70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bu kadar kiloyu nasıl verdin

benim daha ilk haftam ben ilk on beşgün çok fazla kilo veriyorum ayıptır söylemesi ben biraz fazla yerdimde şimdi kuş gibi yiyince gitti ama ilk başta çok korkuyodum veremicem diye ama az yiyinc everiliyomuş zaten diyetistenlerin söylediğine göre ilk 15 gün çerisinde 5 -6 kilo arası vermen lazımmış sonraki haftalarda da 1 er kilo

bir gün içerisinde neler yediğini yazabilirmisin, egzersiz yapıyomusun ben egzersiz yapamıyorum masa başında çalışıyorum, sadece işe gidil gelirken toplamda 20 dakıka yürüyorum

günaydın kızlar bu aralar fazla giremiyorum inş. iyisinizdir hepinizz

başlangıç :81
geçen hafta 73.5
bu hafta 73.0
giden 500g
toplamda 7 kilo

slm kizlar ben bu kiloda takildim kaldim ne yapmam gerekiyor.
kilo bil..
baslangic:82.5
gecen hafta:68.5
bu hafta:68.1
giden:400
toplam giden:14.4
hededef:60

kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 64.9
bu hafta 63.5
giden 1.400
toplamda giden 26.5
hedef 60

günaydın kızlar

başlangıç: 76
geçen hafta: 72.9
bugün: 71.9
giden: 1000 gr
toplam giden:4100 gr

masallah hepinizi tebrik ederim

bir gün içerisinde neler yediğini yazabilirmisin, egzersiz yapıyomusun ben egzersiz yapamıyorum masa başında çalışıyorum, sadece işe gidil gelirken toplamda 20 dakıka yürüyorum

bende masa başında çalışıyorum mesela ama artık sabahları erken kalkıp 20 dk koşu bandında koşuıyorum akşam ewe gidincede koşuyorum 20 dk faydasını görürüm inşşş ama hareket olmayıncqa çook kilo alıyo insan bende o nedenle aldım ahareketsizlik :))

ay sanırım kilo bildirimini eksik yapmışım ya benm tartım dijital değil ya gramlar konusunda net bilgi

veremicem o yüzden

başlangıç kilosu 76

giden kilo 3

toplam giden 3

hedef kilo 59

baslangic :82.5
gecen hafta: 67.7
bu hafta: 66,7
giden: 1000
toplam giden : 15.800

aslinda hic anlamadim daha iki gun önce 66.3 ken dun öglen birtane lahmacun yemeyle ama uc saat nerdeyse yuruyus yaptim hemen 400 geri gelmis neyse buna sukur

inşallah görürsün canım benim koşu bandım yok, yaşadığımız yerde küçük olduğu için dışardada koşma, yürüme vs. imkanım yok, biri 6 diğeri 7,5 aylık iki çocuğum var ve akşam geldiğim zaman yemekti, çocuklardı derken şaftım kayıyo valla

günaydın kızlar,
kılavuzcum son tetkikleri de bitsin eğer zorunlu derse sünnet olacak,çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler ve fikirlerin için..
erginsena kaptanım,teşekkür ederim fikirlerin ve dileklerin için,haklısın panik yapmamak lazım..

son günlerde keyfim kaçınca reglim 2 gün önce geldi,kilo olarak pek bir kaybım yok ama olsun.
kaptanım özelden bildirim yaptım buraya da yazıyorum..
Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:77 kg
Bu hafta: 76.8 kg
Giden:200 gr
Toplam giden: 1200 gr
Hedef kilo:60 kg (ilk etapta 68)

arkadaşlar ben birkaç yerde daha okudum ,müsli yiyenler kilo verme yerine daha almışlar.süt ile yendigi için normal yemek ile aynı kalori alındıgını ve hiç veremediklerini yazmışlar.dogrumu ?:26:

canım çk üzüldüm geçmiş olsun.sadaka yerine say canımcımm.

başlangıç:80
geçen hafta:69.1
bu hafta:68.4
giden:700 gr
toplamda giden:11.6
hedef :63
aldığım kilonun birazını verdim ama reglim şuanda aslında daha da vermişimdir ama malum ödemmm.

arkadaşlar ben birkaç yerde daha okudum ,müsli yiyenler kilo verme yerine daha almışlar.süt ile yendigi için normal yemek ile aynı kalori alındıgını ve hiç veremediklerini yazmışlar.dogrumu ?:26:

aslında bende duydum am bilemiyorum aslında bu konuyla ilgili fazla bilgi sahibi degiliz :)

uyanır uyanmaz iki bardak ılık su iki tane siyah kayısı ile beraber sonrasında kahvaltı kahvaltıda iki dilim çok düşük kalorili (genelede kepek ekmeğimi kendim yapıyorum) kepek ekmeği kibrit kutusu kadar yarım yağlı beyaz peynir salatalık domates tuzlamadan bide yanında şekersiz yeşil çay veya kuşburnu çayı sonra 3 saat sonra ara menüm ben bir porsiyon meyve yiyorum bazende 7-8 adet fındık -10 tane kan üzümü falan gibi işte öğle yemeklerinde pilavı almıyorum salatayı alıyorum çorba bir küçük kepçe makarna varsa azıcık iki yemek kaşığı kadar 7 kaşık kadar sebze yemeği suyunu mutlaka süzüyorum iki kaşık kadar yoğurt ekmek yok arada yine işte bir porsiyon meyve akşam yemeğide tavuk haşlanmış 3 köfte büyüklüğünde ve derisi yağı alınmış 4 kaşık kadar az yağlı ve az tuzlu bulgur pilavı salata iki kaşık kadar yoğurt arada yine meyve akşam yatarkende bir çaybardağı yarım yağlı süt hiç bişeyin tamamen yağsızını kullanmıyorum ve her yöğünümde mutlaka süt ürünleri vardır yani meyve yerken ya yoğrut yeri yada ayran içerim gün içerisinde 3 litreden fazla ama asla az değil su içiyorum aralarda bunlar dışında açıktıysam işte salatalık ve az bir havuç yiyorum ben spor yapıyorum akşamları 1 saatlik bi yürüyş hızlı tempolu gün içerisinde de hep hızlı ve koşuşturmalı hareket etmeye çalışıyorum işim masa başı ama ben su almak için taa mutfağa gidiyorum amaç yürüyüş olsun diye öğlen et yediysem akşam mutlaka sebze yani öğünleri değiştiriyorum çok konuştum ama takıldığın yer veya anlamadığın yer olursa cevaplarım hiç sorun değil

Son düzenleme:

dogru ewlin olunca tabi haklısın sende :) ne yapalım bende yeni başladım 2 gündür koşuyorum ewimizde 6 kata merdivenle inip çıkıyorum savaşmalıyız bu kilolarla

başlangıç 74
gecen hafta 68.6
bu hafta 67.9
giden 700 gr
toplamda giden 6.1 kg
hedef 62

valla fazla sevınemıyorum cunku dün 67.4 tüm neyse hayırlısı alaca bende senın gıbı 68.6 da 1 aydır gdııp geldım dün güzel bı adım atmıstım 67 lere ama bugun boyle oldu napalım buna da şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…