bunu evet olarak mı kabul edıyım.
neyse canım borçluyum hala....
yarın kılo verırısem pekı kaçmak cuma mı serbest?haftasonu boyunca mı?
iyi akşamlar hanımlar keyifler nasıll iyidir inş ben bayağı ayrı kaldım topikten bildirim günü son olarak hanği güne karar verildi cumartesi olsa deniliyodu :26::26::26:
nasıl olmuş avatarım...buna bakıp bakıp hırslanıcam kızlar nedersiniz...senacım link için teşekkür ederim bitanem benim,iyiki varsın senle çok güzel motive oluyorum
canım inş yarın senınde kendımın de boynunu bükük bırakmıycam. 3 haftadır gerılemedeyım.2 ılerı bı gerı yı de gectım 3 gerı oldu.bakalım kaç ileri olacak çok merak edıyorum.(olllllllllllllllllllllllllllllldu canım) bu cümleyi evet olarak yorumlucak senden başka kaç kişi var acabaa delirtcek beni yaa:84::84::84:
kaçamak sudemcim cuma cumartesi yada pazar günlerinden sadece 1 tanesinde serbest ama yine ölçülü mesela 1 lahmacun yada bir çikolata gibi..senin bu kurallara uyduqunu hiç sanmıyorum kaplumbaqa hızıyla ilerliyorsun
senı bılmıyomda tatlım ben ayrından umutluyum 4 hafta oldu kılo veremeyelı 72.3 lerı görmuşken 73.5 oldum bende ınanamıyom yaşadıklarıma.:60
sudemcim sen ve ben napıcaz böle yaaa
bende yarın klo verirsem kaçamak hakkım varmı senaaa
sena bzii öldirecek ve şöle diyecek siz eödül 3gün p.tesiye kadan yeyinnnnnnsena özür canım ama sudeye taklıyommm
kıs sayende bende öğrendım oarayı begendıgım vatarları kopyaladım pc ye sıkıldıkça değişirim artıkım.nasıl olmuş avatarım...buna bakıp bakıp hırslanıcam kızlar nedersiniz...senacım link için teşekkür ederim bitanem benim,iyiki varsın senle çok güzel motive oluyorum
tamam canım o zaman bende yarın hemen küçük şişe su alıyorum ve dolduruyorum bittikçe içerim..ya bi insan nasıl susamadan yaşar anlamıyorum ki inan içsem daha çok kilo vericem belki hemde kabızlık problemi yaşamıycamcanım aç aç su içmek derken şu şekilde..kahvaltıya başlarken önce su içersen vücudundaki kalıntılar ve toksitler gider zaten hemen kahvaltını yapıcaksın mide bulantın olmaz..2 dilim ekmek eşliqinde kahvaltını yaparsan ve kahvaltıda çeşitleri zengin tutarsan hiçbir problem kalmaz..1 haşlanmış yumurtan mutlaka olsun..peynir domates salatalık bunları eksik etme..kahvaltı en rahat en çok yediqimiz öqündür ve çok önemlidir..suyuda küçük şaşal şişelerine koyarak içersen günde kaç litre içtiqini hesaplamak daha kolay olur..ben 3 şişe birden dolduruyorum bitince tekrar üçünü birden dolduruyorum toplamda 3 litre ediyor..onları sabahın erken saatlerinde içmeye başlarsan çok rahat bitirirsin cnm..
