menümü yazayım önce
sabah
çavdarlı ekmek arası kaşarlı sucuklu tost,3 zeytin,söğüş salata,çay
ara
3 sunta
öğle
1 kase ezogelin çorba,yarım pors.ekmeksiz pilavsız adana
ara
1 tane fındıklı eti tadımca bar(k-bar gibi)
akşam
canım çok sıkkın henüz bişey yemedim canım istemiyor
gün boyu 3 lt. su
spor yok
kardeşim yeni hamileydi ya,enişteyle çok fena tartışmışlar işler çok kötü,kafam bozuldu ...inşallah sonu kötü olmaz
inşallah canım Allah yardımcıları olsuniyi akşamlar hanımlar! keyifleriniz nasıl ben çok mahsunum
bu gün eşim beni afganistandan mülteci olarak gelmış bir ailenin evine götürdü karı koca bide 1 yaşalrında kızları var 2 ay olmuş buraya geleli 1.5 sene ağrıda kalmışlar abi orada araba yıkamacıda çalışıyomuş (ülkesinde muhasebe okumuş çok dindar ve temiz üstelik seyyit yani peygamberimiizn soyundan geliyor) oranın halkı mültecilere iş veriyosunuz biz işsiz kalıyoruz diye sıkıntı çıkarmışlar onlarda buraya kayseriye gelmışler görseniz öyle mahzunlarki içim acıdı üstelik abd afganistana girmeden önce orda fabrikaları olan durumu ıyı olan bir aileymış belli zaten çok asiller şimdi ise dillerini bile bilmedikleri şehirde sersefil olmuşlar abi sanayide bi fabrikada çalışıyomuş 12 saat çalıştırıyolarmış ne siğorta nede düzğün bi maaş evleri kira 300tl üstelik yıkık dökük sobalı bir ev ıhhnın verdiği bi yatak birde 2 kişilk kanepe var biz oturduk onlarda yer oturdular o kadar teslim olmuşlarki allaha hayran oldum ağlamamk için zor tuttum kendimi küçüçk çocuk bile sanki farkında herşeyin öle mahsunki 1 saat oturduk hiç sesi çıkmadı garibim abinin iş kazası geçirmış ayağını alçıya almışlar sağlık güvencesi yok çalışamıyor rabbim yardımcıları olsun bende gurbetteyim kimsemiz yok bu şehirde onlarda bizim gibiler eşimle karar verdik kardeş ailemiz olsunlar diye elimiizden geldikçe yardımcı olucaz inş dua edin hanımlar çok dua edin önce iyi bir iş bulalım sonrada bize yakın bir ev sonrada eşyalar rabbim darda kalan herkese yardım etsin inşalalh
selam kızlarrrkurstan geldim akşam yemeqimi yedim tam topiqe girdim okumaya başladım alıntılarımda vardı ama koçiş yürüyüşe gidelim deyince pcyi kapatıp yürüyüşe gittik yeni geldik.alıntılaırm gitti tabii tekrardanda alıntı yapmadım neyse..
