70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar.bu gün baya gezdim.çanta alacaktım.outlet gittik.orda çanta yoktu.encitye gittik.orda dolaş dolaş zor buldum ama güzel oldu.bu gün menü çok karıştı.

sabah nesfit ve müsli karışık iki kaşık yoğurt arada yok öğlen yok saat 4 te çiğköfte yedim dahada birşey yemem zaten yiyecek yerimde yok.

kalçalı bayanlardan bahsedilmiş.benim problemim zaten kalça.biraz erise güzel olacak.yine şimdi kilo verdim.vermeden önce tunik alıcam.hepsi kalçama yapışıyor çok zor bulmuştum.
bulgur pilavı tarifini çok beyendim.yarın deniycem.

vücutlar direnişe geçsede yılmak yok devam devam

mönüyü yazim ben
sabah:
iki dilim ekmek
bir rafadan yumurta
peynir.maydanoz

ara:
bir incir
iki ceviz

öğle:
çok az çok ince bir dilim dalyan köfte sebzeli

ara:
küçük bir domates

akşam:
kıymalı semizotu
bir kaşık yoğurt

eve gidince her zamanki gibi limonlu soda içerim spor dans falan günü tamamlarız

bugünkü menücümmmm
kahvaltı domates salatalık ıhlamur bir tatlı kaşığı ayva reçeli ve iki dilim ekmek

ara yapmadım

öğle salata yoğurt tarhana çorbası

akşam saat 5te mercimek çorbası ve salata

tam sabah planladığım gibi yedim oleyyyy

herkese iyi akşamlar

slmm kızlar aslında alıntı yapmıştım ama benim bebiş sağolsun pc yi kapattı.çookkk mutluyummmm regl oldum yani hamile olmadığım kesinleştiii.bu bana ders oldu gidip spiral taktırcam aslında korkuyorum ama napmm yaaaa.
diyete de tam gaz asılıcam çok saldım kendimi sıkıntıdannnn.

ya ben üç aylık iğnelerden yaptırdım.bir ay oldu yaptıralı.reglim biraz fazla sürdü ama şimdilik bi sorun yokmuş gibi.yaptıran varmı aranızda

biz hepimiz verdiqimiz kilolarla en güzle cevabı verdik bu tür insanlara canım..sende az sabret sonrasında seni gören herkes böyle olacak

kızlar bu arada benide aranıza alın ,hangi günler bildirim yapılıyo bilmiyorum cuma kilomu mu yazıcam yardımcı olursanız sevinirim

hoşgeldin cnm kilo bldirimini bana yapacaksın cnm..cuma sabahı arkadaşlar yazar buraya nasıl bildirim yapılacaqını belli bir sıralamamız var sende ona göre yaparsın
arkadaslar aranızda yeniyim 74.5 kiloyla baslıyorum inşallah..

hoşgeldin canım hadi hayırlısı bakalım

hayrılı yolculuklar cnm:79: ilk söylemedende not aldım izinlisintatlım

süperrrr

ikinci süperr

korkma canım zamanla rahatlıyorsun..bende bu tedirginliqi yaşamıştım..ama şimdi çok rahatım

ya ben üç aylık iğnelerden yaptırdım.bir ay oldu yaptıralı.reglim biraz fazla sürdü ama şimdilik bi sorun yokmuş gibi.yaptıran varmı aranızda

bende miqren olduqu için bu doqum k.hapı ve iqne gibi şeyler kullanamıyorum cnm..

kızlar ş.dışından amcam bu akşam misafirim..ay eşimde hiç sevmez kendisini gelip gidip mutfaqa niye geldi bu adam diyo..şimdide tutmuş ayakalrı kokuyo bunun diyoo..bu akşam bizde kalacak..mantı ve kızartma yaptım ve bende yedim..cumaya Allah kerimm..

çıkıyorum kızlar ayıp oluyor öpüyorum hepinizi herkese hayırlı geceler..neyse yarın sabah erken gidecek biz bize kalıcaz kızlarr

canım sağol
valla bugün memleketi arayıp kardeşimle uzun uzun konuşmuşlar,ne olucak bilmiyorum ama akşamki benim konuşmam bayağı etkiliolmuş eniştede heralde...çünkü kardeşim abla ılımlı konuştu dedi...zaten ortadada büyütülecek bir sorunda yok ama yeni nesil işte,bizim gibi sabırlı ve sakin değiller...hayırlısı bakalım bekliyoruz ne olacak:26::26:

menümü vereyim kızlar
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği(kızarmış)üstüne beyaz peynir,2 çatal patatesli yumurta,söğüş salata,4 zeytin,çeyrek dilim çokokremli tb ekmeği,çay
ara
2 sunta,yarım eti tadımca(fındıklı),limonlu form çay
öğle
1 pors.ızgara köfte
ara
yok
akşam
müsli+süt
gün boyu 3 lt. su
SPOR:6.5 de 30 dk. yürüyüş,45 dk. ayakta eliptik bisiklet,plates topunda 200 yarım mekik,dambıllarla kol göğüs ve omuz çalışması (15 dk.)

