70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar uc gundur sirkeli balli su iciyorum sabah ac karnina bide aksam yatmadan önce ins faydasini görürüm yapanlar varmi faydasini görenler varmi

ben de 1 hf falan içtim akşamları sanki kilo vermeyi kolaylaştırıyor bu günlerde içmiyordum iyi oldu yazdığınız yatmadan ben de içeyim. ah bi de o kokusu olmasa

kaptan sena nın dikkatine...bu bir bildirimdir.biraz geç oldu ama idare edin artık buralarda çömeziz henüz kusurumuza bakmayın...
mj sayım yetersiz oluğu için özelden gönderemiyorum
diyete karar verme 25 nisan
başlangıç kilo 77.5 kg
şu anki kg 73.8

oğlum henüz 6.5 aylık tam olarakta ek gıdalara geçemedik zaten sütümüzde sıkıntılıydı hemen hemen herşeyi denedim çok şükür rayına oturtduk ama bu arada kilo da aldım. amaolsun oğlum emiyor ya kilolar gider nasıl olsa diye pek üzerinde durmadım ama artık fazla yükleri atmak lazım değil mi.ama emzirdiğim için sıkı diyet yapmak istemiyorum malum bizim süt yine kaçar maçar ne me lazım .ama nefsime hakim olmayı öğreniyorum. mesela 3 ay öncesine kadar bir çikolata yerdim peşinden kurabiye,börek, kek allah ne verdiyse. ama şimdi canım çok çikolata istediğinde minicik bir ısırık alıyorum ağzımda tadı iyice hissediyorum sonra kendi kendime diyorum ki sen on tane de yesen aynı hazzı duyacaksın bu kadarı sana yeter .o sırada zaten nefsin tatmin oluyor. 2 haftadır böyle güzel gidiyor. akşamdan misafirim vardı onlar için yaptığım şeylerden sadace yeni denediğim bir kurabiyenin minicik tadına baktım inşallah böyle devam eder. nası iyi yapmış mıyım sevgili kaptan.ha bu arada abur cuburlar kısılınca: bir ayda 3.5 kilo verdim.

hiyohiiiiiiitttttt
ilk defa topiği ben açtım...vatana millete hayırlı uğurlu olsun
günaydın çıtırlaaaaaarrrrrrr
gördüğünüz gibi bugün çok enerjiğim,delirdimmi ne bir depresif bir manik olduk bu hafta...allah sonumu hayretsin
burda 30 derece bir hava var,günlük güneşlik...bakayım çocuklar uyuyor eserse öğleden sonra onları parka götüreyim bende aletlerde çalışırım dönüştede 1 saat platesimi yaparım,eliptik bisikletimi yaparım....ama şimdilik karar verene kadar(dışarı çıkmasamda sporumu evde kesin yapıcamda)evdeyim hatunlaruyanır uyanmaz bir bardak kefirin içine 30 damla keten tohumu yağıı koyup içtim,birazdanda çocuklar uyansında kahvaltı hazırlar ve yeriz

Son düzenleme:
senacım günaydın canımcım....fadıl takipte bakıyorumnapıyon fıstıkım

günaydın kızlar.napıyonuz.dün akşam misafir vardı.eşime püskövit filan aldırdım.tatlı aldırsamkimse yemiycek o tatlılarbana gram olarak dönecek.neyse dünkü yediklerimi yazayım.
sabah nesfit müsli karışık 2 kaşık yoğurt birde görünce dayanamadım goflet
öğlen bir kase çorba fırında tavuk bir parça yedim 3 kaşık bulgur pilavı
akşam 3 kaşık bulgur pilavı bir parça tavuk birde arada halley

dün kurstan sonra akşam eve geldğimde ne göreyim mutfaka hamur işi yapmış annem tutamadım kendimi hepsinden bir parça aldım hemde akşam yemeği olarak çorba içmiştim sözde gidip yatıcaktım ama olmadı tutamadım nefsimi o yüzden bugün kendime ceza verdim sadece meyve yicem bugün en azından dünkü fazlalığı bugünle telafi edeyim regl olamadım bi türlü günüm geçiyo günüm geçincede sürekli yemek yemek istiyorum bi olsamda daha güzel gidicek diyetim ya kızlar bide ben uyanır uyanmaz ılık suyla siyah kayısı yerim yeşil çayda içiyorum lifli şeyler tüketmeye çalışıyorum ama yinede hafif bi kabızlık sorunum var ne yapmam lazım böyle giderse verdiğim ve verebileceğim tek 3 kilo olucak saanırım

hemşerim günaydın canım...bende malatyalıyım epeydir seni takip ediyorumda bi türlü yazamadım ...nasılsın hemşerim...

