hepınıze gunaydın arkadaslar :92::92::92:
patronun kızı yıne gelıcekmıs, o gelınceye kadar ben okuyabıldıgım kadar gecmıse bı dalayım barıı
ayrıca yarın sabah şehir dısına gıdıyoruz kızlar bız, kayınvalıdemın yanına gıtcezhem bu hafta bıldırım yapamıycam hem 4 gun boyunca nete gıremıycem hem de kımse yedıklerıme dıkkat ettıgımı bılmedıgı ıcın orada durumu nası ıdare edıcem bılemıyorum bana bı yol bulun, kayınvalıdemın hazırladığı cıssslardan nası kacacammmm ben
ne zaman yolculuk
evet cnım var bir farklılık..akşam bir kutu çekme helva domates salatalık ve kuruyemiş yedi..hemde yatmadan önce..ve sabah beni delirten bir rakam çıktıya bide bana tutmuş çok kurudun yeter artık kilo verme diyoo benim hala alt göbişim ve basenlerim var..ona yetişip geçicem diye çok korkuyor..bende ona dedimki sen bnm bu kadar kilo vereceqime inanmadıqın için 60a in sana altın set alıcam demiştin bak az kaldı hazırla paraları dedim böyle oldu
hehe
canım yakıyamam tayinimiz inşallah ya şarköy e ya da kandıra'ya çıkarda bizde gezebiliriz yoksa buralarda zor hatta çok zor
izmit ama tam mevkini bilmitorum büyük bi tesis sadece buz pisti vardı:26::26:derincedekinemi gittiniz
inşş hayırlısı olsun ama böyle sebepsiz olunca insan başka şeyler düşünüyo:26:kızlar ben çıkıyorum kafam çok bozuk biraz düşünüp sakinleşmem lazım...kusura bakmayın hepinize iyi geceler
dereotu troit hastaları için çok iyikizlar birsey okudum facede dereotunu yemeklerden 15 dakika önce bir tutam yersen istah kesiyomus ama internet sayfalarinin birindede istah acar diye yaziyo bugun aldim acaba denesemmi denemesemmi aranizda deneyen varmi lutfen cevap ?????
günaydın arkadaşlarr herkese hayırlı ve kalorisiz birgün diliyorum
kızlar ben 90 kiloyken eşim 67lere kadar çıkmıştı..diyete ilk başladıqım zamanlar kendi kilosundan gayet memnundu..bnmde bu kadar kilo vereceqime ihtimal vermediqi için rahattı..ne zaman ben 70li kilolara indim ogün bugündür koçişte yediklerine dikkat etmeye başladı :82: 1-2 hafta önce 62.8di..akşam neler yedi gözümün önünde hatta banada yedirmeye çalıştı inat ettim yemedim..sabah görürsün basküldeki rakamı yediqine pişman olursun dedimsabah kalktık ben gidip onun haberi olmadan tartıldım ve 63leri çok şükür gördüm ve koçişe gel bakalım şimdide sen tartıl dedim çok çıkıcak ya aklımca koçiş bi çıktı baskülee 59.7 :84::84::84::84::84::84::84::84: bu haksızlıkkk :84::84::84::84::84::84::84: banane ben oynamıyorummm
günaydın cnmburdada hava kapalı(ist) camı kapattım baya serin bir hava var..kızlar bnm canım bulgur pilavı istiyor yapıp öqleden önce yesem kilo yaparmı acaba :26:
canım ben muzu 1-1.5 ay arayla alıyorum oda yerli muz küçüklerinden yani..elmayı tercih et bence..üstüste muz alma derim ben
sehercim gözün aydın cnmkan testi %100 garantidir cnm zaten deryada söylemiş..için rahat olsun
deryacım ne dicemi bilemiyorum cnm..ufak tefek nedenlerden boşanmak isteyen kişilerde ben başka şeylerden şüpheleniyorum..kardeşinde hamile çok zor bir durum..canım nekadar üzgündür şimdi..herzamanki gibi Rabbimize sıqınıp dua edip tevekkül edicez cnm..annenlerin durumu müsaitse bir kurban kesseler canım..musibetleri uzaklaştırır..:26:
canım ben denemedim ama dereotu yemek istiyorsan tabiki ye..ama iştah kapatmak için deqiliştahımız kapandıqı zaman yemek yiyemeyiz ve almamız gereken vitaminleri alamayız..ve bu saqlıklı bir diyet olmaz..ben nacizane iştah kapatan herşeye karşıyım..ama dereotu çok güzel aromalı bir bitki..ben yemeklerimde çok kullanırım..
canım menülerini akşam yemeqini yiyip yeme işlemin tamamen sonladıqında yazmalısın..varsayımlarla gerçekler farklıdır..gün içinde extra bişey çıkar başka bişey yersin..o zaman buraya yazdıqın menü geçersiz olur..
