70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende yeniyim buradaki herkesi tebrık etmek istiyorumnasıl veriyorlar bu kadar kiloları yaaaaaaaaaa:/(
mrb canım hoşgeldin bende yeniyim burda bi kac gündür 70-79 grubuna girdim gerçekten burdaki herkesi tebrik etmek lazım 60lara inmiş çoğu inşallah bizde o günleri görebiliriz

erginsenacım süpersin nasıl verdin kiloları anlatabilirmisin motive olalım bizde bu arada benim kilo bildirimi yappmam için özel msj atmam lazım demişsin ,ama daha 100 ü bulmamış mesaj sayım burda mesaj gecerek yapsam olur mu?
hafta sonu gezmeye gidicez umarımda boğazımı tutabilirim:18:

merhaba kızlar, 19 mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'mız kutlu mutlu olsun alışweriş merkezine gittim motivasyon için yine... elbise baktım kendime...bi de dün arkadaşım sen ne kadar zayıflamışsın dedi. Allahıma şükür biri gördü insan üstü mücadelemi çabamı neyse yarın için sabırsızlanıyorum . geçen hafta ilk kez bildirim yaptığım için listede olamadım ama 3 kilo wermiştimkim vurduya gitti kilolar walla neyse napalım... şerefimle kaybettim en azından
neyse ben bugün yediklerimi yazıyım bari
uyanınca 2 bardak ılık su
kahwaltı: 2 dilim tuzsuz doygun ekmek, bi dilim peynir, domates salatalık, çay
ara: 3 adet diet limonlu bisküwi yedim
öğlen: tavuk dönerle ve ayran içtim.. çok az da patates kızartması yedim ama belki 10 tanedir maksimum. öğlen 2 de yedim bu yemeği we de alışweriş merkezinin bütün katlarını 3 defa dolaştım... ayaklarıma kara sular indi...erisin diye yediklerim yürü allah yürü tükendim ayol... bir adet salatacı bulamadım koskoca yerde... herkes iskenderleri götürüyodu walla ... ben kağıt tadında tavuk döner yedim walla
2 litre de su içtim.. hala içmekteyim...akşam bişe yemicem sakız çiğnicem dimi yeter artık çüş

sena cım naber nasılsın?
kızlar öyle bir grip oldum ki yamuldum resmen yakında yastıkla kafam bütün olacak.
ama hafta sonuna şu kurs örtümü bitirmem lazım çünkü sergi var.
yeni gelen arkadaşalr hoş geldiniz.

hoşbulduk canım,gecmiş olsun kolay gelsin işlerin biter inş hemen

bende cok seviyorum patates kızartmasını ama bi cay kaşıgı yağ 15 dakika yürüyüşle yakılabiliyormuş hanımlar sıkıyosa yiyelim

canım bak yediklerini şöyle bir yukarıdan aşaqıya sıralayalım

sadece öqlen yemeqi menün
şehriye çorbası
6 kaşık karnıbahar
3 kaşık pilav
2 kaşık yoqurt
salata
çook fazlaa ben bunları 2 öqünde yerdim..tatlının dışında bir öqünde yenilmesi gereken herşeyi yemişsin..diyet yapıyorsak bu listeyi yarıya indirmemiz lazım bu şekilde olmaz cnm

canım menün gayet güzel..ama bnm sana nacizane bir tavsiyem olacak..bildirim öncesi lütfen mecbur kalmadan pilav makarna yemiyelim..çünkü bunlar yemememiz qereken ürünler arasında..bizler bunları yediqimiz zaman kaçamak yaptık diyoruz..çarşamba perşembe bu tür gıdalardan uzak dur..cuma bildirimden sonra 1 dilim fırın makarna yada 2 kaşık pilav yiyebilirsin cnm

önce beynimizde bitirmemiz gerekiyor cnm..sonrasında irade devreye giriyor ve tabii burada olmak motivasyon açısından son derece önemli..birbirimize destek olarak vermeye devam ediyoruz cnm..

bende döneri çook sewiyorum ama yemicem artık sen eritmişsindir kesin onu walla :) o nedenle kafanı takma bide acıkmazmısın akşama daha çook war ??

demi zaten banada fazla geldi akşam yemegi düşünmüyorum meyve veya salata yerim sadece

akşam yemeğimi yedim kızlar.bir porsiyon ezo gelin çorbası ve 1 dilim ekmek

canım sadece kahvaltıda 2 dilim ekmek hakkımız var..çok çok ekmeksiz duramıyorsan 1 dilim sabah 1 dilim öqlen yiyebilirsin..ama akşam kesinlikle ekmek yok cnm çorbanın yanında güzel bir salata yemelisin ekmek deqil

bak cnm..sabah 2 dilim ekmeqini yiyerek unlu qıda hakkını bitirmişsin..buna raqmen arada 3 bisküi yemişsin diyet olup olmaması hiç önemli deqil...sonuçta unlu gıda..onun yerine 1 tabak dolu dolu yemek yeseydin çok daha iyi olurdu..pataeste yemişsin ve şu sözün çok dikkatimi çekti çok azda patates kızartması yedim maksimum 10 tane canım sen diyet yapıyorsun daha kaç tane yicektinki..biz bunları hiç yemiyoruz..çok canımız çekersen 1 yada 2 tane yiyoruz..sen 10 tane yemişsin ve azdı demişsin..lütfen kilo veren arkadaşlarımızın listelerini çok iyi analiz edin..

ablacımmmmm iyiyim canımıniçi sen nasılsınnn

bende döneri çook sewiyorum ama yemicem artık sen eritmişsindir kesin onu walla :) o nedenle kafanı takma bide acıkmazmısın akşama daha çook war ??

canım diyetteyken döner yemende hiçbir sakınca yok..tabi ekmeksiz yemek kaydıyla...

