70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım sabah kahvaltısı son derece önemli..mutlaka 2 dilim ekmek 1 yumurta domates salatalık vs..olsun kahvaltında..özellikle diyette kahvaltı son derece önemli..arada kepekli tost yeme ekmeqi sadece kahvaltıda tüketiyoruz canım..ayrıca kepekli hiçbişey tüketme çünkü kepek ekmeqi kansızlıqa yol açıyor..mutlaka 2.5-3 litre su içmelisin cnm eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır su içmezsen kilo veremezsin..

canım olmaz akşam bulgur pilavı yiyemezsin hele hele bugün aslaa zaten öqlen yemişsin birgünde 2 kaçamak olmaz

çizelge derken anlıyamadım ben yaa :/

canımm bak bu yazının altında bir çizelge var..diyete 90la başladıqım şuan 64.9 olduqum ve hedefimin 60 olduqu yazıyor..işte bu çizelge

Son düzenleme:
kizlar kayinvalidem lahmacun yapacakmis benide cagirdi offfffffffff neyapcam nasil yemeden durcam acaba birtane yesemmi bilemedim yorumlarinizi bekliyorum lutfennnnnnnnnnnnnnnn

bu sitede yanlışlarımı bulacagım kızlar ben çok hareketsizim ne yapacagımı bilemiyorum muhasebeciyim sabahtan akşama kadar masa başındayım ne yapsam

kizlar kayinvalidem lahmacun yapacakmis benide cagirdi offfffffffff neyapcam nasil yemeden durcam acaba birtane yesemmi bilemedim yorumlarinizi bekliyorum lutfennnnnnnnnnnnnnnn

canım git hemen 1 tane ye..yanında bolbol yeşillik ye gli endeksini düşürür akşamda sadece salata ye yarın bildirimini etkilemesin..
bu sitede yanlışlarımı bulacagım kızlar ben çok hareketsizim ne yapacagımı bilemiyorum muhasebeciyim sabahtan akşama kadar masa başındayım ne yapsam

canım çalışan bir çok arkadaşımız var..acele etme ..herkes menülerini paylaşıyor sende örnek alırsın..aklına takılanları sor biz cevaplarız

Son düzenleme:
Selamlar herkese...

Bugunku menumu yazayım..

Sabah: 1 bard su, limonlu yeşil çay

Kahvaltı: 1 kase musli, 3 dilim sosis

Ara: Limonlu Yeşil çay, 2-3 çikolata ısırığı :) (regl günüm )

Öğle: Kıymalı sebze yemeği, 2 dil. ekmek, salata

Ara: 1 elma

Akşam: musli

Ara: Limonlu yeşil çay

2 lt civarı su

Bugun diyetimin 7. günü bir hafta olmus ilk 1 kiloyu verdim ama gerisi bıraz yavas sanırım regl donemındeyım dıye gecsın bı de bakalım.. :81:

Son düzenleme:
serpiii nerdesin cnm okumadınmı yazdıklarımı..neden hala burdasın git hemen ye canım hamurişi geç saate kalırsa yarınki bildirimini etkiler..akşamı salatayla geçirirsen yediqin 1 tane lahmacunun diyeti hiçbir etkisi olamz..hadi cnm lütfen git hemen ye..sakın 1den fazla yeme 1 tanede paket yap yanına al yarın kaçamak günümüz tost makinasında ısıtıp tekrar yersin..

Son düzenleme:
kızlar grip olduğum vede boğazım şiş olduğu için öğlen sadece bir tatlı kaşığı nutella yedim,biradanda mısırlı peynirli salatamı yapıcam..

erginsenaa arkadasım kutluyorum seni 90 dan inmişsin tebrikler..peki bişi sorucam sarkma defarmasyon oluştumu veya olmaması için neler yaptın ???????????.......

kızlar grip olduğum vede boğazım şiş olduğu için öğlen sadece bir tatlı kaşığı nutella yedim,biradanda mısırlı peynirli salatamı yapıcam..

hiç alakası yok bahanelerin araksına sıqınma resmen canın istemiş öyle yemişsin olmaz..sadece kendini kandırırsın..zararı sana olur canım..lütfen nefsine uyma

erginsenaa arkadasım kutluyorum seni 90 dan inmişsin tebrikler..peki bişi sorucam sarkma defarmasyon oluştumu veya olmaması için neler yaptın ???????????.......

teşekkür ederim cnm..yeni yeni spora başladım sarkma olmadı sadece biraz alt göbiş ve çok az basenlerim var..sporla halledicez inşallah..çıkmam lazım kızlar yine kermese gidelim diye tutturdular eşimle oqluşum..evdeler ya tatil..korkmayın sadece ızgara yicemm

hımmm evet spor çok etkili,kermesde bende gecen gun ince durum yedim kalorisi azdır die düşündüm.neyse görüşmek üzere hşçkl

ay ablacim daha yeni yapmis hamuru biraz beklicekmis bende acik unutmusum bilgisayari bakalim birtaneyle yetinmeye calisacam ins yarin ki bildirimimi etkilemez cooook tsk ederim

yemegimi yedim arkadaşlar bizim şirkette geç yeniyo yemek 6 kaşık karnıbahar 3 kaşık pilaw 2 kaşık yogurt şehriye çorbası bi küçük kase salata yedim şimdide yeşil çay içiyorum sizce nasıl????

Selamlar,diyetler yapılıyor oh oh durmak yok yola devam
Bugünkü menüm
SABAH:3 dilim sucukla yapılmış yumurta yanında küçük bi parça ekmek (canım uzun zamandır istiyordu)
bi parça peynir 2 zeytin
ARA:yeşil çay 2 form pisküvet
ÖĞLEN:bi dilim fırın makarna ve bol su
ARA:bir yeşil elma
AKŞAM:sadece çorba ve salata düşünüyorum

Bende yeniyim buradaki herkesi tebrık etmek istiyorumnasıl veriyorlar bu kadar kiloları yaaaaaaaaaa:/(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…