70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim senin elma sirkeside biraz asitli gibimi yoksa ben yanlisdan mi aldim bilemedim bi iceyim dedim hepsini geri cikardim ici icmez

,

guzelmis

cok guzel bir yazi iste bu yuzden anne ayaklarininn altinda cennet var derleer

canım benimkinde%5 asit yazıyor. ben alıştım artık yaklaşık 5 aydır felan içiyorum.

kiz masallah burda dogup buyuyen benim sen benden daha cok yer gezmissin valla ohhhhhhhhhh hayat sana guzel ben tatlim

walla canikom içindesin diye kıymet bilmiyosundur sen
tabiki gezip görmek lazıııım, sana ordan nerelere gittiğimi yazıyım mı we bunların hepiciğni trenle, 23 günde yaptııım, toplamda 1900 euro harcadım... toplamda 14 kişiydik, tek başıma cesaret edemezdim tabi saolsun christmas tatili

başlıyoruzzz ;

avusturya çıkış - almanya'da münih ve 3*4 tane köyleri , italya'da roma, venedik, milano - ispanya'da barcelona, blanes, palma de marco - fransa'da paris ( tabikiiiiii ) bir kaç ufak şehir isimlerini hatırlamıyorum, lüksemburg-belçika'da brüksel ve çevre köyleri - hollanda'da amsterdam ( tabisikiiiii ) , rotterdam, tilburg, domburg.. sora hollandadan ucakla avusturyaya döndüm
nası ama

trden planlayıp 5 günlük bir tatile cıkıyım desem en az 2000-3000 euro harcardım

hayatımın deneyimi oldu

faydasi varmi nasil istah kesiyo diyorlar dogrumu ihtiyacim var cunku

valla ben de iştah kesmesi oldu. hem biçok şeye de iyi geldi. mesela ben sürekli nezle grip olurdum 5 aydır maşallah hiçbişi olmadım. cildime çok iyi geldi.kabızlık yaşamadım pek tavsiye ederim

masallah ve bunlarin hepsini 23 gundemi yaptin sen

oh oh maşallah ne güzel gezmişin kız hey gidi günler hey ben de ingilterede kalmıştım 2 yıl.

valla yarin basliyacam ins faydasini görürüm bide sen bal katiyomsusun

ben şöyle yapıyorum bak şimdi:
sabah aç karnına ve bi de gece yatmadan önce:

koca bi kupaya sıcak suyu dolduruyorum içine 2 yemek kaşığı elma sirkesini ve 1 tatlı kaşığı balı koyup karıştırıyorum yavaş yavaş içiyorum.hızlı içme zaten miden ayağa kalkar.yavaş yavaş iç bişi olmaz

kızoşum uyuyor sebzeli bulgur pilavımı 2 yemek kaşığı light yoğurtla yedim. yanında salatalık yedim 1 tane. kalktım balkonları yıkadım mübarek bende de 3 tane devasal balkon var napıcaksak artık çamaşırlarımı serdim ohhhh şimdi de yeşil çayımı içiyorum baya bir ter attım:82::82:

Son düzenleme:

maşallah 3 balkon insanın canı sıkılmaz hergün farklı balkonda otururdum

aay şimcik geldım bankadan, kredı ıle ılgılı gorustugum yetkılı sızın scorıngınızdeki bırıne kredı vermemek ahmaklıktır, ne dıye reddetmısler anlamıyorum, benımkınden bıle yukseksınız dedi ve sonucta adam ugrastı cıktı kredı, diğer subeyedeki kadına da gıcık oldum
gercı çıktı ama sevıneyım mı yoksa bu paraya ıhtıyacım oldugu ıcın uzuleyım mı bılemedımmm :44: yarım saat sonra tekrar bankaya gıtmem gerekıyomus, maaşımın yattıgı subeye transfer edıceklermıs, amaaaan

alalaaaa ilgincmişş, eksik evraktan mı acep desem o zmn beklemeye alırlardı, işte birinin dediği birine tutmuyo anam, bankacı deeilmiyiz hepimiz aynıyız

gözün aydın canım biz de krediye başvuracaz herhalde bu gidişle

alalaaaa ilgincmişş, eksik evraktan mı acep desem o zmn beklemeye alırlardı, işte birinin dediği birine tutmuyo anam, bankacı deeilmiyiz hepimiz aynıyız

valla tutmadı gercekten de, bundan once bı kız vardı bankada onunla gorusuyoduk, yenı evlı oldugumuzu borc odedıgımızı fılan hep bılıyodu, bı ay sonra cekelım sıze bu kredıyı tam borc lıstesı yapın karsılıklı en rahat sızın olcaksa anlasalım demıstı,cıkmaması ıcın neden yok demıstı bızde guvendık yumurta kapıya dayanıncaya kadar bekledık sonra gıttık şubeye ve şokkkkkk ,kız bankadan ayrılmışşşş sonra basvurduk reddetıler, o subeye gıcık oldum ıkı gun sonra dıger subeden basvurdum çıktı işteee istnbulda olaydım sızın bankaya gelırdımmm

evliliği yenı olup borc odeyen yok mu ya hıc bu topıktee, bıtmeyecek mı bunlar :44: koçiş gecen akşam işten almaya geldi beni, hadı gozunaydın dıyo, hayırdır dedım, halıların taksıdı bugun bıttı,artık halılar bızım dedı, bende dedım eve gıdınce ılk işim halılarım beniiiiiiiiiiim dıyerek üzerlerinde yuvarlanmak olcakkk

reflüm var benim elma sirkesi rahatsız eder herhalde

canım benımde mıdem rahatsız, hatta bol su içmek bıle mıdemı kotü yapıyo direk midem de bı yanma ve ekşime yapıyo oyuzden ben de her sabah bı mıde hapıyla gune baslıyorumm
sirkeyı onceden ıcmıstım o zaman mıdem bu kadar kotu değildi pek dokunmamıştı, gecenlerde doğal bı elma sırkesı gelmıstı onu ıctım balla, mahvettı benıııı o günü gectım, bı hafta gecmedı etkısı oyuzden dıkkat et derım ıcmeden,sonucta ben salatalarda da cok kullanırım hıc boyle olmamıstım:44: mıde senın mıden en ıyı sen bılirsın neyın dokunup dokumayacagını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…