valla tutmadı gercekten de, bundan once bı kız vardı bankada onunla gorusuyoduk, yenı evlı oldugumuzu borc odedıgımızı fılan hep bılıyodu, bı ay sonra cekelım sıze bu kredıyı tam borc lıstesı yapın karsılıklı en rahat sızın olcaksa anlasalım demıstı,cıkmaması ıcın neden yok demıstı bızde guvendık yumurta kapıya dayanıncaya kadar bekledık sonra gıttık şubeye ve şokkkkkk ,kız bankadan ayrılmışşşşsonra basvurduk reddetıler, o subeye gıcık oldum ıkı gun sonra dıger subeden basvurdum çıktı işteee istnbulda olaydım sızın bankaya gelırdımmm
evliliği yenı olup borc odeyen yok mu ya hıc bu topıktee, bıtmeyecek mı bunlar :44: koçiş gecen akşam işten almaya geldi beni, hadı gozunaydın dıyo, hayırdır dedım, halıların taksıdı bugun bıttı,artık halılar bızım dedı, bende dedım eve gıdınce ılk işim halılarım beniiiiiiiiiiim dıyerek üzerlerinde yuvarlanmak olcakkk
gözün aydın canım biz de krediye başvuracaz herhalde bu gidişle
valla tutmadı gercekten de, bundan once bı kız vardı bankada onunla gorusuyoduk, yenı evlı oldugumuzu borc odedıgımızı fılan hep bılıyodu, bı ay sonra cekelım sıze bu kredıyı tam borc lıstesı yapın karsılıklı en rahat sızın olcaksa anlasalım demıstı,cıkmaması ıcın neden yok demıstı bızde guvendık yumurta kapıya dayanıncaya kadar bekledık sonra gıttık şubeye ve şokkkkkk ,kız bankadan ayrılmışşşşsonra basvurduk reddetıler, o subeye gıcık oldum ıkı gun sonra dıger subeden basvurdum çıktı işteee istnbulda olaydım sızın bankaya gelırdımmm
evliliği yenı olup borc odeyen yok mu ya hıc bu topıktee, bıtmeyecek mı bunlar :44: koçiş gecen akşam işten almaya geldi beni, hadı gozunaydın dıyo, hayırdır dedım, halıların taksıdı bugun bıttı,artık halılar bızım dedı, bende dedım eve gıdınce ılk işim halılarım beniiiiiiiiiiim dıyerek üzerlerinde yuvarlanmak olcakkk
eşimin ailesi eşim evlensin diye 4 gözle beklediğinden cok şükür herseyimizi aldılar beyaz esya fılan zaten esımın varmıs eskı deıldı yanı bekar hayatı yasadıgı ıcın onları da aılesı almıs.Borcumuz yok ama her an olabılır eşim kredi cekıp bırıkım amaclı ev alma nıyetınde :18:
ne kadardır evlisin sen bakim çömezim benim
biz 5 yıldır evliyiz daha tam olarak borcumuzun bitmesine daha 2 yıl var. sürünüyoruz resmen. moralini bozmak gibi olmasın nasılsa ödüyoruz kredi çekiyoruz diye fazla açılmayın sonra çok kötü oluyor
ben de aynı kanıdayım, bı kere borclu oldugumuz sure sureklı uzayıp duruyoo ama işte el mecbur2010 temmuzda evlendık dahaaa..
evlenmeden once eşime hersey hıkaye gıbı gelıyodu, ben daha gercekcıydım o sureklı zamanı gelınce bakarız, hallederız merak etme deyıp duruyodu :44: sonra gerceklerle karsılasınca hayatta bankadan kredı cekmem dıyen adam, bankadan kredı cekelım rahatlarız bıraz der olduşimdi zaten artık hallederiz, bakarız gıbı cevapları kendısıne yasakladım, gıcık oluyorum oyle konusunca
hayat işte nolcagı bellı olmuyo ki, dugunden sonra daha toparlanırdıkta şu benım kacış olaylarından dolayı doktora baya bı paracıklar baydıkkk, hem bu kacıslar mahvettı benıııı
aaah ah.. biz de 6 yıllık evliyiz,ilk 2 sene sadece evlilik masraflarını ödedik..üstelik ben çalışmıyordum..evlenmeden önce halkla ilişkiler yöneticisiydim ismi lazım değil anadolunun bir kolejinde,evlenmeden 1 hafta önce işi bıraktım taşınacağım için,1 yıl iş bulamadım sonra..o sıralar hep borç ödedi eşim..bilirim o sıkıntıyı,Allah'a çok şükür ki bitti..hiç korkma biter borçlar yani..yeter ki ödemek iste.. eline kalem kağıdı alıp gelir bu kadar,giderler de bu kadar,kalan bu kadar deyip hesap yapmayanlara veya krediyi krediyle kapama hatasına düşenlere hep şahit olduk bireyseldeki arkadaşlara gelen müşterilerden,borçtan yakalarını hiçbir zmn kurtaramıyorlar..