canım resimde çok hoş gözüküyosun darısı başıma bizde verelim şu kiloları artık yakızlarrrrrr özledimm len gene siziiiiben düğüne giderrr göbecikler atmya memleketee
bu arada diyet miyet hak getire senaa beni sopayla kovala cnm oldumu gelinceee
ooo süpersin zerresi kalmamıştır merak etme ben 45 dakikada ölüyom ya 3,5 saat nasıl yürüyosun3.5 saat yürüdüm...inşallah o yağ gitmiştir benden
sabah tartıda sevinçten böle olmak istiyorum ben yaaaaaaa
böle olmak istemiyorum
canım ben senatakım kaptanıyım ..hoşgeldin aramıza..cuma günü özelime kilo bildirimini yaparsan ikinci hafta listeye ekliyoruz..hergün menülerinide paylaşırsan seni takip edebiliriz..şimdiden bol iradeler diliyorum
iyi geceler sayın takım kaptanı,ben topiğinizi yaklaşık biraydır takip ediyorum müthiş hareketlisiniz hızınıza yetişmek çok zor.benim de vermem gereken epek fazlalıklar var buradaki motivasyonla 2 kilo verdim.ama daha ciddi olsun istiyorum .sizlere katılabilirmiyim. ara ara yediklerimi yaptıklarımı yazmaya çalışırım. benim 3 kuzucuğum var. en küçüğü 6.5 aylık .yani yoğunluk çok.:başta aranıza girmeye cesaret edemedim ama korkunun ecele faydası yok.kilolarım gitmeli. motive olmama yardımcı olrsanız sevinirim.
tamam canım o zaman bende yarın hemen küçük şişe su alıyorum ve dolduruyorum bittikçe içerim..ya bi insan nasıl susamadan yaşar anlamıyorum ki inan içsem daha çok kilo vericem belki hemde kabızlık problemi yaşamıycamcuma kaçamak günü olduğunu bilmiyordum bundan sonraki cumaya kadar sıkı diyet yapayım o zaman sonra gelsin simitim hafta sonu gezmeye gidicez azıcık kaçırabilirmiyimm söz az yiyicem:18:
senaaaaaaaaaaaaaa dur kız valla ben korktum yenilerin yerine.........canım sadece kahvaltıda 2 dilim ekmek hakkımız var..çok çok ekmeksiz duramıyorsan 1 dilim sabah 1 dilim öqlen yiyebilirsin..ama akşam kesinlikle ekmek yok cnm çorbanın yanında güzel bir salata yemelisin ekmek deqil
bak cnm..sabah 2 dilim ekmeqini yiyerek unlu qıda hakkını bitirmişsin..buna raqmen arada 3 bisküi yemişsindiyet olup olmaması hiç önemli deqil...sonuçta unlu gıda..onun yerine 1 tabak dolu dolu yemek yeseydin çok daha iyi olurdu..pataeste yemişsin ve şu sözün çok dikkatimi çekti çok azda patates kızartması yedim maksimum 10 tane canım sen diyet yapıyorsun daha kaç tane yicektinki..biz bunları hiç yemiyoruz..çok canımız çekersen 1 yada 2 tane yiyoruz..sen 10 tane yemişsin ve azdı demişsin..lütfen kilo veren arkadaşlarımızın listelerini çok iyi analiz edin..
ablacımmmmm iyiyim canımıniçi sen nasılsınnn
canım diyetteyken döner yemende hiçbir sakınca yok..tabi ekmeksiz yemek kaydıyla...
Kızlar coook kötüuyüm daha yenı kız kardesımle konustum cok uzdu benı anlatamam aglamak ıstıyorum resmen bana ıcını döktü ve benı resmen bı cıkmaza soktu kardesım nısanlı ama nısanlanmadan önce bırıyle beraberdı malesef olmadı annem ve babam abılerım ıstemedı daha dogrusu önce dedıler gelsın ıstesınler onlar gelmedı sonra annemler vazgectı kardesım daha sonra baska bırıyle konusmaya basladı nısanlandılar tamamen kendı ıstegıyle ve sımdı dıyorkı aslında hıc unutamamıs eskı sevgılısını hala görüyormus ıs yerınde ve kalbı cıkacak gıbı oluyomus nısanllısına da hıc bırsey hıssetmıyormus sadece aılem uzulmesın dıye devam ettırıyorum dedı ve agladı hala onu unutamadım dıyor sızce ben burda neyapmalıyım kız kardesım göz göre göre mutsuz ve benım elımden hıc bırsey gelmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?