inşallah canım
canım bende senin gibiydim annemi çekmişim malesef,ama 3yıldır falan başladım su içmey önce içeemmsanıyosun am aalışınca illa tatlı yada tuzlu yediğinde su içilmeyeceğini anlıyosun ayneen bendede kronik kabızlık var cahilik işte belki zamnında suya buakadar öenm verseydim çok kilo almazdım ama şu 1yıldır dişarı çıkarken bile şişem çantamda,dediğim gibi birden çok içemesende az az artır zamanla olucak göreceksiniyiki bu alışkanlığı kazandım geçte olsa hemoroid ameliayt bile oldum ve çok sık idrar enfeksiyonu geçirdim busene maaşallah hiç olmadı,faydası çookkkk
YAŞASINNNN SUUU İÇMEKKKKKKK
ya kızlar bugünkü iş yeri menüm et döner ayran şehriye çorbası ve pilav salata yok salata malzemesi alabileceğim bi yerde yok ne yapsam hangisinden ne kadar alsam ben döner almada duramam bana yardımcı olun canlarım ya:18:
inşallah canımm sen ne yedin bugün anlatsana :)
kızlar özelden bildirim yapamıyorum yeni oldugum için,yeni aranıza katıldıgım için de hafta içi tartılıp cetvelimi düzenlemiştim haftaya cuma tartılıp düzenlerim artık
başlangıç :78
gecen hafta:75
bu hafta :74,4
giden :600gr
toplam giden:3600
ya kızlar bugünkü iş yeri menüm et döner ayran şehriye çorbası ve pilav salata yok salata malzemesi alabileceğim bi yerde yok ne yapsam hangisinden ne kadar alsam ben döner almada duramam bana yardımcı olun canlarım ya:18:
ben bugün simit yedim
bu günlerde herkes simit alıp getiriyo ofise
bi de telefon ediyolar evden yiyeceğini getirme diye onu yedim
öğlen dünden az makarna kalmıştı onunla 3 köfte yiycem
akşama da salata yada müsli yeerim
benim kaçamak günüm pazar
eşim evde olduğu için o gün serbest benim için
etdöner ve ayran yeterli gibi,istersen öğlen olduğu için eve kaçamak gününse azpilavda al...
senaaa bak bende yardımcı olabliyormuyum???
ne çok yazmışsınız bi saatliğine ayrıldım oku oku bitiremedimmaşallah herkese ben dedim ama bu hafta herkes kilo verecek diye kilo yada gram farketmez önemli olan almamak ve yerinde saymamak hepinizi tebrik ediyorum canlarım
kadercim sende vermişsin işte gidecek kilolar merak etme ama sankim sen bu hafta biraz fazla kaçamak yaptın gibibak yinede vermişsin gülüm maşallah sana
busem çizelgen olmamış canım kelebek yanlış yerde duruyor
aa busenn cok yakın kilomuz hadi haftaya kadar yarışıyoruz tamam mı motive oluruz hem, iyi olan kazansınaynen bende yeni oldugum için özelden bildirim yapamıyorum ..
ama başlangıç : 78
şimdi : 75
giden :3 kilo
hedef : 63:2:
arkadaşlar ben birkaç yerde daha okudum ,müsli yiyenler kilo verme yerine daha almışlar.süt ile yendigi için normal yemek ile aynı kalori alındıgını ve hiç veremediklerini yazmışlar.dogrumu ?:26:
geçmiş olsun canım.bak hiç birşeyi yokmuş.benim oğlumunda pipisinde darlık varmış.sünnet olmazsa idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi doktor.bizde yazın yaptırıcaz.bu arada sen malatyadamı oturuyorsun.ben malatyalıyımda.çok özledim.bir senedir gidemiyorum.
aa busenn cok yakın kilomuz hadi haftaya kadar yarışıyoruz tamam mı motive oluruz hem, iyi olan kazansın
olur cnm neden olmasın be nsabah tartıldım 74,6 geldim ama 75 sayılır aynuyız senin boyun kaç?? peki
boyum 1,65 dolayısıyla basen sorunum var:97: yaşımda 27 canım senin peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?