıns hakkınızda hayırlı bı yer cıkar.benım esimd epolıs memuru ama evlenmeden once şark fılan halletmıs bıraz gec evlendı tabı bız sımdı emeklı olana kadar ank dayız bende büyük şehirin stresinden cok sıkıldım eşimde mugladan geldıgı ıcın cok bunalıyor burda ama aıleler burda hayırlısı olsun sağlık olsun napalım Allah kolaylık versin

kdr görümcenin bebişine cok üzüldüm yaa kıyamam nası küçük daha allah aılesıne sabır versın yavrusuna da tez zamanda şifa inşallah

ya kızlar bişi sorucam ama gülmeyin nolur alıntıyla cevap ver diyincebende öyle kutu içinde olmuyo yazı sanki onuda ben yazmışım gibi oluyor neden acaba yanlış mı yapıyorum bi sorun var ama çözemedim

ya kızlar bişi sorucam ama gülmeyin nolur alıntıyla cevap ver diyincebende öyle kutu içinde olmuyo yazı sanki onuda ben yazmışım gibi oluyor neden acaba yanlış mı yapıyorum bi sorun var ama çözemedim

alıntı yaptığında köşeli parantezleri siliyorsundur canım ondandır

Kızlar şu saat itibarıyla konuyu okuyanları görünce şaşırdım...
ahanda böyle oldum

Toplam 26 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 25 ziyaretçi)
aysebahar
oda bişeymi ben bi ara baktım kimsecikler yoktu bi tek ben ve 32 ziyaretçi hemide dün akşam erken yattım dün öle geç bi saatte değildi tekrar bi bakıp çıkayım dedim 32yi görünce noluyoz istilayamı uğradık dedim

ayy çok güldüm kendime bayadır siteye girmediğimden yanlış yaptığımın bile farkında değilim yanlış yapıyomuşum ne cahilim :76:

kızlar hepınıze günaydınlar :92:
gecmısı okumaya basladım ama bıtıremeden patronumun kızı geldı ofıse, yanımda olacagı ıcın açıp okuyamam da şimdi, artık gıdısını beklıycemmmm 11 bck gıbı ozel dersı var neysekii öptüm hepinizi görüşürüzzz:79:

günaydın hanımlarrr
allah muhabbetinizi artırsın geçmişi okuyum dedim bitiremedim valla bu günlerde tadım tuzum yok nedense hergün biyerim ağrıyo yaa hele şu bel tutulmasından kurtulamadım ben çok çabuk yaşlandımmmmmmmm
diyetime devam ediyorum ama hiç hareket yok bütün gün yatıyorum neden acaba kızlar
cumaya çok bişey beklemiyorum o yüzden
topiğe giriyorum ama başında olmuyorum çoğu zaman toparlanama azda olsa hareket etmem lazım yoksa gitmiycek bu kilolar offff:26::26:

günaydın kızlar nasılsınız sabah bi kalktım her tarafım şişmiş davul gibi olmuşum elimi ayağımı kıpırdatamadım kışın çok olur bana ama bu aylarda hiç olmazdı resmen kilitlendim biraz spor yapayım dedim yok yapamadım neyse biraz daha açıldım sanki offf işe gelmek te zor geliyor artık evimde oturmak istiyorum ben bebiş büyütmek istiyorum yine psikopata bağladım neyse Allahtan kilo veriyorumda moralim yerine geliyor biraz evde hareket edemedim burdada bütün gün sandalye üstünde popo büyütüyorum ama eve gidince acısı çıkıyor popomu vuruyorum duvarlara telafi etmeye çalışıyorum
umarım herkes iyidir kaptan tebrik ederim seni bu sevincinden enerjinden banada gönder çok ihtiyacım var bugün

tam dicektimki BENİM BAŞIM KELMİ kaptan demiş
olsun yinede iyi bir bakıcı bulmanı diliyorum
inşşş ilaçlar bekledinden çoooook çooook daha fazla işe yarar
allahım tez zamanda şifa versin inşşşşş
yaaa canım çok küçük yaa
allah şifa versin inşşş
rabbim bizi çocuklarımızla sınamasın çoooook zor
kızzzzzzz
popoyu gerçekten duvara mı vuruyon
darbelerden dolayı ordaki kasları ve liflere zrar veriyosun kas yırtılmalarına sebep oluyomuş

dünkü menüüüm

Sabah
1 tane light kaşarlı sandviç
Sekersiz çay

Ara
yarım avuç leblebi

Öğle
Yarım kupa çabuk acılı domates çorbası
1 porsiyon light yogurt
1 kk light kaşar peyniri
1 dilim kepek ekmeği

Ara
Yarım avuç leblebi
1 çay bardağı tam yaglı süt ( yagsız yoktu )
1 paket maviyeşilin yulaflı bisküvisi ( cok kaçtı biliyorum )

Akşam
1 tane haşlanmış yumurta
1 küçük light ton balığı
2 yk yogurt
5 tane acı biber turşusu

Gece
soda

menü oluşturmada cook sıkıntı yasıyorum kızlaarr, ama neyseki annem geliyo yarım, bana dolma yapcaaaak nohut yemegi yapcaaaakkk
cumaya kadar cook dikkat ederek yicem ama haftasonu annemle gezcezz, akşam vde anne yemeği yiceeem oyzden bu haftasonuu korkun benden
ayda yılda bi annemi bulmuşum war ya kimseyi dinlemeeeeeemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…