70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben çıkıyorum kafam çok bozuk biraz düşünüp sakinleşmem lazım...kusura bakmayın hepinize iyi geceler

canım öncelikle çok teşekkür ederim tatlım içim rahatladı inan...
bitanem kızkardeşine çok üzüldümmm daha geçen kutladınız yaaa hamileliği.inş en kısa zamanda hatasından döner bitanem.nacizene bi öneri canım siz fazla araya girmeyin tatlım kendileri halletsin sakın yanlış anlama beni.tabiki kadeşinin yanında olucaksınız ama sonradan sizin de adınız dolanır ortalarda.canım benim Rabbim hayırlısını versinnn.

yürüyüş yaparken çok rüzgar vardı kemiklerim sızlıyor bu akşam erken yatıcam yarın görüşürüz kızlar hepinize hayırlı gecelerr

sanada hayirli geceler :42

ablacim allah haklarinda hayirlisini versin ins düzelir aralari :26::26:

kizlar birsey okudum facede dereotunu yemeklerden 15 dakika önce bir tutam yersen istah kesiyomus ama internet sayfalarinin birindede istah acar diye yaziyo bugun aldim acaba denesemmi denemesemmi aranizda deneyen varmi lutfen cevap ?????

günaydın kızlar güzel mutlu, huzurlu, sağlıklı ve çok yağ yakıcı bir gün dilerimmm.

kahvaltımm: domates salatalık ıhlamur bir tatlı kaşığı ayva reçeli ve iki dilim ekmek

ara yok bugün bol bol su içeceğim unutuyorum bazen su içmeyi :26::26:

öğlen bilmiyorum ama salata yoğurt çorba olabilir

akşam ise saat en geç 5te çorba ve salata

kahve içmeyi çok seviyorum haftada birkaç gün içiyorum sizce kötü mü yapıyorum acaba

Günaydın kızlar...
henüz kahvaltı yapmadım...
dün kaçırdım bayağı

günaydın arkadaşlarr herkese hayırlı ve kalorisiz birgün diliyorum
kızlar ben 90 kiloyken eşim 67lere kadar çıkmıştı..diyete ilk başladıqım zamanlar kendi kilosundan gayet memnundu..bnmde bu kadar kilo vereceqime ihtimal vermediqi için rahattı..ne zaman ben 70li kilolara indim ogün bugündür koçişte yediklerine dikkat etmeye başladı :82: 1-2 hafta önce 62.8di..akşam neler yedi gözümün önünde hatta banada yedirmeye çalıştı inat ettim yemedim..sabah görürsün basküldeki rakamı yediqine pişman olursun dedim sabah kalktık ben gidip onun haberi olmadan tartıldım ve 63leri çok şükür gördüm ve koçişe gel bakalım şimdide sen tartıl dedim çok çıkıcak ya aklımca koçiş bi çıktı baskülee 59.7 :84::84::84::84::84::84::84::84: bu haksızlıkkk :84::84::84::84::84::84::84: banane ben oynamıyorummm

canım erkeklerin metobolizması çok iyi çalışıyor boyları daha uzun.ya bu bebeklerde bile böyle.oğlumla kızım var benim ikizler.kiloları gramı gramına aynı ama oğlum çok zayıf duruyor.kemiklerimi ağır geliyor erkeklerin ben anlamıyorum. Bu arada herkese günaydın.havalar yine bozuldu.dün hava nekadar güzeldi ama.

canım ben muzu 1-1.5 ay arayla alıyorum oda yerli muz küçüklerinden yani..elmayı tercih et bence..üstüste muz alma derim ben

sehercim gözün aydın cnm kan testi %100 garantidir cnm zaten deryada söylemiş..için rahat olsun

deryacım ne dicemi bilemiyorum cnm..ufak tefek nedenlerden boşanmak isteyen kişilerde ben başka şeylerden şüpheleniyorum..kardeşinde hamile çok zor bir durum..canım nekadar üzgündür şimdi..herzamanki gibi Rabbimize sıqınıp dua edip tevekkül edicez cnm..annenlerin durumu müsaitse bir kurban kesseler canım..musibetleri uzaklaştırır..:26:

kizlar birsey okudum facede dereotunu yemeklerden 15 dakika önce bir tutam yersen istah kesiyomus ama internet sayfalarinin birindede istah acar diye yaziyo bugun aldim acaba denesemmi denemesemmi aranizda deneyen varmi lutfen cevap ?????

canım ben denemedim ama dereotu yemek istiyorsan tabiki ye..ama iştah kapatmak için deqil iştahımız kapandıqı zaman yemek yiyemeyiz ve almamız gereken vitaminleri alamayız..ve bu saqlıklı bir diyet olmaz..ben nacizane iştah kapatan herşeye karşıyım..ama dereotu çok güzel aromalı bir bitki..ben yemeklerimde çok kullanırım..

canım menülerini akşam yemeqini yiyip yeme işlemin tamamen sonladıqında yazmalısın..varsayımlarla gerçekler farklıdır..gün içinde extra bişey çıkar başka bişey yersin..o zaman buraya yazdıqın menü geçersiz olur..

