70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bı kredı işi vardı da bızım, bu aralar para para para varlığı bı dert yoklugu yara dıye sarkılar soylemek gelıyo ıcımden nedense bıze o varlıgı bı dert hallerını gormek hıc nasıp olmuyo, sureklı yoklugu yara bızdeee
akbanka basvurduk bız de kredı için önce reddettıler neden reddettıklerı bellı deıldı, sorduklarımınnıcınde en dusuk faızı onlar soledı hemde maasımda oraya yatıyo dıe baska subelerınden tekrar basvurdum, dun aradılar kabul etmısler bıtmıyo borc anacımmmm

Son düzenleme:
Anne kime denir, Baba kimdir?

* Aynı anda kendi çantasını, çocuğunun çantasını, çocuğunun oyuncak kutusunu, market torbasını, çocuğunun ayakkabısını ve hatta çocuğunu taşıyan; bir yandan da ev anahtarını bulmaya çalışan kişiye ANNE; elindekileri karısına vererek sadece oğlunu kucaklayana da BABA denir.
* 5 dakikada duş alıp 10 dakika içinde hem kendisini hem de çocuğunu hazırlayana ANNE; o 15 dakika boyunca gömleğine uygun kazak ararken bütün dolabı yerle bir edene sonra da kapının önünde çantasını toparlayan karısına 'daha hazırlanmadın mı?' diye sorana BABA denir.
* Uykusuzluktan süründüğü halde uyumamakta direnen çocuğuna söylenemeyen kişiye ANNE; 'uykusu yok belli, olsa gider yatar zaten ısrar etme çocuğa' diyene de BABA denir.
* 1 saatte üç çeşit yemek, üstüne de salata hazırlayıp bir yandan da çocuğunu yedirene ANNE; iki tane çatal koyarak 'sofrayı hazırladım' diyene de BABA denir.
* Gecede beş kere kalktığı halde şikayet etmeye hakkı olmayana ANNE; 'dün gece uykum bölündü çocuğun ağlamalarından' diye şikayet edene de BABA denir.
* Bütün gece horlayarak uykuyu haram edene baba, bütün gece dürtmelerinden hiç uyuyamadım sözüne mağruz kalana da anne denir.
* Çocuğu hastalandığında sabaha kadar başında bekleyene ANNE; işten evi arayarak karısına 'ilaçlarını zamanında verdin mi?' diye sorana BABA denir.
* Pazar sabahı havanın güzel olduğunu görüp çocuklarını parka götürmeyi planlayana ANNE; 'bu havada spor yapmalı, siz parka gidin ben koşacağım' diyerek kendini sokağa atana BABA denir.
* Israrla...5 çocuk istiyorum bak sana ne kadar yardımcı oluyorum benim gibi kocayı bulmuşsun aaaaa diyene baba, bu cümlelere şaşkın şaşkın ağzı açık bakan tipe anne adayı denir.
Tüm bunları açık açık yazana ANNE; 'hiç de değil, market torbalarını sana taşıtmıyorum ne istiyorsanız alıyorum' diyerek duruma son noktayı koyana da BABA denir.
Bu diyalogların sonunda birbirine hala gülümseyenlere da AŞIK denir.

canim senin elma sirkeside biraz asitli gibimi yoksa ben yanlisdan mi aldim bilemedim bi iceyim dedim hepsini geri cikardim ici icmez

SELAMLIQUE

alın size eğlence az biraz eğlenin bakalım hehehhe çok komik ya çok güzel
,

guzelmis

cok guzel bir yazi iste bu yuzden anne ayaklarininn altinda cennet var derleer

aynen öyle bizimki bir ikiz daha istiyor.daha neler

canım herkes öle bu aralar

KKB sorgulamasında G-3 scoringin düşük çıktıysa reddedilmiştir otomatik olarak bebişim.. bu scor senin kredibiliteni gösterir, yani geçmişte yaptıgın düzenli ödemeler, gecikmeler, actırdıgın tüm hesaplar toplam risklerin ne warsa secere gibi döker ortalığa
sistemsel karar ağacında skora takılmışsındır ama sonra değer analizinde uygun görülmüştür bebişim

evet canim hic sorma giremiyorum bu aralar girsemde okadar uzun oluyoki sohbet okiyamdan geri cikmak zorunda kaliyorum eeeeeeeeeee naislsin nasil gidiyor saglikli beslenme

hoşgeldin cnm yenideeen

wala nası gitsin, bu topikler sayesinde azimle dewam ediyorum, ufak kaçamaklar oluyo tabi ama bogazı kısınca gidiomuş yag öbekleri onu gördüm

senin nası gidiyo annecik, bebiş napıyoooo

bende bilmiyorum valla bi oluyo elimde birseyler yerken buluyorum kendimi hemen birakmaya calisiyorum bi oluyo dikkat ediyorum ama birazda saldim galiba :44:

bebisde iyi neolsun burda havalar kötü evde terör estiriyo disari cikmak istiyo surekli cikartmayincada basliyo aglamaya yani ddurum pek parlak degil

evet canim hic sorma giremiyorum bu aralar girsemde okadar uzun oluyoki sohbet okiyamdan geri cikmak zorunda kaliyorum eeeeeeeeeee naislsin nasil gidiyor saglikli beslenme

canım sen avusturyada yaşıyomussssuuuunnnnn
ben tirolde 6 ay kaldım kızzz, erasmus öğrenci değişim programıyla burs kazanıp gelmiştim kufsteindaydım 6 ay, FH kufsteinTirol'de okudum
wiyanaya da geldik gittik tabi

hayatımın en eğlenceli geçen 6ayıydıı, cok isterim bidaa görebilmeyi oralarrıı :97::97:

hedefe yaklaştıkça normaldir be canım ama işte önemli olan ne zaman we ne kadar kaçamak yapıldığı bencee
1 kilo çikolatalı dondurmayı gecenin 3ünde yemek var, birde 2 top dondurmayı saat 2 de yemek war
ben saatlerine we miktarına dikkat ederek azar azar kaçırıyorum ama öyle olumsuz etkilenmedim cok, gecen hafta bi duruldum 100 gr werdim ama şimdiden fenaa toparladım

o bebişi ben alırım öpe öpe bitiririm, bide iznin warsa ısırırım bacaklarını

öylemi ayyyy ben hic gitmedim tirole ben viyananin cevresinde kaliyorum ama isterdim oraya gitmeyi

öylemi ayyyy ben hic gitmedim tirole ben viyananin cevresinde kaliyorum ama isterdim oraya gitmeyi

gitmelisiiiin bencee, innsbruck, salzburg, hepiciğini gezdim ben cok yerel etnik yerler hepsi, bide tam kuyrukta olunca almanyaya gidiyoduk alışverişe malum daha ucuz oralar kufsteina kayağa gidin, merkezden 20 dkda görüp görebileceğin en güzel kayak merkezinde oluyosuunn... ahh ahhhh nostalji yaptırdın bana

kiz masallah burda dogup buyuyen benim sen benden daha cok yer gezmissin valla ohhhhhhhhhh hayat sana guzel ben tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…