70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ben sena takım kaptanıyım ..hoşgeldin aramıza..cuma günü özelime kilo bildirimini yaparsan ikinci hafta listeye ekliyoruz..hergün menülerinide paylaşırsan seni takip edebiliriz..şimdiden bol iradeler diliyorum

şebnem seni napıcam biliyormusun nerelerdesin sen bakimm bir gürünüp sonra kayboldın neyse hoşgeldin fıstıqımm

canım tarifin aynısını uygulasaydın ne kadar lezzetli ve tatlı olduqunu anlardın..ben misafirlerime bile yaptım tarifini istemeyen tek kişi bile kalmadı..normal kurabiyeden katkat güzel oluyor..5-6 kuru incir 5-6 kuru kayısıyı küçük küçük keserek eklersen kuru üzüm ve yabanmersinide bir avuç katarsan tadı konusunda sorun yaşamazsın..hayret ettim inanki beqenmedim diyen ilk sana rastladım :82:

canım neden bal katarak kalorisini çoqaltacaksınki kek gibi tatlı oluyor daha neden başka şeyler ekliceksin

canım neden bal katarak kalorisini çoqaltacaksınki kek gibi tatlı oluyor daha neden başka şeyler ekliceksin

ben de, eger kuru kayısı, ıncır, üzüm fılan koyarsan şeker kısmında ayrıca bala gereksınım duyacagını zannetmıyorum kuru meyvelerın sekerı yetecektır tatlanmasınaasen de bı tam tarıf yap o nası oluyo, sen de yazarsınnn

işte ben tarıfı eksık yaptıgım ıcın sevmemıste olabılırım ama napıyım kuru meyvelerı sevmıyorum ben, boyle yapsamda belkı ıdare eder dedım ama edemedı malesefff:26: siz yapınca bı foto eklesenız buraya, ne derecede pişcek, meyvelı nası gozukuyo ben bı gorsem cok sevınırımmm işe gelırken yanıma almıstım bıraz, onlarda kurumuslar hafıften ama boyle daha yenılebılesı olmuşş

hosbulduk arkadaslar yaa ben su kilo cizelgesini yaptım ama burada nereye yapıstıracagımı bi türlü beceremedim yardımcı olurmusunuz..bu arada ben emzirdigim icin bitki caylarıyla zayıflama cabasındayım 5 i biryerde ve ayrıca mate cayı iciyorum mate cayını duyan varmı mucize gibi birsey daha birkacgündür kullanmaya basladım..acayip etkisi var o sis karnım tamamen i,ndi kabızlık diye bisey kalmadı yagda yakıyormus..bu arada emzirdigim icin doktora sordum bitki caylarının hic bir zararı olmazmıs..mate cayı istahıda kesiyor tavsiye ederim bu arada sabahlarıda bikactane ac karnına altın cilek atıyorum agzıma ne migde kazıntısı kalıyor ne bisey..hadi hayırlısı basladık bakalım

merhaba kızlar nasılsınız geçmişi okuyup geldim
kılavuz canım böyle bi durumda ne denir bilemiyorum rabbim haklarında hayırlı olanı nasip etsin can sıkıcı bir durum bir yuvayı yıkmak bu kadar kolay olmamalı üstelik çocuklarda varsa hayırlısı canım sende dua et rabbim doğru yolu göstersin eniştene
umarım herkes iyidir sanki bu hafta herkes ekside olacak gibi geliyor bana inşallah
inanaın ben öle rahatladımki mide ağrılarım kalmadı şişkinlik gitti daha rahatım hele iyice kilolar gitsin dahada rahatlıcam inşallah
dün iş çıkışı teyzemlere gittik yemeğe bekliyorlardı bizi saat dokuzdan sonra ben nasıl yiyeyim eşim aç tabi gittik bir sofra hazırlamışlar krallara layık sofraya oturduk ben çantamdan çıkardım evden götürdüğüm marulları koydum tabağıma herkes çorba yemek pilav tatlı derken ben yavaş yavaş marulumu otlanıyorum hiç birinden yemedim zaten akşam üstü işyerinde çorba içmiştim günü kapatmıştım karnımda aç değildi yani herkes gülüyor bana yinemi diyet yapıyorsun diye çok moralim bozuldu ama bu sefer gerçekten farklı daha bilinçliyim üstelik siz varsınız herkes görecek belenayın nasıl zayıfladığını neyse sofradan kalktık bitki çayı içtim sonra sohbet muhabbet derken vakit nasıl geçti anlamadık eve geldiğimizde biri geçiyordu spor yapamadım ama en azından irademe sahip oldumzaten canım istese ucundan çok az alırdım ama istemedi hele tatlıya dayanamayan ben üstelik adet dönemindeyim direndim birazda senanın parmağı aklıma geldi yok dedim yokyemicem günü böylelikle tamamladım ama sabah kalktığımda öle huzurluydumki eğer yemiş olsaydım çok pişmanlık duyardım biliyorum iyiki varsın kaptan sena iyiki varsınız kızlar yaşasın 70-79 topiği

