- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
ne bankası tatlım
yeni bi iş falan mı
gözünaydın güle güle harcayın kolayca ödeyin inşallah
canım sana bısı sorayım ozaman göksu da bısıklet kıralanıyo mu:44: ya bı parkta bısıklet kıralanıp bınılebılıyodu, ben sankı mogan dıye hatırlıyodum gecen hafta mogana gıttık arkadaslarla ama orda yokmuş, o kadar cok bısıklete bınmek ıstıyorum kiii
valla tutmadı gercekten de, bundan once bı kız vardı bankada onunla gorusuyoduk, yenı evlı oldugumuzu borc odedıgımızı fılan hep bılıyodu, bı ay sonra cekelım sıze bu kredıyı tam borc lıstesı yapın karsılıklı en rahat sızın olcaksa anlasalım demıstı,cıkmaması ıcın neden yok demıstı bızde guvendık yumurta kapıya dayanıncaya kadar bekledık sonra gıttık şubeye ve şokkkkkk ,kız bankadan ayrılmışşşşsonra basvurduk reddetıler, o subeye gıcık oldum ıkı gun sonra dıger subeden basvurdum çıktı işteee istnbulda olaydım sızın bankaya gelırdımmm
evliliği yenı olup borc odeyen yok mu ya hıc bu topıktee, bıtmeyecek mı bunlar :44: koçiş gecen akşam işten almaya geldi beni, hadı gozunaydın dıyo, hayırdır dedım, halıların taksıdı bugun bıttı,artık halılar bızım dedı, bende dedım eve gıdınce ılk işim halılarım beniiiiiiiiiiim dıyerek üzerlerinde yuvarlanmak olcakkk
yok canım orda kiralanmak şöyle dursun bisiklete binmek bile yasak
onu eymir gölünde yapabilirsin
orda kiralayan yerlerde var sanırım
ama eymırde Odtü'ye baglı, gırıs kartı fılan ıstıyolar bı kere bı arkadasın vasıtasıyla gıtmıstıkte:44:
amaaaan ya,bisiklete bınmek ıstıyorum ben
ayy yawrumm yaaa inşallahh rahat rahat en kısa sürede ödersiniz bebekiiimmmm
ne bu kız her mesaja ayrı bir avatar
artık giriş kartı çıkartabiliyosun sanırım
en son girdiğimizde eşimin kartı vardı o geçti arkada ki arkadaşlar nasıl geçecek falan demiştik sorun çıkmadı para verip geçtiler
sistem değişti sanırım
canım üzüldüm ama her ailede olur böle şeyler düzelir inşallah üstelik hamileymiş rabbim yardımcıları olsun ağızlarının tadını bozmasınmenümü yazayım önce
sabah
çavdarlı ekmek arası kaşarlı sucuklu tost,3 zeytin,söğüş salata,çay
ara
3 sunta
öğle
1 kase ezogelin çorba,yarım pors.ekmeksiz pilavsız adana
ara
1 tane fındıklı eti tadımca bar(k-bar gibi)
akşam
canım çok sıkkın henüz bişey yemedim canım istemiyor
gün boyu 3 lt. su
spor yok
kardeşim yeni hamileydi ya,enişteyle çok fena tartışmışlar işler çok kötü,kafam bozuldu ...inşallah sonu kötü olmaz
iyi akşmlar kızlarrr..
başağrısyla güne başladım nedense:44:eşimide aç gönderdim biraz uyuştuktan sonra dolaptaki çubuk dondruma aklım gedli hem erken saatlerde hemde açken çok zarar olmaz diye,hemde kendime gelirim diye
sonrada ebruyka plates yaptım hepsini değil ama çoğunu yaptım,gecede yatmadan mekikleri çekmiştim zaten:81:50 ayaklar yerde mekik,50ayaklar masapozisyonunda 15şerde yanmekik...
kahvaltım
1yumurta,3zeytin,azpeynir,2dilm tam buğdy ekmeği,1domates,1biber ve tere..ve yeşilçay+funda
ara
1küçük muz
3ceviz
öğlen malesef (aradan dolayı acıkmadım,kursa çıktım yemek yemden,dışarıdada çantamda
çörekotlukepekli 3bisküvi yedim
arkdaştada 2 meyvelibisküvi
biravuç beyazleblebi
sonra biarkadşa uğradım gelirken,uğramaz olaydım misafiri varmış öğlen çayla cıslar verdi,tatlıları eledim
birparça ıspanaklı börek,domates,birpraça gözleme:26:
vee dayanamdım etipuf pasta çoook güzeldi ama,krem şantinin yağı dışında
uzun bir ara oldu şindi yazınca size çok geldi ama öğleni atladığımdan şuan bile açım
akşam
eşimle sadece mercimek çorba hakkımı kullandım,azda salata
bitki çayımı içerim eşim maça gidecek,ders çalışırım azbaşımın ağrısı azaldı,
1.5litre su dahada içicem...
