70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eşimin ailesi eşim evlensin diye 4 gözle beklediğinden cok şükür herseyimizi aldılar beyaz esya fılan zaten esımın varmıs eskı deıldı yanı bekar hayatı yasadıgı ıcın onları da aılesı almıs.Borcumuz yok ama her an olabılır eşim kredi cekıp bırıkım amaclı ev alma nıyetınde :18:

gözün aydın canım biz de krediye başvuracaz herhalde bu gidişle

canım valla kredi olmasa bzımde zordu bu ay ve sonrası,şimdi hesap yaptıkta inş evdeki hesap carsıya uyar cunku hıc hesapta olmayan seyler cıkıyo her ay ınatlaa:26:
ben gezdım 4-5 banka en dusuk akbanktaydı bızım ıcın, sız de bı arastırın bakayım gercı eşin ne iş yapıyo hatırlayamadımmm :26: bız ıkımızde ozel sektor çalışanı oldugumuz ıcın sskya yansıtılan maaşlarımız daha dusuk bı o sorun oluyo,onda da işverenden imzalı maaş beyanıyla kapatıyoruz arayıı

ne kadardır evlisin sen bakim çömezim benim
biz 5 yıldır evliyiz daha tam olarak borcumuzun bitmesine daha 2 yıl var. sürünüyoruz resmen. moralini bozmak gibi olmasın nasılsa ödüyoruz kredi çekiyoruz diye fazla açılmayın sonra çok kötü oluyor

bızde de tık yok,iki ailenin de durumup çok parlak değil :26: ama işte diğer yandan alyanslarımızdan, gelınlık, damatlıga kadar herseyı kendımız aldık, eşim sırf rahat edelım dıye uzun donem askerlık yaptı, mobılyalar, beyaz esyalar odeyıp duruyoruz işte
eşim acayıp cocuk ıstıyo,ben de dahacok erken oldugu kanısındayım; gecen kredıyle ılgılı fılan konusurken dedım borc suremız sureklı uzuyo bu da çocuk gıbı planlarımızı daha da ılerı tarıhe atmamız demek dıyee, trıp attı banaaa :78:

ben de aynı kanıdayım, bı kere borclu oldugumuz sure sureklı uzayıp duruyoo ama işte el mecbur 2010 temmuzda evlendık dahaaa..
evlenmeden once eşime hersey hıkaye gıbı gelıyodu, ben daha gercekcıydım o sureklı zamanı gelınce bakarız, hallederız merak etme deyıp duruyodu :44: sonra gerceklerle karsılasınca hayatta bankadan kredı cekmem dıyen adam, bankadan kredı cekelım rahatlarız bıraz der oldu şimdi zaten artık hallederiz, bakarız gıbı cevapları kendısıne yasakladım, gıcık oluyorum oyle konusunca
hayat işte nolcagı bellı olmuyo ki, dugunden sonra daha toparlanırdıkta şu benım kacış olaylarından dolayı doktora baya bı paracıklar baydıkkk, hem bu kacıslar mahvettı benıııı

Son düzenleme:

Yaa gercekten borc olayı cok zor Allah saglık versın once tamam da.Ödemek için kolaylık da versın ınsallah borcu olanlara.bızımde cocuk olmadan eşim yanlıs bısey yapmıstı durduk yere borc altına gırmıstık evımız kıraydı 680 tl bı o kadar da kredı odemek zorundaydık her ay ve ben yazın calısmıyordum.sonra tak ettı bana ben alıskın deılım stres yaparım cok esımın üstüne de cok gıdıyrodum.neysekı para vardı bankada al kapat borcu dedım.kapattı ama korkuyom yıne yanlsı ıs yaparsa dıye yoksa keyfımız yerınde su an . bırde cocuk var o da zaten o yuzden ıstıyo kendı ev borcuma gıreyım kı baska yanlsılara düşmeyim diye

aaah ah.. biz de 6 yıllık evliyiz,ilk 2 sene sadece evlilik masraflarını ödedik..üstelik ben çalışmıyordum..evlenmeden önce halkla ilişkiler yöneticisiydim ismi lazım değil anadolunun bir kolejinde,evlenmeden 1 hafta önce işi bıraktım taşınacağım için,1 yıl iş bulamadım sonra..o sıralar hep borç ödedi eşim..bilirim o sıkıntıyı,Allah'a çok şükür ki bitti..hiç korkma biter borçlar yani..yeter ki ödemek iste.. eline kalem kağıdı alıp gelir bu kadar,giderler de bu kadar,kalan bu kadar deyip hesap yapmayanlara veya krediyi krediyle kapama hatasına düşenlere hep şahit olduk bireyseldeki arkadaşlara gelen müşterilerden,borçtan yakalarını hiçbir zmn kurtaramıyorlar..
bu arada ben de bankacıyım 5 yıldır,ticari portföy yönetmeniyim,firmaların kredilerine bakıyorum ama doğum iznindeyim..canım hiiiiç dönmek istemiyor o stres dünyasına yeniden ama daha karar vermedim.%50-%50yim dönsem mi dönmesem mi diye..:26:

deiğin gibi hayat şartları ınsanı calısmaya ıtıyor mecburen yoksa eskıden bu kadar calısan bayan mı vardı bende senin gibiyim yaklasık 7 yıldır calısıyorum bel fıtıgıme eski işimden bana yadigar şimdi de masa başı çalışıyorum.bende senın gıbı %50 bırakayım dıyorum %50 devam edeyım dıyorum kalıyorum oyle cok zor bı karar cocuk olduktan sonra calısmak:44:

çalışmaya devam kızlarrr bırakmayın işlerinizi, her işin kendine gore zorlukları var ama her ay calısmanın karsılıgını gormek, eline bı kac kurusta olsa para gecmesı, eve katkıda bulunmak güzel şey
bı yandan da mesleklerimizin zorlukları bazen yaka silkmemize neden olsa da çalışmanın ve ekonomık olarak bısıler kazanmanın kendınızde yarattıgı güven ve psıkolojık etkı bambaska
insanoğlu değişik işte, çalışmayan işim olsa diye dertlenır; çalışanda tüm gun evde otursam da pineklesem diyee dertlenır Allah herkesin gönlüne göre versinn

bugün ki menümü yazayım

kahvaltı
1 simit
1 küçük domates
1 kk peynir
3-4 zeytin
açık şekersiz çay

arada
1 incir
4-5 badem
limonlu form çayı

öğlen
3yk pilav
3 yk nohut
1 bardak ayran

arada
dondurma :78::78:

akşam
müsli

sabah havuzda
6*50 metre çimdim geldim
akşamda eşimi kandırabilirsem göl kenarında yürüyüşe giderim

dondurma zarasız tatlı ya, ben de yedım dun aksamm
hangi gölün kenarı bu, ne tarafta oturuyosunn:44:

Son düzenleme:
aay şu banka işi nihayet hallolduu
bugün o kadar cok izin alıp alıp bankaya gıttım ki bu aksam spor var dıye erken cıkmaya ızın almaya cekınıyorum şimcik patroncagazımdann:26:

ankara eryamanda oturuyorum canım
yapay bi göl var göksu parkı orda yürüyorum
bilerek erken yedim dondurmayı
akaşma kalsaydı da yeseydim daha çok üzülürdüm

canım sana bısı sorayım ozaman göksu da bısıklet kıralanıyo mu:44: ya bı parkta bısıklet kıralanıp bınılebılıyodu, ben sankı mogan dıye hatırlıyodum gecen hafta mogana gıttık arkadaslarla ama orda yokmuş, o kadar cok bısıklete bınmek ıstıyorum kiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…