anlıycağınız hırsımı spordan aldım,gün boyu stresten yerim diye düşünüyordum ama benim pis bir huyum var sinirli yada üzüntülüyken yemek yiyemem...sadece öğün atlamamak yada aç durmamak için zorla yedim hatta müslinin 3 te 2 sini oğlum yedi

Son düzenleme:
kızlar kusura bakmayın yaaaaa
muhabbetim yok bi kaç gündür ama malum ailevi sorunlar...hepinizi öpüyorum iyi geceler

kimsecikler kalmamış eşim 2günrü leptopu götüryor size ulşamıyorum yaa
geçmişe baktım coşmuşsunuz yani,son sayfaalrda bıraktım yaa zamanımd ayok..
kılavuzcum inşallah düzelirler ,evlilik kurmak yuva kurmak öle molay değil,yıkılmasıda zor olmalı,rabbim kimseye yaşatmasın,cidi bir sorun olmadıkça boşanmayı,dinmizdede okadar kolay değil buişler,inş.yoluna girer....
belanaycım ayneenn yaa benide herkes yılaldrı kilolarımdan memnun olmadığımıbilir,hatta eşim hiç bidaha 60lılar ineceğimi sanmıyor ama çok gazada getirmez yani memnun benden zaten çok bocucu konuşsa bende çok üzülürüm herhalde ama bazen takılıyor televizyonu kaptamsan zayıfladın diyecem önünde durunca sinir oluyordayinede bana destek çıakr sağolsun ama bende kanıtlamk siitorum artık önce kendim için,sağlıkla bebeğim için,eşim için istiyorum yaa neden biryağ kütlesiyle hayatı geçsinkiiii:19inş.bukez ikimizde göstreceğiz başardığımızı..ben busfer spor abaşaldığımıbile çoğu kişiye sölemdim,kayınvaldieme bile yani ehmen muciz ebekliyor nekadar verdin ,bana örnekelr falan zaten kedniçok yer çok zayıf,beni ilkyıllar çok bunalttı amambıraktı oysa ben ona hiç demen şöle oldum ya kiloversem falan,kendi ailemin başınını etini yerim ama ona malzeme vermedğimi halde beni çok bunalttı soğummama sebep oldu,ama sonund aanaldmış artık komşusuna diyomuşki çok az yiyor bizm gelin ama kilo veremiyor falan,o salatalara ekmek banarda hepoyüzden mişlleti boşverelim sallayalım yaniiii
senacım eşinde çokmu zayıf nee:26:benim eşim tanıştığımızda çok zayıftı anlatamam yaben ozaman 55tin negüzel,sonra nişanda herkes bu nee ya adediler bana teyzem kızdı takım sitünde durmuyo diye yani ebn kalıplıyımdır 57diydim ozamnda amaokadar çirkindi zayıflığı...sonra beni aldı rahatladı düğündede daha iyiydi tabi bendede biryükseliş ozaman başladı60flandım ama süperid fiziğim ya nekadr zayıfta olsam hani şu kürdan lar safinazlar varya öyle olmADIM ben hiçbizamn yanaklr tombiştirde ya insanın haytı değşitikçe kilo almaya müsaitse alıyor derken evlen memlektte ayrıl eskid üzenin yok aldımda aldım ama diyeceğimmmm eşimel şuan ve bi,kaç sanedir yaklaşık kiloalrımız birbrimize kavuştuk,tabi ben biara 79larda faalndım ondan fazlaydım şimdi hala fazlamıyım bişlmiyorum ama onadan şişkoyum evdeki adımda dobiş,tombiş v.s....ona kızmıyoruama başkası dese yandıtabi taytla görüncede kürdan diyo o başka şanslı erkeler yaaa onun yediği ekmek ben 1haftada yiyorum o günde