canım siyah kaysı dediğin gün kurusumu acep

günaydın canım
bugün sadece meyve yiyeceğine kahvaltını güzelce yap,sonrada sebze ve çorba salata hafif şeyler ye,ekmek,pilav ,makarna yeme bugün...ozaman dengelersin,birazda spor bol su tamammı tek yönlü beslenme bugün....

hemşerim günaydın canım...bende malatyalıyım epeydir seni takip ediyorumda bi türlü yazamadım ...nasılsın hemşerim...

sonunda bir tane hemşeri buldum ya .süper.burdan malatya diye yırtınıyorum.sonunda duyan oldu.hemşerim iyidir ne olsun.sen malatyadamı oturuyosun.yoksa benim gibi gurbetçimisin

bu çocuklar niye böyleler
onların uyuyacağı tutar ben erken kalkarım,ben uyurum onlar erken kalkarlaruyanmadılarki kahvaltı hazırlayayım acıktııııııımmmmmmm

sonunda bir tane hemşeri buldum ya .süper.burdan malatya diye yırtınıyorum.sonunda duyan oldu.hemşerim iyidir ne olsun.sen malatyadamı oturuyosun.yoksa benim gibi gurbetçimisin

gurbetçiyim be aşkım,edirne ipsaladayım,yunan sınır kapısındasen nerdesin,benim annemler merkezdeler topsöğüt beldesinde eski ssk hastanesinin karşısına yeni kavşak yapılmıştı ya askeri lojmanların arkasında

günaydın günaydın günaydınlarrrrrrrrrr çıtırlarım erkenden kalkıp topiqi açmışlar bakıyorumda afferinn size aferinnn öpüyommm hepiciniziii hava güzel olsun nolurrr kapalı gibi yaa bir yandanda güneş açıcak gibi :26: hava güzel olunca yürüyüşe daha bir merakla çıkıyorumda

Buinsanlar nasıl zayıfllıyorlar yaa

canımıniçiii ben senin yerinde olsam o kokuya herkesin yemesine istinaden 1 tane yerdim..sanırım küçük oluyor o lokmalar..diyetine bir zararı olmazki az yersen canım..bende dün görümceme gittim çok şey yapmış hepsinden birer parmak kesip tattım ve doydum..diyet böyle olunca daha bir güzel oluyor..biz yiyerek zayıflıyoruz yani hiçbirşeyden mahrum kalmadan..lokma küçük olduqu için 1 tane yiyebilirsin büyük parçalı bişey olduqunda ucundan 1 parmak keserek yiyebilirsin..hem aklın kalmaz hem tatmış olursun hemde diyetine bir zararı olmaz..ölçümüz 1 parmak kalınlıqı unutma canım

ilaç kullanan var mı?acaba??

neyii vee nasıl kaçırdın?kimselr yok artık kaptanda yok,çok yokk

evet canım doqru olanı yapmışsın..yukarda belenaya bunu anlatmaya çalışıyordum..binde bir bende akşam butür şeyler yaparım..bende sen gibi koktu diye ucundan tadar bırakırım..çok seviyorsam sabah kahvaltıda ekmek hakkımdan feraqat edip yptıqım şeyden 1 dilim yerim..dediqim gibi bunlar ödül gibi geldiqi için diyete keyif katıyor bence..

deryammmmmm günaydınn aşkitomm naber canım ohhh ohh ne güzel havada güzelmiş..çık anacım çocuklarla parka..ohh ne güzell..zaten güne bomba gibi başlamışsın enerjine enerji katmış olursun..ahh keşke aynı yerde olsak bende gelürdüm senünlee
senacım günaydın canımcım....fadıl takipte bakıyorumnapıyon fıstıkım

iyiyim deryacım sende iyisin görüdüqüm kadarıylaa..he canım aynen takipteyümm listeyi hazırlıcam canım sabahtan yapınca rahat oluyor..gün içinde belki müsait olmam..hadi bakalım kaptan iş başındaa

kolay gelsin canımın içikeşke burda yada ben orda olsaydımne güzel iki enerjik takılırdık ,çokda iyi anlaşıcağımızada eminim...kafalar aynı,bazen farklı fikirde oluyoruz oda ben kendimi anlatamıyorum yanlış laflar seçiyorum aslında aynı kafayız...neyse kolay gelsin ...bugün iş yok(geceden yaptım hepsini)çamaşır yok,yemeğimde hazır,belki ondan bu kadar enerjik ve pozitifim bugün öptüm aşkım buralardayım çıkana kadar...gidip kahvaltı hazırlayıp çocukları kaldırayım acıktım yahuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…