senacım sağolda hakikaten durum çok vahim...enişte boşanıcam kimse beni vazgeçiremez diye yırtınıp duruyor demin 45 dk. telefonda konuştum nuh diyor peygamber demiyor,anlattıklarıda incir çekirdeğini doldurmuyacak şeyler 4 yaşında bir yeğenim daha 8 haftalık müstakbel yolda olan bebişimiz var(hamile ya)...adam resmen şımarıklık yapıyor anlamadım yaaaaa,insanlar nekadar güzel kendilerini saklıyorlarmış babamda konuşmuş ama sonuç yok kardeşim şu an annemlerin yanına memlekete gitmiş ve bana bugün söylüyorlar,kaç gündür tansiyonum yüksek diye saklamışlar...annemi aradığımda yeğenimin sesi arkadan gelince olay açığa çıktı bende enişteyi aradım nedir ne değildir diye ama...okadar komik şeyler söylediki şok oldum bumu yani dedim bukadarmı basit dedim ama yok hala şoktayım allah hayırlısı neyse onu nasip etsin ama erkekler çok nankörler neyse kafanı şişirdim
kan testi garantidir %100 sonuçtur canım için rahat olsun geçmiş olsun...geçen ay antibiyotik kullandıysan yada mantar enfeksiyonu herhangi bir üzüntü falan yaşadıysan ondanda gecikebilir...yada mevsim döngüsü,hormon değişikliğine bağlı olabilir canımcım
kızlar ben çıkıyorum kafam çok bozuk biraz düşünüp sakinleşmem lazım...kusura bakmayın hepinize iyi geceler
yürüyüş yaparken çok rüzgar vardı kemiklerim sızlıyor bu akşam erken yatıcam yarın görüşürüz kızlar hepinize hayırlı gecelerr
senacım sağolda hakikaten durum çok vahim...enişte boşanıcam kimse beni vazgeçiremez diye yırtınıp duruyor demin 45 dk. telefonda konuştum nuh diyor peygamber demiyor,anlattıklarıda incir çekirdeğini doldurmuyacak şeyler 4 yaşında bir yeğenim daha 8 haftalık müstakbel yolda olan bebişimiz var(hamile ya)...adam resmen şımarıklık yapıyor anlamadım yaaaaa,insanlar nekadar güzel kendilerini saklıyorlarmış babamda konuşmuş ama sonuç yok kardeşim şu an annemlerin yanına memlekete gitmiş ve bana bugün söylüyorlar,kaç gündür tansiyonum yüksek diye saklamışlar...annemi aradığımda yeğenimin sesi arkadan gelince olay açığa çıktı bende enişteyi aradım nedir ne değildir diye ama...okadar komik şeyler söylediki şok oldum bumu yani dedim bukadarmı basit dedim ama yok hala şoktayım allah hayırlısı neyse onu nasip etsin ama erkekler çok nankörler neyse kafanı şişirdim
günaydın arkadaşlarr herkese hayırlı ve kalorisiz birgün diliyorum
Kızlar ben 90 kiloyken eşim 67lere kadar çıkmıştı..diyete ilk başladıqım zamanlar kendi kilosundan gayet memnundu..bnmde bu kadar kilo vereceqime ihtimal vermediqi için rahattı..ne zaman ben 70li kilolara indim ogün bugündür koçişte yediklerine dikkat etmeye başladı :82: 1-2 hafta önce 62.8di..akşam neler yedi gözümün önünde hatta banada yedirmeye çalıştı inat ettim yemedim..sabah görürsün basküldeki rakamı yediqine pişman olursun dedimSabah kalktık ben gidip onun haberi olmadan tartıldım ve 63leri çok şükür gördüm Ve koçişe gel bakalım şimdide sen tartıl dedim çok çıkıcak ya aklımca Koçiş bi çıktı baskülee 59.7 :84::84::84::84::84::84::84::84: Bu haksızlıkkk :84::84::84::84::84::84::84: Banane ben oynamıyorummm
ya komutanım gitmem ani oldu yani sammi arkdaşım benim özel ban hazırlanmadı zaten bnde bilsem yemezdim ama oand açtım diye öel odlu yoksa oturmalara gdeirke evde çorba içip giiidyo ki açolmayım çokkkbnde tattım bikaçdilim değildi yaa:84: neyse halkısın canımmmm..ama muz neden yok çok kalorili diyemi,sinirleirme iyi geliyoydu:26:bitti evde napıyım almayalım...tamam zülümek istemiyommm artık cumaları
slmm kızlar dün giremedim moralim çok bozuktu.daha önce bahsetmiştim hamilelikten şüpheliydim.bu gün kan testi yaptırdım negatif çıktı.ama hala regl olmadım.kızlar kan testi kesindr demii?? benim pek bi bilgim yok.bi kaç kişi kesin dedi ama işte içim rahat etmdi.
