canim ne olduysa musliden sonra oldu ilk hafta kilo verdirdi sonra ck aciktiriyordu beni ne zaman musli yesem sonrasinda cok aciyom yemege saldiriyorum musliden once hic boyle olmamistim...
müsli bendede aynı etkiyi yaratıyo demekki tek değilmişim midem kazınıyo müsliden sonra benm
başlangıç 74
gecen hafta 68.6
bu hafta 67.9
giden 700 gr
toplamda giden 6.1 kg
hedef 62
valla fazla sevınemıyorum cunku dün 67.4 tüm neyse hayırlısı alaca bende senın gıbı 68.6 da 1 aydır gdııp geldım dün güzel bı adım atmıstım 67 lere ama bugun boyle oldu napalım buna da şükür
müsli bendede aynı etkiyi yaratıyo demekki tek değilmişim midem kazınıyo müsliden sonra benm
bnde öle oldum tadıda çook igrenç müslinin ben hiç sewmiyorummmmm
kızlar çok teşekkür ederim dilekleriniz için..bütün gün hastanedeydik..
öyle sinirlendim ki böbrek taşı diyen ve aylardır devam ettiğimiz dr.a.. bugünkü dr. sonuçları tek tek inceledi,idrar yolları tedavisini geç başlamış ve yanlış dozda ilaç vermiş dedi,tekrar usg çekildi tahliller tekrarlandı bugün,sol böbrekte kristalize kumlar varmış ama idrar yolu enfeksiyonu tedavisini geç başladığı için kuma dönüşmüş,hiç korkmayın dedi..prof.a gitmenize de gerek yok dedi,bir hafta iğne olacak idrar yolları tedavisi için..haftaya sonuçlar ve son durumu için tekrar gideceğiz kontrole..Allah'ıma çok şükürler olsun.
ne diyeyim şimdi öteki dr.a ben?bizi telaşlandırıp üzmesi,özel sağlık poliçesini nasıl olsa ödüyor diye mi bilinmez davranması,zamanımızı-paramızı alması hiç önemli değil bunlar bir yana,oğluma yanlış tedavi uygulaması affedilebilir bişey mi?neyse Rabbime şükür bişey olmasın da oğlumun sağlığına,giden zaman olsun,para olsun hiç önemli değil.biz de o dr.a bi daha gitmeyiz olur biter...
bugün test için beklerken hastanenin yanındaki avm ye gittik,malatya pazarından funda çayı aldım,buna da sebep olacakmış işte..yarın ona başlayacağım..
herşeyin başı sağlık.. Allah önce evlatlarımıza,sonra ailelerimize ve sevdiklerimize sağlıklı ömürler versin de gerisi boş..
öle daha kötüleri war(( bende 67 leri görümüyüm kızzz
tünaydın kızlar anca girebildim.
başlangıç kilom 67
geçen hafta 63
bu hafta 63
giden kilo 4
toplamda giden 4
hedef 55
valla görürsün de inşallah benımkı kadar uzun sürmezbende 65 i görmek istiyorum bır an önce
senin az kalmış 65 olmaya ne war ki olursun daha bana çook war
yaa öyle deil canım işte az kalsada ulaşamıyorum bir türlü
cuma'niz hayirli olsun degerli arkadaslarim
canım çok geçmiş olsun bu ara bizleren eler oluyo anlamadımgünaydınlar.. kızlar giremiyorum kaç gündür, kusura bakmayın.. annemler geldi yanıma, tüm gün gezdik tozduk.. bugünde iş yerindeki personellerin cogu izinli, coook iş patladı bana..
hem moralimde cok bozuk, dün 90liralık alışweriş yaptım, annemlerle ordan oraya gezerken çantayı kaybetmişimiçinde 1 tane bluz, 1 tane elbise, anneme hediye olarak aldıgım saat ve kardeşime aldığım etek wardı.. hepsi gitti...
bütün bunlar yetmezmiş gibi, tüm hafta eksi 700-800lerde giderken, bu sabah bi kalktım ki sadece 300 gr ekside gözüküyorumm... ki akşam yemeğimi bile bi tabak corbayla yapmıştım.. kaçamak flnda yapmamıştımreglolucam sanırım ondan böyle olduu
başlangıç : 75
geçen hafta : 67,4
bu hafta : 67,1
giden : 300 gr
toplamda giden : 7900 gr
hedef : 58
günaydın kızlar nasılsınız herkese hayırlı cumalar diliyorum bugün güzel bir gün sabah tartı moralimi yerine getirdi sanki otomatiğe bağlandımher hafta 1,5 gidiyor az yada çok verelimde sağlıklı bir şekilde önemli olan bu
Başlangıç:82 kg
Geçen hafta: 79 kg
Bu hafta: 77,5 kg
Giden:1500 gr
Toplam giden: 4500 kg
Hedef kilo:55 kg
slm kizlar ben bu kiloda takildim kaldim ne yapmam gerekiyor.
kilo bil..
baslangic:82.5
gecen hafta:68.5
bu hafta:68.1
giden:400
toplam giden:14.4
hededef:60
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 64.9
bu hafta 63.5
giden 1.400
toplamda giden 26.5
hedef 60
günaydın kızlar
başlangıç: 76
geçen hafta: 72.9
bugün: 71.9
giden: 1000 gr
toplam giden:4100 gr
baslangic :82.5
gecen hafta: 67.7
bu hafta: 66,7
giden: 1000
toplam giden : 15.800
aslinda hic anlamadim daha iki gun önce 66.3 ken dun öglen birtane lahmacun yemeyle ama uc saat nerdeyse yuruyus yaptim hemen 400 geri gelmis neyse buna sukur
canım çk üzüldüm geçmiş olsun.sadaka yerine say canımcımm.
başlangıç:80
geçen hafta:69.1
bu hafta:68.4
giden:700 gr
toplamda giden:11.6
hedef :63
aldığım kilonun birazını verdim ama reglim şuanda aslında daha da vermişimdir ama malum ödemmm.
başlangıç 74
gecen hafta 68.6
bu hafta 67.9
giden 700 gr
toplamda giden 6.1 kg
hedef 62
valla fazla sevınemıyorum cunku dün 67.4 tüm neyse hayırlısı alaca bende senın gıbı 68.6 da 1 aydır gdııp geldım dün güzel bı adım atmıstım 67 lere ama bugun boyle oldu napalım buna da şükür
yaa öyle deil canım işte az kalsada ulaşamıyorum bir türlü
bende bildirimimi yapayım hemen
başlangıç: 79.6
geçen hafta:76.9
bu hafta:76.4
giden:500 gr
toplamda giden:3200
hedef: 70
birbirimize çook yakın kilolarımız inşş en kısa zaman da werme dilegiyle arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?