mrb canım hoşgeldinBende yeniyimburadaki herkesi tebrık etmek istiyorum nasıl veriyorlar bu kadar kiloları yaaaaaaaaaa:/(
teşekkür ederim cnm..yeni yeni spora başladım sarkma olmadı sadece biraz alt göbiş ve çok az basenlerim var..sporla halledicez inşallah..çıkmam lazım kızlar yine kermese gidelim diye tutturdular eşimle oqluşum..evdeler ya tatil..korkmayın sadece ızgara yicemm
hoşbulduk canım,gecmiş olsun kolay gelsin işlerin biter inş hemensena cım naber nasılsın?
kızlar öyle bir grip oldum ki yamuldum resmen yakında yastıkla kafam bütün olacak.
ama hafta sonuna şu kurs örtümü bitirmem lazım çünkü sergi var.
yeni gelen arkadaşalr hoş geldiniz.
bende cok seviyorum patates kızartmasını ama bi cay kaşıgı yağ 15 dakika yürüyüşle yakılabiliyormuş hanımlar sıkıyosa yiyelimmerhaba kızlar, 19 mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'mız kutlu mutlu olsun alışweriş merkezine gittim motivasyon için yine... elbise baktım kendime...bi de dün arkadaşım sen ne kadar zayıflamışsın dedi. Allahıma şükür biri gördü insan üstü mücadelemi çabamı neyse yarın için sabırsızlanıyorum . geçen hafta ilk kez bildirim yaptığım için listede olamadım ama 3 kilo wermiştim kim vurduya gitti kilolar walla neyse napalım... şerefimle kaybettim en azından
neyse ben bugün yediklerimi yazıyım bari
uyanınca 2 bardak ılık su
kahwaltı: 2 dilim tuzsuz doygun ekmek, bi dilim peynir, domates salatalık, çay
ara: 3 adet diet limonlu bisküwi yedim
öğlen: tavuk dönerle ve ayran içtim.. çok az da patates kızartması yedim ama belki 10 tanedir maksimum.öğlen 2 de yedim bu yemeği we de alışweriş merkezinin bütün katlarını 3 defa
dolaştım... ayaklarıma kara sular indi...erisin diye yediklerim yürü allah yürü tükendim ayol... bir adet salatacı bulamadım koskoca yerde... herkes iskenderleri götürüyodu walla ... ben kağıt tadında tavuk döner yedim walla
2 litre de su içtim.. hala içmekteyim...akşam bişe yemicemsakız çiğnicem dimi yeter artık çüş
yemegimi yedim arkadaşlar bizim şirkette geç yeniyo yemek 6 kaşık karnıbahar 3 kaşık pilaw 2 kaşık yogurt şehriye çorbası bi küçük kase salata yedim şimdide yeşil çay içiyorum sizce nasıl????
Selamlar,diyetler yapılıyor oh oh durmak yok yola devam
Bugünkü menüm
SABAH:3 dilim sucukla yapılmış yumurta yanında küçük bi parça ekmek (canım uzun zamandır istiyordu)
bi parça peynir 2 zeytin
ARA:yeşil çay 2 form pisküvet
ÖĞLEN:bi dilim fırın makarna ve bol su
ARA:bir yeşil elma
AKŞAM:sadece çorba ve salata düşünüyorum
erginsenacım süpersin nasıl verdin kiloları anlatabilirmisin motive olalım bizdebu arada benim kilo bildirimi yappmam için özel msj atmam lazım demişsin ,ama daha 100 ü bulmamış mesaj sayım burda mesaj gecerek yapsam olur mu?
