canım senın boyun da benım gıbı 1.70 dıye hatırlıyom fazla kılon yokkı zaten 58 hedef az bıle koymussun ben 62 olsam öpüp başıam koycam
uzun zaman sonra yürüyüşe çıktım bugün30 dk yı aşkın aletli jimlastik 45 dk yı aşkında tempolu yürüyüş yaptım geldim eve ahaha eski günlerime bi dönsem inşallah pisikolojik olarakta daha iyi olacağım şimdi gidip balkonumu temizleyeyim bikaç iş yapayım sonraki bağlantımı balkondan gerçekleştreyim
teşekkür ederim hep birlikte dal gibi olacağız inşallahtebrik ederim tatlım yanındayız
ama ama ama benim kocişim yaptığım her iiliğe karşılık verir.çünkü ben her onun için yaptığım şeyi senin için yaptım mutlu oldunmu sevindimi vs sorularla kafasının etini yediğim içinkıymetini bilir saolsun.hele bi bilmesin
kurabiyenin içinde şeker olmadığı için bol bol kuru meyve koyman lazım ki yulaflar lezzetlensin canım.özellikle incir ve kayısı ile süper oluyor.kuru üzüm yeterince lezzet vermez kurabiyeye bidahakine üşenme kuru incir kuru kayısı hatta yaban mersini ay kuru üzüm yerineşahane bişi oluyor. ben yaptığım dönemlerde kocişim bayıla bayıla yediydi ki kendisi oldukça mızmız biridir yemek konusunda
eşim akşam misafirlikte bende zayıfladım rejimi hanım yapıyor ben kilo veriyorum dedi sinir oldum ya yemediğim halde hergün yemeğini pişiriyorum pilavına varasıya kadar öle geliyorum işe o akşam benden önce geliyor yesin kardeşim elinden alanmıvar milletin içinde öle denirmi sanki ben yemiyorum onada yapmıyorumbide biraz azimli gördüm hanımı ama devam edermi bilmem pek umudum yok diyor offf:2:sinir oldum niye kimse inanmıyor kilo vereceğime bide ordakiler hani nerenden belli kilo verdiğin diyorlar daha 2 hafta olmuş başlayalı ne bekliyorlar anlamadım ama bu beni dahada hırslandırıyor eşim 60 olsan razıyım diyor görecek 55 hatta 50 olcam o zaman dur yeter artık dicek ama dinlemicem onu manken olayımda görsün
eşim akşam misafirlikte bende zayıfladım rejimi hanım yapıyor ben kilo veriyorum dedi sinir oldum ya yemediğim halde hergün yemeğini pişiriyorum pilavına varasıya kadar öle geliyorum işe o akşam benden önce geliyor yesin kardeşim elinden alanmıvar milletin içinde öle denirmi sanki ben yemiyorum onada yapmıyorumbide biraz azimli gördüm hanımı ama devam edermi bilmem pek umudum yok diyor offf:2:sinir oldum niye kimse inanmıyor kilo vereceğime bide ordakiler hani nerenden belli kilo verdiğin diyorlar daha 2 hafta olmuş başlayalı ne bekliyorlar anlamadım ama bu beni dahada hırslandırıyor eşim 60 olsan razıyım diyor görecek 55 hatta 50 olcam o zaman dur yeter artık dicek ama dinlemicem onu manken olayımda görsün
sakın takma kafana canım benim kociş de ilk başlarda o tavırlardaydı. ama sonradan baktı ki kilolarım gitmeye başladı yavaş yavaş düzeldi şimdi tam destek gibi gözüküyor ama kıyafetlerim de değişmeye başlayınca kıskançlık krizleri tutuyor
valla düzelse iyi olur yoksa bilmiyorum artıksakın takma kafana canım benim kociş de ilk başlarda o tavırlardaydı. ama sonradan baktı ki kilolarım gitmeye başladı yavaş yavaş düzeldi şimdi tam destek gibi gözüküyor ama kıyafetlerim de değişmeye başlayınca kıskançlık krizleri tutuyor
bizde de şu an bikini kavgası var. ben bikini diyorum kociş mayo diyor.
canim cok cok gecmis olsuncanim inanki hic aklimda cikmiyor anne babasina allah sabir versin gercekten cok zor..ayrıca görümcemin bbei için dua ednlere ,geçmiş olsun diyenlere teşekkür ediyorum..bugün hocalarla görüşmüşler,nakil hemen oolmuycakmış biraz büyüüsn demişler,aylık rutin kandan kontrol edecklermiş...
