oy oy oyyyy yanlış anlamışım cnm özürrr dilerimmm
coook teşekkür ettim, sizin yerinize bile yerim istersenizz hiiç gocunmam
ben çıkıyorum kızlar birazda işlere bakim sonra fırsat bulursam gelirim yoksa akşama girerim
çıtırlar hepinize hayırlı pazarlar...deli dumrul tüm organları vede normale dönmüş tansiyonuyla fişek gibi döndü aranıza
hemen menümü vereyim fıstıklar
sabah+öğle(brunch oldu biraz)
2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek üzeri beyaz peynir,söğüş salata,1 demet limonlu maydanoz,2çatal menemen,bol çay
ara
yok
akşam
fırında tavuk patates(bol baharatlı vede yağlı kağıt üzerinde)yeşil salata
gün boyu 3 lt. su
SPOR:
bugün uzun bir aradan sonra platese başladım :1 saat plates,45 dk.ayakta eliptik bisiklet,plates topunda 200 yarım mekik
gecede çubuk tarçınlı süt içerim
çok şükür allahıma epeydir kendimi kötü hissediyordum düzeldim vede eski halime döndüm hadi bakalım şükürler olsun
oda bişeymi ben bi ara baktım kimsecikler yoktu bi tek ben ve 32 ziyaretçi hemide dün akşam erken yattım dün öle geç bi saatte değildi tekrar bi bakıp çıkayım dedim 32yi görünce noluyoz istilayamı uğradık dedim
canım pilatesi nerden yapıosun...ben hala başlayamadım...onun yerine namaza başladım ben komik ama tööbe estağfurullah gülsem bi dert...gülmesem gülmiyim ben en iyisi... neyse yediklerimi yazıyım
sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, acxık peynir, şekersiz çay, domatis
ay bugün çok mutlu gibiyim ...çok zor olan bi durumdan kurtuldum...Allahıma şükür :82:
tatlım benim bo 1.70 ama ben ilkokuldan üniversiteye kadar hep spor yaptımcanım 76 kıloysan maşş.40 beden helal olsun.boyun mu çok uzun? nasıl oluyo?
ben 73 kıloyum 44 bedenım.üst 42 ya da xl.alt 44.boyumda 1.72 çok mu sıkı değilim ben nıye böleyım?
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
bugün çok mutluyumbaskülde tamıtamına 64 rakamını gördümm bu demek oluyorki Allahın izniyle cumaya bomba gibi geliyorumm 63lere merhaba dicem inşallahhhh :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:bundan daha motive edici bişey varmı kızlarrrrr uçuyorummmmmmmmm
yok bebekim en az 10 günüm war boyatmaya, maaşı bekliyorum
boyıcam sanırım anacım yaa karar werdim
baktım güzel olmazsa acık renk zati üstüne normal boya attırırım karamel felan
biraz kaçırdım dedin bide dönemsel şişkinlik vs ondan kaynaklı 1 kilodur ki zaten gece tartılmışsın bu yüzden belkide hiç almadın ekside bile olabilirsin üzülme.sabah ve akşam arasında 1-2 kilo fark olabiliyorcanım sen maaşallah güzel vermışın kiloları daim olur inş az evvel tartıya çıktım zamansızdı biliyorum ama kendimle yüzleşmek istedim regl 4. günü 1 kğ almışım gözüküyo ödemdir dimi ayy en baştan böle hatalar yapmak istemiyorum yaaa güzel güzel veriyodum
ya biz yokken bizi takip ediyolar.yattığınızda kocişlerinizin yanınızda olup olmadınığını kontrol edinKızlar şu saat itibarıyla konuyu okuyanları görünce şaşırdım...
