tamam canım o zaman bende yarın hemen küçük şişe su alıyorum ve dolduruyorum bittikçe içerim..ya bi insan nasıl susamadan yaşar anlamıyorum ki inan içsem daha çok kilo vericem belki hemde kabızlık problemi yaşamıycamcuma kaçamak günü olduğunu bilmiyordum bundan sonraki cumaya kadar sıkı diyet yapayım o zaman sonra gelsin simitim hafta sonu gezmeye gidicez azıcık kaçırabilirmiyimm söz az yiyicem:18:
canım ben senatakım kaptanıyım ..hoşgeldin aramıza..cuma günü özelime kilo bildirimini yaparsan ikinci hafta listeye ekliyoruz..hergün menülerinide paylaşırsan seni takip edebiliriz..şimdiden bol iradeler diliyorum
iyi geceler sayın takım kaptanı,ben topiğinizi yaklaşık biraydır takip ediyorum müthiş hareketlisiniz hızınıza yetişmek çok zor.benim de vermem gereken epek fazlalıklar var buradaki motivasyonla 2 kilo verdim.ama daha ciddi olsun istiyorum .sizlere katılabilirmiyim. ara ara yediklerimi yaptıklarımı yazmaya çalışırım. benim 3 kuzucuğum var. en küçüğü 6.5 aylık .yani yoğunluk çok.:başta aranıza girmeye cesaret edemedim ama korkunun ecele faydası yok.kilolarım gitmeli. motive olmama yardımcı olrsanız sevinirim.
canım tabikide katılabilirsin..aramıza gelmek isteyen herkse kapımız açık bu topik hepimizin..bugün bildirimini özelime yaparsan haftaya listeye eklerim cnm
Kızlar coook kötüuyüm daha yenı kız kardesımle konustum cok uzdu benı anlatamam aglamak ıstıyorum resmen bana ıcını döktü ve benı resmen bı cıkmaza soktu kardesım nısanlı ama nısanlanmadan önce bırıyle beraberdı malesef olmadı annem ve babam abılerım ıstemedı daha dogrusu önce dedıler gelsın ıstesınler onlar gelmedı sonra annemler vazgectı kardesım daha sonra baska bırıyle konusmaya basladı nısanlandılar tamamen kendı ıstegıyle ve sımdı dıyorkı aslında hıc unutamamıs eskı sevgılısını hala görüyormus ıs yerınde ve kalbı cıkacak gıbı oluyomus nısanllısına da hıc bırsey hıssetmıyormus sadece aılem uzulmesın dıye devam ettırıyorum dedı ve agladı hala onu unutamadım dıyor sızce ben burda neyapmalıyım kız kardesım göz göre göre mutsuz ve benım elımden hıc bırsey gelmıyor
canım böyle bir durumda kardeşin bir karar vermek zorunda..eski sevgilisiyle evlilik gibi bişey olabilirmi ve eski sevgilisi kardeşinle tekrar başlamak istermi nişan olayından sonra..artısını eksisini anlat ona..bence bunu annenlerede söyle..Rabbim en doqru en hayırlı kararı almanızı nasip etsin..
günaydınlar.. kızlar giremiyorum kaç gündür, kusura bakmayın.. annemler geldi yanıma, tüm gün gezdik tozduk.. bugünde iş yerindeki personellerin cogu izinli, coook iş patladı bana..
hem moralimde cok bozuk, dün 90liralık alışweriş yaptım, annemlerle ordan oraya gezerken çantayı kaybetmişimiçinde 1 tane bluz, 1 tane elbise, anneme hediye olarak aldıgım saat ve kardeşime aldığım etek wardı.. hepsi gitti...
bütün bunlar yetmezmiş gibi, tüm hafta eksi 700-800lerde giderken, bu sabah bi kalktım ki sadece 300 gr ekside gözüküyorumm... ki akşam yemeğimi bile bi tabak corbayla yapmıştım.. kaçamak flnda yapmamıştımreglolucam sanırım ondan böyle olduu
başlangıç : 75
geçen hafta : 67,4
bu hafta : 67,1
giden : 300 gr
toplamda giden : 7900 gr
hedef : 58
canım off ya çok üzüldüm..bu aralar topik olarak bu tür şeyler yaşamaya başladık..gerçekten insan çok üzülüyor..çok geçmiş olsun cnm..canın saqolsun..