başımın ağrısından unuttum biarkdaş sormuştu aileden uyan varmı..canım aile bireylerinden bakılcak kimin uyarsa verilcek zaten briparça alınıp nakil edilirmiş,veen kişiye zarar veremzmiş,önemli olan alanın iyileşmesi,evet kaarciğer yenileyen organ buzaman zarfında düzelirmi bilmiyoruz ama sonu nakil galiba,inş.şifasını bulur yavrucak,4 aydır rabbime siyan olmasın ama bunaldımda önce anneannem aniden vefat etti ayaktaydı 1yada rahmetli oldu hemde annemle teyzemin yanına ankaraya gtimişti,sonra kendi tedavim beklem sürecim,üzüntüm derken görümcemin bbeği 1.5aydır artık beynim okadar yorgunki okuduğumu zor anlıyorum bizim bölümüde zorlaştırdılar, 30 mayıs asabahın auyansam yada 29 mayıs akşamı ohhhhhhhhhhhhhh çekicemmmm:84:
belenaycım kız değil oğlumuz var,kayınvalidemelrde perişan oldu bizden 6yıldır torun göremdiler onlada öyle oluncaallah sağlıktan ayırmasında
senacım sağolda hakikaten durum çok vahim...enişte boşanıcam kimse beni vazgeçiremez diye yırtınıp duruyor demin 45 dk. telefonda konuştum nuh diyor peygamber demiyor,anlattıklarıda incir çekirdeğini doldurmuyacak şeyler 4 yaşında bir yeğenim daha 8 haftalık müstakbel yolda olan bebişimiz var(hamile ya)...adam resmen şımarıklık yapıyor anlamadım yaaaaa,insanlar nekadar güzel kendilerini saklıyorlarmış babamda konuşmuş ama sonuç yok kardeşim şu an annemlerin yanına memlekete gitmiş ve bana bugün söylüyorlar,kaç gündür tansiyonum yüksek diye saklamışlar...annemi aradığımda yeğenimin sesi arkadan gelince olay açığa çıktı bende enişteyi aradım nedir ne değildir diye ama...okadar komik şeyler söylediki şok oldum bumu yani dedim bukadarmı basit dedim ama yok hala şoktayım allah hayırlısı neyse onu nasip etsin ama erkekler çok nankörler neyse kafanı şişirdim
evet canım 1.70 ama hamile kalmadan önce ne kadar versem kardır diyorum. kız ben evlendiğimde 55 felandım yaaaa eski fotolara bakamıyorum. hamile kalınca da çok almak istemiyorum en fazla 10-12kg hedef koydum kendime. dikkat edicem kafama eseni yemicem.
canım kahveyi şekersiz içersen haftada bir kaç gün zararı çok olmaz sanırım ama selülüit yapıyor biliyorsunçok tatlısın ol kız yanındayızmalesef almak kadar kolay değil kilo vermek keşke olsaydı. neyse biz verelim kiloları şekeri tuzu yemeği her şeyi güzelce azalttım ama su içmeyi unutuyorum bir de kahveden vazgeçemiyorum haftada birkaç gün ama o da zararı olmaz herhalde.
aman şart şurt hepsi bi fabrikadan çıkma gibibu erkekler böyle canım ya eşim de zayıfla sana sınırsız alişveriş diyor ama şartı var mini yok dekolte yok
bakalım kim kazanacak unutma kadının fendi erkeği yendi:92::92:bizde de şu an bikini kavgası var. ben bikini diyorum kociş mayo diyor.
ben bu tarz konularda eşimle tartışmaya bayılıyorumzayıflayayım istediğim kiloya bir ineyim kıyafet tartışmaları hız kazanır :114::114:
buyur geloh sefan olsun bacım şekersiz bi kahve yap da ben de geleyim balkon sefasına
aslında biri sütle yenilen diğeri içine yumurta kırılıp pişirilen cinsiben kuru meyve sevmedıgmden katmadım canım evde kuru ıncır vardı oysakıama boyle de bıseye benzemedı müsli bile yıyemıyorum ben o kuru uzumlerden fılan, zaten kurabıyenın ıcınede muslının ıcınden ayırdıgım kuru uzumlerı kattımmm ama işte meyvelerını koymayınca tatsız saman bısı olduu
kocişide kandırdım sana kurabıye yaptım dıye, bı heves mutfaga gıttı yemeye, bagırıo ordan bu ne yaaa dıyeebı ıcerı geldı yüzü buruşmuş, valla kuscam şimdi dıooo şimdi kuru meyvelısını yapsam bıle bakmaz tadına, oyle bı huyu vardır
canım kahveyi şekersiz içersen haftada bir kaç gün zararı çok olmaz sanırım ama selülüit yapıyor biliyorsun
aman şart şurt hepsi bi fabrikadan çıkma gibigerçi benim kıyafetime karışmaz ben zaten açık giymediğim için içi rahat beyfendinin ama kilo konusunda alt edeceğim onu
bakalım kim kazanacak unutma kadının fendi erkeği yendi:92::92:
kıran kırana bir mücadele olacak belli sen kazanacaksın zannımca
inşallah canım verelim kilolarışort ya da mini de gözüm yok artık yürüdüğümde ya da hareket ettiğimde eskisi gibi hissetmek istiyorum. 25 yaşındayım daha çocuğumda yok bu yaşta bu kilo kötü bundan 2 sene önce kelebek gibi hissederdim kendimi kısacası rahatsız hissediyorum fazlalıklar yüzünden. ama umutluyum olacak Allah'ın izniyle
canımmm nasıl güzel zayıflamışsın banada anlat neler yaptığınıama ama ama benim kocişim yaptığım her iiliğe karşılık verir.çünkü ben her onun için yaptığım şeyi senin için yaptım mutlu oldunmu sevindimi vs sorularla kafasının etini yediğim içinkıymetini bilir saolsun.hele bi bilmesin
kurabiyenin içinde şeker olmadığı için bol bol kuru meyve koyman lazım ki yulaflar lezzetlensin canım.özellikle incir ve kayısı ile süper oluyor.kuru üzüm yeterince lezzet vermez kurabiyeye bidahakine üşenme kuru incir kuru kayısı hatta yaban mersini ay kuru üzüm yerineşahane bişi oluyor. ben yaptığım dönemlerde kocişim bayıla bayıla yediydi ki kendisi oldukça mızmız biridir yemek konusunda
üzülme sen gençsin verirsin ben 36 yaşındayım benimde yok çocuğum henüzolacak inşallah o gelmeden biraz verim diyorum bide erken menapoz riskim var menapozada girersem kilo vermek hayal ötesi olur onun için sağlıklı bir şekilde kilolardan kurtulup hem bebeğime hemde fit bir vücuda sahip olmak istiyorum çok şey bu dimi ya:93:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?