70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok geçmiş olsun canım...benim iki oğlumda aynen (bende böbrek sorunu olduğu için)seninki gibi idrar yolu enfeksiyonu olmuşlardı bebekken ve bizim dr.umuz erkek çcukları 3 kez idrar yolu enf.oluyorsa muhakkak sünnet edilmesi gerekir demişti ve büyük oğlum 3 kez olduktan sonra hemen sünnet etmiştik ve daha 18 aylıktı...küçüğüde hiç riske atmadım ve daha 52 günlükken kestirmiştim ve o hiç enfeksiyon olmadı...eğer dr.unda uygun görürse sende tedavi sonunda kestirirsen ileri dönük rahat edersin hemde çok çabukiyileşiyor(daha yürümedikleri için)...büyüğüm kesildiğinde yürüyordu biraz sıkıntılı geçmişti şişmişti ödem olmuştu ağrı kesiciyi düzenli vermek zorunda kalmıştım,ama küçükte sadece hastane gelişi bir kez ağrıkesici vermiştim bidahada vermedim ve hiç bir komplikasyonda olmamıştı...dediğim gibi eğer uygunsan tedavi sonu kestir bidaha idrar yolu sorunu yaşamazsın hemde çabuk iyileşir...düğün ve mevlüdünüde sonraki zamanlarda yaparsın hem çocukta kendi düğününde eğlenir

hayalet konumuna geçmiştim unutmuşum değiştireyim bari

hayalet konumu ne kız,kaç aydır burdayım bişeyden haberim yok o nerden oluyor...bide kadınlar kulübünün neresinde avatar resimleri varki :26::26:

bana müsade kızlar mesai bitimine yaklaştık hesapları bitireyim akşama yine harekete kaptırıp kendimi saati unutmazsam girerimayy yarın cuma dimi :26:bakalım ne olacak görüşmek üzere

kızlaaarrrrrr kulağımızı çok sündürmeyin yeniyiz die zaten kör şeytan dioki otur yavrum ye iç amaaaaaannnn ne takıon bu arada siz kendinize bi ödül günü veriyormusnuz merak ettim..

hayalet konumu ne kız,kaç aydır burdayım bişeyden haberim yok o nerden oluyor...bide kadınlar kulübünün neresinde avatar resimleri varki :26::26:
kız güldürdün beni bende amma esrarengiz yazmışım he hayalet falan hemen anlatayım canım kk kartı olanlara tanınan bir hak hani nickimiz kırmızıya işte ondan hem imza yapabiliyoruz hani altta yazıyor ya 82 hoşçakal 55 e gidiyorum diye işte o imza bölümü sadece kartı olanlara özgü bide kendini gizleyip burda olduğun halde yokmuşsun gibi oluyor hani online değilmiş gibi görünüp burdayım ya işte ondan hayalet konumu diyorum ben

gezmeden geldım şükür.kendıme ciciler aldım çok mutluyum.

bu arada evi acıl temızlemem lazım ben

yarın gezmedeyım arkadaşla buluşcaz

haftasonu da şehır dışına çıkıcam.senaya duyurulur beni özlesın biraz.

yavyum kıyamam.

kız 6 aydır evden dogru dürüst çıkmıyodum.özledım gezmeyı yaz gelsın de şöle güzel gezıyım.ilerde hamiş olursam gezemem.bu zamnaları iyi değerlendireyım.şehırdışını da özlelıkle araba j-kullanmak ııcn lazım canım pratık yapmam şart.tek başıma daha hiç kullanmadım.

ya bırıkmış 450 mekık borcum vardı 50 sını cektım.400 kaldı.

yarın kılo verırısem borçlarımdan düşermisin?

bende cok seviyorum patates kızartmasını ama bi cay kaşıgı yağ 15 dakika yürüyüşle yakılabiliyormuş hanımlar sıkıyosa yiyelim

3.5 saat yürüdüm...inşallah o yağ gitmiştir benden
sabah tartıda sevinçten böle olmak istiyorum ben yaaaaaaa
böle olmak istemiyorum

olllllllllllllllllllllllllllldu canım

3.5 saat yürüdüm...inşallah o yağ gitmiştir benden
sabah tartıda sevinçten böle olmak istiyorum ben yaaaaaaa
böle olmak istemiyorum

bak ne yap biliyomusun...patatesleri doqra nasıl istersen..bir kaba al..hafif ayçiçek yaqı ve baharatları ekle..fırın poşetine koy ve aqzını baqla.at fırına..ben 250 dereceye atıyorum..sonra nemi oluyorrr offfffffffffffffffffffffffffff ama bu bir kaçamaktır unutma patateste yüksek oranda karbonhidrat var

