70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya sizin tartılar dijital sanırsam,işte ben tam tahmin edemiyom..şimdi lavaboya yine çıktım azdaha azaldımtartım bozuk değil çok ama bazen 0 da tam çıkıp iniyorum az sağa sol kayıyo ben inince..neyse ben incelmeye devam 2gün önce sporda 1ayım doldu bukez yine belden çok,birazda kalçadan gitmiş,bende farkediyorum ensinir olduğum içbackalırmda azinceldi gibi...
buay yien kayıt oldum,sınava kadar belkdi sonrada öğlenelri gidicem,vücudu şaşırtmak iydir demi?
akşamalr kısa eşimle vakit geçiremiyorum çok yorgun oluyorm ve eşim çalışıyo yorgun ben ondan önce sızıyorummm
incelmeye devammmmmm,zoru bşarmaya devammmm

ya kızlar bugünkü iş yeri menüm et döner ayran şehriye çorbası ve pilav salata yok salata malzemesi alabileceğim bi yerde yok ne yapsam hangisinden ne kadar alsam ben döner almada duramam bana yardımcı olun canlarım ya:18:

ne çok yazmışsınız bi saatliğine ayrıldım oku oku bitiremedimmaşallah herkese ben dedim ama bu hafta herkes kilo verecek diye kilo yada gram farketmez önemli olan almamak ve yerinde saymamak hepinizi tebrik ediyorum canlarım
kadercim sende vermişsin işte gidecek kilolar merak etme ama sankim sen bu hafta biraz fazla kaçamak yaptın gibibak yinede vermişsin gülüm maşallah sana
busem çizelgen olmamış canım kelebek yanlış yerde duruyor

canım aynen bende su içmemem yüzünden kabızlıktan acillik bile oldum,öf umarım alışabilirim çay kahve cok içiyorum gün içinde ama suyu hiç aramıyorum ya,yavaştan başlıycam bakalım inşallah midemi bulandırmaz:18:

kızlar özelden bildirim yapamıyorum yeni oldugum için,yeni aranıza katıldıgım için de hafta içi tartılıp cetvelimi düzenlemiştim haftaya cuma tartılıp düzenlerim artık

başlangıç :78
gecen hafta:75
bu hafta :74,4
giden :600gr
toplam giden:3600

etdöner ve ayran yeterli gibi,istersen öğlen olduğu için eve kaçamak gününse azpilavda al...
senaaa bak bende yardımcı olabliyormuyum???

inşallah canımm sen ne yedin bugün anlatsana :)

ben bugün simit yedim
bu günlerde herkes simit alıp getiriyo ofise
bi de telefon ediyolar evden yiyeceğini getirme diye onu yedim

öğlen dünden az makarna kalmıştı onunla 3 köfte yiycem
akşama da salata yada müsli yeerim
benim kaçamak günüm pazar
eşim evde olduğu için o gün serbest benim için

aynen bende yeni oldugum için özelden bildirim yapamıyorum ..
ama başlangıç : 78
şimdi : 75
giden :3 kilo
hedef : 63:2:

tatlım dönerini çorbanı ve ayranını al pilav kalsın
döner ekmek arası veriyorlarsa ekmeğini yeme

hmmm :)) peki ne kadar simit yedin ben hiç yemiyorum öle bakıp bakıp kalıyorum ama yemiyorum

etdöner ve ayran yeterli gibi,istersen öğlen olduğu için eve kaçamak gününse azpilavda al...
senaaa bak bende yardımcı olabliyormuyum???

canım pilav yeme bence,ben gecende dün öğlen yedim onun yüzünden az kilo verdim dışardakiler daha yağlı oluyo hem

aman boşwer kızzz oldugu kadar çook uğraşamadım fatura kesmeden

arkadaşlar ben birkaç yerde daha okudum ,müsli yiyenler kilo verme yerine daha almışlar.süt ile yendigi için normal yemek ile aynı kalori alındıgını ve hiç veremediklerini yazmışlar.dogrumu ?:26:

müsli yada türevi ürünler kilo aldırabiliyor.. bildiğim kadarıyla en iyisi, yağsız sütle içine tarçın katarak bir avuç kadar yulaf gevreği yemek..ben diyetisyene giderken akşamüstü öğünü olarak bu şekilde vermişti..
15-20 yaşlarımda sabahları hızlı olsun diye süt, içine şu ballı yada çikolatalı olan normal mısır gevreklerinden koyar,üstüne de dünya kadar bal veya şeker eklerdim..ne kadar yanlış..
mısır-pirinç-buğday gevrekleri çok faydalı değil.. keza gevreklerin fit ürünlerinin çikolata veya meyvelileri de öyle..
ah kızlar,ben de yiyorum bazen aceleden ama doğru değil.. bunların hepsi janjanlı reklamlara boyanmış ve malum ülkelerin bize satmak için zorla kazandırmaya çalıştığı alışkanlık ve besinler bence..bizim kültürümüzde böyle şeyler yok ki..mis gibi sabah kahvaltısı gibisi var mı?

yok tatlım ben istanbul avr yakasındayım.en geç 1 yaşına kadar sünnet,unutma ve mümkünse lokal anestezide ısrar et.. biz eğer zorunlu derse yaptırıcaz,demezse büyüyünce..

ben geldimmmmm..:79::79::79:nabersiniz kızlargitmiş kilolar yine..herkese bravo.bende kilo bildirimi yapayım...
başlangıç..75.5
geçen hafta..71.8
bu hafta..72.3
giden.. 0
gelen ..500
toplam giden..3.2
bence açık büfeli bi tatil dönüşü için hiçde fena değil :86::86::86::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…