öqün atlama cnm ya salata ye yada müsli..
deryaaaaanasılsın bitanemm
kaçmak mıiyiyim bitanemgeçmişi okuyordum ,valla yeni kızların kulağını bayağı çekmişsin ama güzel...çünkü ciddilerse kilo maratonunda,eleştirileri ciddiye alıp iyice gaza gelirler,değillerse kaçarlar değilmi canımcım
kızlar kaptanımıza kulak verin pişman olmazsınız,ben burdan çok şey öğrendim vede çok mutluyum
iyiyim bitanemgeçmişi okuyordum ,valla yeni kızların kulağını bayağı çekmişsin ama güzel...çünkü ciddilerse kilo maratonunda,eleştirileri ciddiye alıp iyice gaza gelirler,değillerse kaçarlar değilmi canımcım
kaçmak mıvalla dayakta yesek gitmem artık 55 kiloyu tartıda görene kadar parmak mı gösterir dayak mı atar azarlar mı bilmem ama işimi ciddi yapıp azar yemeden devam edicem ben uslu tombiş olucam taki canım 55i görene kadar ondan sonra kupayı kaldıracam
bu arada nasılsın kılavuzcum umarım bugün daha iyisindir
uyarmazsam hatalarını anlayamazlar..ve cuma günleri herkesin ne kadar kilo verdiqini görüklerinde biz niye veremiyoruz diye üzülürler..şuan yeni oldukları için menüleri çok kabarık..biran önce moda girmeleri gerekiyor..
bu arada ahh bir sabah olsa ve bildirimlerimizi yapsakçok heyecanlıyım..her hafta bu heyecanı yaşamak müthiş bir duygu ve yarın kaçamak günümüz..sabah tartılınca hemen gidip simitimi alıcam cuma günlerini çoook seviyorummmm deryammmmm
menümü vereyim canlarım...
bikaç gündür sıkıntılıydım ve geceleri uyuyamıyordum ya o yüzden bugün evde kimse dokunmamış kapımıda çekmişler bir uyandımki saat 11.45o yüzden öğünüm az oldu farkındayım ama toplayacağım inşallah
sabah
yok
öğlen
1 tavuk but haşlama(patates havuçlu),3 kaşık pilav,1 por.zeytinyağlı taze fasülye(suyunu almadım),1 dilim çavdar ekm.
ara
yok
akşam
activya kahvaltım 1 adet
gün boyu 2,5 lt. su
SPOR:dışarda 1 saat yürüyüş
kötü olmuş değilmi
sağol canım ama söylediklerimde çok ciddiyim artık kesin kararlıyım inşallah vericem bu kiloları ee verirkende biraz fedakarlık şart aslında inan zorlanmıyorum en az 5-6 öğün yiyince acıkmıyor bile insan tok oluncada tatlı tuzlu ne varsa göze gözükmüyor zaten istemiyorsak burda ne işimiz var dimi ya ee sende kaptan olduğuna ve baya bi kilo verdiğine göre tecrübelerinden yararlanmak lazım dimi yasenin gibi düşünen herkes hedefine ulaşır canım
kaçmak mıvalla dayakta yesek gitmem artık 55 kiloyu tartıda görene kadar parmak mı gösterir dayak mı atar azarlar mı bilmem ama işimi ciddi yapıp azar yemeden devam edicem ben uslu tombiş olucam taki canım 55i görene kadar ondan sonra kupayı kaldıracam
bu arada nasılsın kılavuzcum umarım bugün daha iyisindir
vallahi sana aynen katılıyorum,bende cumayı iple çekiyorum...hem mübarek gün hemde tartıda hesaplaşma günüben genelde ya cumartesi yada pazar günü birgün kaçamak yapıyorum nedense,cuma diyete devam ediyorum ama olsun memnunum bir gün kaçamak yetiyor bana
kızlar napıosunuz..bnm canım sıkkın.benim oğlanın bezinde pembe lekeler oluyordu,bir dünya idrar testleri,usg vs..idrar yolları iltihaplanmıştı,geçti yine tekrarlıyormuş antibiyotiğe dvm dedi.. bugün dr.u son sonuçlara baktı böbrek taşı olabilir dedi..ultrasonda çıkmamasına rağmen..emin olamamış,başka bir hastanedeki prof.a yönlendirdi,o da doluymuş haftaya çrş almış eşim randevuyu..yarın eski dr.una götürücez medicalparka bakalım o ne diyecek..inşallah böbrek taşı veya başka sorun yoktur..