Son düzenleme:

ayyy gündz tam yazdım bişeyler net giti yani gönderemedim insan çok gcık oluyor ozamann
iyiakşamalr..herkesin bayramı güzel geçmiştir inşallah..bende akşadmndan gezme hayali kurum eşimde hava kapalı olcak d,ye pek ümit vermedi ama bişey demedi neyse saabh uyandık tabi geç tatil diye 10.30 gava kapalı neyse kahvaltı yaptık,eşim dıaşlrı çıktı işi vardı bende umutsuzca oturdum buray yazdımamagelmedi tabiben ve derslerim başbaşa diye düşünğrken eşim aradı hadi hazırlan g,delim dedi oleyyyyyçok olmuştu gezmeyeli kocişle....süslendim indim sonsesss müzik ohhh,samsuna ayak bastık19mayıstaben çarşı falan isterim sandı deim mağaza falan istemiyroum eşimel sıkıcoluyor zaten o dışaırda bekliyor beni:26:bide hiç güzel havada kalablık çekemem neyse neyiyelim derken saat.16 gibi sabahta çok kaçırmadım kociş yenek ısmaralr diye:
sena kızıyodu ama i'yle başlayan bişey yedim vaktin erken olması ve yanınd ayoğurt olması iydi(şimdi bu nedir çözün hayde,yoğurt deyince azçok çözersiniz ama),eşimde bana destek oldu kola falan içmedik suiçtik,üstünede çayy...
sonra şöle sahil istedim ya yüryoruz ama eşim yaylna yaylna ben azhızlı sinir oldu bende yediğim erisin diye aztempo yaptım,ah spor giyinseydim,aletlerde vardı denize nazır çıkacaktım ama çok kalbalıktı
....nefes aldım,verdim eşim çek içine deyip durdugüzel bi gündü azda çekirdek çitledik ama senaaa çok azzzöyle artık gedlik eve güzel bigündü eşim yarında tatil ama bugün baana yeter derse devam,sınav sonrası gezerim,temzilik yapıcam,misafri alıcam çok işim varrr

kısss kader bitiremedinmi hala geçmişiii

bu arada yeşim ve muazzez yine yokler ortalarda..muazzez bugünmü gidecekti memlekete yarın diye aklımda kalmış ama:26:

yarın bildirimden sonra görüşücem ben senlee iskender haa hemde bugünn:84::84: siz bilirsiniz valla...neden kilo veremiyoruz diye gelmeyin karşıma

bunu evet olarak mı kabul edıyım.

neyse canım borçluyum hala....

yarın kılo verırısem pekı kaçmak cuma mı serbest?haftasonu boyunca mı?

bunu evet olarak mı kabul edıyım.

neyse canım borçluyum hala....

yarın kılo verırısem pekı kaçmak cuma mı serbest?haftasonu boyunca mı?

(olllllllllllllllllllllllllllllldu canım ) bu cümleyi evet olarak yorumlucak senden başka kaç kişi var acabaa delirtcek beni yaa:84::84::84:
kaçamak sudemcim cuma cumartesi yada pazar günlerinden sadece 1 tanesinde serbest ama yine ölçülü mesela 1 lahmacun yada bir çikolata gibi..senin bu kurallara uyduqunu hiç sanmıyorum kaplumbaqa hızıyla ilerliyorsun

yarın bildirimden sonra görüşücem ben senlee iskender haa hemde bugünn:84::84: siz bilirsiniz valla...neden kilo veremiyoruz diye gelmeyin karşıma

çok çoookk halkısnnnnn canımmmm canımmmmm
ya işte eşimn bugün götürmese olmuycaktı benimd ebugün kaçamak oldu(bilriisn hiç olmazdı yani)
hafta sonuda yarınd açook dikkat edicem sözzzzzzzzeşim daha beni gezdirmezki neyiyecemkiii
ya ben ızgra et istedim hani, et var menülerimizde hemde zayıflatıyorda şart yani ama oturduğumuz yerde yokmuş aç ve çareszidim yani:26:hem erken olması hemde daha bişey yemedim sonra sadece su içtim,bitki çayı içerim.öyleeee..yinemi kurtarmaz bunlar..geçmişi okudum çok ibretli yazıalrın var valla kendimede aldım yaniseni kızdırım hep değilmi ama kılavuz demişya kaçanda olur ama ben kaçmıycammm izin vermeyin banaaaa:84:aykırılık yapıyorum ama oturcak inşaallah tezzamanda sabhata 75i görücem bennnn:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…