Günaydın kızlar gününüz aydın, Atatürk'ü anma gençlik ve spor bayramınız da kutlu olsun.
kızlar napıosunuz..bnm canım sıkkın.benim oğlanın bezinde pembe lekeler oluyordu,bir dünya idrar testleri,usg vs..idrar yolları iltihaplanmıştı,geçti yine tekrarlıyormuş antibiyotiğe dvm dedi.. bugün dr.u son sonuçlara baktı böbrek taşı olabilir dedi..ultrasonda çıkmamasına rağmen..emin olamamış,başka bir hastanedeki prof.a yönlendirdi,o da doluymuş haftaya çrş almış eşim randevuyu..yarın eski dr.una götürücez medicalparka bakalım o ne diyecek..inşallah böbrek taşı veya başka sorun yoktur..
canım sağol
valla bugün memleketi arayıp kardeşimle uzun uzun konuşmuşlar,ne olucak bilmiyorum ama akşamki benim konuşmam bayağı etkiliolmuş eniştede heralde...çünkü kardeşim abla ılımlı konuştu dedi...zaten ortadada büyütülecek bir sorunda yok ama yeni nesil işte,bizim gibi sabırlı ve sakin değiller...hayırlısı bakalım bekliyoruz ne olacak:26::26:
kızlar kusura bakmayın yaaaaa
muhabbetim yok bi kaç gündür ama malum ailevi sorunlar...hepinizi öpüyorum iyi geceler
kimsecikler kalmamış eşim 2günrü leptopu götüryor size ulşamıyorum yaa
geçmişe baktım coşmuşsunuz yani,son sayfaalrda bıraktım yaa zamanımd ayok..
kılavuzcum inşallah düzelirler ,evlilik kurmak yuva kurmak öle molay değil,yıkılmasıda zor olmalı,rabbim kimseye yaşatmasın,cidi bir sorun olmadıkça boşanmayı,dinmizdede okadar kolay değil buişler,inş.yoluna girer....
belanaycım ayneenn yaa benide herkes yılaldrı kilolarımdan memnun olmadığımıbilir,hatta eşim hiç bidaha 60lılar ineceğimi sanmıyor ama çok gazada getirmez yani memnun benden zaten çok bocucu konuşsa bende çok üzülürüm herhalde ama bazen takılıyor televizyonu kaptamsan zayıfladın diyecem önünde durunca sinir oluyordayinede bana destek çıakr sağolsun ama bende kanıtlamk siitorum artık önce kendim için,sağlıkla bebeğim için,eşim için istiyorum yaa neden biryağ kütlesiyle hayatı geçsinkiiii :19inş.bukez ikimizde göstreceğiz başardığımızı..ben busfer spor abaşaldığımıbile çoğu kişiye sölemdim,kayınvaldieme bile yani ehmen muciz ebekliyor nekadar verdin ,bana örnekelr falan zaten kedniçok yer çok zayıf,beni ilkyıllar çok bunalttı amambıraktı oysa ben ona hiç demen şöle oldum ya kiloversem falan,kendi ailemin başınını etini yerim ama ona malzeme vermedğimi halde beni çok bunalttı soğummama sebep oldu,ama sonund aanaldmış artık komşusuna diyomuşki çok az yiyor bizm gelin ama kilo veremiyor falan,o salatalara ekmek banarda hep oyüzden mişlleti boşverelim sallayalım yaniiii
senacım eşinde çokmu zayıf nee:26:benim eşim tanıştığımızda çok zayıftı anlatamam yaben ozaman 55tin negüzel,sonra nişanda herkes bu nee ya adediler bana teyzem kızdı takım sitünde durmuyo diye yani ebn kalıplıyımdır 57diydim ozamnda ama okadar çirkindi zayıflığı...sonra beni aldı rahatladı düğündede daha iyiydi tabi bendede biryükseliş ozaman başladı 60flandım ama süperid fiziğim ya nekadr zayıfta olsam hani şu kürdan lar safinazlar varya öyle olmADIM ben hiçbizamn yanaklr tombiştirde ya insanın haytı değşitikçe kilo almaya müsaitse alıyor derken evlen memlektte ayrıl eskid üzenin yok aldımda aldım ama diyeceğimmmm eşimel şuan ve bi,kaç sanedir yaklaşık kiloalrımız birbrimize kavuştuk,tabi ben biara 79larda faalndım ondan fazlaydım şimdi hala fazlamıyım bişlmiyorum ama onadan şişkoyum evdeki adımda dobiş,tombiş v.s.... ona kızmıyoruama başkası dese yandı tabi taytla görüncede kürdan diyo o başka şanslı erkeler yaaa onun yediği ekmek ben 1haftada yiyorum o günde
