172 boyum yaş 20 cnm benim resmim var profilde heryerim bir benim heryerden vermem lazım anlıyacagın
ben geldimmmmm..:79::79::79:nabersiniz kızlargitmiş kilolar yine..herkese bravo .bende kilo bildirimi yapayım...
başlangıç..75.5
geçen hafta..71.8
bu hafta..72.3
giden.. 0
gelen ..500
toplam giden..3.2
bence açık büfeli bi tatil dönüşü için hiçde fena değil:86::86::86::86:
canım o kadar kilolu gözükmüyorsun gercekten ama saglık için vermek lazım,yaşın genç daha kolay verirsin ileriki yaşlarda daha kolay alınıyo en azından bende öyle oldu yemegide cok seviyorum vur dedin mi öldürüyorum ama artık kilolar gidecekkkk
ben geldimmmmm..:79::79::79:nabersiniz kızlargitmiş kilolar yine..herkese bravo .bende kilo bildirimi yapayım...
başlangıç..75.5
geçen hafta..71.8
bu hafta..72.3
giden.. 0
gelen ..500
toplam giden..3.2
bence açık büfeli bi tatil dönüşü için hiçde fena değil:86::86::86::86:
ya kızlar bugünkü iş yeri menüm et döner ayran şehriye çorbası ve pilav salata yok salata malzemesi alabileceğim bi yerde yok ne yapsam hangisinden ne kadar alsam ben döner almada duramam bana yardımcı olun canlarım ya:18:
uyanır uyanmaz iki bardak ılık su iki tane siyah kayısı ile beraber sonrasında kahvaltı kahvaltıda iki dilim çok düşük kalorili (genelede kepek ekmeğimi kendim yapıyorum) kepek ekmeği kibrit kutusu kadar yarım yağlı beyaz peynir salatalık domates tuzlamadan bide yanında şekersiz yeşil çay veya kuşburnu çayı sonra 3 saat sonra ara menüm ben bir porsiyon meyve yiyorum bazende 7-8 adet fındık -10 tane kan üzümü falan gibi işte öğle yemeklerinde pilavı almıyorum salatayı alıyorum çorba bir küçük kepçe makarna varsa azıcık iki yemek kaşığı kadar 7 kaşık kadar sebze yemeği suyunu mutlaka süzüyorum iki kaşık kadar yoğurt ekmek yok arada yine işte bir porsiyon meyve akşam yemeğide tavuk haşlanmış 3 köfte büyüklüğünde ve derisi yağı alınmış 4 kaşık kadar az yağlı ve az tuzlu bulgur pilavı salata iki kaşık kadar yoğurt arada yine meyve akşam yatarkende bir çaybardağı yarım yağlı süt hiç bişeyin tamamen yağsızını kullanmıyorum ve her yöğünümde mutlaka süt ürünleri vardır yani meyve yerken ya yoğrut yeri yada ayran içerim gün içerisinde 3 litreden fazla ama asla az değil su içiyorum aralarda bunlar dışında açıktıysam işte salatalık ve az bir havuç yiyorum ben spor yapıyorum akşamları 1 saatlik bi yürüyş hızlı tempolu gün içerisinde de hep hızlı ve koşuşturmalı hareket etmeye çalışıyorum işim masa başı ama ben su almak için taa mutfağa gidiyorum amaç yürüyüş olsun diye öğlen et yediysem akşam mutlaka sebze yani öğünleri değiştiriyorum çok konuştum ama takıldığın yer veya anlamadığın yer olursa cevaplarım hiç sorun değil
kimse nemim 75 olduguma inanmıyo boyum uzun hemde heryeim bir benim o nedenle daha zayıf duruyorum şanslıyım bu konuda ama dogru sölüyosun arkadaşım verecegiz bu kiloları artık istemiyoruz zayıf olmak herşeyi giymek istiyoruz[/QUOT ene
valla benim basenler fena sen yine şanslısın otur otur kocaman olduhadi bakalım haftaya şöyle 73 ü görsek süper olur
etdöner ve ayran yeterli gibi,istersen öğlen olduğu için eve kaçamak gününse azpilavda al...
senaaa bak bende yardımcı olabliyormuyum???
kimse nemim 75 olduguma inanmıyo boyum uzun hemde heryeim bir benim o nedenle daha zayıf duruyorum şanslıyım bu konuda ama dogru sölüyosun arkadaşım verecegiz bu kiloları artık istemiyoruz zayıf olmak herşeyi giymek istiyoruz[/QUOT ene
valla benim basenler fena sen yine şanslısın otur otur kocaman olduhadi bakalım haftaya şöyle 73 ü görsek süper olur
kesin oluruz ben sabah akşam koşuyorum günde 4 km koşuyorum bol su tüketiyorum form çay içiyuorum yeşil çayda içiyorum bakalım kesin 73 görürüz kız bak gör
hmmm :)) peki ne kadar simit yedin ben hiç yemiyorum öle bakıp bakıp kalıyorum ama yemiyorum
9 mayıs yediklerim
sabah :1 simit,çeşitli peynir,3 zeytin ,domates,çay(tatildi amaa olsun o kadar:)
öğlen :1 kase erik
ara :elma
akşam :çorba,tavuklu salata
simit yediğim için öğleni geçiştirdim meyveyle,45 dakikada yürüyüş, gıdım gıdım gidiyo kilolar şöyle hemen gitse ne güzel olacak
cevapladığın için teşekkürler canım, ben emzirdiğim için herşeyden az az yemeye çalışıyorum, ve bol su egzersiz neyazıkki yok
kızlar benim çizelgem yanlışmı olmuş?????
1 tanenin hepsini yiyorum valla ben
evet cnm yanlış olmış kelebek yanlış yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?