canım elimden gelen birşey olursa seve seve yardımcı olurum..yeterki kilolarımızdan kurtulalım..bu arada sen onlıne görünmüyorsun neden acaba :26:
kızlar çok teşekkür ederim dilekleriniz için..bütün gün hastanedeydik..
öyle sinirlendim ki böbrek taşı diyen ve aylardır devam ettiğimiz dr.a.. bugünkü dr. sonuçları tek tek inceledi,idrar yolları tedavisini geç başlamış ve yanlış dozda ilaç vermiş dedi,tekrar usg çekildi tahliller tekrarlandı bugün,sol böbrekte kristalize kumlar varmış ama idrar yolu enfeksiyonu tedavisini geç başladığı için kuma dönüşmüş,hiç korkmayın dedi..prof.a gitmenize de gerek yok dedi,bir hafta iğne olacak idrar yolları tedavisi için..haftaya sonuçlar ve son durumu için tekrar gideceğiz kontrole..Allah'ıma çok şükürler olsun.
ne diyeyim şimdi öteki dr.a ben?bizi telaşlandırıp üzmesi,özel sağlık poliçesini nasıl olsa ödüyor diye mi bilinmez davranması,zamanımızı-paramızı alması hiç önemli değil bunlar bir yana,oğluma yanlış tedavi uygulaması affedilebilir bişey mi?neyse Rabbime şükür bişey olmasın da oğlumun sağlığına,giden zaman olsun,para olsun hiç önemli değil.biz de o dr.a bi daha gitmeyiz olur biter...
bugün test için beklerken hastanenin yanındaki avm ye gittik,malatya pazarından funda çayı aldım,buna da sebep olacakmış işte..yarın ona başlayacağım..
herşeyin başı sağlık.. Allah önce evlatlarımıza,sonra ailelerimize ve sevdiklerimize sağlıklı ömürler versin de gerisi boş..
hayalet konumuna geçmiştimunutmuşum değiştireyim bari
annen dediyse mutlaka vardır bir bildiği bak göreceksin Allahın izniyle güzel haberler gelecek kardeşinden öle tuza buza yuvamı yıkılırmış başlarım eniştenin keyfine kahyasınakafaya iki tokmak yemedi galiba aklı başına gelsin şaka bi yana dua et canım zaman herşeyin ilacı
inan sizin çizelgelerinizi gördükçe bende olacağına inanıyorum iannırmısın dün iki saat hareket etmişlim farkında değilimkaptırmışım kendimi eşim ben yatıyorum demese saatten haberim olmıcak avatarımı beğendiysen kullanabilirsin canım bende daha var internetten buluyorum bide kkdada var güzel avatarlar bize uygun düşen bu işi tam yapalım dimi ruh halimizi yansıtsın
hayalet konumu ne kız,kaç aydır burdayım bişeyden haberim yok o nerden oluyor...bide kadınlar kulübünün neresinde avatar resimleri varki :26::26:
canım hiçbişeyin lightını yeme..light olanlar zararlı..ben ton balıklarının heo normal olanını yedim..karbonları önemli arasında yazıyor..karbonhidratı en az olanını al cnm..ve normal ton balıklarının karbonu 0..gönül rahatlıqıyla tüketebilirsin..özellikle yaz aylarında hemen hemen hergün menümde bulunur bnm
çok seviyorum böyle güçlü kadınlarıııaferin sana yürü be canım arkandayımmm
bigünde evde dur be kızımmhafta sonu ş.dışı hafat içi ş.içi aaaaa yeter ama:84::84::84: az topiqe girde iki laf et bak ben gidiyormuyum biyere bütün gün evdeyim
estaqfirullah canım tabiki alırız hoşgeldin aramızabol iradeler cnm
elimizden gelen herşeyi arkadaşlarım ve ben yaparız cnm.. çizelgen varmı dikkat etemdim yoksa hemen bir çizelge yap cnm..yarın özelime kilo bildirimini yapardan 2.hafta seni listeye eklerim(ben takım kaptanıyım)..Allahın izniyle hep beraber birbirimize destek olarak bütün kilolarımızdan kurtulucaz cnm
gezmeden geldım şükür.kendıme ciciler aldım çok mutluyum.