sana eşinle başarılar ama daha fazla zayıflamsında buarada

menümüde yazayım da çıkayım yorumlayacak kimsde kalmadımı ne:26:
uyanınca
1elma,1bardak ılıksu limonlu
kahvaltı
1kupa yeşilç.+biberiye
peynir,salatalık domates,3zeytin
2dilim orta boy tambuğday ekmeğim
ARA
2ceviz,1incir
öğlen
1kase mercimek çorba
1tane galeta
bunları yidim öğlen 2 ve 5arası spordaydım..bantta 40dk.bizkletlerde 20dk.hocayla ısındık :18:bacak,göbek,kol ,kalça derken..bitim bdie çok sıcaktı iyi,de acıktımmm
3tane falan erik yedim,suiçtim kesmedi beni:26:,
eve geldim 1tabak yağsız erişte:18:domaates sos yaptım üsütüne çay yaptım kndime içim yandı,eşim geç gelicekti....
sporda içtiğimle şuana kadar 2.5 litre su..bitki çayımı içerim,ya çoktandır hamur yemiyordum zayıflmak isteemsem daha çok yerdim ama bidahasına daha az hemde öğlen yiycemmdiem hala hafiflemedi yaaa
haaa kızlarrrr erişte yedim diye dışarı çıktım markte hızlı yürüdüm,asansör yerine merdiven kullandım..
yatmadnda az oynar yatarımmmcumaya azkaldıııııı ve biz ilkkez evimizdeyiz ya hem sınavım var diye hemde kayınvakdiemekr yok burda onlar bize arabyla 1.5 saat yoıksa eşim durmazdı görümcemin yanındalar,geçensene buzamnda kızkardeşimin düğünü olucaktı yani burdayız veçok memnunum bundan dinlenicem,bigünd eeşim gezidri belki 19mayısta samsuna ayak basarız

sonra derse devammm:84:iyitatiller herkeseeeee

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
kdr......

böyle ayrılıkkk olmazzzz böyle yalnızzzz kalınmaz..heni nerde benim topikdaşlarım nekadan yalnızım bide tane üyede olmasa yani,ayyy çıkıyım korkarım yalnızlıktan zatennnneyse sayın gizli üyeler çok sırlarımızı çalmayıngeceleride sizi yaklayanalr var bu topikte haaaaüye olursanızda buyrunnnn

buradyım tatlım yalnız kalma diye hemen geldim

bende bende

kızlar napıosunuz..bnm canım sıkkın.benim oğlanın bezinde pembe lekeler oluyordu,bir dünya idrar testleri,usg vs..idrar yolları iltihaplanmıştı,geçti yine tekrarlıyormuş antibiyotiğe dvm dedi.. bugün dr.u son sonuçlara baktı böbrek taşı olabilir dedi..ultrasonda çıkmamasına rağmen..emin olamamış,başka bir hastanedeki prof.a yönlendirdi,o da doluymuş haftaya çrş almış eşim randevuyu..yarın eski dr.una götürücez medicalparka bakalım o ne diyecek..inşallah böbrek taşı veya başka sorun yoktur..

kaptanım teşekkür ederim hep böle uslu uslu kaçamak yapmadan vereyim kiloları inşallah:))
kader azar azar kader bize ne yazar:))ben kararlıyım senideazimli gördümarada bi kaçamak yapsakta bu iş olacak hem zayıflıcaz hem bebişlerimize kavuşacağız hemide ben herkesi çatlatcam oh olsun işte vercem kiloları kocamda görsün bakalım:))
shryvz hadi gözün aydın canımgelmiş senin kırmızılar banada geçmiş olsun benimde geldi kırmızılar:))sen gelsin diye dört gözle bekliyorsun ben gelmesin diye kısmet işte:))
kılavuz canım inşallah düzelir kardeşinle eşinin arası bak yavaş yavaş düzelme yolu görünmüş rabbim ağızlarının tadını bozmasın sende fazla üzülme tansiyonun çıkacak sonra üzülüyoruzbizde bak
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz

geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey yoktur

aynen katılıyorum
çoğu kişi zor iş bulduğu için yönetici ne derse mecburen kabul ediyo
valla bugün işten çıkmak pahasına rest çektim
resmi tatilde çalışan iş yerlerine para cezası var biliyosunuz dimi dedim
yönetici kim şikayet edecek ki dedi
ben şikayet ederim dedim hiç bişey diyemedi
kapıdan çıkarkende ben yarın çalışmıyorum haberiniz olsun dedim
mesai bitiminden sonra diğer kızı aramışlar gel çalış falan diye
o gidecekti yarın çalışmaya
bi süre sonra diğer yönetici arayıp sende gelme demiş
tırstı sanırım ben şikayet ederim diye
yarın çalışmıyoruz yani işin özü

benim ki de ne cesaretse yarın gelme sonra ki günde hiç gelme dese der yani
gerçi onu göze alarak rest çektim ya neyse

ohh sen bizim işyerinede uğrasana arkadaşım bide onlara görünsen bende çalışıyorum yarınvalla ben rest çekemiyom çekcek yanlarım ağrıyor:))))))seni tebrik ederim cesaretinden dolayı iyi tatiller o zaman sana benim yerimede dinlen bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…