inanmıyoru kaderrrr:84::84::84: bu yedikelrini cumaya kadar toparlanma imkanın sıfır canım haberin olaa
kızlar bugün kuran kursunun hatim cemiyeti vardı bi arkim gidiyodu
bende izlemeye gittim
ayyy çok güzeldi
sonrasında da kermes vardıonlara iyilik bana kötülük olsun diye yicektim aç da gitmiştim çıkışta hepici bitmişti sevinimmi üzülimmi bilemedim ama eve gelinceye kadar karnım çooooook açıktı
1dilim peynirli kek dışında yediğim yeşil fasulye vede mantardı accıkta tuzsuz kabak çekirdeği
ama midem çok karıştı yaaa
iyi akşamlar hanımlar! keyifleriniz nasıl ben çok mahsunum
bu gün eşim beni afganistandan mülteci olarak gelmış bir ailenin evine götürdü karı koca bide 1 yaşalrında kızları var 2 ay olmuş buraya geleli 1.5 sene ağrıda kalmışlar abi orada araba yıkamacıda çalışıyomuş (ülkesinde muhasebe okumuş çok dindar ve temiz üstelik seyyit yani peygamberimiizn soyundan geliyor) oranın halkı mültecilere iş veriyosunuz biz işsiz kalıyoruz diye sıkıntı çıkarmışlar onlarda buraya kayseriye gelmışler görseniz öyle mahzunlarki içim acıdı üstelik abd afganistana girmeden önce orda fabrikaları olan durumu ıyı olan bir aileymış belli zaten çok asiller şimdi ise dillerini bile bilmedikleri şehirde sersefil olmuşlar abi sanayide bi fabrikada çalışıyomuş 12 saat çalıştırıyolarmış ne siğorta nede düzğün bi maaş evleri kira 300tl üstelik yıkık dökük sobalı bir ev ıhhnın verdiği bi yatak birde 2 kişilk kanepe var biz oturduk onlarda yer oturdular o kadar teslim olmuşlarki allaha hayran oldum ağlamamk için zor tuttum kendimi küçüçk çocuk bile sanki farkında herşeyin öle mahsunki 1 saat oturduk hiç sesi çıkmadı garibim abinin iş kazası geçirmış ayağını alçıya almışlar sağlık güvencesi yok çalışamıyor rabbim yardımcıları olsun bende gurbetteyim kimsemiz yok bu şehirde onlarda bizim gibiler eşimle karar verdik kardeş ailemiz olsunlar diye elimiizden geldikçe yardımcı olucaz inş dua edin hanımlar çok dua edin önce iyi bir iş bulalım sonrada bize yakın bir ev sonrada eşyalar rabbim darda kalan herkese yardım etsin inşalalh
canım bildiqin gibi ben son zamanlarda kermeslerde çok şeyler yedim..son iki kermeste yemeqe başlamadan ''Allahım hayır olsun diye yiyorum şifa olsun ama kilo olmasın'' diye dua ettim ve ertesi gün tartıldıqımda bir önceki günkü kilom kaçsa gramı gramına aynıydı ..
gözlerim doldu canım..Allah sizden razı olsun paylaşmışsınız onların bu zor günlerini..Rabbim onlara akabinde yardıma muhtaç olan herkese hızır hızıyla yardım elini uzatsın inş..
iyi akşamlar hanımlar! keyifleriniz nasıl ben çok mahsunum
okadarmı vahim:18::84::84::84:napıcAM BENNvalla senden duymak beni mafetttiiii
zaten hala başım ağrıyro gereksiz ilaç içrmrm pek geçer dedim ama:26:ya nolcek b,z nasıl alışcaz kendimizi çekkmeye,insanalrla hiçimi görüşmesemmmmya ben iradesizmiyim yaaa üzüldüm zaten kafam duman yaaaaa neden olmuyorrr yapamıyorum herşeyi bil ama yapmayanalrdanımmı bennnnn nolcekkk nasıl olcekkkkk,,,,,ama bende incelmek zayıflamak istiyorum hırsmı yok ne yok bendeeee
okadarmı vahim:18::84::84::84:napıcAM BENNvalla senden duymak beni mafetttiiii
zaten hala başım ağrıyro gereksiz ilaç içrmrm pek geçer dedim ama:26:ya nolcek b,z nasıl alışcaz kendimizi çekkmeye,insanalrla hiçimi görüşmesemmmmya ben iradesizmiyim yaaa üzüldüm zaten kafam duman yaaaaa neden olmuyorrr yapamıyorum herşeyi bil ama yapmayanalrdanımmı bennnnn nolcekkk nasıl olcekkkkk,,,,,ama bende incelmek zayıflamak istiyorum hırsmı yok ne yok bendeeee
geçen hafta 3 günüm bide gezi vardı beni onlar mahvetticanım bildiqin gibi ben son zamanlarda kermeslerde çok şeyler yedim..son iki kermeste yemeqe başlamadan ''Allahım hayır olsun diye yiyorum şifa olsun ama kilo olmasın'' diye dua ettim ve ertesi gün tartıldıqımda bir önceki günkü kilom kaçsa gramı gramına aynıydı ..