sağlam bir kaçamak olmuşsena duymasın hemen gösteir parmağı biraz fazla olmuş gibi
menümü yazayım önce
sabah
çavdarlı ekmek arası kaşarlı sucuklu tost,3 zeytin,söğüş salata,çay
ara
3 sunta
öğle
1 kase ezogelin çorba,yarım pors.ekmeksiz pilavsız adana
ara
1 tane fındıklı eti tadımca bar(k-bar gibi)
akşam
canım çok sıkkın henüz bişey yemedim canım istemiyor
gün boyu 3 lt. su
spor yok
kardeşim yeni hamileydi ya,enişteyle çok fena tartışmışlar işler çok kötü,kafam bozuldu ...inşallah sonu kötü olmaz
niye kız dediysem alla alla neyse rabbim şifasını verir inşallah nakile gerek kalmaz seni çok iyi anlıyorum başımızdan geçtiği için zor bi durumayrıca görümcemin bbei için dua ednlere ,geçmiş olsun diyenlere teşekkür ediyorum..bugün hocalarla görüşmüşler,nakil hemen oolmuycakmış biraz büyüüsn demişler,aylık rutin kandan kontrol edecklermiş...
başımın ağrısından unuttum biarkdaş sormuştu aileden uyan varmı..canım aile bireylerinden bakılcak kimin uyarsa verilcek zaten briparça alınıp nakil edilirmiş,veen kişiye zarar veremzmiş,önemli olan alanın iyileşmesi,evet kaarciğer yenileyen organ buzaman zarfında düzelirmi bilmiyoruz ama sonu nakil galiba,inş.şifasını bulur yavrucak,4 aydır rabbime siyan olmasın ama bunaldımda önce anneannem aniden vefat etti ayaktaydı 1yada rahmetli oldu hemde annemle teyzemin yanına ankaraya gtimişti,sonra kendi tedavim beklem sürecim,üzüntüm derken görümcemin bbeği 1.5aydır artık beynim okadar yorgunki okuduğumu zor anlıyorum bizim bölümüde zorlaştırdılar, 30 mayıs asabahın auyansam yada 29 mayıs akşamı ohhhhhhhhhhhhhh çekicemmmm:84:
belenaycım kız değil oğlumuz var,kayınvalidemelrde perişan oldu bizden 6yıldır torun göremdiler onlada öyle oluncaallah sağlıktan ayırmasında
iyi akşmlar kızlarrr..
başağrısyla güne başladım nedense:44:eşimide aç gönderdim biraz uyuştuktan sonra dolaptaki çubuk dondruma aklım gedli hem erken saatlerde hemde açken çok zarar olmaz diye,hemde kendime gelirim diye
sonrada ebruyka plates yaptım hepsini değil ama çoğunu yaptım,gecede yatmadan mekikleri çekmiştim zaten:81:50 ayaklar yerde mekik,50ayaklar masapozisyonunda 15şerde yanmekik...
kahvaltım
1yumurta,3zeytin,azpeynir,2dilm tam buğdy ekmeği,1domates,1biber ve tere..ve yeşilçay+funda
ara
1küçük muz
3ceviz
öğlen malesef (aradan dolayı acıkmadım,kursa çıktım yemek yemden,dışarıdada çantamda
çörekotlukepekli 3bisküvi yedim
arkdaştada 2 meyvelibisküvi
biravuç beyazleblebi
sonra biarkadşa uğradım gelirken,uğramaz olaydım misafiri varmış öğlen çayla cıslar verdi,tatlıları eledim
birparça ıspanaklı börek,domates,birpraça gözleme:26:
vee dayanamdım etipuf pasta çoook güzeldi ama,krem şantinin yağı dışında
uzun bir ara oldu şindi yazınca size çok geldi ama öğleni atladığımdan şuan bile açım
akşam
eşimle sadece mercimek çorba hakkımı kullandım,azda salata
bitki çayımı içerim eşim maça gidecek,ders çalışırım azbaşımın ağrısı azaldı,
1.5litre su dahada içicem...
sağlam bir kaçamak olmuşsena duymasın hemen gösteir parmağı biraz fazla olmuş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?