sana eşinle başarılar ama daha fazla zayıflamsında buarada
menümüde yazayım da çıkayım yorumlayacak kimsde kalmadımı ne:26:
uyanınca
1elma,1bardak ılıksu limonlu
kahvaltı
1kupa yeşilç.+biberiye
peynir,salatalık domates,3zeytin
2dilim orta boy tambuğday ekmeğim
ARA
2ceviz,1incir
öğlen
1kase mercimek çorba
1tane galeta
bunları yidim öğlen 2 ve 5arası spordaydım..bantta 40dk.bizkletlerde 20dk.hocayla ısındık :18:bacak,göbek,kol ,kalça derken..bitim bdie çok sıcaktı iyi,de acıktımmm
3tane falan erik yedim,suiçtim kesmedi beni:26:,
eve geldim 1tabak yağsız erişte:18:domaates sos yaptım üsütüne çay yaptım kndime içim yandı,eşim geç gelicekti....
sporda içtiğimle şuana kadar 2.5 litre su..bitki çayımı içerim,ya çoktandır hamur yemiyordum zayıflmak isteemsem daha çok yerdim ama bidahasına daha az hemde öğlen yiycemmdiem hala hafiflemedi yaaa
haaa kızlarrrr erişte yedim diye dışarı çıktım markte hızlı yürüdüm,asansör yerine merdiven kullandım..
yatmadnda az oynar yatarımmmcumaya azkaldıııııı ve biz ilkkez evimizdeyiz ya hem sınavım var diye hemde kayınvakdiemekr yok burda onlar bize arabyla 1.5 saat yoıksa eşim durmazdı görümcemin yanındalar,geçensene buzamnda kızkardeşimin düğünü olucaktı yani burdayız veçok memnunum bundan dinlenicem,bigünd eeşim gezidri belki 19mayısta samsuna ayak basarız
sonra derse devammm:84:iyitatiller herkeseeeee
kızlar napıosunuz..bnm canım sıkkın.benim oğlanın bezinde pembe lekeler oluyordu,bir dünya idrar testleri,usg vs..idrar yolları iltihaplanmıştı,geçti yine tekrarlıyormuş antibiyotiğe dvm dedi.. bugün dr.u son sonuçlara baktı böbrek taşı olabilir dedi..ultrasonda çıkmamasına rağmen..emin olamamış,başka bir hastanedeki prof.a yönlendirdi,o da doluymuş haftaya çrş almış eşim randevuyu..yarın eski dr.una götürücez medicalparka bakalım o ne diyecek..inşallah böbrek taşı veya başka sorun yoktur..
aynen katılıyorum
çoğu kişi zor iş bulduğu için yönetici ne derse mecburen kabul ediyo
valla bugün işten çıkmak pahasına rest çektim
resmi tatilde çalışan iş yerlerine para cezası var biliyosunuz dimi dedim
yönetici kim şikayet edecek ki dedi
ben şikayet ederim dedim hiç bişey diyemedi
kapıdan çıkarkende ben yarın çalışmıyorum haberiniz olsun dedim
mesai bitiminden sonra diğer kızı aramışlar gel çalış falan diye
o gidecekti yarın çalışmaya
bi süre sonra diğer yönetici arayıp sende gelme demiş
tırstı sanırım ben şikayet ederim diye
yarın çalışmıyoruz yani işin özü
benim ki de ne cesaretse yarın gelme sonra ki günde hiç gelme dese der yani
gerçi onu göze alarak rest çektim ya neyse
ben çalışıyorum ya:2: ama olsun napim bugün eşimde çalışıyor kimsecik yo evde şimcik canım sıkılırdı benim teselliye baksenacım beni çıkartmak da işlerine gelmez iş yerinde ki her şeye hakimim
bi bayan daha var ama ona iş konusunda çok güvenmezler
çıkartırlarsa da alırım tazminatımı napıyım
haksızlığa gelemiyorum
benimle konuşmaya çalışırlarsa da diyeceklerimi hazırladım bile
belenaycım sende çalışıyomusun mecburen
bi çok kişi sen gibi aslında türkiye gerçeği bu maalesef
herkeze gunaydın arkadaslar bir dilim ekmek bir buçuk kibritkutusu peynir ve 3 siyah zeytin bi kupa çayla kahvaltımı yaptım,dünde akşam menümde ton balıklı salata yedim.yağını süzdürdüm ayriyeten yağ koymadım.bu ton balıklarının light olanları çok az yağlımı oluyor kullanıyormusunuz?.
