pazartesi günü başlangıç kilosu 76
şimdiki kilo 72- 73 arası
giden kilo 3
pazartesi günü başlangıç kilosu 76
şimdiki kilo 72- 73 arası
giden kilo 3
canım bu kadar kiloyu nasıl verdin
benim daha ilk haftam ben ilk on beşgün çok fazla kilo veriyorum ayıptır söylemesi ben biraz fazla yerdimde şimdi kuş gibi yiyince gitti ama ilk başta çok korkuyodum veremicem diye ama az yiyinc everiliyomuş zaten diyetistenlerin söylediğine göre ilk 15 gün çerisinde 5 -6 kilo arası vermen lazımmış sonraki haftalarda da 1 er kilo
günaydınlar.. kızlar giremiyorum kaç gündür, kusura bakmayın.. annemler geldi yanıma, tüm gün gezdik tozduk.. bugünde iş yerindeki personellerin cogu izinli, coook iş patladı bana..
hem moralimde cok bozuk, dün 90liralık alışweriş yaptım, annemlerle ordan oraya gezerken çantayı kaybetmişimiçinde 1 tane bluz, 1 tane elbise, anneme hediye olarak aldıgım saat ve kardeşime aldığım etek wardı.. hepsi gitti...
bütün bunlar yetmezmiş gibi, tüm hafta eksi 700-800lerde giderken, bu sabah bi kalktım ki sadece 300 gr ekside gözüküyorumm... ki akşam yemeğimi bile bi tabak corbayla yapmıştım.. kaçamak flnda yapmamıştımreglolucam sanırım ondan böyle olduu
başlangıç : 75
geçen hafta : 67,4
bu hafta : 67,1
giden : 300 gr
toplamda giden : 7900 gr
hedef : 58
günaydın kızlar bu aralar fazla giremiyorum inş. iyisinizdir hepinizz
başlangıç :81
geçen hafta 73.5
bu hafta 73.0
giden 500g
toplamda 7 kilo
günaydın kızlar nasılsınız herkese hayırlı cumalar diliyorum bugün güzel bir gün sabah tartı moralimi yerine getirdi sanki otomatiğe bağlandımher hafta 1,5 gidiyor az yada çok verelimde sağlıklı bir şekilde önemli olan bu
Başlangıç:82 kg
Geçen hafta: 79 kg
Bu hafta: 77,5 kg
Giden:1500 gr
Toplam giden: 4500 kg
Hedef kilo:55 kg
slm kizlar ben bu kiloda takildim kaldim ne yapmam gerekiyor.
kilo bil..
baslangic:82.5
gecen hafta:68.5
bu hafta:68.1
giden:400
toplam giden:14.4
hededef:60
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 64.9
bu hafta 63.5
giden 1.400
toplamda giden 26.5
hedef 60
günaydın kızlar
başlangıç: 76
geçen hafta: 72.9
bugün: 71.9
giden: 1000 gr
toplam giden:4100 gr
bir gün içerisinde neler yediğini yazabilirmisin, egzersiz yapıyomusun ben egzersiz yapamıyorum masa başında çalışıyorum, sadece işe gidil gelirken toplamda 20 dakıka yürüyorum
bende masa başında çalışıyorum mesela ama artık sabahları erken kalkıp 20 dk koşu bandında koşuıyorum akşam ewe gidincede koşuyorum 20 dk faydasını görürüm inşşş ama hareket olmayıncqa çook kilo alıyo insan bende o nedenle aldım ahareketsizlik :))
tüm hafta dikkat edipte hiç sabit kaldıqımı görmedim cnm..böyel bir durumda öqünlerimize çok dikkat etmemiz gerekiyor..mesela bu hafta akşam yemeklerinde müski ye bakalım haftaya sonuç ne olacak..
canim ne olduysa musliden sonra oldu ilk hafta kilo verdirdi sonra ck aciktiriyordu beni ne zaman musli yesem sonrasinda cok aciyom yemege saldiriyorum musliden once hic boyle olmamistim...
günaydın arkadaşlarrr herkese hayırlı cumalar ve hayırlı bildirimler diliyorummakşamdeprem oldu kızlar depremi hisseden ve yaşayan herkese geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermesin..
haftada birgün ölçülü olmak kaydıyla kaçamak hakkımız var canım..bunu ister cuma istersen hafta sonu kullanırsın bu sana kalmış
canım tabikide katılabilirsin..aramıza gelmek isteyen herkse kapımız açık bu topik hepimizin..bugün bildirimini özelime yaparsan haftaya listeye eklerim cnm
canım böyle bir durumda kardeşin bir karar vermek zorunda..eski sevgilisiyle evlilik gibi bişey olabilirmi ve eski sevgilisi kardeşinle tekrar başlamak istermi nişan olayından sonra..artısını eksisini anlat ona..bence bunu annenlerede söyle..Rabbim en doqru en hayırlı kararı almanızı nasip etsin..
canım off ya çok üzüldüm..bu aralar topik olarak bu tür şeyler yaşamaya başladık..gerçekten insan çok üzülüyor..çok geçmiş olsun cnm..canın saqolsun..
ahhhhhhh ablacim inan hic birsey bilmiyorum eski sevgilisi istermi istemezmi onun annesi babasi var benim annem babam ne der ahhhhhhhhhh cok zor inan cikmazdayim ben böyleysem kardesim nasil bilemem ama allah ins hakkinda hayirlisini verir sabaha kadar dua ettim inan
günaydınlar.. kızlar giremiyorum kaç gündür, kusura bakmayın.. annemler geldi yanıma, tüm gün gezdik tozduk.. bugünde iş yerindeki personellerin cogu izinli, coook iş patladı bana..
hem moralimde cok bozuk, dün 90liralık alışweriş yaptım, annemlerle ordan oraya gezerken çantayı kaybetmişimiçinde 1 tane bluz, 1 tane elbise, anneme hediye olarak aldıgım saat ve kardeşime aldığım etek wardı.. hepsi gitti...
bütün bunlar yetmezmiş gibi, tüm hafta eksi 700-800lerde giderken, bu sabah bi kalktım ki sadece 300 gr ekside gözüküyorumm... ki akşam yemeğimi bile bi tabak corbayla yapmıştım.. kaçamak flnda yapmamıştımreglolucam sanırım ondan böyle olduu
başlangıç : 75
geçen hafta : 67,4
bu hafta : 67,1
giden : 300 gr
toplamda giden : 7900 gr
hedef : 58
arkadaşlar ben birkaç yerde daha okudum ,müsli yiyenler kilo verme yerine daha almışlar.süt ile yendigi için normal yemek ile aynı kalori alındıgını ve hiç veremediklerini yazmışlar.dogrumu ?:26:
bir gün içerisinde neler yediğini yazabilirmisin, egzersiz yapıyomusun ben egzersiz yapamıyorum masa başında çalışıyorum, sadece işe gidil gelirken toplamda 20 dakıka yürüyorum
inşallah görürsün canım benim koşu bandım yok, yaşadığımız yerde küçük olduğu için dışardada koşma, yürüme vs. imkanım yok, biri 6 diğeri 7,5 aylık iki çocuğum var ve akşam geldiğim zaman yemekti, çocuklardı derken şaftım kayıyo valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?