70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah canım

inşallah canım Allah yardımcıları olsun

okadarmı vahim:18::84::84::84:napıcAM BENNvalla senden duymak beni mafetttiiii
zaten hala başım ağrıyro gereksiz ilaç içrmrm pek geçer dedim ama:26:ya nolcek b,z nasıl alışcaz kendimizi çekkmeye,insanalrla hiçimi görüşmesemmmmya ben iradesizmiyim yaaa üzüldüm zaten kafam duman yaaaaa neden olmuyorrr yapamıyorum herşeyi bil ama yapmayanalrdanımmı bennnnnnolcekkk nasıl olcekkkkk,,,,,ama bende incelmek zayıflamak istiyorum hırsmı yok ne yok bendeeee

canım bildiqin gibi ben son zamanlarda kermeslerde çok şeyler yedim..son iki kermeste yemeqe başlamadan ''Allahım hayır olsun diye yiyorum şifa olsun ama kilo olmasın'' diye dua ettim ve ertesi gün tartıldıqımda bir önceki günkü kilom kaçsa gramı gramına aynıydı ..

gözlerim doldu canım..Allah sizden razı olsun paylaşmışsınız onların bu zor günlerini..Rabbim onlara akabinde yardıma muhtaç olan herkese hızır hızıyla yardım elini uzatsın inş..

bana niye böle demiyonnnn..benimkilerde kilo olmasın deeeee:84:noluykiiii
hem çilekli bisküvid ediyetti,hem gözleme değin inanki çoook azdı...hem ben bitkiçayı içicem yansın onlar bananeee

canım yaa
çok üzüldüm insan bunları duyunca ne kadar boş şeyler için üzüldüğümüzü vede üzdüğümüzü anlıyoruz allah senden razı olsun onlarada yardım etsin inşşş
bu arada kayseri merkez demisiniz

yanındayız canım hep birlikte vereceğiz kiloları yok öyle bizden kaçmak

hayır canım herkesle görüşeceksin..ama yediqin oranı bileceksin..menünde yediqin muz bile bir kaçamaktır çünkü diyet listelerinde muzun yeri yok..sabah 2 dilim ekmeqini yiyerek gün içinde kaçamak hakkını kaybetmişsin..bir yere gideceqin zaman sabah ekmek yememelisin..hadi oldu gittin diyelim en az hasarla günü kapatmak için diyelimki 4 çeşit ikram hazırlanmış hepsinden birer parmak inceliqinde kesip sadece onları yiceksin..hem tatmış olup nefsini körlersin aklın kalmaz hemde diyetine bu denli zarar vermez..sen bile bile lades demişsin..birkaç dilim börek yemişsin...inşallah bu yanlışları tekrar yapmazsın kadercim yoksa cuma günü üzülürsün..

geçen hafta 3 günüm bide gezi vardı beni onlar mahvetti
bu hafta yerimde sayarım inşş
bu arada geziye izmit buz pisttine gittik çocukllara buzda nasıl düşülür onu öğrettim

offf her yerim ağrıyo

kıyamam tayinimiz inşallah ya şarköy e ya da kandıra'ya çıkarda bizde gezebiliriz yoksa buralarda zor hatta çok zor

yürüyüş yaparken çok rüzgar vardı kemiklerim sızlıyor bu akşam erken yatıcam yarın görüşürüz kızlar hepinize hayırlı gecelerr

ya komutanım gitmem ani oldu yani sammi arkdaşım benim özel ban hazırlanmadı zaten bnde bilsem yemezdim ama oand açtım diye öel odlu yoksa oturmalara gdeirke evde çorba içip giiidyo ki açolmayım çokkkbnde tattım bikaçdilim değildi yaa:84: neyse halkısın canımmmm..ama muz neden yok çok kalorili diyemi,sinirleirme iyi geliyoydu:26:bitti evde napıyım almayalım...tamam zülümek istemiyommm artık cumaları

amin canım çok dua edin inş hep görüyoruz, televizyonlarda duyuyoruz ama şahit olmak başkaymış zaten gözlerinin içine bakınca ordaki çaresizlik ve masumiyet insann yüreğini parçalıyor ama rabbimin izniyle sizlerin duasıyla herşey daha güzel olucak inş

evet canım haklısın aslında ondan önce adet sancılarım için dr gitmıştım duyduklarım pekte hoş şeyler değildi sancılarımın hiçbir sebebi yokmuş ve vs ama onları görünce hiç aklıma bile gelmedi rabbim herkesin yardımcısı olsun evet kayseri merkezdeyiz canım tayinden yoksa bizde gurbetteyizz

slmm kızlar dün giremedim moralim çok bozuktu.daha önce bahsetmiştim hamilelikten şüpheliydim.bu gün kan testi yaptırdım negatif çıktı.ama hala regl olmadım.kızlar kan testi kesindr demii?? benim pek bi bilgim yok.bi kaç kişi kesin dedi ama işte içim rahat etmdi.

diyete çok dikkat edememiştim ama stresten vermişim zaten.tam gaz devammmm

senacım sağolda hakikaten durum çok vahim...enişte boşanıcam kimse beni vazgeçiremez diye yırtınıp duruyordemin 45 dk. telefonda konuştum nuh diyor peygamber demiyor,anlattıklarıda incir çekirdeğini doldurmuyacak şeyler4 yaşında bir yeğenim daha 8 haftalık müstakbel yolda olan bebişimiz var(hamile ya)...adam resmen şımarıklık yapıyor anlamadım yaaaaa,insanlar nekadar güzel kendilerini saklıyorlarmışbabamda konuşmuş ama sonuç yok kardeşim şu an annemlerin yanına memlekete gitmiş ve bana bugün söylüyorlar,kaç gündür tansiyonum yüksek diye saklamışlar...annemi aradığımda yeğenimin sesi arkadan gelince olay açığa çıktı bende enişteyi aradım nedir ne değildir diye ama...okadar komik şeyler söylediki şok oldum bumu yani dedim bukadarmı basit dedim ama yokhala şoktayım allah hayırlısı neyse onu nasip etsin ama erkekler çok nankörlerneyse kafanı şişirdim

kan testi garantidir %100 sonuçtur canım için rahat olsun geçmiş olsun...geçen ay antibiyotik kullandıysan yada mantar enfeksiyonu herhangi bir üzüntü falan yaşadıysan ondanda gecikebilir...yada mevsim döngüsü,hormon değişikliğine bağlı olabilir canımcım

kızlar ben çıkıyorum kafam çok bozuk biraz düşünüp sakinleşmem lazım...kusura bakmayın hepinize iyi geceler

canım üzme kendini
hayırlısı neyse o olsun kardeşin için
düzelir belki her şey üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…