yarın tatil evde olursam yapıp eklerım canım

tebrik ederim tatlım yanındayız

valla canım gönül rahatlığıyla yiyebilirsin sebzeli bulguru, daha dün öğlen yedim ben light yoğurdumla. benim bi arkadaşımın diyetisyeni haftada 2 kere öğlen yemeklerinde verdi sebzeli bulguru. kilo aldırmıyormuş. ben de çok sevindim ve denemeye başladım az yağlı ve havuç koymadan.

her sabah kahvaltıdan sonra düzenli çıkabiliyorum canım

Son düzenleme:

5i bi yerde cayıyla ben karnıma kramplar gırıp kostura kostura tuvalete yetısebılıyodummm, oyuzden sordumm ama bagırsaklarını bu caya alıstırmasan daha ıyı olmaz mı, gercı kendı bunyenı en ıyı sen bılırsın ama hep dıyolar ya bagırsak calıstırıcı sonucta bu cay ve bunye zamanla alısıyomus :26:

canım ben günde 1 bardak içiyorum o çok içenler için geçerli.
bak şimdi günde 3 bardak yeşil çay,1 bardak beşibiryerde çay, 1 bardak form çay, 2 bardak da elma sirkeli ballı sıcak su içiyorum. benim normalde de zaten kronik kabızlık sorunum var. doktor tavsiyesi yani

bizde kayınvalideye gidiyozzzzzzzzzz
bi tatilde de evde oturalım ama di mi yok anam yok:44:

5 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye, 2 yemek kaşığı light yoğurt, bol salata ve yeşil soğan yedim 1 tane oh sefam olsun:82:

olursun canım merak etme
aynen devam edersen mutlaka 65i görürsün

ayyyyy varya acayip motive ediyosunuz tsk ederim

ben su selahattin dönmez iksirini deniyecem otlari aldim bahceye ektim biraz kendilerine gelsin yapip icecem her aksam bakalim fayda gösteriyomu bide mesut yarin biberini ben burda bulamadim onu da deneyecektim ama malesef bende deneme tahtasi gibi oldum

bizde kayınvalideye gidiyozzzzzzzzzz
bi tatilde de evde oturalım ama di mi yok anam yok:44:

anooooooooooovvvvvvvvv neler içiyon kız sen oyleeeeeeeeeee senin 4te 3ün su olmalı

Bızım ıkımızınde aılesı farklı sehırlerde ama bızımkıler yakın oldugundan daha sık gorusebılıyoruz ama kayınvalıdemı ben de gormeyelı epey oldu, gitmek lazım
ama işte sorun orda yedıkelrıme dıkkat ettıgımı saklamayı nası basarıcam

ayyyyy hadi insallah bakalim tutmaya calisiyorum kendimi cok motive ettiniz bugun beni kimse durduramaz

valla ben saklamıyorum biliyorlar. zaytıfalyınca ikinci torun yapacam biliyor kadın ses çıkarmıyor. aksine motive ediyor beni. bakalım esas ben nasıl dayanacam yemeklere. şimdi kaynanam biz geliyoz diye allahhhh neler hazırlıcak kim bilir.

ama ama ama benim kocişim yaptığım her iiliğe karşılık verir.çünkü ben her onun için yaptığım şeyi senin için yaptım mutlu oldunmu sevindimi vs sorularla kafasının etini yediğim için kıymetini bilir saolsun.hele bi bilmesin

kurabiyenin içinde şeker olmadığı için bol bol kuru meyve koyman lazım ki yulaflar lezzetlensin canım.özellikle incir ve kayısı ile süper oluyor.kuru üzüm yeterince lezzet vermez kurabiyeye bidahakine üşenme kuru incir kuru kayısı hatta yaban mersini ay kuru üzüm yerine şahane bişi oluyor. ben yaptığım dönemlerde kocişim bayıla bayıla yediydi ki kendisi oldukça mızmız biridir yemek konusunda

canım senın boyun da benım gıbı 1.70 dıye hatırlıyom fazla kılon yokkı zaten 58 hedef az bıle koymussun ben 62 olsam öpüp başıam koycam

uzun zaman sonra yürüyüşe çıktım bugün 30 dk yı aşkın aletli jimlastik 45 dk yı aşkında tempolu yürüyüş yaptım geldim eve ahaha eski günlerime bi dönsem inşallah pisikolojik olarakta daha iyi olacağım şimdi gidip balkonumu temizleyeyim bikaç iş yapayım sonraki bağlantımı balkondan gerçekleştreyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…