70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben çıkıyorum kızlar birazda işlere bakim sonra fırsat bulursam gelirim yoksa akşama girerim

canım pilatesi nerden yapıosun...ben hala başlayamadım... onun yerine namaza başladım ben komik ama tööbe estağfurullah gülsem bi dert...gülmesem gülmiyim ben en iyisi...neyse yediklerimi yazıyım

sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, acxık peynir, şekersiz çay, domatis
ay bugün çok mutlu gibiyim ...çok zor olan bi durumdan kurtuldum... Allahıma şükür :82:

herkesin tercihi farklıdır ama 100 mekik yerine kaza namazı kılmak banada çok mantıklı geliyor amaikizlerle ancak normal namaz kılıyorum.

canım 76 kıloysan maşş.40 beden helal olsun.boyun mu çok uzun? nasıl oluyo?
ben 73 kıloyum 44 bedenım.üst 42 ya da xl.alt 44.boyumda 1.72 çok mu sıkı değilim ben nıye böleyım?
tatlım benim bo 1.70 ama ben ilkokuldan üniversiteye kadar hep spor yaptım
kas oranım fazladır muhtemelen sana göre
benim sorunlu bölgem göbek bacaklar baya bi zayıf

vaaayy kaptan süpersin

yok bebekim en az 10 günüm war boyatmaya, maaşı bekliyorum
boyıcam sanırım anacım yaa karar werdim
baktım güzel olmazsa acık renk zati üstüne normal boya attırırım karamel felan

kız ne kolay karar verip boyatıyosunuz
ben cesaret edemiyorum boyamaya
hiç boyatmadım ondan mı ki

biraz kaçırdım dedin bide dönemsel şişkinlik vs ondan kaynaklı 1 kilodur ki zaten gece tartılmışsın bu yüzden belkide hiç almadın ekside bile olabilirsin üzülme.sabah ve akşam arasında 1-2 kilo fark olabiliyor

Kızlar şu saat itibarıyla konuyu okuyanları görünce şaşırdım...
ahanda böyle oldum

Toplam 26 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 25 ziyaretçi)
aysebahar
ya biz yokken bizi takip ediyolar.yattığınızda kocişlerinizin yanınızda olup olmadınığını kontrol edin

ohoo sen beni geçer sollarsın bile ama ben bi başlasam topiği sollar geçerim oda ayrı acilen toparlanmam şart ama olmuyor

eşin polis sanırım sık sık tayin olduğuna ve bayram seyran olayınız olmadığına göre her türlü işiniz zor allah yardımcınız olsun

aynen ondan bencede, bi kere boyatınca tamam gerisi geliyo, bukelemun gibi yazın ayrı renk k ışın ayrı renk oluyo

kaslı ol göbek kası bile var
saç rengin bence çok güzel boyatmak her türlü külfet insana.benim beyazım falanda yok neden boyattıysam :26: sende boyatma ilerde kendi saçına gölge falan yaptırırsın ışıltı olsun diye hem doğa durur hemde aman dibi çıktı aman bilmemne oldu diye sıkıntın olmaz

hu huuuu ben geldım gecmısı bı cırpı da okuyup bıtırdımmm
ceren yaaa sen bankacıydın dımı:44:hangı departmandasın acabaa, ilgileniyo musun kredılerle fılannn :44:
hem de ne o oyle merak uyandırıcı davranıslar denız hanımcıgımmmm, cık cık cık ozelden msj atıyorum oku mutlaka fılan, merak duygularımız kabarıyo hepımız kadınız sonuctaaa

canım yaw yirim seni cerene kredi kartı ile ilgili bişi sordum da burda boşuna anlatmayayım dedimmmm

cerencim çok saol canım benimle özel ilgilendiğin için ilk iş kociş eve gelince onu dövmek olunca istemiyom ben tatil felan burdan da uzak kalmak istemiyorum

şu ana kadar yediklerim

sabah kalkınca: elma sirkesi

kahvaltı: menemen(içindekiler: biber,domates, üçgen light peynir, dereotu, maydonoz, yumurta, yağsı z tavada hmmm mis oldu), 2 dilim kepekli tost ekmeği, yeşil çay

ara: türk kahvesi, 1 kuru incir

şimdi de beşibiryerde çayımı içiyorum

hoşgeldin bebekiiiimmm
bankacıyım cnm, ben bireysel satış - ipotekli krediler departmanındayım ama satışta değilim.. benim işin satılan kredilerin operasyonel işlemlerini yürütmek, kredi kullandırımlarını gerçekleştirmek felan.. satılan kredi olmayınca da böyle kkya sarıyorum işte naaparsın

aynen ondan bencede, bi kere boyatınca tamam gerisi geliyo, bukelemun gibi yazın ayrı renk k ışın ayrı renk oluyo

kız saçın mahvolmiyi miiii
benim ki ince telli bi de
sık sık boyatsam elimde kalır

bende bi göbek kası yok işte bildiğin yağ

benim saçlarda var tek tük beyazlar ama açık renk saç olduğu için sırıtmıyo

cerencim çok saol canım benimle özel ilgilendiğin için ilk iş kociş eve gelince onu dövmek olunca istemiyom ben tatil felan burdan da uzak kalmak istemiyorum

ne demek bebekim memnuniyetle, elimden gelen bişi olursa sewe sewe yardımcı olmaya çalışırım.. tatil de lazım ama daha yeni gidip gelmediniz mi, az ewde durun

kızlar bugün sabah erkenden 2 kayısı (benim kabızlık sorunum varda mutlaka kayısı yiyorum)kahvaltıda 2 diim ince ligh ekmekle domates ve salatalık içecek olarakta kuşburnu çayı arada 10 tane kan üzümü ve yeşilçay öğlen menüm de çorba salata yoğurt ve karışık dolma varmış ondan da bi tane yerim ekmek almıcam arada da 8 tane küçük yeşil erik akşamda bir dilim light ekmek salata tavuklu ve ayran akşam yatmadan öncede bir bardak bir tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezli yarım yağlı süt içerim oldu bitti öğlen menüm fazla değil dime kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…