70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:60
bunu evet olarak mı kabul edıyım.

neyse canım borçluyum hala....

yarın kılo verırısem pekı kaçmak cuma mı serbest?haftasonu boyunca mı?

sudemcim sen ve ben napıcaz böle yaaa
bende yarın klo verirsem kaçamak hakkım varmı senaaa
sena bzii öldirecek ve şöle diyecek siz eödül 3gün p.tesiye kadan yeyinnnnnnsena özür canım ama sudeye taklıyommm

senaa burda ben nekadar acizim yaaa senn tambi kaptansın haa onasıl vuruşşşbayıldım bize ama bundan sonra böle olalımmmmmıııııı?:13:haaaaa
hem ben uyumadan netten lesliedede yürüüm belkdie danslar açarım mekiktev çekerim heee

nasıl olmuş avatarım...buna bakıp bakıp hırslanıcam kızlar nedersiniz...senacım link için teşekkür ederim bitanem benim,iyiki varsın senle çok güzel motive oluyorum

iyi akşamlar hanımlar keyifler nasıll iyidir inş ben bayağı ayrı kaldım topikten bildirim günü son olarak hanği güne karar verildi cumartesi olsa deniliyodu :26::26::26:

iyi akşamlar hanımlar keyifler nasıll iyidir inş ben bayağı ayrı kaldım topikten bildirim günü son olarak hanği güne karar verildi cumartesi olsa deniliyodu :26::26::26:

yarın yani herzamanki gününde tatlımcım,hoşgeldin biz iyiyiz sende nevar ne yok

ben 200 mekik çekip geliyorum bekleyin oldumu

Son düzenleme:
geldim kızlar ama sizden hayır yok galibaben kaçtım hadi iyi geceler çıtırlar...yarın tartıda görüşürüz:92::92::92:

nasıl olmuş avatarım...buna bakıp bakıp hırslanıcam kızlar nedersiniz...senacım link için teşekkür ederim bitanem benim,iyiki varsın senle çok güzel motive oluyorum

süper olmuş Derya içimden üf yawrum hepsi senin mi demek geldihadi yaza inşl.avatardaki kız gibi olursun gerçi eski resminide görmüştüm aşırı bi kilolu görünmüyordun şekerim:82:

canım inş yarın senınde kendımın de boynunu bükük bırakmıycam. 3 haftadır gerılemedeyım.2 ılerı bı gerı yı de gectım 3 gerı oldu.bakalım kaç ileri olacak çok merak edıyorum.
senı bılmıyomda tatlım ben ayrından umutluyum 4 hafta oldu kılo veremeyelı 72.3 lerı görmuşken 73.5 oldum bende ınanamıyom yaşadıklarıma.

kıs sayende bende öğrendım oarayı begendıgım vatarları kopyaladım pc ye sıkıldıkça değişirim artıkım.
senam da saolsun onun verdıgı lınkı kullandım yaaaaaaaaaaa

kızlarrrrrr özledimm len gene siziiii ben düğüne giderrr göbecikler atmya memleketee

bu arada diyet miyet hak getire senaa beni sopayla kovala cnm oldumu gelinceee

tamam canım o zaman bende yarın hemen küçük şişe su alıyorum ve dolduruyorum bittikçe içerim..ya bi insan nasıl susamadan yaşar anlamıyorum ki inan içsem daha çok kilo vericem belki hemde kabızlık problemi yaşamıycam cuma kaçamak günü olduğunu bilmiyordum bundan sonraki cumaya kadar sıkı diyet yapayım o zaman sonra gelsin simitim hafta sonu gezmeye gidicez azıcık kaçırabilirmiyimm söz az yiyicem:18:

canım bende senin gibiydim annemi çekmişim malesef,ama 3yıldır falan başladım su içmey önce içeemmsanıyosun am aalışınca illa tatlı yada tuzlu yediğinde su içilmeyeceğini anlıyosun ayneen bendede kronik kabızlık var cahilik işte belki zamnında suya buakadar öenm verseydim çok kilo almazdım ama şu 1yıldır dişarı çıkarken bile şişem çantamda,dediğim gibi birden çok içemesende az az artır zamanla olucak göreceksiniyiki bu alışkanlığı kazandım geçte olsa hemoroid ameliayt bile oldum ve çok sık idrar enfeksiyonu geçirdim busene maaşallah hiç olmadı,faydası çookkkk
YAŞASINNNN SUUU İÇMEKKKKKKK