günaydın cnmmesajını aldım cnm not aldım
çıtırlarımm napıyonuzzzz çok özledimm sizii ulennnnnnn
Kızlar bana müsadec ben artıkın diğer gruba transfer oluyorum 70 den aşağıya indim kendinize iyi bakı :)
ah ahh eskiden bende kayardım acayıp kalori yaktırıyogeçen hafta 3 günüm bide gezi vardı beni onlar mahvetti
bu hafta yerimde sayarım inşş
bu arada geziye izmit buz pisttine gittik çocukllara buzda nasıl düşülür onu öğrettim
offf her yerim ağrıyo
canım muz hem kalorılı hemde cok sekerlı ondan fazla olmuyo dıyet lıstelerınde birde ilginçtir beni tok da tutmuyo kendileriya komutanım gitmem ani oldu yani sammi arkdaşım benim özel ban hazırlanmadı zaten bnde bilsem yemezdim ama oand açtım diye öel odlu yoksa oturmalara gdeirke evde çorba içip giiidyo ki açolmayım çokkkbnde tattım bikaçdilim değildi yaa:84: neyse halkısın canımmmm..ama muz neden yok çok kalorili diyemi,sinirleirme iyi geliyoydu:26:bitti evde napıyım almayalım...tamam zülümek istemiyommm artık cumaları
kızzz koçişin kopacak nerdeyse benım adamın yarısı kadar kızgünaydın arkadaşlarr herkese hayırlı ve kalorisiz birgün diliyorum
kızlar ben 90 kiloyken eşim 67lere kadar çıkmıştı..diyete ilk başladıqım zamanlar kendi kilosundan gayet memnundu..bnmde bu kadar kilo vereceqime ihtimal vermediqi için rahattı..ne zaman ben 70li kilolara indim ogün bugündür koçişte yediklerine dikkat etmeye başladı :82: 1-2 hafta önce 62.8di..akşam neler yedi gözümün önünde hatta banada yedirmeye çalıştı inat ettim yemedim..sabah görürsün basküldeki rakamı yediqine pişman olursun dedimsabah kalktık ben gidip onun haberi olmadan tartıldım ve 63leri çok şükür gördüm ve koçişe gel bakalım şimdide sen tartıl dedim çok çıkıcak ya aklımca koçiş bi çıktı baskülee 59.7 :84::84::84::84::84::84::84::84: bu haksızlıkkk :84::84::84::84::84::84::84: banane ben oynamıyorummm
hosgeldın topiğin çıtırıçıtırlarımm napıyonuzzzz çok özledimm sizii ulennnnnnn
kızlar ara öğün olarak kaç tane fındık yeme hakkım var
cnm sen ne kadar süredir devam ediyosun ve günlük yediklerinden bir örnek liste yazarmısın ona göre takip edeyim bende malesef eskileri okuyamıyorum biraz yoğun oluyorumda işten dolayı
canım ya
sen hep olumsuzmu bakıyosun bana mı öyle geliyo
yanılmıyosam elazığ da kalıyodun
gurbet zor tabi bende gurbetteyim ama sürekli kaldığın yerden şikayet edersen inan gözünün önündeki güzelliği göremezsin
bardağın boş tarafını değilde dolu tarafını görmeyi dene kendi mutluluğun için
acaba yanlış arkideşemi söylüyorum bunadımmı acep
izmit ama tam mevkini bilmitorum büyük bi tesis sadece buz pisti vardı:26::26:
inşş hayırlısı olsun ama böyle sebepsiz olunca insan başka şeyler düşünüyo:26:
dereotu troit hastaları için çok iyi
iştah için değil de yoğurtla beraber yiyince tok tuttuğunu duymuştum
ahan da büle oldum
bi erkek için çok az değilmi
kas oranımı az yoksa boyumu kısa bana az geldi de
mutluyum mutluyum mutluyum tartida bugun 66.4 gördüm insallah 65 olurum cumaya kadar sizce bu bi hayalmi
ah ahh eskiden bende kayardım acayıp kalori yaktırıyo
canım muz hem kalorılı hemde cok sekerlı ondan fazla olmuyo dıyet lıstelerınde birde ilginçtir beni tok da tutmuyo kendileri
kızzz koçişin kopacak nerdeyse benım adamın yarısı kadar kızama kocalar oyle benım enıstem uzun boylu 1.85 ablam dıyete gırınce o da senınkı gıbı senden asagı ıncem dıyomus gıcık edıyomus ablamı benım kocıs de hepınız dıyettesınzı bende strese gırdım dedı o da basladı.ama benımkı bana ıncesın yeter demıyo tamam cok ınce degılım ama bana yeter dıyet yapma dese ben daha cok motıve olcam hırs yapcam bende ılgıncım ama böyleee
hosgeldın topiğin çıtırı
dıyetısyenın verıdgı lıstede 7-8 adet canım ama yanında 2 kuru kayısı da yıyebılrısın
hepinize günaydın ıns bu hafta guzel bı rakam görürsem bıldırım yapmak ıstıyorum bakalım hayırlısı.
kız okladar istıyosna evde kondısyon bisikletıne bın.inş canımmmmmaay değiştireyim avatarımı, kocişi de alayım yanıma dedim faceden resim kopyaladım da deneme 1-2-3 yapıyodumm
hmmm:44: bi arastırayım canım ben bu konuyu, moganda kucuk cocuklar bınıyodu bısıklete utanmasam ısteyecektım bı tur bınebılır mıyım dıye de bısıkletlerı cok kucuktuu
günaydın arkadaşlarr herkese hayırlı ve kalorisiz birgün diliyorum
canım belli bir menüm yok evde ne pişiyorsa onu yiyorum..ama ekmeqi sadece sabah yiyorum ve 3 litre su içiyorum..şekeri kestim ve kilolar gitti..
teşekkür ederim cnm bilgin için
mutluyum mutluyum mutluyum tartida bugun 66.4 gördüm insallah 65 olurum cumaya kadar sizce bu bi hayalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?