Son düzenleme:
kermeste yediklerimle akşam yemeqimi yemiş bulunuyorum ve menümü paylaşıyorum

kaptanın menüsü
kahvaltı
1 bardak su
1 kaşık sucuklu yumurta
1 dilim buqday ekmeqi
peynir çeşitleri
domates
salatalık
form çay

ara
2 günkurusu
1 kuru incir

öqlen
2 kaşık fırın sebze
cacık

ara
kayısılı form

akşam
karışık ızgara
çok az salata
ayran

3 litre su..
yürüyüşümü daha yapmadım birazdan çıkıcam
3 km yürüyüş
20 dakika aletli çalışma..

Son düzenleme:

sevgili kaptan gayet güzelll listen,suda içiyorsun tebrikler,yalnız bişey sorcam ben hiç susamıyorum artı bide aç aç su içince midem bulanıyo ve tatlı krizleri basıyo yemekten sonra kahvenin yanına küçük bi ısırık çikolata atıyorum agzıma sizce kötü mü:18:

canım aç aç su içmek derken şu şekilde..kahvaltıya başlarken önce su içersen vücudundaki kalıntılar ve toksitler gider zaten hemen kahvaltını yapıcaksın mide bulantın olmaz..2 dilim ekmek eşliqinde kahvaltını yaparsan ve kahvaltıda çeşitleri zengin tutarsan hiçbir problem kalmaz..1 haşlanmış yumurtan mutlaka olsun..peynir domates salatalık bunları eksik etme..kahvaltı en rahat en çok yediqimiz öqündür ve çok önemlidir..suyuda küçük şaşal şişelerine koyarak içersen günde kaç litre içtiqini hesaplamak daha kolay olur..ben 3 şişe birden dolduruyorum bitince tekrar üçünü birden dolduruyorum toplamda 3 litre ediyor..onları sabahın erken saatlerinde içmeye başlarsan çok rahat bitirirsin cnm..

bende mönüyü yazim akşam yemeğimi yedim artık başka bişey yemem eve gidince limonlu sodamı içer hareketlerimi yapar cumayı hazır ve nazır beklerim

sabah:
bir bardak domates çorbası

ara:
altı adet fındık

öğle:
üç kaşık kıymalı semiz otu(dünden kalmıştı)

ara yok

akşam:
bir dilim ekmek
üç kaşık yoğurt

işyerinde olduğum için yicek bişey bulamadım ekmek yoğurt yedim zaten bugün hiç ekmek yememiştim dengeler umuyorum

inş düzelir canım benim .konuşmalrın sevindim.
geçmiş olsun tatlım kötü düşünme inş temiz çıkar.
sağol bitanemmm kısmet işte.ben zaten Rabbim isteyenlere ver diyedua ediyorumm
kızzz gez sen gezzz bayrama mı katıldın yoksaaa
afiyet olsun:))ama karnınız doydu mu bunlar la

h.g cnm bende yeniyim werecegiz arkadaşım ben 93 kilodan 70 düştüm ama geri aldım 5 kilo 10 kilo wermem lazım ama burada birbirimize destek olup werecegiz kiloları :))

akşam yemeğimi yedim kızlar.bir porsiyon ezo gelin çorbası ve 1 dilim ekmek
hoşgeldinizzzzzz

geçmiş olsunnn tatlım.

evettt gelelim bana temizlik yaptım bayağı bii malum tatilkene halledim dedimmmm.çok yoruldum.daha yemek pişmedi gecikti akşam yemeği.inş yarın güzel bişeyler görrürüz tartıdaaa.

bende bugün öğlen fazla kaçırmışım
perşembe olduğunu unuttum valla tamamen
tatil olunca c.tesi gibi geldi
akşam yemeği yemiycem
çok acıkırsam erik var evde onu yerim
kalorisi yokmuş sanırım eriğin
acayip de şişiriyo
olur mu kaptan böyle yapsam

öqün atlama cnm ya salata ye yada müsli..

kızlar uzun zamandır teyzemi ve yengemi görmemiştim
bugün gördüm abmlerde
yengem zayıflamışsın dedi teyzemde memişler küçülmüş dedi hatta yokladı nasıl çamaşır taktın diye

dedim valla çok kilo vermedim aslında 3 kilo gitti ama fark etti demek ki

çok sevindirik oldum kısacası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…