eşim akşam misafirlikte bende zayıfladım rejimi hanım yapıyor ben kilo veriyorum dedi sinir oldum ya yemediğim halde hergün yemeğini pişiriyorum pilavına varasıya kadar öle geliyorum işe o akşam benden önce geliyor yesin kardeşim elinden alanmıvar milletin içinde öle denirmi sanki ben yemiyorum onada yapmıyorumbide biraz azimli gördüm hanımı ama devam edermi bilmem pek umudum yok diyor offf:2:sinir oldum niye kimse inanmıyor kilo vereceğime bide ordakiler hani nerenden belli kilo verdiğin diyorlar daha 2 hafta olmuş başlayalı ne bekliyorlar anlamadım ama bu beni dahada hırslandırıyor eşim 60 olsan razıyım diyor görecek 55 hatta 50 olcam o zaman dur yeter artık dicek ama dinlemicem onu manken olayımda görsün
kızlar bu arada benide aranıza alın ,hangi günler bildirim yapılıyo bilmiyorum cuma kilomu mu yazıcam yardımcı olursanız sevinirim
arkadaslar aranızda yeniyim 74.5 kiloyla baslıyorum inşallah..
kızlar ben kacıyorummmmmpztsı ınş burda olcam, ozamana kadar kendınıze ıyı bakınnn
Senaa yoktu bugunnnn, ama bıldrım yapamayacagım ıcın benı ızınlı sayarsa cok sevınırım, bı kac defa belırttım cma gunu burda olamayacagımı ama gozunden kacarsa ve sız hatırlatırsanız ve izinli gecersenız benı cok sevınırımmmumarım kayınvalıdem de zıbıtmadan gerı donerım, ama bahane onerılerınızı dıkkate alıcam mutlakaaa
hepınızı cok optummmm:79:
vücutlar direnişe geçsede yılmak yok devam devam
mönüyü yazim ben
sabah:
iki dilim ekmek
bir rafadan yumurta
peynir.maydanoz
ara:
bir incir
iki ceviz
öğle:
çok az çok ince bir dilim dalyan köfte sebzeli
ara:
küçük bir domates
akşam:
kıymalı semizotu
bir kaşık yoğurt
eve gidince her zamanki gibi limonlu soda içerim spor dans falan günü tamamlarız
bugünkü menücümmmm
kahvaltı domates salatalık ıhlamur bir tatlı kaşığı ayva reçeli ve iki dilim ekmek
ara yapmadım
öğle salata yoğurt tarhana çorbası
akşam saat 5te mercimek çorbası ve salata
tam sabah planladığım gibi yedim oleyyyy
herkese iyi akşamlar
korkma canım zamanla rahatlıyorsun..bende bu tedirginliqi yaşamıştım..ama şimdi çok rahatımslmm kızlar aslında alıntı yapmıştım ama benim bebiş sağolsun pc yi kapattı.çookkk mutluyummmm regl oldum yani hamile olmadığım kesinleştiii.bu bana ders oldu gidip spiral taktırcam aslında korkuyorum ama napmm yaaaa.
diyete de tam gaz asılıcam çok saldım kendimi sıkıntıdannnn.
ya ben üç aylık iğnelerden yaptırdım.bir ay oldu yaptıralı.reglim biraz fazla sürdü ama şimdilik bi sorun yokmuş gibi.yaptıran varmı aranızda
hayırdır canım nıye sinirlendin ki :26:
KILAVUZCUM aksamları gıremıyorum kardeşin için cok üzüldüm inşallah enişte tarafından baska sorun yoktur da hallederler bu ufak sıkıntıları hayırlısı olsun haklarında inşallah
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
kdr......
böyle ayrılıkkk olmazzzz böyle yalnızzzz kalınmaz..heni nerde benim topikdaşlarım nekadan yalnızım bide tane üye de olmasa yani,ayyy çıkıyım korkarım yalnızlıktan zatennn neyse sayın gizli üyeler çok sırlarımızı çalmayın geceleride sizi yaklayanalr var bu topikte haaaa üye olursanızda buyrunnnn
bende bendeKK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 70-79 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.
geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey yokturkızlar napıosunuz..bnm canım sıkkın.benim oğlanın bezinde pembe lekeler oluyordu,bir dünya idrar testleri,usg vs..idrar yolları iltihaplanmıştı,geçti yine tekrarlıyormuş antibiyotiğe dvm dedi.. bugün dr.u son sonuçlara baktı böbrek taşı olabilir dedi..ultrasonda çıkmamasına rağmen..emin olamamış,başka bir hastanedeki prof.a yönlendirdi,o da doluymuş haftaya çrş almış eşim randevuyu..yarın eski dr.una götürücez medicalparka bakalım o ne diyecek..inşallah böbrek taşı veya başka sorun yoktur..
resmı tatılde de calısılır mıymış, dığer yonetıcıyle konusun ozaman tatıl madem maaşlarınıza da yansıtsınlar bu calısmayı, işverenlerın boyle calısanları sindirmeye calısmasına sınır oluyorumm
ohh sen bizim işyerinede uğrasana arkadaşım bide onlara görünsen bende çalışıyorum yarınaynen katılıyorum
çoğu kişi zor iş bulduğu için yönetici ne derse mecburen kabul ediyo
valla bugün işten çıkmak pahasına rest çektim
resmi tatilde çalışan iş yerlerine para cezası var biliyosunuz dimi dedim
yönetici kim şikayet edecek ki dedi
ben şikayet ederim dedim hiç bişey diyemedi
kapıdan çıkarkende ben yarın çalışmıyorum haberiniz olsun dedim
mesai bitiminden sonra diğer kızı aramışlar gel çalış falan diye
o gidecekti yarın çalışmaya
bi süre sonra diğer yönetici arayıp sende gelme demiş
tırstı sanırım ben şikayet ederim diye
yarın çalışmıyoruz yani işin özü
benim ki de ne cesaretse yarın gelme sonra ki günde hiç gelme dese der yani
gerçi onu göze alarak rest çektim ya neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?