70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

daha gençliğinin baharındasın ablam ya allahın izniyle fitte olcaksın genç ve güzel bi annede zor olan başlamak başladınmı gerisi gelir

canımmm nasıl güzel zayıflamışsın banada anlat neler yaptığını
az az sık sık sağlıklı şeyler yiyerek verdim ama şu ara duraksama dönemindeyim yaklaşık 2 aydır git geller yaşıyorum diyet miyet yok henüz :44: inşallah bundan sonra olcak.bu günden itibaren 1 aylık kampa aldım kendimi düzenli yemek ve yürüşlerle 1 ay sonunda kilo bildirimi yapacağım.buda seçimden sonraki haftaya denk gelşyıo bakalım ne olcak.ondan sonrada o kilomu korumaya yönelik bi döneme geçmeyi planlamaktayım.artık sayısal hedefler koymuyorum önüme

eskişehir civarları rüzgarlı ve takriben 1 saat içinde şiddetli yağmura maruz kalacak yarabbim ne romantik bi ortam balkondayım hafif bi esinti tüm mahalleye türk ve dünya müziklerinden karma albüm dinletiler vesiz ve ben

ay cok tebrik ederim darısı başına bende iki haftadır diyetteyim,inşallah kurtulabilirim eşim tosun diye seviyo bıktım artk etrafımdaki herkes zayıf bense gerçekten tosun motive olmaya ihtiyacım var cok

canım benim sağol başladık bakalım inşallah gerisi gelecek sizin çizelgelerinizi gördükçe zaten iyice hırslanıyorum valla gaza geliyorum heyyt be gencim dimi güzelimde kim tutar benikız fazla gaza getirdin beni bak

romantizmin doruklarındayız desenene güzel balkonda oturmak serin serin ohhh benim yerimede otur ben işyerindeyim ve sıcak burası evde balkon var ama sefasını yapacak kimse yokçalışıyorum geç vakit eve gidiyorum ölü gibi zaten yatmaya anca zaman kalıyor spor mupor derken balkon yetim ve öksüz kalıyor

ay cok tebrik ederim darısı başına bende iki haftadır diyetteyim,inşallah kurtulabilirim eşim tosun diye seviyo bıktım artk etrafımdaki herkes zayıf bense gerçekten tosun motive olmaya ihtiyacım var cok
ben zayıfladım güya ama eşim hala koca popolu diyo bana napim allah vergisi kıvrımlarım var kiloyla alakalı değilki 10 kilo falan verirsem anca normal insan poposuna dönüşür popom

biz tutmayalım işin sırrı dedimya başlamak ve hedeften şaşmamak.evet yaş kilo vermeyi etkiler derler ama bunun sebebi saha çok yaş geçtikçe çıkan sağlık sorunları eğer herhangi bi sağlık problemin yoksa zahmetsizce kilo verirsin sağlık problemleri sadece hedefini biraz geciktirir ama ulaşmanı engellemez

ben bu hafta bıldırım yapamıycagım ıcın acaba ızınlı sayılmam mumkun muuuuuuu

ayrıca ben nıye yavas kılo verıyorummm, gramcık gramcık oysakı ınsanlar ılk baslarda daha cabuk kılo vermezler mııı, sankı aylardır yedıklerıme dıkkat edıyorum da şimdi kılo korumaya gecmısım gıbı
benım metabolızma nası hızlanır acabaaa :44:
bı de kayınvalıdeye gıtıgımde bana uydurcak bahane bulma konusunda yardım edın yaa yedıklerıme dıkkat edıyorum demem cunku o zaman ınsanlar mucıze sonuclar beklıyolar, bı dahakı gorduklerınde cok farklı bı sonucla karsılarına cıkmazsam hanı sen yedıklerıne dıkkat edıyodun oluyoo, bılmem anlatabıldım mı :26:tabı ınsanlar bunu dıle getırmeselerde bakıslarla belli ediyolar
kayınvalıdem yapmaz bunu cunku o da kılolu, ve ben gıbı olanlar orda babayiğit gelin olarak adlandırılıyolar ama ben babayiğit deil çıtkırıldım gelin olmak ıstıyorummm şaka bı yana yardım pleaseeee

mesaj gondere bastıktan sonra bı an ne cok sey sordugumu farkettım, bı an duygu patlaması yasadım sanırımmmm

