70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınn arkadaşlar bugün diyetimin 3 günü bugün
kalkar kalmaz limonlu sıcak su içtim 2 kilomere koşu bandında koştum
sonra banyodan sonra bi dilim ekmek bi kiçik parça peynir
ve form çay içtim 3 badem ve 3 fındık bide şimdilik bunalar arkadaşlar sizler neler yediniz bakalım? :)

ayy henüz kahvaltı yapamadım ben de uyuşukluğum üstümde. dün şehir dışındaydım tatilden istifade, diyet falan kalmadı tabi dün, abarttım yediklerimi o yüzden şimdi hala midem bulanıyor. ama diyetin ucu bir gün kaçtı diye eskiden yaptığım gibi bırakmaya hiiç niyetim yok, yola kaldığım yerden devam birazdan nesfitime geçerim.

günaydın arkadaşlarrr herkese hayırlı cumalar ve hayırlı bildirimler diliyorumm akşamdeprem oldu kızlar depremi hisseden ve yaşayan herkese geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermesin..

haftada birgün ölçülü olmak kaydıyla kaçamak hakkımız var canım..bunu ister cuma istersen hafta sonu kullanırsın bu sana kalmış

arkadaşlar lütfen özelime bildirimlerinizi aşaqıdaki sıralamaya göre yapmanızı rica ediyorum
başlangıç
geçen hafta
bu hafta
giden yada gelen
toplamda giden
hedef..

slm kizlar ben bu kiloda takildim kaldim ne yapmam gerekiyor.
kilo bil..
baslangic:82.5
gecen hafta:68.5
bu hafta:68.1
giden:400
toplam giden:14.4
hededef:60

k.b ama ben çook yakından takib edemiyorum çünkü çalışıyorumö açık kalıyo arda yazabiliyorum okuyabiliyorum ne listesine ekliceni anlıyamadım bide çizelge yapamdım ben yardımcı olursanız sewinirim

arkadaşlar merhaba
bende artık bu gruptayım, 06.10.2010 tarihinde doğum yaptım, 85 kiloyla başladım diyete bu sabah 83,5 çıktım desteklerinizi bekliyorum

kilo bil..

hayatım 400qr vermişsin niye takıldım diyorsunki..verdiqin kiloda çok normal..ben bir ara hep 300qr veriyordum..haftaya 67lere merhaba diyeceksin

canım bugün herkes bnm özleime kilo bildirimlerini yapıyorlar..bende yarın sabah bu bildirimler doqrultusunda bir liste hazırlıyorum..listede herkes kimin ne kadar kilo verdiqini haftanın birincisini kendisinin kaçıncı sırada olduqunu ve haftanın sonuncusunu cezalı olanları vs..ayrıntılı olarak görüyor..bu liste bizim için çok önemli..çizelgenin linki bende yok arkadaşlarımız bu konuda sana yardımcı olurlar

anladım tşk ederim bi daha deniyeyim çizelgeyi yapmayı :))

arkadaşlar merhaba
bende artık bu gruptayım, 06.10.2010 tarihinde doğum yaptım, 85 kiloyla başladım diyete bu sabah 83,5 çıktım desteklerinizi bekliyorum

hoşgeldin cnm özelime kilo bildirimini bugün yaparsan haftaya listeye eklerim..bildirim için bir sıralamamız var bir önceki sayfada..bildirimi o şekilde yapıcaksın cnm

canim ama ban 1 mayista 67.7 olmustum sonra 68'in ustune ciktim ve 20 gundur hep ayni noktadayim

kızlar dün tartıldım ve 72 ile 73 arasında gidip geldi kilom çok sevindim hatta tartıya bakınca ahnda böle oldum tekrar tekrra tarılıdım emin olmak için

canim ama ban 1 mayista 67.7 olmustum sonra 68'in ustune ciktim ve 20 gundur hep ayni noktadayim

selam herkese

ilk bildirim benden olsun.

baş:77.6

gecen h:73.5

bu haf:72.6

bu haft giden:900 gram

toplamda giden:5 kılocuk

hedef:65

günaydın kızlar bu aralar fazla giremiyorum inş. iyisinizdir hepinizz

başlangıç :81
geçen hafta 73.5
bu hafta 73.0
giden 500g
toplamda 7 kilo

kilo bil..

kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 64.9
bu hafta 63.5
giden 1.400
toplamda giden 26.5
hedef 60

günaydın kızlar

başlangıç: 76
geçen hafta: 72.9
bugün: 71.9
giden: 1000 gr
toplam giden:4100 gr

arkadaşlar hepinizi tebrik ederim, kilo alan bile olsa onuda daha önce werdikleri için tebrik ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…