bu arada ben de bankacıyım 5 yıldır,ticari portföy yönetmeniyim,firmaların kredilerine bakıyorum ama doğum iznindeyim..canım hiiiiç dönmek istemiyor o stres dünyasına yeniden ama daha karar vermedim.%50-%50yim dönsem mi dönmesem mi diye..:26:
aaah ah.. biz de 6 yıllık evliyiz,ilk 2 sene sadece evlilik masraflarını ödedik..üstelik ben çalışmıyordum..evlenmeden önce halkla ilişkiler yöneticisiydim ismi lazım değil anadolunun bir kolejinde,evlenmeden 1 hafta önce işi bıraktım taşınacağım için,1 yıl iş bulamadım sonra..o sıralar hep borç ödedi eşim..bilirim o sıkıntıyı,Allah'a çok şükür ki bitti..hiç korkma biter borçlar yani..yeter ki ödemek iste.. eline kalem kağıdı alıp gelir bu kadar,giderler de bu kadar,kalan bu kadar deyip hesap yapmayanlara veya krediyi krediyle kapama hatasına düşenlere hep şahit olduk bireyseldeki arkadaşlara gelen müşterilerden,borçtan yakalarını hiçbir zmn kurtaramıyorlar..
bu arada ben de bankacıyım 5 yıldır,ticari portföy yönetmeniyim,firmaların kredilerine bakıyorum ama doğum iznindeyim..canım hiiiiç dönmek istemiyor o stres dünyasına yeniden ama daha karar vermedim.%50-%50yim dönsem mi dönmesem mi diye..:26:
deiğin gibi hayat şartları ınsanı calısmaya ıtıyor mecburen yoksa eskıden bu kadar calısan bayan mı vardıbende senin gibiyim yaklasık 7 yıldır calısıyorum bel fıtıgıme eski işimden bana yadigar şimdi de masa başı çalışıyorum.bende senın gıbı %50 bırakayım dıyorum %50 devam edeyım dıyorum kalıyorum oyle cok zor bı karar cocuk olduktan sonra calısmak:44:
bugün ki menümü yazayım
kahvaltı
1 simit
1 küçük domates
1 kk peynir
3-4 zeytin
açık şekersiz çay
arada
1 incir
4-5 badem
limonlu form çayı
öğlen
3yk pilav
3 yk nohut
1 bardak ayran
arada
dondurma :78::78:
akşam
müsli
sabah havuzda
6*50 metre çimdim geldim
akşamda eşimi kandırabilirsem göl kenarında yürüyüşe giderim
dondurma zarasız tatlı ya, ben de yedım dun aksamm
hangi gölün kenarı bu, ne tarafta oturuyosunn:44:
aay şu banka işi nihayet hallolduu
bugün o kadar cok izin alıp alıp bankaya gıttım ki bu aksam spor var dıye erken cıkmaya ızın almaya cekınıyorum şimcik patroncagazımdann:26:
aay şu banka işi nihayet hallolduu
bugün o kadar cok izin alıp alıp bankaya gıttım ki bu aksam spor var dıye erken cıkmaya ızın almaya cekınıyorum şimcik patroncagazımdann:26:
ankara eryamanda oturuyorum canım
yapay bi göl var göksu parkı orda yürüyorum
bilerek erken yedim dondurmayı
akaşma kalsaydı da yeseydim daha çok üzülürdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?