gözlerim doldu canım..Allah sizden razı olsun paylaşmışsınız onların bu zor günlerini..Rabbim onlara akabinde yardıma muhtaç olan herkese hızır hızıyla yardım elini uzatsın inş..
geçen hafta 3 günüm bide gezi vardı beni onlar mahvetti
bu hafta yerimde sayarım inşş
bu arada geziye izmit buz pisttine gittik çocukllara buzda nasıl düşülür onu öğrettim
offf her yerim ağrıyo
hayır canım herkesle görüşeceksin..ama yediqin oranı bileceksin..menünde yediqin muz bile bir kaçamaktır çünkü diyet listelerinde muzun yeri yok..sabah 2 dilim ekmeqini yiyerek gün içinde kaçamak hakkını kaybetmişsin..bir yere gideceqin zaman sabah ekmek yememelisin..hadi oldu gittin diyelim en az hasarla günü kapatmak için diyelimki 4 çeşit ikram hazırlanmış hepsinden birer parmak inceliqinde kesip sadece onları yiceksin..hem tatmış olup nefsini körlersin aklın kalmaz hemde diyetine bu denli zarar vermez..sen bile bile lades demişsin..birkaç dilim börek yemişsin...inşallah bu yanlışları tekrar yapmazsın kadercim yoksa cuma günü üzülürsün..
canım bildiqin gibi ben son zamanlarda kermeslerde çok şeyler yedim..son iki kermeste yemeqe başlamadan ''Allahım hayır olsun diye yiyorum şifa olsun ama kilo olmasın'' diye dua ettim ve ertesi gün tartıldıqımda bir önceki günkü kilom kaçsa gramı gramına aynıydı ..
yürüyüş yaparken çok rüzgar vardı kemiklerim sızlıyor bu akşam erken yatıcam yarın görüşürüz kızlar hepinize hayırlı gecelerr
canım yaa
çok üzüldüm insan bunları duyunca ne kadar boş şeyler için üzüldüğümüzü vede üzdüğümüzü anlıyoruz allah senden razı olsun onlarada yardım etsin inşşş
bu arada kayseri merkez demisiniz
derincedekinemi gittinizgeçen hafta 3 günüm bide gezi vardı beni onlar mahvetti
bu hafta yerimde sayarım inşş
bu arada geziye izmit buz pisttine gittik çocukllara buzda nasıl düşülür onu öğrettim
Offf her yerim ağrıyo
seanymph
canım tamam not aldım bildirim yapamazsan izinlisin
deryam
canım hangi birimiz tartışmıyoruz eşimizle..her ailede olur böyle şeyler..düzelir inşallah..kafana takam lütfen..tansiyonun yükselicek yinee
slmm kızlar dün giremedim moralim çok bozuktu.daha önce bahsetmiştim hamilelikten şüpheliydim.bu gün kan testi yaptırdım negatif çıktı.ama hala regl olmadım.kızlar kan testi kesindr demii?? benim pek bi bilgim yok.bi kaç kişi kesin dedi ama işte içim rahat etmdi.
diyete çok dikkat edememiştim ama stresten vermişim zaten.tam gaz devammmm
menümü yazayım önce
sabah
çavdarlı ekmek arası kaşarlı sucuklu tost,3 zeytin,söğüş salata,çay
ara
3 sunta
öğle
1 kase ezogelin çorba,yarım pors.ekmeksiz pilavsız adana
ara
1 tane fındıklı eti tadımca bar(k-bar gibi)
akşam
canım çok sıkkın henüz bişey yemedim canım istemiyor
gün boyu 3 lt. su
spor yok
kardeşim yeni hamileydi ya,enişteyle çok fena tartışmışlar işler çok kötü,kafam bozuldu ...inşallah sonu kötü olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?