70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydın mılletkız okladar istıyosna evde kondısyon bisikletıne bın.

ayakta sürmek istiyosan eliptik bisiklete bın.

kondısyon bısıkletıne bınmek insana gercek bısıklete bınmenın verdıgı hazzı verebılır mı
canım tatlı istıyo dedıgım de, annemin dolapta recel var bı kasık ye demesı gıbı oldu bu öneri

Son düzenleme:
günaydın kızlar :80:
yeni açtım gülbeni,gün geçmiyor ki diyetisyenler yeni bir kitap çıkarmasın her kafadan ayrı ses çıkıyor.. şu ara en popüler olanlar:Ender Saraç,Mesut Yar,Selahattin Dönmez,Osman Müftüoğlu,Ahmet Aydın,Yasemin Soysal.. zihin gücüyle mi dersin,kan grubuyla mı,akupunkturla mı,taş devriyle mi,antakya biberi mi.. herşey var.. keza spor cd'leri de bir o kadar çeşitli.. zaten ilkbaharda diyetlere başlanır,spor salonları taşar.. bir tanıdık internetten zayıflama ürünleri sattığını söylemişti de,paraya para demiyormuş.. ah biz kadınlar..

bencede aynı zekı vermez bızım var almıstık cankayada oturuken gıdıyoduk eymıre heves edıp aldık sonra cocuk oldu lojmana tasındık kaldı bende cok severım bısıkletı coook bınerdım cocuk ve genclıgımde sımdı ortam bulmam lazım uygun malum basım örtülü eymır o acıdan cok rahat.gel vereyım pelin annemlerın evde suruyo su an

afiyet olsun balım

Kızlar bana müsadec ben artıkın diğer gruba transfer oluyorum 70 den aşağıya indim kendinize iyi bakı :)

nerdeyse 50 leere inenler var ama burdalar
topiğin adı &70 79 topiği&ama burda arkadaşlıklar kurduk dertlendik sevindik bi kaç kilo için gidilmez
haaaaaaa bura seni kesmedidiyse

evet tatlım genelde olumsuzuna bakıyorum bu aralar elazığ'ın ilçesinde oturuyoruz merkezde olsa böyle olmazdım gezerdim ama burda dışarı çıkıp gezecek uygun yer yok. tam 7 ay oldu geldiğimden beri memlekete gitmeyeli özledim az kaldı o yüzden sıkıntılıyım günler geçmek bilmiyor. herhalde ondan

ayy feci şekilde midem kazınıyo halduki daha 10:00 10:30 arası 100 gr yoğurt yedim iki kayısıyla ne yapsamda bastırsam bu isteğimi:26:

ccooook tesekkur ederım canımmm
bız de araba yok, olsa memlekete gıttıgımızde benımkını alıp gelcem ama bı parkta bınmek ıstesem oraya nası goturcem o sorun :26:
ayrıca gecen aksam konustugumuz yulaflı kurabıyeden yaptım o aksam dun soylemeyı unutmusum, sonra eşim geldiii, sana kurabıye yaptım dedım, mutfaga gectı agzına atmıs bı parca, bu ne yaaaaa diye soylenmeye basladııı ben kuru meyve sevmeıdgım ıcın ıcıne cevız ve bırazcıkta kuru uzum koymustum, onları da yıyemedıgım müslinin içinden ayıklayıpta koydummm

tünaydın kızlar ben geldim bugün geç oldu sabahtan beri elektriklerimiz kesik. anca kavuştuk. perşembe cuma cumartesi pazar yokum gittiğimiz yerde internet ve tartı bulabilirsem bildirimimi yaparım. yapamazsam artık haftaya yaparım. şu ana kadar yediklerim
kahvaltıdan önce:elma sirkesi

kahvaltı:1 haşlanmış yumurta 1 domates 1 salatalık 1 yeşil biber maydonoz dereotu 1.5 dilim kepekli tost ekmeği 1 tane üçgen light peynir yeşil çay.

arada:türk kahvesi, 1 kuru incir

şimdi beşiberyerde çayımı içiyorum

bi geçmişi okuyayım

bende yapsam benım esımde yemez normal kurabıyeyı bıle fazla sevmez çünkü.peki sen beğendin mi onu söylee

walla hayatım yaptığın hiçbir iyiliğin erkekler için bir kıymeti yok ne yazıkki al işte ortada bi bebek söz konusu... ben de 3 senemi werdim ama şimdi asla yani...asla ...hiçbirine değmiyo...bitane normal aklı başında doğru düzgün adam göremedim..gözüm açık gitcek walla

ben de aynen pers, cuma ve h.sonu yokummmm :26: kayınvalıdeye gıdıyoruzzzzz
ya şu besı bıyerde cayını nası ıcebılıyosun, yanı ben de ıcebılıyorumda sonu fena oluyoooo her gun duzenlı tuvalete cıkabılıyo musun canım :44:

selam hanımlar 1 yıl aradan sonra tekrar kkdayım bu arada dogum yaptım bebegim 8 aylık oldu ve kilolarla ugrasıyorum suan.79 kiloyla aranıza geri döndüm.benide alırmısınız aranıza? :18: yoksa tek basıma basedemeyecegim bu kilolarla

günaydın herkese :) güne yine nesfitimle başladım, devamı da istikrarlı olur umarım. 3 gündür fena sayılmaz bir diyet tavrı içindeyim, hadi hayırlısı. benden beklenmeyecek bi değişiklik bu, umarım kendi nazarım değmez. ama malesef regl dönemimdeyim kızlar ve tahmin edersiniz ki oburluğum üstümde. sizce bu dönemde kaçamak olarak ne yenilebilir diyeti etkilemeden? hıı bi de benim canım bu dönemde tatlıdan ziyade hamurişi tuzlu şeyler çekiyor, börek, mantı, makarna gibi!

bende yapsam benım esımde yemez normal kurabıyeyı bıle fazla sevmez çünkü.peki sen beğendin mi onu söylee

valla tarıfteki gıbı kuru ıncırıydı, kuru kayısıydı koyarsan nası olur bılemıyorum ama benım ki tatsız bısı oldu, üzerine bıraz pudra sekerı serptım de yenılebılsı hale getırdım ama buyuk ıhtımal tepsı çöpü boylayacak
ama sen müsli filan yıyebılıyosan bı dene, malzeme cok değil ne de olsa, damak tatları farklı ınsanların belki de sen sevebılırsınnnn ama ben ne yazıkki kocişle aynı fikirdeyimmmm:78:

hosgeldın canım tabıkı düzenli gelirsen buraya faydasını görürsün bebişini de güle güle büyüt canım

işte bende kendımden emın deılım de ondan soruyom nesfit sevıyomda müsli az bsıey yapıp denıycem ama azcık bal katsak seker yerıne nolur kı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…