canım hiçbişeyin lightını yeme..light olanlar zararlı..ben ton balıklarının heo normal olanını yedim..karbonları önemli arasında yazıyor..karbonhidratı en az olanını al cnm..ve normal ton balıklarının karbonu 0..gönül rahatlıqıyla tüketebilirsin..özellikle yaz aylarında hemen hemen hergün menümde bulunur bnm
çok seviyorum böyle güçlü kadınlarıııaferin sana yürü be canım arkandayımmm
bigünde evde dur be kızımmhafta sonu ş.dışı hafat içi ş.içi aaaaa yeter ama:84::84::84: az topiqe girde iki laf et bak ben gidiyormuyum biyere bütün gün evdeyim
estaqfirullah canım tabiki alırız hoşgeldin aramızabol iradeler cnm
elimizden gelen herşeyi arkadaşlarım ve ben yaparız cnm.. çizelgen varmı dikkat etemdim yoksa hemen bir çizelge yap cnm..yarın özelime kilo bildirimini yapardan 2.hafta seni listeye eklerim(ben takım kaptanıyım)..Allahın izniyle hep beraber birbirimize destek olarak bütün kilolarımızdan kurtulucaz cnm
slm kizlar ben bu kiloda takildim kaldim ne yapmam gerekiyor.
kilo bil..
baslangic:82.5
gecen hafta:68.5
bu hafta:68.1
giden:400
toplam giden:14.4
hededef:60
k.b ama ben çook yakından takib edemiyorum çünkü çalışıyorumö açık kalıyo arda yazabiliyorum okuyabiliyorum ne listesine ekliceni anlıyamadım bide çizelge yapamdım benyardımcı olursanız sewinirim
hayatım 400qr vermişsin niye takıldım diyorsunki..verdiqin kiloda çok normal..ben bir ara hep 300qr veriyordum..haftaya 67lere merhaba diyeceksin
canım bugün herkes bnm özleime kilo bildirimlerini yapıyorlar..bende yarın sabah bu bildirimler doqrultusunda bir liste hazırlıyorum..listede herkes kimin ne kadar kilo verdiqini haftanın birincisini kendisinin kaçıncı sırada olduqunu ve haftanın sonuncusunu cezalı olanları vs..ayrıntılı olarak görüyor..bu liste bizim için çok önemli..çizelgenin linki bende yok arkadaşlarımız bu konuda sana yardımcı olurlar
arkadaşlar merhaba
bende artık bu gruptayım, 06.10.2010 tarihinde doğum yaptım, 85 kiloyla başladım diyete bu sabah 83,5 çıktım desteklerinizi bekliyorum
hayatım 400qr vermişsin niye takıldım diyorsunki..verdiqin kiloda çok normal..ben bir ara hep 300qr veriyordum..haftaya 67lere merhaba diyeceksin
canım bugün herkes bnm özleime kilo bildirimlerini yapıyorlar..bende yarın sabah bu bildirimler doqrultusunda bir liste hazırlıyorum..listede herkes kimin ne kadar kilo verdiqini haftanın birincisini kendisinin kaçıncı sırada olduqunu ve haftanın sonuncusunu cezalı olanları vs..ayrıntılı olarak görüyor..bu liste bizim için çok önemli..çizelgenin linki bende yok arkadaşlarımız bu konuda sana yardımcı olurlar
canim sen hic boyle takildinmi takildiysan ne yaptin...
arkadaşlar merhaba
bende artık bu gruptayım, 06.10.2010 tarihinde doğum yaptım, 85 kiloyla başladım diyete bu sabah 83,5 çıktım desteklerinizi bekliyorum
canim ama ban 1 mayista 67.7 olmustum sonra 68'in ustune ciktim ve 20 gundur hep ayni noktadayim
canim sen hic boyle takildinmi takildiysan ne yaptin...
tüm hafta dikkat edipte hiç sabit kaldıqımı görmedim cnm..böyel bir durumda öqünlerimize çok dikkat etmemiz gerekiyor..mesela bu hafta akşam yemeklerinde müski ye bakalım haftaya sonuç ne olacak..
selam herkese
ilk bildirim benden olsun.
baş:77.6
gecen h:73.5
bu haf:72.6
bu haft giden:900 gram
toplamda giden:5 kılocuk
hedef:65
günaydın kızlar bu aralar fazla giremiyorum inş. iyisinizdir hepinizz
başlangıç :81
geçen hafta 73.5
bu hafta 73.0
giden 500g
toplamda 7 kilo
günaydın kızlar nasılsınız herkese hayırlı cumalar diliyorum bugün güzel bir gün sabah tartı moralimi yerine getirdi sanki otomatiğe bağlandımher hafta 1,5 gidiyor az yada çok verelimde sağlıklı bir şekilde önemli olan bu
Başlangıç:82 kg
Geçen hafta: 79 kg
Bu hafta: 77,5 kg
Giden:1500 gr
Toplam giden: 4500 kg
Hedef kilo:55 kg
slm kizlar ben bu kiloda takildim kaldim ne yapmam gerekiyor.
kilo bil..
baslangic:82.5
gecen hafta:68.5
bu hafta:68.1
giden:400
toplam giden:14.4
hededef:60
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 64.9
bu hafta 63.5
giden 1.400
toplamda giden 26.5
hedef 60
günaydın kızlar
başlangıç: 76
geçen hafta: 72.9
bugün: 71.9
giden: 1000 gr
toplam giden:4100 gr
hoşgeldin cnm aramıza:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?