hafta sonu gezmeye gidicez umarımda boğazımı tutabilirim:18:
merhaba kızlar, 19 mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'mız kutlu mutlu olsun alışweriş merkezine gittim motivasyon için yine... elbise baktım kendime...bi de dün arkadaşım sen ne kadar zayıflamışsın dedi. Allahıma şükür biri gördü insan üstü mücadelemi çabamı neyse yarın için sabırsızlanıyorum . geçen hafta ilk kez bildirim yaptığım için listede olamadım ama 3 kilo wermiştim kim vurduya gitti kilolar walla neyse napalım... şerefimle kaybettim en azından
öğlen: tavuk dönerle ve ayran içtim.. çok az da patates kızartması yedim ama belki 10 tanedir maksimum.öğlen 2 de yedim bu yemeği we de alışweriş merkezinin bütün katlarını 3 defa dolaştım... ayaklarıma kara sular indi...erisin diye yediklerim yürü allah yürü tükendim ayol... bir adet salatacı bulamadım koskoca yerde... herkes iskenderleri götürüyodu walla ... ben kağıt tadında tavuk döner yedim walla
2 litre de su içtim.. hala içmekteyim...akşam bişe yemicemsakız çiğnicem dimi yeter artık çüş
canım bak yediklerini şöyle bir yukarıdan aşaqıya sıralayalım
sadece öqlen yemeqi menün
şehriye çorbası
6 kaşık karnıbahar
3 kaşık pilav
2 kaşık yoqurt
salata
çook fazlaaben bunları 2 öqünde yerdim..tatlının dışında bir öqünde yenilmesi gereken herşeyi yemişsin..diyet yapıyorsak bu listeyi yarıya indirmemiz lazım bu şekilde olmaz cnm
canım menün gayet güzel..ama bnm sana nacizane bir tavsiyem olacak..bildirim öncesi lütfen mecbur kalmadan pilav makarna yemiyelim..çünkü bunlar yemememiz qereken ürünler arasında..bizler bunları yediqimiz zaman kaçamak yaptık diyoruz..çarşamba perşembe bu tür gıdalardan uzak dur..cuma bildirimden sonra 1 dilim fırın makarna yada 2 kaşık pilav yiyebilirsin cnm
önce beynimizde bitirmemiz gerekiyor cnm..sonrasında irade devreye giriyor ve tabii burada olmak motivasyon açısından son derece önemli..birbirimize destek olarak vermeye devam ediyoruz cnm..
akşam yemeğimi yedim kızlar.bir porsiyon ezo gelin çorbası ve 1 dilim ekmek
merhaba kızlar, 19 mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'mız kutlu mutlu olsun alışweriş merkezine gittim motivasyon için yine... elbise baktım kendime...bi de dün arkadaşım sen ne kadar zayıflamışsın dedi. Allahıma şükür biri gördü insan üstü mücadelemi çabamı neyse yarın için sabırsızlanıyorum . geçen hafta ilk kez bildirim yaptığım için listede olamadım ama 3 kilo wermiştim kim vurduya gitti kilolar walla neyse napalım... şerefimle kaybettim en azından
öğlen: tavuk dönerle ve ayran içtim.. çok az da patates kızartması yedim ama belki 10 tanedir maksimum.öğlen 2 de yedim bu yemeği we de alışweriş merkezinin bütün katlarını 3 defa dolaştım... ayaklarıma kara sular indi...erisin diye yediklerim yürü allah yürü tükendim ayol... bir adet salatacı bulamadım koskoca yerde... herkes iskenderleri götürüyodu walla ... ben kağıt tadında tavuk döner yedim walla
sena cım naber nasılsın?
kızlar öyle bir grip oldum ki yamuldum resmen yakında yastıkla kafam bütün olacak.
bende döneri çook sewiyorum ama yemicem artık sen eritmişsindir kesin onu walla :) o nedenle kafanı takma bide acıkmazmısın akşama daha çook war ??
kermeste yediklerimle akşam yemeqimi yemiş bulunuyorum ve menümü paylaşıyorum
kaptanın menüsü
kahvaltı
1 bardak su
1 kaşık sucuklu yumurta
1 dilim buqday ekmeqi
peynir çeşitleri
domates
salatalık
form çay
ara
2 günkurusu
1 kuru incir
öqlen
2 kaşık fırın sebze
cacık
ara
kayısılı form
akşam
karışık ızgara
çok az salata
ayran
3 litre su..
yürüyüşümü daha yapmadım birazdan çıkıcam
3 km yürüyüş
20 dakika aletli çalışma..
