70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ne varki bunda söyelrsin diyette olduqunu..

Ya kızlar mutluluktan ağlamak istiyorum ya sonunda çizelgeyi yapabildim.kendimi salak gibi hissetmeye başlamıştım. Ve bunu oğlumla beraber başardık.o kucağımda ben çizelge yapmaya çalışıyom.sonunda başardım

cnm sen ne kadar süredir devam ediyosun ve günlük yediklerinden bir örnek liste yazarmısın ona göre takip edeyim bende malesef eskileri okuyamıyorum biraz yoğun oluyorumda işten dolayı

kıyamam tayinimiz inşallah ya şarköy e ya da kandıra'ya çıkarda bizde gezebiliriz yoksa buralarda zor hatta çok zor
canım ya
sen hep olumsuzmu bakıyosun bana mı öyle geliyo
yanılmıyosam elazığ da kalıyodun
gurbet zor tabi bende gurbetteyim ama sürekli kaldığın yerden şikayet edersen inan gözünün önündeki güzelliği göremezsin
bardağın boş tarafını değilde dolu tarafını görmeyi dene kendi mutluluğun için
acaba yanlış arkideşemi söylüyorum bunadımmı acep
derincedekinemi gittiniz
izmit ama tam mevkini bilmitorum büyük bi tesis sadece buz pisti vardı:26::26:
kızlar ben çıkıyorum kafam çok bozuk biraz düşünüp sakinleşmem lazım...kusura bakmayın hepinize iyi geceler
inşş hayırlısı olsun ama böyle sebepsiz olunca insan başka şeyler düşünüyo:26:
kizlar birsey okudum facede dereotunu yemeklerden 15 dakika önce bir tutam yersen istah kesiyomus ama internet sayfalarinin birindede istah acar diye yaziyo bugun aldim acaba denesemmi denemesemmi aranizda deneyen varmi lutfen cevap ?????
dereotu troit hastaları için çok iyi
iştah için değil de yoğurtla beraber yiyince tok tuttuğunu duymuştum

ahan da büle oldum
bi erkek için çok az değilmi
kas oranımı az yoksa boyumu kısa bana az geldi de
günaydın cnm burdada hava kapalı(ist) camı kapattım baya serin bir hava var..kızlar bnm canım bulgur pilavı istiyor yapıp öqleden önce yesem kilo yaparmı acaba :26:

aldim ablacim bugun deneyecegim yok ablacim biraz kapanmasi lazim cunku bazen kendimi durduramiyorum

ah ahh eskiden bende kayardım acayıp kalori yaktırıyo
canım muz hem kalorılı hemde cok sekerlı ondan fazla olmuyo dıyet lıstelerınde birde ilginçtir beni tok da tutmuyo kendileri
kızzz koçişin kopacak nerdeyse benım adamın yarısı kadar kız ama kocalar oyle benım enıstem uzun boylu 1.85 ablam dıyete gırınce o da senınkı gıbı senden asagı ıncem dıyomus gıcık edıyomus ablamı benım kocıs de hepınız dıyettesınzı bende strese gırdım dedı o da basladı.ama benımkı bana ıncesın yeter demıyo tamam cok ınce degılım ama bana yeter dıyet yapma dese ben daha cok motıve olcam hırs yapcam bende ılgıncım ama böyleee
çıtırlarımm napıyonuzzzz çok özledimm sizii ulennnnnnn
hosgeldın topiğin çıtırı
kızlar ara öğün olarak kaç tane fındık yeme hakkım var

dıyetısyenın verıdgı lıstede 7-8 adet canım ama yanında 2 kuru kayısı da yıyebılrısın

hepinize günaydın ıns bu hafta guzel bı rakam görürsem bıldırım yapmak ıstıyorum bakalım hayırlısı.

cnm sen ne kadar süredir devam ediyosun ve günlük yediklerinden bir örnek liste yazarmısın ona göre takip edeyim bende malesef eskileri okuyamıyorum biraz yoğun oluyorumda işten dolayı

canım belli bir menüm yok evde ne pişiyorsa onu yiyorum..ama ekmeqi sadece sabah yiyorum ve 3 litre su içiyorum..şekeri kestim ve kilolar gitti..

1.65 boyu cnm..

mutluyum mutluyum mutluyum tartida bugun 66.4 gördüm insallah 65 olurum cumaya kadar sizce bu bi hayalmi

hayel deqil cnm..beslenmene dikkat edersen cuma günü hayellerin gerçek olur

cnm baktırdın mı oranlarına sennn nasıllll

gunaydın mıllet kız okladar istıyosna evde kondısyon bisikletıne bın.

ayakta sürmek istiyosan eliptik bisiklete bın.

senacım sabah sabah hem çok güldüm hemde acı gerçekle karşılaşmak iyi gelmedi
benim eşimde öyle şuanda duba gibi ama biraz dikkat edip spor yapsa bana yetişir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…