çizelge derken anlıyamadım ben yaa :/
canım diyet gruplarına gir.2. sayfasını aç.orda kilo çizelgesi nasıl yapıldığını çok güzel anlatmış bende ordan yaptım.
ben bugün sabah limonlu sıcak su 1 elma 1 fincan yeşil çay içtim şimdi ögle yemegi yiyecegim menümde şehriye çorbası 1 küçük kase karnıbahar 6 kaşık 2 kaşık yogurt ve salata sizce nasıl ben sabahları yemek yiyemiyorum erken çıktıgım için ama arda kepekli ekmekle tost yiyorum bol su içiyorum biz 6 katta oturuyoruz hep merdivenle inip çıkıyorum hareketim hiç yok ama artık koşu bandında yürüyecegim 21 hazirana kadar 69 olmak istiyorum şimdilik(
tünaydın kızlar.nasılsınız. bayramınız kutlu olsun.annelerinde bayramı yok kızlar anneler gününde bile çalışıyolar.hemde karın tokluğuna.bebişlerin aşısını yaptırdık.öğle yemeyimi yedim geldim.
sabah nesfit yedim
öğlen sebzeli bulgur pilavından yaptım.ondan biraz yedim.bide küçük patlıcan fırında karnıyarıkyedim
akşam sarmısaklı yoğurtlu kabak haşlama sebzeli bulgur pilavı yiycem bide yayla çorbası yapmayı düşünüyorum belki ondanda yerim.:79:
çizelge derken anlıyamadım ben yaa :/
canım sabah kahvaltısı son derece önemli..mutlaka 2 dilim ekmek 1 yumurta domates salatalık vs..olsun kahvaltında..özellikle diyette kahvaltı son derece önemli..arada kepekli tost yeme ekmeqi sadece kahvaltıda tüketiyoruz canım..ayrıca kepekli hiçbişey tüketme çünkü kepek ekmeqi kansızlıqa yol açıyor..mutlaka 2.5-3 litre su içmelisin cnm eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır su içmezsen kilo veremezsin..
canım olmaz akşam bulgur pilavı yiyemezsin hele hele bugün aslaazaten öqlen yemişsin birgünde 2 kaçamak olmaz
canımm bak bu yazının altında bir çizelge var..diyete 90la başladıqım şuan 64.9 olduqum ve hedefimin 60 olduqu yazıyor..işte bu çizelge
kizlar kayinvalidem lahmacun yapacakmis benide cagirdi offfffffffff neyapcam nasil yemeden durcam acaba birtane yesemmi bilemedim yorumlarinizi bekliyorum lutfennnnnnnnnnnnnnnn
bu sitede yanlışlarımı bulacagım kızlar ben çok hareketsizim ne yapacagımı bilemiyorum muhasebeciyim sabahtan akşama kadar masa başındayım ne yapsam
kızlar grip olduğum vede boğazım şiş olduğu için öğlen sadece bir tatlı kaşığı nutella yedim,biradanda mısırlı peynirli salatamı yapıcam..
erginsenaa arkadasım kutluyorum seni 90 dan inmişsin tebrikler..peki bişi sorucam sarkma defarmasyon oluştumu veya olmaması için neler yaptın ???????????.......
teşekkür ederim cnm..yeni yeni spora başladım sarkma olmadı sadece biraz alt göbiş ve çok az basenlerim var..sporla halledicez inşallah..çıkmam lazım kızlar yine kermese gidelim diye tutturdular eşimle oqluşum..evdeler ya tatil..korkmayın sadece ızgara yicemm
serpiiinerdesin cnm okumadınmı yazdıklarımı..neden hala burdasın git hemen ye canım hamurişi geç saate kalırsa yarınki bildirimini etkiler..akşamı salatayla geçirirsen yediqin 1 tane lahmacunun diyeti hiçbir etkisi olamz..hadi cnm lütfen git hemen ye..sakın 1den fazla yeme 1 tanede paket yap yanına al yarın kaçamak günümüz tost makinasında ısıtıp tekrar yersin..
yemegimi yedim arkadaşlar bizim şirkette geç yeniyo yemek 6 kaşık karnıbahar 3 kaşık pilaw 2 kaşık yogurt şehriye çorbası bi küçük kase salata yedim şimdide yeşil çay içiyorum sizce nasıl????
Bende yeniyimburadaki herkesi tebrık etmek istiyorum nasıl veriyorlar bu kadar kiloları yaaaaaaaaaa:/(
afiyet olsun:))ama karnınız doydu mu bunlar la
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?