Son düzenleme:
balkon oturmalarını seviyorum izmirde uzun zaman yaşamanın getirdikleri.eskişehrde bu kültür yok genelde geceleri serin oluyor sıcak geçen günlerde 1-2 ayı geçmiyo evim küçük ve şekilsiz ama sırf şu balkonun hatrına eşime bu evi alalım dediydim her ay 1000 tlnin üzerinde kredi ödüyoruz bu balkon için kullanmamak olmaz

dişim ağrıyor de herşeyi yiyemiyorum de

canım sen yolun zor kısmını bitirmişsin 59lara geldiğinde erir o popo valla benim basenlerin maşallahı var,bizim sekreter senin popon zor erir dedi görsün bakalım nasıl eriyecek spor yapıcam yavaş yavaşda olsa gidecek

herşeyin tadına bakmak istiyorum de.bu yüzden porsiyonlarını küçült tam porsiyon yersem doyamam de.hem az porsiyonla hepsinden tadmış olursun.bide yavaş yavaş yersen kimse senin nekadar yediğini gözlemleyemez

kızlar bu arada benide aranıza alın ,hangi günler bildirim yapılıyo bilmiyorum cuma kilomu mu yazıcam yardımcı olursanız sevinirim

ben azcık işlere bakim bari eli işte gözü oynaşta demesinler yapıştım yine vatoz gibi kknın başına görüşüz kızlar

milletin gözüde popomuzda ben taşıyorum size ne oluyo canım :84::84: kim kardashian ta olunca muhteşemde bizde oluncamı kötü oluyo seviyorum üleynn erittirmicem

kızlar bu arada benide aranıza alın ,hangi günler bildirim yapılıyo bilmiyorum cuma kilomu mu yazıcam yardımcı olursanız sevinirim
cuma günü enginsena arkadaşımıza özelden msj atıyosun kilom buydu geçen hafta buydu bu hafta bu giden şukdar toplamda bukadar vs ama sanırım msj sayın özel msj atmaya yetersiz.cumaya kadar msj sayını 100 ün üzerine çıkartmaya çalış.

tamam canım sagol mesaj yagmuruna tutayım o zaman sizi bu arada popomuzu kıskanıyolarrr işte çünkü giydiğimizi dolduruyoruz

tamam canım sagol mesaj yagmuruna tutayım o zaman sizi bu arada popomuzu kıskanıyolarrr işte çünkü giydiğimizi dolduruyoruz
bencede.çünkü yanından geçerken kimse dönüp bakmıyo onlara bizse nerde olursak olalım gözleri üzerimize (popomuza ) çekiyoruz.

dişim ağrıyor de herşeyi yiyemiyorum de

aaay tesekkur ederım kızlar tatlı ıkramalrında diş bahanesını kullanabılırım, masa bası yemeklerde ise yavas yavas yıyecegım, yoksakayınvalıdem sureklı az yedın kızım der normalde iştahlı oldugumu bılıyo, yaptıklarını begenmemıs gıbı gozukmek ıstemıyorumm :26: yavas yavas yersem, o az yedın dedıgınde olur mu anne bı saattır yıyıyorum derımm

milletin gözüde popomuzda ben taşıyorum size ne oluyo canım :84::84: kim kardashian ta olunca muhteşemde bizde oluncamı kötü oluyo seviyorum üleynn erittirmicem

kızım koca popolular gözde boşver
iyisin sen
bak beyonce bile ne kadar beğeniliyo
takma sen takıl boşver

az az hepsinden alki kırmamış olursun.hem bağırsak problemim var de rahatsız oluyorum falan de birsürü bahane bulunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…