70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

demekki neymiş pek çok bayan 70 79 kilo arasında imiş
ama öle uzaktan olmazki bak sena çağrı yaptı gelsinler dışardan ne o öle ıstilacılar gibi korkutuyorlar beni

[/QUOTE]kızzzzzzz
popoyu gerçekten duvara mı vuruyon
darbelerden dolayı ordaki kasları ve liflere zrar veriyosun kas yırtılmalarına sebep oluyomuş[/QUOTE]
bunu biliyorum ama ben daha öncede böle eritmiştim yarım dünyayı ne yapim jimnastik yapamıyorum dizlerim arızalıpopo eritme yöntemleri hep dizlerin üstünde bana yasak kıkırdaklarım ezik büzük :93 hareketleri yaptığım gün acillik oluyorum napim şimcik ben sen söle:97:

Son düzenleme:
ama öle uzaktan olmazki bak sena çağrı yaptı gelsinler dışardan ne o öle ıstilacılar gibi korkutuyorlar beni
kızzzzzzz
darbelerden dolayı ordaki kasları ve liflere zrar veriyosun kas yırtılmalarına sebep oluyomuş[/QUOTE]
bunu biliyorum ama ben daha öncede böle eritmiştim yarım dünyayı ne yapim jimnastik yapamıyorum dizlerim arızalıpopo eritme yöntemleri hep dizlerin üstünde bana yasak kıkırdaklarım ezik büzük :93 hareketleri yaptığım gün acillik oluyorum napim şimcik ben sen söle:97:[/QUOTE]
canım sen bilirsin popo senin popon
ama ben bildiğimi süleyim dedimdi

noluyo beeeeeeeeeeeeeee
yine cevaplar birbirine giriyo
kanımca bana işaret veriyolar
gideyim iş güç beni bekler öpüldünüz

kızzzzzzz
darbelerden dolayı ordaki kasları ve liflere zrar veriyosun kas yırtılmalarına sebep oluyomuş
bunu biliyorum ama ben daha öncede böle eritmiştim yarım dünyayı ne yapim jimnastik yapamıyorum dizlerim arızalıpopo eritme yöntemleri hep dizlerin üstünde bana yasak kıkırdaklarım ezik büzük :93 hareketleri yaptığım gün acillik oluyorum napim şimcik ben sen söle:97:[/QUOTE]
canım sen bilirsin popo senin popon
ama ben bildiğimi süleyim dedimdi[/QUOTE]

afiyet olsun şimdiden canım

günaydın kızlar
bugün hiiiiç üşenmeden sporumuzu yapıyoruuuz,hatta mümkünse dışarı çıkıp yürüyüş yapıyoruuuz,cıssları yemiyoruuz,günde 6 öğün diye dünyayı yemiyoruuuz

kdr canım geçmiş olsun dün yazamadım görümcenin kızına çok geçmiş olsun çok zor bir durum rabbim kimsenin başına vermesin ama üzülme kurtulur benim annemde eşimde karaciğer nakli oldular zor bir süreç ama rabbim yardım ediyor tabi nakille herşey bitmiyor sonrası daha önemli benim annem ameliyat olduğu sene küçük bir kızda ameliyat oldu 5 aylıktı şimdi 8 yaşında annanesi vermişti ciğer inşallah bir an önce verici bulunur ve sağlığına kavuşur canım

odalar arsında turlasam olur mu burda yürümeye müsait olan yol 5 dk git gel 10 dk en iyisi odaları gezmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…