senacım beni çıkartmak da işlerine gelmez iş yerinde ki her şeye hakimim
bi bayan daha var ama ona iş konusunda çok güvenmezler
çıkartırlarsa da alırım tazminatımı napıyım
haksızlığa gelemiyorum
benimle konuşmaya çalışırlarsa da diyeceklerimi hazırladım bile
belenaycım sende çalışıyomusun mecburen
bi çok kişi sen gibi aslında türkiye gerçeği bu maalesef
selam kızlar
takım giymiştim çay döküldü .eve gelip takımın ceketını makıneye,dantellı bluzumu çamaşır suyuna ısladım.sona üzerimi değiştirip hopa tekrar törene gıtık çok şükür bitti şimdi evdeyım.
1 saat sonra arkadaşlan gezmeye gıdecez.
yarını çok merak edıyorum...
mrb kızlar bende 75 kilo olarak bu gruba girmek isterim benide alırmısınız(((
bende artıkk zayıf olmak istiyorum beyaz pantolon dar kesim badiler giymek istiyorum yardımcı olun bana ne olurr:2:
canım hiçbişeyin lightını yeme..light olanlar zararlı..ben ton balıklarının heo normal olanını yedim..karbonları önemli arasında yazıyor..karbonhidratı en az olanını al cnm..ve normal ton balıklarının karbonu 0..gönül rahatlıqıyla tüketebilirsin..özellikle yaz aylarında hemen hemen hergün menümde bulunur bnm
çok seviyorum böyle güçlü kadınlarıııaferin sana yürü be canım arkandayımmm
bigünde evde dur be kızımmhafta sonu ş.dışı hafat içi ş.içi aaaaa yeter ama:84::84::84: az topiqe girde iki laf et bak ben gidiyormuyum biyere bütün gün evdeyim
estaqfirullah canım tabiki alırız hoşgeldin aramızabol iradeler cnm
elimizden gelen herşeyi arkadaşlarım ve ben yaparız cnm.. çizelgen varmı dikkat etemdim yoksa hemen bir çizelge yap cnm..yarın özelime kilo bildirimini yapardan 2.hafta seni listeye eklerim(ben takım kaptanıyım)..Allahın izniyle hep beraber birbirimize destek olarak bütün kilolarımızdan kurtulucaz cnm
canım hiçbişeyin lightını yeme..light olanlar zararlı..ben ton balıklarının heo normal olanını yedim..karbonları önemli arasında yazıyor..karbonhidratı en az olanını al cnm..ve normal ton balıklarının karbonu 0..gönül rahatlıqıyla tüketebilirsin..özellikle yaz aylarında hemen hemen hergün menümde bulunur bnm
çok seviyorum böyle güçlü kadınlarıııaferin sana yürü be canım arkandayımmm
bigünde evde dur be kızımmhafta sonu ş.dışı hafat içi ş.içi aaaaa yeter ama:84::84::84: az topiqe girde iki laf et bak ben gidiyormuyum biyere bütün gün evdeyim
estaqfirullah canım tabiki alırız hoşgeldin aramızabol iradeler cnm
elimizden gelen herşeyi arkadaşlarım ve ben yaparız cnm.. çizelgen varmı dikkat etemdim yoksa hemen bir çizelge yap cnm..yarın özelime kilo bildirimini yapardan 2.hafta seni listeye eklerim(ben takım kaptanıyım)..Allahın izniyle hep beraber birbirimize destek olarak bütün kilolarımızdan kurtulucaz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?