sevgili kaptan gayet güzelll listen,suda içiyorsun tebrikler,yalnız bişey sorcam ben hiç susamıyorum artı bide aç aç su içince midem bulanıyo ve tatlı krizleri basıyo yemekten sonra kahvenin yanına küçük bi ısırık çikolata atıyorum agzıma sizce kötü mü:18:
afiyet olsun:))ama karnınız doydu mu bunlar la
inş düzelir canım benim .konuşmalrın sevindim.canım sağol
valla bugün memleketi arayıp kardeşimle uzun uzun konuşmuşlar,ne olucak bilmiyorum ama akşamki benim konuşmam bayağı etkiliolmuş eniştede heralde...çünkü kardeşim abla ılımlı konuştu dedi...zaten ortadada büyütülecek bir sorunda yok ama yeni nesil işte,bizim gibi sabırlı ve sakin değiller...hayırlısı bakalım bekliyoruz ne olacak:26::26:
geçmiş olsun tatlım kötü düşünme inş temiz çıkar.kızlar napıosunuz..bnm canım sıkkın.benim oğlanın bezinde pembe lekeler oluyordu,bir dünya idrar testleri,usg vs..idrar yolları iltihaplanmıştı,geçti yine tekrarlıyormuş antibiyotiğe dvm dedi.. bugün dr.u son sonuçlara baktı böbrek taşı olabilir dedi..ultrasonda çıkmamasına rağmen..emin olamamış,başka bir hastanedeki prof.a yönlendirdi,o da doluymuş haftaya çrş almış eşim randevuyu..yarın eski dr.una götürücez medicalparka bakalım o ne diyecek..inşallah böbrek taşı veya başka sorun yoktur..
sağol bitanemmm kısmet işte.ben zaten Rabbim isteyenlere ver diyedua ediyorummkaptanım teşekkür ederim hep böle uslu uslu kaçamak yapmadan vereyim kiloları inşallah:))
kader azar azar kader bize ne yazar:))ben kararlıyım senideazimli gördümarada bi kaçamak yapsakta bu iş olacak hem zayıflıcaz hem bebişlerimize kavuşacağız hemide ben herkesi çatlatcam oh olsun işte vercem kiloları kocamda görsün bakalım:))
shryvz hadi gözün aydın canımgelmiş senin kırmızılar banada geçmiş olsun benimde geldi kırmızılar:))sen gelsin diye dört gözle bekliyorsun ben gelmesin diye kısmet işte:))
kılavuz canım inşallah düzelir kardeşinle eşinin arası bak yavaş yavaş düzelme yolu görünmüş rabbim ağızlarının tadını bozmasın sende fazla üzülme tansiyonun çıkacak sonra üzülüyoruzbizde bak
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
kızzz gez sen gezzz bayrama mı katıldın yoksaaaselam kızlar
takım giymiştim çay döküldü .eve gelip takımın ceketını makıneye,dantellı bluzumu çamaşır suyuna ısladım.sona üzerimi değiştirip hopa tekrar törene gıtık çok şükür bitti şimdi evdeyım.
1 saat sonra arkadaşlan gezmeye gıdecez.
yarını çok merak edıyorum...
afiyet olsun:))ama karnınız doydu mu bunlar la
h.g cnm bende yeniyim werecegiz arkadaşım ben 93 kilodan 70 düştüm ama geri aldım 5 kilo 10 kilo wermem lazım ama burada birbirimize destek olup werecegiz kiloları :))
hoşgeldinizzzzzzakşam yemeğimi yedim kızlar.bir porsiyon ezo gelin çorbası ve 1 dilim ekmek
sena cım naber nasılsın?
bende bugün öğlen fazla kaçırmışım
perşembe olduğunu unuttum valla tamamen
tatil olunca c.tesi gibi geldi
akşam yemeği yemiycem
çok acıkırsam erik var evde onu yerim
kalorisi yokmuş sanırım eriğin
acayip de şişiriyo
olur mu kaptan böyle yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?