70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)

hoşgeldin ziyaretçi :))neyse bugün sadecebir kişi geçen gün istilaya uğramıştık

Günaydın kızlar gününüz aydın, Atatürk'ü anma gençlik ve spor bayramınız da kutlu olsun.

Son düzenleme:
günaydııııııııın bnugün benim bayramım gencim yabenim ve sizin bayramınız kutlu olsun

bir şeyi yoktur inş tatlım.rabbim şifa versin:94:

hayırlısı olsun canım inşallah tatlıya baqlanır..bizler bile ne kadar üzüldük keşke elimizden bişey gelse..güzel haberilerini bekliyoruz tatlım

kızlar kusura bakmayın yaaaaa
muhabbetim yok bi kaç gündür ama malum ailevi sorunlar...hepinizi öpüyorum iyi geceler

ya canım ne demek olurmu hiç öyle şey..ne kusuru..keşke elimizden bişey gelsede bir faydamız dokunsa..ancak teselli verebiliyoruz..üzülme artık nolur Rabbimin izniyle herşey tatlıya baqlanır inşallahh..

kadercim çok zayıf durmuyor canım tam ideal kilosunda..boyu 1.65 kilo 59.7..bnm şimdiden kemiklerim çıktı ondan kemik falan görünmüyor

kadercim sabah yediqin tam buqday ekmeqi yuvarlak şeklinde olan ekmeklerdense çok fazla canım..onların 1 dilimi 2 dilim ediyor..ama normal uzun ekmeklerdense sorun yok cnm..yalnız akşam yediqin erişte hiç olmamış..zaten geçen gün fazlasıyla kaçamak yaptın bu hafta öqlen bile erişte yeme hakkın yoktu cnm

canım dur hemen panik yapma benim oqlumda küçükken idrarından kan gelmişti kum yada taş olabilir dediler sonra ilaçlarla geçti..ilk başta panik oluyoruz ama relax olakta fayda var..siz doktorunuza gidin bakalım ben büyük bir sorun olduqunu düşünmüyorum..inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz cnm

iyi yapmışsın aferinnnn hakkını savun işte böylee..sinir oluyorum 2 gün fazladan çalıştırmayı kar sayan işverenlere..kendileri hiç işçi olmamışlarmı..ohh olsun iyi yapmışsın..işten falan atamaz..gider şikayet edersin tatilde çalışmak istemedim ondan işime son verdielr dersin diye böyel bişey yapamaz..ama belli bir zaman sonra başka birşeyi bahane edip çıkarırsa diye tedirgin oldum açıkçası..hata yapmamaya çalış cnm onlara eksik bulup seni işten çıkarmaları için fırsat bulmalarına izin verme...

günaydın benim canım arkadaşlarımmm gününüz aydın bayramınız kutlu olsunnnnn :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:yarın cuma bildirim günümüz bugünü son derece dikkatli geçiriyoruz hadi bakalım yarın göreyim sizii buradan sevinç çıqlıkları atılsın istiyorum yaza fit giricez hadi bakalım canlarımmmmmmmmm

herkeze gunaydın arkadaslar bir dilim ekmek bir buçuk kibritkutusu peynir ve 3 siyah zeytin bi kupa çayla kahvaltımı yaptım,dünde akşam menümde ton balıklı salata yedim.yağını süzdürdüm ayriyeten yağ koymadım.bu ton balıklarının light olanları çok az yağlımı oluyor kullanıyormusunuz?.

senacım beni çıkartmak da işlerine gelmez iş yerinde ki her şeye hakimim
bi bayan daha var ama ona iş konusunda çok güvenmezler
çıkartırlarsa da alırım tazminatımı napıyım
haksızlığa gelemiyorum
benimle konuşmaya çalışırlarsa da diyeceklerimi hazırladım bile

belenaycım sende çalışıyomusun mecburen
bi çok kişi sen gibi aslında türkiye gerçeği bu maalesef

ben çalışıyorum ya:2: ama olsun napim bugün eşimde çalışıyor kimsecik yo evde şimcik canım sıkılırdı benim teselliye bakeşim memur ama bugün çalışıyor ee haftanın 3 günü evde mesaisi bugüne denk geldi karı koca çalışıyoz o memurken çalışıyor benim çalışmam haydi haydi normalneyse bizde pazar günü tatil yapiciz kocacımla

selam kızlar

takım giymiştim çay döküldü .eve gelip takımın ceketını makıneye,dantellı bluzumu çamaşır suyuna ısladım.sona üzerimi değiştirip hopa tekrar törene gıtık çok şükür bitti şimdi evdeyım.

1 saat sonra arkadaşlan gezmeye gıdecez.

yarını çok merak edıyorum...

canım hiçbişeyin lightını yeme..light olanlar zararlı..ben ton balıklarının heo normal olanını yedim..karbonları önemli arasında yazıyor..karbonhidratı en az olanını al cnm..ve normal ton balıklarının karbonu 0..gönül rahatlıqıyla tüketebilirsin..özellikle yaz aylarında hemen hemen hergün menümde bulunur bnm

çok seviyorum böyle güçlü kadınlarııı aferin sana yürü be canım arkandayımmm

bigünde evde dur be kızımm hafta sonu ş.dışı hafat içi ş.içi aaaaa yeter ama:84::84::84: az topiqe girde iki laf et bak ben gidiyormuyum biyere bütün gün evdeyim

mrb kızlar bende 75 kilo olarak bu gruba girmek isterim benide alırmısınız (((

estaqfirullah canım tabiki alırız hoşgeldin aramıza bol iradeler cnm

bende artıkk zayıf olmak istiyorum beyaz pantolon dar kesim badiler giymek istiyorum yardımcı olun bana ne olurr:2:

elimizden gelen herşeyi arkadaşlarım ve ben yaparız cnm.. çizelgen varmı dikkat etemdim yoksa hemen bir çizelge yap cnm..yarın özelime kilo bildirimini yapardan 2.hafta seni listeye eklerim(ben takım kaptanıyım)..Allahın izniyle hep beraber birbirimize destek olarak bütün kilolarımızdan kurtulucaz cnm

ben bugün sabah limonlu sıcak su 1 elma 1 fincan yeşil çay içtim şimdi ögle yemegi yiyecegim menümde şehriye çorbası 1 küçük kase karnıbahar 6 kaşık 2 kaşık yogurt ve salata sizce nasıl ben sabahları yemek yiyemiyorum erken çıktıgım için ama arda kepekli ekmekle tost yiyorum bol su içiyorum biz 6 katta oturuyoruz hep merdivenle inip çıkıyorum hareketim hiç yok ama artık koşu bandında yürüyecegim 21 hazirana kadar 69 olmak istiyorum şimdilik (

çook saol inşş kurtulacagız bu kilolardan zayıf olacagız birbirimize destek olarak cnm :))

tünaydın kızlar.nasılsınız. bayramınız kutlu olsun.annelerinde bayramı yok kızlar anneler gününde bile çalışıyolar.hemde karın tokluğuna.bebişlerin aşısını yaptırdık.öğle yemeyimi yedim geldim.
sabah nesfit yedim
öğlen sebzeli bulgur pilavından yaptım.ondan biraz yedim.bide küçük patlıcan fırında karnıyarıkyedim
akşam sarmısaklı yoğurtlu kabak haşlama sebzeli bulgur pilavı yiycem bide yayla çorbası yapmayı düşünüyorum belki ondanda yerim.:79:

çizelge derken anlıyamadım ben yaa :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…