70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

172 boyum yaş 20 cnm benim resmim var profilde heryerim bir benim heryerden vermem lazım anlıyacagın

canım o kadar kilolu gözükmüyorsun gercekten ama saglık için vermek lazım,yaşın genç daha kolay verirsin ileriki yaşlarda daha kolay alınıyo en azından bende öyle oldu yemegide cok seviyorum vur dedin mi öldürüyorum ama artık kilolar gidecekkkk

h.g cnm bizler iyiyiz sen nasılsın bakalım ben yeni oldugum için tanımaman normal ama yazmak istedim biraz kilo almış gibisin ama çabuk atlatırsın merqak etme keşke yemeseydin

kimse nemim 75 olduguma inanmıyo boyum uzun hemde heryeim bir benim o nedenle daha zayıf duruyorum şanslıyım bu konuda ama dogru sölüyosun arkadaşım verecegiz bu kiloları artık istemiyoruz zayıf olmak herşeyi giymek istiyoruz

açık büfeden sonra 500 gr almak benim için mucize valla 3 kilo almış biri olarak

diyetlerde et genelde 3-5 küçük köfte şeklinde verilir,gözünle ayarla döneri bu ölçüyle ye bence,ayran iyi,çorbanı mutlaka iç,pilav ya alma yada illa canın çektiyse 1-2 kaşık kadar..
salatanı evden hazırla eğer mümkünse tabii..
öğlen et-tavuk-balık yediysen akşam öğünü sebze olsun,ya da tam tersi..
valla ben diyetteyken kimse kusura bakmasın hiç de utanmam menümü yanımda getirirdim,millet pideler,kebaplar yerken ben brokoli haşlama vs yerdim..akşamüstleri herkes çikolata vs yerken ben elma yerdim..

cevapladığın için teşekkürler canım, ben emzirdiğim için herşeyden az az yemeye çalışıyorum, ve bol su egzersiz neyazıkki yok

9 mayıs yediklerim
sabah :1 simit,çeşitli peynir,3 zeytin ,domates,çay(tatildi amaa olsun o kadar:)
öğlen :1 kase erik
ara :elma
akşam :çorba,tavuklu salata
simit yediğim için öğleni geçiştirdim meyveyle,45 dakikada yürüyüş, gıdım gıdım gidiyo kilolar şöyle hemen gitse ne güzel olacak

simit bende çook sewiyorum arkadaşlar yedikçe içim gidiyo ama yemiyorum 73 olursam arada yiyebilirim demi sizler yiyosunuz

cevapladığın için teşekkürler canım, ben emzirdiğim için herşeyden az az yemeye çalışıyorum, ve bol su egzersiz neyazıkki yok

emziriyosan senn kilo vermen daha kolay herşeyden ye ama sıvı yicekler favorin olsun bol bol da rezene çayı ve paptya çayı iç süt ürünlerini bol tüketmeye çalış

kızlar birşey sorucam.bebekleri ayakta sallamak spor sayılırmı.benim ayağım hiç boş kalmıyor.kalça erise böyle ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…