70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızım koca popolular gözde boşver
iyisin sen
bak beyonce bile ne kadar beğeniliyo
takma sen takıl boşver
yapacak bişi yok bey koca popolu vs diyo ama gözü benden çok popomda seviyoda demiyo işte kıskanıyo ben oldum olası kiloluda olsam kıvrımları olmayan zayıf hatunları sevmem kadın dediğin kıvrımlı olcak.akşam eşim diyo nekadar kalın bileklerin var bende deim yanaşma seninkleri kırarım

bencede.çünkü yanından geçerken kimse dönüp bakmıyo onlara bizse nerde olursak olalım gözleri üzerimize (popomuza ) çekiyoruz.

bnce balık etli bayanlar her zaman dikkat çekiyo çünkü yuvarlak hatlılar ve seksi duruyolar,cok zayıfları beğenmiyorum kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş durumu diye düşünmeyin gerçekten öyle geliyo bana:)

Erkeklerin ağzından duyamayacağınız 9 şey x))
‎1: Mac önemli degil diziyi seyredelim

2: Birlikte alisverise cikmayi özledim

3: S...adece salata yiyecegim

4: Galiba yanlis yola saptim bilen birine soralim

5: Ayaktayken sana da bir cay koyayim

6: Karar veremiyorsan iki ayakabiyi da alalim

7: Bu aksam olmaz basim agriyor

8: Aldatmak çok sacma

9: Seninle sohbet etmek varken kahvaltida neden gazete okuyayim?
Tabi her erkek için değil

hehe dogru ama..

aslında biri sütle yenilen diğeri içine yumurta kırılıp pişirilen cinsi içerik oldukça benzer ama o kurabiyenin esas özelliği kuru meyveler yulaf sadece onları bi arada tutması ve tokluk hissi için katkı sağlayan bi madde sen bu tarifi kendince geliştirebilirsin yulafı az koyup içine esmer un ve esmer şekerle kurabiye yapabilirsin.enazından normal kurabiyeden daha sağlıklı olur [/QUOTE]
aferin kız güzel fikir
bencede

evet cogu dogru sadece 5 nci şıkkı yapar benım eşim kendi hayatta cay içmez ama bana cay da koyar cay da demler semaverde bir de

hahaha çok iimiş
en çok 7 numaraya bayıldım

sinirden başım çatlıyo
ilaç içtim geçmedi ağrısı

hayırdır canım nıye sinirlendin ki :26:

KILAVUZCUM aksamları gıremıyorum kardeşin için cok üzüldüm inşallah enişte tarafından baska sorun yoktur da hallederler bu ufak sıkıntıları hayırlısı olsun haklarında inşallah

sinirden başım çatlıyo
ilaç içtim geçmedi ağrısı

nıye sınırlendın canım hayırdır, bısı mı kacırdım :26:
benım de bugun gogus kafesım sıkıstı hem de uzun bı sure, tuvalete gıttım camasırımı gevsettım fılan nafilee, sabahtan ofısın camını acmıstım ruzgar mı carptı naptıı :44:

iş yerindekilere sinirlendim
yarın resmi tatil çalışacaksınız dediler
daha önceleri öyle bi uygulama yokmuş
resmi tatil bayramlarda tatillermiş hep
ona sinirlendim
eskilere diş geçirememişler şimdi bizden hınç alır gibi çalışacaksınız diyolar
tavrımı koydum yarın kesinlikle çalışmıyorum diye bakalım akşam bi yönetici daha var o gelince ne olacak

canım sen cereyanda kalmış olabilir misin
bi dehavalar güzel diye ince giyiniyoruz ama ofisler evler ısınmadı hala

Son düzenleme:
valla haklısın o zaman sinirlenmekte canım eski köye yeni adet mi getirceklermiş hayret bişey

Pelin gecmıs oslun sanada bencede üşütmüşsündür göğsünü dikkat etcanım sigara filan içmiyon demi

hepinize iyi akşamlar kızlar yarın tatil evdede bılgısayar bozuk artık cuma günü görüşürüz kendinize iyi bakın:79::79::80::80::80:

resmı tatılde de calısılır mıymış, dığer yonetıcıyle konusun ozaman tatıl madem maaşlarınıza da yansıtsınlar bu calısmayı, işverenlerın boyle calısanları sindirmeye calısmasına sınır oluyorumm

kızlar ben kacıyorummmmm pztsı ınş burda olcam, ozamana kadar kendınıze ıyı bakınnn
Senaa yoktu bugunnnn, ama bıldrım yapamayacagım ıcın benı ızınlı sayarsa cok sevınırım, bı kac defa belırttım cma gunu burda olamayacagımı ama gozunden kacarsa ve sız hatırlatırsanız ve izinli gecersenız benı cok sevınırımmm umarım kayınvalıdem de zıbıtmadan gerı donerım, ama bahane onerılerınızı dıkkate alıcam mutlakaaa
hepınızı cok optummmm :79:

iyi akşamalr herkese

müslimi yedım.acıkırsam sanırım bı elma yer yatarım dyorum bakalım.

iyi akşamlar kızlarr
fazla giremiyorum diyetim fena değil ama fazlada bişey beklemiyorum hayırlısı
vücut herhalde direniyo görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…