ahanda böyle oldum
Toplam 26 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 25 ziyaretçi)
aysebahar
ohoo sen beni geçer sollarsın bile ama ben bi başlasam topiği sollar geçerim oda ayrıtatlı cadımmm yeşimimmmmsen biraz daha toparlanma canım bugün baskülde çok güzel bir rakam gördüm az kaldı önce sana yetişip sonrada seni geçicemm veee işin en keyif verici yerine gelip ikide bi seni geçtim yeşiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim diyip karşında göbeciklerimi atacam :124::124::124::124::124: hadi ev işlerinde üşengeçlik yapıyosun diyettede üşengeçlik olurmu hiiçççç benim dilimden kurtulmak istiyorsan derhal toparlanmalısın yeşimcim gel senle yarışalım bak sen avantajlısın benden daha azsın hadi bakalım kim daha önce 60ı görecek bu şekilde sana yeniden kazandıralım motivasyonunu bana inat zayıfla bitanem hadi geç benii yeşiiiiiimmmmmmmmm
[/COLOR]
eşin polis sanırım sık sık tayin olduğuna ve bayram seyran olayınız olmadığına göreya dün eşime sinirlendim o yüzden baya az yedim.bazen sinir iyi oluyo.ya kızlar ben artık yavaştan toplanmaya başladım.tayinimiz çıkacak.haziranın ilk haftası nereye gideceğimiz belli olacak.benim için dua edermisiniz.ya bu memurluk ne berbat birşey ya.ne bayramımız bayram ne bi tanıdık ne komşu ne arkadaş ne anne baba kimsemiz yok.ölsek kimsenin ruhu duymaz.yeniden başka bir yere git çevre yap diyene kadar tayin çıkıyor.
tatlım benim bo 1.70 ama ben ilkokuldan üniversiteye kadar hep spor yaptım
kas oranım fazladır muhtemelen sana göre
benim sorunlu bölgem göbek bacaklar baya bi zayıf
vaaayy kaptan süpersin
kız ne kolay karar verip boyatıyosunuz
ben cesaret edemiyorum boyamaya
hiç boyatmadım ondan mı ki
kaslı oltatlım benim bo 1.70 ama ben ilkokuldan üniversiteye kadar hep spor yaptım
kas oranım fazladır muhtemelen sana göre
benim sorunlu bölgem göbek bacaklar baya bi zayıf
vaaayy kaptan süpersin
kız ne kolay karar verip boyatıyosunuz
ben cesaret edemiyorum boyamaya
hiç boyatmadım ondan mı ki
hu huuuu ben geldım gecmısı bı cırpı da okuyup bıtırdımmm
ceren yaaa sen bankacıydın dımı:44:hangı departmandasın acabaa, ilgileniyo musun kredılerle fılannn :44:
hem de ne o oyle merak uyandırıcı davranıslar denız hanımcıgımmmm, cık cık cıkozelden msj atıyorum oku mutlaka fılan, merak duygularımız kabarıyo hepımız kadınız sonuctaaa
hu huuuu ben geldım gecmısı bı cırpı da okuyup bıtırdımmm
ceren yaaa sen bankacıydın dımı:44:hangı departmandasın acabaa, ilgileniyo musun kredılerle fılannn :44:
hem de ne o oyle merak uyandırıcı davranıslar denız hanımcıgımmmm, cık cık cıkozelden msj atıyorum oku mutlaka fılan, merak duygularımız kabarıyo hepımız kadınız sonuctaaa
aynen ondan bencede, bi kere boyatınca tamam gerisi geliyo, bukelemun gibi yazın ayrı renk k ışın ayrı renk oluyo
kaslı olgöbek kası bile var
saç rengin bence çok güzel boyatmak her türlü külfet insana.benim beyazım falanda yok neden boyattıysam :26: sende boyatma ilerde kendi saçına gölge falan yaptırırsın ışıltı olsun diye hem doğa durur hemde aman dibi çıktı aman bilmemne oldu diye sıkıntın olmaz
cerencim çok saol canım benimle özel ilgilendiğin için ilk iş kociş eve gelince onu dövmek olunca istemiyom ben tatil felan burdan da uzak kalmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?