70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım senın boyun da benım gıbı 1.70 dıye hatırlıyom fazla kılon yokkı zaten 58 hedef az bıle koymussun ben 62 olsam öpüp başıam koycam

evet canım 1.70 ama hamile kalmadan önce ne kadar versem kardır diyorum. kız ben evlendiğimde 55 felandım yaaaa eski fotolara bakamıyorum. hamile kalınca da çok almak istemiyorum en fazla 10-12kg hedef koydum kendime. dikkat edicem kafama eseni yemicem.

oh sefan olsun bacım şekersiz bi kahve yap da ben de geleyim balkon sefasına

eşim akşam misafirlikte bende zayıfladım rejimi hanım yapıyor ben kilo veriyorum dedi sinir oldum ya yemediğim halde hergün yemeğini pişiriyorum pilavına varasıya kadar öle geliyorum işe o akşam benden önce geliyor yesin kardeşim elinden alanmıvar milletin içinde öle denirmi sanki ben yemiyorum onada yapmıyorumbide biraz azimli gördüm hanımı ama devam edermi bilmem pek umudum yok diyor offf:2:sinir oldum niye kimse inanmıyor kilo vereceğime bide ordakiler hani nerenden belli kilo verdiğin diyorlar daha 2 hafta olmuş başlayalı ne bekliyorlar anlamadım ama bu beni dahada hırslandırıyor eşim 60 olsan razıyım diyor görecek 55 hatta 50 olcam o zaman dur yeter artık dicek ama dinlemicem onu manken olayımda görsün

ben kuru meyve sevmedıgmden katmadım canım evde kuru ıncır vardı oysakı ama boyle de bıseye benzemedı müsli bile yıyemıyorum ben o kuru uzumlerden fılan, zaten kurabıyenın ıcınede muslının ıcınden ayırdıgım kuru uzumlerı kattımmm ama işte meyvelerını koymayınca tatsız saman bısı olduu
kocişide kandırdım sana kurabıye yaptım dıye, bı heves mutfaga gıttı yemeye, bagırıo ordan bu ne yaaa dıyee bı ıcerı geldı yüzü buruşmuş, valla kuscam şimdi dıooo şimdi kuru meyvelısını yapsam bıle bakmaz tadına, oyle bı huyu vardır

Son düzenleme:

sakın takma kafana canım benim kociş de ilk başlarda o tavırlardaydı. ama sonradan baktı ki kilolarım gitmeye başladı yavaş yavaş düzeldi şimdi tam destek gibi gözüküyor ama kıyafetlerim de değişmeye başlayınca kıskançlık krizleri tutuyor

çok tatlısın ol kız yanındayız malesef almak kadar kolay değil kilo vermek keşke olsaydı. neyse biz verelim kiloları şekeri tuzu yemeği her şeyi güzelce azalttım ama su içmeyi unutuyorum bir de kahveden vazgeçemiyorum haftada birkaç gün ama o da zararı olmaz herhalde.

Son düzenleme:

bu erkekler böyle canım ya eşim de zayıfla sana sınırsız alişveriş diyor ama şartı var mini yok dekolte yok

valla düzelse iyi olur yoksa bilmiyorum artıkçok kızıyorum çok inşallah veririm o kilolarıda onu bi güzel masrafa sokayımgerçi sinir şey alma demezki git istediğini al der başka yöntem bulmam lazım sinir etmek için

canim cok cok gecmis olsuncanim inanki hic aklimda cikmiyor anne babasina allah sabir versin gercekten cok zor..

canim benim malesef erkekler cok benciller oysaki kardesinin destege ve anlayisa en cok ihtiyac duyacagi bir donem geciriyor zaten hamilelik anneyi hem hasas hemde sinirli yapar ama esler bu donemde destek olmalari anlayisli olmalari gerekirken tersini yapiyorlar eminim gecici bir donemdir belkide esinin hamailelikte anne piskolojisini degistigi konusunda bilgisi yoktur eminim bilse daha anlayisli yaklasir insalah gecici bir durumdur herseyin duzelmesini temeni ederim sende kendini fazla uzme alah haklarinda hayirli olani versin....

valla ben evlendıgımde de 62-63 kıloydum sadece ılkokuldayken kıl gıbıydım bayılıp düşerdimbişey yemediğim için ne zaman yemek olayını çeşitlendirdim kılo aldım demekkı 55 bızım boy ıcın az dıyor nette baktım ben haha dedıgın gıbı bende 2 ncı hamılelıgımde 10-12 kg yle sınırlandırıcam verdıgım kılolar bosa gıtmesın demiiiiiioğlumda 15 kg almıstım 3 kg sı kaldı gercı su an hamıle kaldıgım kılodan düşüğüm cok şükür ama daha zayıf olmak ıstıyom beeenn:84::84::84:

canım kahveyi şekersiz içersen haftada bir kaç gün zararı çok olmaz sanırım ama selülüit yapıyor biliyorsun

bu erkekler böyle canım ya eşim de zayıfla sana sınırsız alişveriş diyor ama şartı var mini yok dekolte yok
aman şart şurt hepsi bi fabrikadan çıkma gibigerçi benim kıyafetime karışmaz ben zaten açık giymediğim için içi rahat beyfendinin ama kilo konusunda alt edeceğim onu

bizde de şu an bikini kavgası var. ben bikini diyorum kociş mayo diyor.
bakalım kim kazanacak unutma kadının fendi erkeği yendi:92::92:

ben bu tarz konularda eşimle tartışmaya bayılıyorum zayıflayayım istediğim kiloya bir ineyim kıyafet tartışmaları hız kazanır :114::114:

kıran kırana bir mücadele olacak belli sen kazanacaksın zannımca

oh sefan olsun bacım şekersiz bi kahve yap da ben de geleyim balkon sefasına
buyur gel yağmur yağdı yağacak ben balkonda karşımda pc yanımda kahvem oh süper ya inşallah bundan sonra hep böyle olcak

aslında biri sütle yenilen diğeri içine yumurta kırılıp pişirilen cinsi içerik oldukça benzer ama o kurabiyenin esas özelliği kuru meyveler yulaf sadece onları bi arada tutması ve tokluk hissi için katkı sağlayan bi madde sen bu tarifi kendince geliştirebilirsin yulafı az koyup içine esmer un ve esmer şekerle kurabiye yapabilirsin.enazından normal kurabiyeden daha sağlıklı olur

inşallah canım verelim kiloları şort ya da mini de gözüm yok artık yürüdüğümde ya da hareket ettiğimde eskisi gibi hissetmek istiyorum. 25 yaşındayım daha çocuğumda yok bu yaşta bu kilo kötü bundan 2 sene önce kelebek gibi hissederdim kendimi kısacası rahatsız hissediyorum fazlalıklar yüzünden. ama umutluyum olacak Allah'ın izniyle

üzülme sen gençsin verirsin ben 36 yaşındayım benimde yok çocuğum henüzolacak inşallah o gelmeden biraz verim diyorum bide erken menapoz riskim var menapozada girersem kilo vermek hayal ötesi olur onun için sağlıklı bir şekilde kilolardan kurtulup hem bebeğime hemde fit bir vücuda sahip olmak istiyorum çok şey bu dimi ya:93:

canımmm nasıl güzel zayıflamışsın banada anlat neler yaptığını

olacak hepsi olacak inşallah umutluyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…