Günaydın kızlar...
henüz kahvaltı yapmadım...
dün kaçırdım bayağı

günaydın cnm mesajını aldım cnm not aldım

evet cnım var bir farklılık..akşam bir kutu çekme helva domates salatalık ve kuruyemiş yedi..hemde yatmadan önce..ve sabah beni delirten bir rakam çıktı ya bide bana tutmuş çok kurudun yeter artık kilo verme diyoo benim hala alt göbişim ve basenlerim var..ona yetişip geçicem diye çok korkuyor..bende ona dedimki sen bnm bu kadar kilo vereceqime inanmadıqın için 60a in sana altın set alıcam demiştin bak az kaldı hazırla paraları dedim böyle oldu

hehe

kızlar nette şöyle bir yazı buldum doqrumu acaba:44: deryaaa canım sen bilirsin bu yazı doqrumu :26:

Bulgur ye kilo alma!

Bulgurun önemli özelliklerinden biri de lif açısından zengin olmasıdır. Pirinçten 9 misli fazla lif içerir. Kilo sorununu olan kişilerin glisemik endeksi 87 olan pirinçten uzak durup endeksi 48 olan bulguru tercih etmesi gerekir. Tabi miktara dikkat etmek şartıyla...

Sebzeli Bulgur Pilavı

Aşağıda tarifini verdiğim “Sebzeli Bulgur Pilavı”nın kalorisi ve glisemik endeksi düşüktür. Lif açısından zengin olduğu için korkmadan yiyebilirsiniz. 2 baş kuru soğanla iki diş sarmısağı 3 yemek kaşığı tereyağı (veya sıvıyağ) içinde kavurun. Sonra bir orta boy havuç ve 5 adet sivri biberi gene minik minik doğrayıp içine atın. 4 adet domatesi gene küçük küçük doğradıktan sonra tencereye ilave edin. Tahta bir kaşıkla çevirerek hepsini 5 dakika daha öldürün. Sonra tencereye 2.5 kase kaynamış su, 1 kase bulgur ekleyin, 1 tatlı kaşığı tuzu da ilave edip suyunu iyice çekene kadar pişirin. Kapağın altına kağıt havlu koyup 5 dakika demlenmeye bırakın. Afiyet olsun...

Dr. Murat Kınıkoğlu

Kalp ve İç Hastalıkları Uzmanı

ay cnm bnm inş sonu kötü olmaz allah yardımcıları olsun

muazzez gelmişşşşşşşşşşşşş canım hoşgeldinn

napıyonuz bensiz heeee az kaldı gelcem gelcemmm bu haftada memlekete gidiyorummm düğüne herşeyimi hazırladımm inşş keyifler yerindedirrrrrr

kilom gidip geliyoo tam diyet yapmıyorum 1-2 kilo artıdayım sanırımm inş gene mükemmel sağlıklı beslenmeye dönerimmmmm

yaşsınnn erik mevsimi başladı tuzlayıp tauzlayıp yedim şiştimmmmm

eriqi tuzsuz yee canım ne zaman gidip ne zaman geleceksin yaa önümüzdeki ayda biz gidicez hemde 1 ay :84: öslicem zatennn

eriqi tuzsuz yee canım ne zaman gidip ne zaman geleceksin yaa önümüzdeki ayda biz gidicez hemde 1 ay :84: öslicem zatennn

artık yemicem tuzlu resmen şiştiğimi gözlerimle gördümmm ayklarım filann kızlar bi hamam sefası yapmışım oh vallaaaaaaa

pzartesiii kesin dönüş yapıyorum bebişimmmmmmmm

Son düzenleme:
hepınıze gunaydın arkadaslar :92::92::92:
patronun kızı yıne gelıcekmıs, o gelınceye kadar ben okuyabıldıgım kadar gecmıse bı dalayım barıı
ayrıca yarın sabah şehir dısına gıdıyoruz kızlar bız, kayınvalıdemın yanına gıtcez hem bu hafta bıldırım yapamıycam hem 4 gun boyunca nete gıremıycem hem de kımse yedıklerıme dıkkat ettıgımı bılmedıgı ıcın orada durumu nası ıdare edıcem bılemıyorum bana bı yol bulun, kayınvalıdemın hazırladığı cıssslardan nası kacacammmm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…