diyete çok dikkat edememiştim ama stresten vermişim zaten.tam gaz devammmm
kizlar birsey okudum facede dereotunu yemeklerden 15 dakika önce bir tutam yersen istah kesiyomus ama internet sayfalarinin birindede istah acar diye yaziyo bugun aldim acaba denesemmi denemesemmi aranizda deneyen varmi lutfen cevap ?????
günaydın kızlar güzel mutlu, huzurlu, sağlıklı ve çok yağ yakıcı bir gün dilerimmm.
kahvaltımm: domates salatalık ıhlamur bir tatlı kaşığı ayva reçeli ve iki dilim ekmek
ara yok bugün bol bol su içeceğimunutuyorum bazen su içmeyi :26::26:
öğlen bilmiyorum ama salata yoğurt çorba olabilir
akşam ise saat en geç 5te çorba ve salata
kahve içmeyi çok seviyorum haftada birkaç gün içiyorum sizce kötü mü yapıyorum acaba
Günaydın kızlar...
henüz kahvaltı yapmadım...
dün kaçırdım bayağı
canım erkeklerin metobolizması çok iyi çalışıyor boyları daha uzun.ya bu bebeklerde bile böyle.oğlumla kızım var benim ikizler.kiloları gramı gramına aynı ama oğlum çok zayıf duruyor.kemiklerimi ağır geliyor erkeklerin ben anlamıyorum.Bu arada herkese günaydın.havalar yine bozuldu.dün hava nekadar güzeldi ama.
günaydınnnnnnnnn
inşşş herkes iyidir
burda kapalı (yalova) bi hava var
olsun yine güzel
menümü yazayım önce
sabah
çavdarlı ekmek arası kaşarlı sucuklu tost,3 zeytin,söğüş salata,çay
ara
3 sunta
öğle
1 kase ezogelin çorba,yarım pors.ekmeksiz pilavsız adana
ara
1 tane fındıklı eti tadımca bar(k-bar gibi)
akşam
canım çok sıkkın henüz bişey yemedim canım istemiyor
gün boyu 3 lt. su
spor yok
kardeşim yeni hamileydi ya,enişteyle çok fena tartışmışlar işler çok kötü,kafam bozuldu ...inşallah sonu kötü olmaz
muazzez gelmişşşşşşşşşşşşş canım hoşgeldinn
napıyonuz bensiz heeee az kaldı gelcem gelcemmm bu haftada memlekete gidiyorummm düğüne herşeyimi hazırladımm inşş keyifler yerindedirrrrrr
kilom gidip geliyoo tam diyet yapmıyorum 1-2 kilo artıdayım sanırımm inş gene mükemmel sağlıklı beslenmeye dönerimmmmm
yaşsınnn erik mevsimi başladı tuzlayıp tauzlayıp yedim şiştimmmmm
eriqi tuzsuz yeecanım ne zaman gidip ne zaman geleceksin yaa önümüzdeki ayda biz gidicez hemde 1 ay :84: öslicem zatennn
artık yemicem tuzlu resmen şiştiğimi gözlerimle gördümmm ayklarım filann kızlar bi hamam sefası yapmışım oh vallaaaaaaa
pzartesiii kesin dönüş yapıyorum bebişimmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?