bu arada evi acıl temızlemem lazım ben
yarın gezmedeyım arkadaşla buluşcaz
haftasonu da şehır dışına çıkıcam.senaya duyurulur beni özlesın biraz.
bende cok seviyorum patates kızartmasını ama bi cay kaşıgı yağ 15 dakika yürüyüşle yakılabiliyormuş hanımlar sıkıyosa yiyelim
yavyum kıyamam.
kız 6 aydır evden dogru dürüst çıkmıyodum.özledım gezmeyı yaz gelsın de şöle güzel gezıyım.ilerde hamiş olursam gezemem.bu zamnaları iyi değerlendireyım.şehırdışını da özlelıkle araba j-kullanmak ııcn lazım canım pratık yapmam şart.tek başıma daha hiç kullanmadım.
ya bırıkmış 450 mekık borcum vardı 50 sını cektım.400 kaldı.
yarın kılo verırısem borçlarımdan düşermisin?
3.5 saat yürüdüm...inşallah o yağ gitmiştir benden
sabah tartıda sevinçten böle olmak istiyorum ben yaaaaaaa
böle olmak istemiyorum
günaydın benim canım arkadaşlarımmmgününüz aydın bayramınız kutlu olsunnnnn :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:yarın cuma bildirim günümüz bugünü son derece dikkatli geçiriyoruz hadi bakalım yarın göreyim sizii buradan sevinç çıqlıkları atılsın istiyorum yaza fit giricez hadi bakalım canlarımmmmmmmmm
ayyy gündz tam yazdım bişeyler net giti yani gönderemedim insan çok gcık oluyor ozamann
iyiakşamalr..herkesin bayramı güzel geçmiştir inşallah..bende akşadmndan gezme hayali kurum eşimde hava kapalı olcak d,ye pek ümit vermedi ama bişey demedi neyse saabh uyandık tabi geç tatil diye 10.30 gava kapalı neyse kahvaltı yaptık,eşim dıaşlrı çıktı işi vardı bende umutsuzca oturdum buray yazdımamagelmedi tabiben ve derslerim başbaşa diye düşünğrken eşim aradı hadi hazırlan g,delim dedi oleyyyyy çok olmuştu gezmeyeli kocişle....süslendim indim sonsesss müzik ohhh,samsuna ayak bastık19mayısta ben çarşı falan isterim sandı deim mağaza falan istemiyroum eşimel sıkıcoluyor zaten o dışaırda bekliyor beni:26:bide hiç güzel havada kalablık çekemem neyse neyiyelim derken saat.16 gibi sabahta çok kaçırmadım kociş yenek ısmaralr diye:
sena kızıyodu ama i'yle başlayan bişey yedim vaktin erken olması ve yanınd ayoğurt olması iydi(şimdi bu nedir çözün hayde,yoğurt deyince azçok çözersiniz ama),eşimde bana destek oldu kola falan içmedik suiçtik,üstünede çayy...
sonra şöle sahil istedim ya yüryoruz ama eşim yaylna yaylna ben azhızlı sinir oldu bende yediğim erisin diye aztempo yaptım,ah spor giyinseydim,aletlerde vardı denize nazır çıkacaktım ama çok kalbalıktı
....nefes aldım,verdim eşim çek içine deyip durdugüzel bi gündü azda çekirdek çitledik ama senaaa çok azzz öyle artık gedlik eve güzel bigündü eşim yarında tatil ama bugün baana yeter derse devam,sınav sonrası gezerim,temzilik yapıcam,misafri alıcam çok işim varrr
olllllllllllllllllllllllllllldu canım
bak ne yap biliyomusun...patatesleri doqra nasıl istersen..bir kaba al..hafif ayçiçek yaqı ve baharatları ekle..fırın poşetine koy ve aqzını baqla.at fırına..ben 250 dereceye atıyorum..sonra nemi oluyorrr offfffffffffffffffffffffffffffama bu bir kaçamaktır unutma patateste yüksek oranda karbonhidrat var
bunu evet olarak mı kabul edıyım.
neyse canım borçluyum hala....
yarın kılo verırısem pekı kaçmak cuma mı serbest?haftasonu boyunca mı?
yarın bildirimden sonra görüşücem ben senleeiskender haa hemde bugünn:84::84: siz bilirsiniz valla...neden kilo veremiyoruz diye gelmeyin karşıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?