- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
gunaydın mılletkız okladar istıyosna evde kondısyon bisikletıne bın.
ayakta sürmek istiyosan eliptik bisiklete bın.
kondısyon bısıkletıne bınmek insana gercek bısıklete bınmenın verdıgı hazzı verebılır mı
canım tatlı istıyo dedıgım de, annemin dolapta recel var bı kasık ye demesı gıbı oldu bu öneri
afiyet olsun balımkızlar nette şöyle bir yazı buldum doqrumu acaba:44: deryaaa canım sen bilirsin bu yazı doqrumu :26:
Bulgur ye kilo alma!
Bulgurun önemli özelliklerinden biri de lif açısından zengin olmasıdır. Pirinçten 9 misli fazla lif içerir. Kilo sorununu olan kişilerin glisemik endeksi 87 olan pirinçten uzak durup endeksi 48 olan bulguru tercih etmesi gerekir. Tabi miktara dikkat etmek şartıyla...
Sebzeli Bulgur Pilavı
Aşağıda tarifini verdiğim Sebzeli Bulgur Pilavının kalorisi ve glisemik endeksi düşüktür. Lif açısından zengin olduğu için korkmadan yiyebilirsiniz. 2 baş kuru soğanla iki diş sarmısağı 3 yemek kaşığı tereyağı (veya sıvıyağ) içinde kavurun. Sonra bir orta boy havuç ve 5 adet sivri biberi gene minik minik doğrayıp içine atın. 4 adet domatesi gene küçük küçük doğradıktan sonra tencereye ilave edin. Tahta bir kaşıkla çevirerek hepsini 5 dakika daha öldürün. Sonra tencereye 2.5 kase kaynamış su, 1 kase bulgur ekleyin, 1 tatlı kaşığı tuzu da ilave edip suyunu iyice çekene kadar pişirin. Kapağın altına kağıt havlu koyup 5 dakika demlenmeye bırakın. Afiyet olsun...
Dr. Murat Kınıkoğlu
Kalp ve İç Hastalıkları Uzmanı
Kızlar bana müsadec ben artıkın diğer gruba transfer oluyorum 70 den aşağıya indim kendinize iyi bakı :)
canım ya
sen hep olumsuzmu bakıyosun bana mı öyle geliyo
yanılmıyosam elazığ da kalıyodun
gurbet zor tabi bende gurbetteyim ama sürekli kaldığın yerden şikayet edersen inan gözünün önündeki güzelliği göremezsin
bardağın boş tarafını değilde dolu tarafını görmeyi dene kendi mutluluğun için
acaba yanlış arkideşemi söylüyorum bunadımmı acep
hoşgeldin cnm çok şükür iyiz kilolarla uğraşıyoruz işte sen nasılsın
bencede aynı zekı vermezbızım var almıstık cankayada oturuken gıdıyoduk eymıre heves edıp aldık sonra cocuk oldu lojmana tasındık kaldı bende cok severım bısıkletı coook bınerdım cocuk ve genclıgımde sımdı ortam bulmam lazım uygun malum basım örtülü eymır o acıdan cok rahat.gel vereyım pelin annemlerın evde suruyo su an
ayy feci şekilde midem kazınıyo halduki daha 10:00 10:30 arası 100 gr yoğurt yedim iki kayısıyla ne yapsamda bastırsam bu isteğimi:26:
ccooook tesekkur ederım canımmm
bız de araba yok, olsa memlekete gıttıgımızde benımkını alıp gelcem ama bı parkta bınmek ıstesem oraya nası goturcem o sorun :26:
ayrıca gecen aksam konustugumuz yulaflı kurabıyeden yaptım o aksam dun soylemeyı unutmusum, sonra eşim geldiii, sana kurabıye yaptım dedım, mutfaga gectı agzına atmıs bı parca, bu ne yaaaaa diye soylenmeye basladıııben kuru meyve sevmeıdgım ıcın ıcıne cevız ve bırazcıkta kuru uzum koymustum, onları da yıyemedıgım müslinin içinden ayıklayıpta koydummm
tünaydın kızlar ben geldim bugün geç oldu sabahtan beri elektriklerimiz kesik. anca kavuştuk. perşembe cuma cumartesi pazar yokum gittiğimiz yerde internet ve tartı bulabilirsem bildirimimi yaparım. yapamazsam artık haftaya yaparım. şu ana kadar yediklerim
kahvaltıdan önce:elma sirkesi
kahvaltı:1 haşlanmış yumurta 1 domates 1 salatalık 1 yeşil biber maydonoz dereotu 1.5 dilim kepekli tost ekmeği 1 tane üçgen light peynir yeşil çay.
arada:türk kahvesi, 1 kuru incir
şimdi beşiberyerde çayımı içiyorum
bi geçmişi okuyayım
nasılsınız kızlar
afiyet olsun balım
nerdeyse 50 leere inenler var ama burdalar
topiğin adı &70 79 topiği&ama burda arkadaşlıklar kurduk dertlendik sevindik bi kaç kilo için gidilmez
haaaaaaa bura seni kesmedidiyse
bende yapsam benım esımde yemeznormal kurabıyeyı bıle fazla sevmez çünkü.peki sen beğendin mi onu söylee
hosgeldın canım tabıkı düzenli gelirsen buraya faydasını görürsünselam hanımlar 1 yıl aradan sonra tekrar kkdayım bu arada dogum yaptım bebegim 8 aylık oldu ve kilolarla ugrasıyorum suan.79 kiloyla aranıza geri döndüm.benide alırmısınız aranıza? :18: yoksa tek basıma basedemeyecegim bu kilolarla
valla tarıfteki gıbı kuru ıncırıydı, kuru kayısıydı koyarsan nası olur bılemıyorum ama benım ki tatsız bısı oldu, üzerine bıraz pudra sekerı serptım de yenılebılsı hale getırdım ama buyuk ıhtımal tepsı çöpü boylayacak
ama sen müsli filan yıyebılıyosan bı dene, malzeme cok değil ne de olsa, damak tatları farklı ınsanların belki de sen sevebılırsınnnn ama ben ne yazıkki kocişle aynı fikirdeyimmmm:78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?