sağol canım ama söylediklerimde çok ciddiyim artık kesin kararlıyım inşallah vericem bu kiloları ee verirkende biraz fedakarlık şart aslında inan zorlanmıyorum en az 5-6 öğün yiyince acıkmıyor bile insan tok oluncada tatlı tuzlu ne varsa göze gözükmüyor zaten istemiyorsak burda ne işimiz var dimi ya ee sende kaptan olduğuna ve baya bi kilo verdiğine göre tecrübelerinden yararlanmak lazım dimi ya
deryacım sen hatalarını biliyorsun hayatım..tavuk protein olduqu için yanına bir salata tamamdı..birde patatesliymişüstüne birde pilav yemişsin hemde perşembe perşembe nasıl doymazsın derya yaaaa 1 porsiyon fasulye ve 1 dilim ekmek:84::84::84:
annen dediyse mutlaka vardır bir bildiği bak göreceksin Allahın izniyle güzel haberler gelecek kardeşinden öle tuza buza yuvamı yıkılırmış başlarım eniştenin keyfine kahyasınabirazdaha iyiyim aşkım sağol canımcım...kardeşimden daha haber alamadım annem ben seni aramadan sen arama dedi,aslında çatlıyorum meraktan ama arayamadım hala...hayırlısı olsun bakalım...
ayrıca azminden ve motivasyonundan dolayı seni tebrik ediyorumböyle olup moral motivasyonunu yüksek tutarsan hedefine ulaşırsın tatlım ayrıca senin avatarınada hasta oluyorum çok güzel yaaaa...nerden buluyorsun bunları söylesene
kızlar çok teşekkür ederim dilekleriniz için..bütün gün hastanedeydik..
öyle sinirlendim ki böbrek taşı diyen ve aylardır devam ettiğimiz dr.a.. bugünkü dr. sonuçları tek tek inceledi,idrar yolları tedavisini geç başlamış ve yanlış dozda ilaç vermiş dedi,tekrar usg çekildi tahliller tekrarlandı bugün,sol böbrekte kristalize kumlar varmış ama idrar yolu enfeksiyonu tedavisini geç başladığı için kuma dönüşmüş,hiç korkmayın dedi..prof.a gitmenize de gerek yok dedi,bir hafta iğne olacak idrar yolları tedavisi için..haftaya sonuçlar ve son durumu için tekrar gideceğiz kontrole..Allah'ıma çok şükürler olsun.
ne diyeyim şimdi öteki dr.a ben?bizi telaşlandırıp üzmesi,özel sağlık poliçesini nasıl olsa ödüyor diye mi bilinmez davranması,zamanımızı-paramızı alması hiç önemli değil bunlar bir yana,oğluma yanlış tedavi uygulaması affedilebilir bişey mi?neyse Rabbime şükür bişey olmasın da oğlumun sağlığına,giden zaman olsun,para olsun hiç önemli değil.biz de o dr.a bi daha gitmeyiz olur biter...
bugün test için beklerken hastanenin yanındaki avm ye gittik,malatya pazarından funda çayı aldım,buna da sebep olacakmış işte..yarın ona başlayacağım..
herşeyin başı sağlık.. Allah önce evlatlarımıza,sonra ailelerimize ve sevdiklerimize sağlıklı ömürler versin de gerisi boş..
canım farkındayımda patates havuçları yemedim sadece içinde olanı yazdım ben sadece butu yedimpilavıda epeydir yememiştim o an oğlanınkinden aşırdım toplam 1 kaşık ancadır(3 kaşık dediğim dolu dolu değildi) ama haklısın işte geç kalkınca öğün şaştımı böyle oluyor yanlış üstüne yanlış haklısın cezama razıyım canım kes cezamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?