Kızlar coook kötüuyüm daha yenı kız kardesımle konustum cok uzdu benı anlatamam aglamak ıstıyorum resmen bana ıcını döktü ve benı resmen bı cıkmaza soktu kardesım nısanlı ama nısanlanmadan önce bırıyle beraberdı malesef olmadı annem ve babam abılerım ıstemedı daha dogrusu önce dedıler gelsın ıstesınler onlar gelmedı sonra annemler vazgectı kardesım daha sonra baska bırıyle konusmaya basladı nısanlandılar tamamen kendı ıstegıyle ve sımdı dıyorkı aslında hıc unutamamıs eskı sevgılısını hala görüyormus ıs yerınde ve kalbı cıkacak gıbı oluyomus nısanllısına da hıc bırsey hıssetmıyormus sadece aılem uzulmesın dıye devam ettırıyorum dedı ve agladı hala onu unutamadım dıyor sızce ben burda neyapmalıyım kız kardesım göz göre göre mutsuz ve benım elımden hıc bırsey gelmıyor

senaaaaaaaaaaaaaa dur kız valla ben korktum yenilerin yerine.........
ama bu sana hak vermiyorum demek değil.

canım benden başka kimse yok zaten şu anda
ama ben senin yerine olsam nişanlısıyla ayrılmak istiyorsa sonuna kadar onu desteklerdim.
düşünsene ömür boyu sevmediği bir adamla aynı yatağı paylaşacak.
ayrıca evli değil çoluk çocuk yok.nişanlılık zaten tanıma dönemi bence.

selam herkese

ilk bildirim benden olsun.

baş:77.6

gecen h:73.5

bu haf:72.6

bu haft giden:900 gram

toplamda giden:5 kılocuk

hedef:65

Son düzenleme:
günaydınlar.. kızlar giremiyorum kaç gündür, kusura bakmayın.. annemler geldi yanıma, tüm gün gezdik tozduk.. bugünde iş yerindeki personellerin cogu izinli, coook iş patladı bana..
hem moralimde cok bozuk, dün 90liralık alışweriş yaptım, annemlerle ordan oraya gezerken çantayı kaybetmişim içinde 1 tane bluz, 1 tane elbise, anneme hediye olarak aldıgım saat ve kardeşime aldığım etek wardı.. hepsi gitti...
bütün bunlar yetmezmiş gibi, tüm hafta eksi 700-800lerde giderken, bu sabah bi kalktım ki sadece 300 gr ekside gözüküyorumm... ki akşam yemeğimi bile bi tabak corbayla yapmıştım.. kaçamak flnda yapmamıştım reglolucam sanırım ondan böyle olduu

başlangıç : 75
geçen hafta : 67,4
bu hafta : 67,1
giden : 300 gr
toplamda giden : 7900 gr
hedef : 58

günaydın kızlar bu aralar fazla giremiyorum inş. iyisinizdir hepinizz

başlangıç :81
geçen hafta 73.5
bu hafta 73.0
giden 500g
toplamda 7 kilo

günaydın kızlar nasılsınız herkese hayırlı cumalar diliyorum bugün güzel bir gün sabah tartı moralimi yerine getirdi sanki otomatiğe bağlandım her hafta 1,5 gidiyor az yada çok verelimde sağlıklı bir şekilde önemli olan bu

Başlangıç:82 kg
Geçen hafta: 79 kg
Bu hafta: 77,5 kg
Giden:1500 gr
Toplam giden: 4500 kg
Hedef kilo:55 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…