çook sewindim
kızz çalışıyon mu sen ?
bende bitürlü girememiştim ,sonna giridm aynı böle sevindimama önemli olan bundan sonrası ..liste demek deşifre olmak demek,liste demek alkış yada ceza demek,liste demek iş ciddiye bindi demek sana kolay gelsin arkdaşımmm
belenayyy sen geçen haftadamı 1.din:44:sanki bana öle gedli..tebrikler..ya hırs yok bende seni geçsemmi buhaftabende bende et yiycem geliyommm burda hava kapalı...bize birşey der çünkü sadece zayıflama olur mevzu adamında iştahı kaçar
geç güzelim geç tabi ya iyiki hırsın yok hee birinci olmak önemli değil önemli olan listenin eksi bölümünde olmak ve devamlı ekside kalabilmek hem ben yeni başladım ya ilk kilolar çabuk gider ilerleyen haftalarda bende düşerim gramlara ama olsun gram mıram vermiş olmak en azından sağlıklı bir şekilde vermiş olmak önemli bu arada adamcağzımın iştahını kesmeyelim kız zaten benle bir oda kilo vermiş dün yazlıkları çıkardım bir pantolonu vardı dar gelen onu giydi içinde kayboldu yazıııık banamı özendi ne ama yaptığım yemeklerde bitiyor napıyor bu adam yiyorum deyip çöpemi atıyor yoksam gizli gizli dur akşam gidince çöpü bi kontrol edim ben
yaptımda ne oldu canımcım,deminden beri balkondakileri topla en son gece 1 de beyazları döndermiştim şimdi onları as78 76 75.5 kdr..öelmi haburası 75 olucek kaçkere söledim:84:sana yazdım wcye gitmiştim tartıldım 75.5 sonna hemn yine gitim karnı m ağrıdı 75...ve tümgün ve busabha 75 neyse hayatım sana iş çıkmasın haftaya 74 yazarsın ama sudemmm düzeltecek yada bana öğreetcek ama yokki
herkeseeee iyyiiiiiiiiiiiiiiii cumartesilerrrrr....ben evde sınav hazırlığı sizde bilemmem artık
kılavuz naptın boyadınmı saçı?
ev akşamdan temiz ohhh keyif senin hakkın canımmmmbende bi haftay ge.isn dip köşe grişcem eve hemide zyıflarımda çoktandır derin iş yapmıyorummm
qözlerime inanamıyorummilk defa seni bukadar azimli görüyorum :44: amannn nazar deqmesinn tütütütüüüü maşallahhhhh
vallahi heyecan yaptım birden kuşum...hadi bakayım bu hafta ekstradan asılayım spora ve beslenmeye görürmüyümki kız biraz yavaşladım sanki ama
bu arada liste çok güzel olmuş ellerine sağlık
canımcım biz aslında gölcük kocaelinde doğup büyüdük...babam deniz kuvetlerinde astsubaydı gölcükteydik,yaz tatillerinde hep malatyadaydık kardeşim hala gölcükte evlenip kaldı değirmenderede oturuyor...annemlerde depremden sonra babam hemen emekliliğini verip malatyaya yerleştiler.zaten senelerin verdiği özlem vardı depremde tuz biber oldu canım...yani senle her yönden hemşeriyiz...haziranın 10 nda gölcüğe gelicem zaten kadın doğumdan kontrolüm var kocaelinde prof.semih bey var ona muayene oluyorum,kısmet belki karşılaşırız kız bellimi olur
bneim eşimde diyet falan yapmıyor ama benim yüüzmden iştahı kaçtı herhalde ekmğini azalttı artık yarım ekmek bile anca yiyor garibannapsın yanında akşamlaır tırtıklayan bir kadın var bolsalata yiyen diğer porsiyonalr küçükk
bende sonna hızlancam galiba zaten ben hep başladığım için yani ocak ayında spor 1ay,sonra 2ay ara verdim almadımda verdim bile bıraktığım dönemde 2kilo,haftalardır 76 regl oldum olacam derken 10gün getçi oldum bititm anca 75 oldum yaniiiimayıstayız ve bundan sonrası biraz hızal memnun olacam yoksa delürcem bune ağırlık ya hormon aldım ya onlarda anc açıktı benden
şimdi spora tam gaz geçen ay ve buya gidicem haziran 18e kadar kaydımmmm benim peşimide bırakmayın eyice vermeden tamammıııı
30mayıs asabahı temizlik işelrim başlar ,misafir alırım biraz birktilerye ayıp olduuu
hadi inşallah ver kiloları spora gitmende çok güzel vüğcudun sıkılaşmasında çok etkili hadi devam devam ayrıca buraya girmek kolay çıkmak zor bırakırmıyız seni hiç zayıflayasıya kadar devam aaaa bide tabi koruma dönemi var unutmabneim eşimde diyet falan yapmıyor ama benim yüüzmden iştahı kaçtı herhalde ekmğini azalttı artık yarım ekmek bile anca yiyor garibannapsın yanında akşamlaır tırtıklayan bir kadın var bolsalata yiyen diğer porsiyonalr küçükk
bende sonna hızlancam galiba zaten ben hep başladığım için yani ocak ayında spor 1ay,sonra 2ay ara verdim almadımda verdim bile bıraktığım dönemde 2kilo,haftalardır 76 regl oldum olacam derken 10gün getçi oldum bititm anca 75 oldum yaniiiimayıstayız ve bundan sonrası biraz hızal memnun olacam yoksa delürcem bune ağırlık ya hormon aldım ya onlarda anc açıktı benden
şimdi spora tam gaz geçen ay ve buya gidicem haziran 18e kadar kaydımmmm benim peşimide bırakmayın eyice vermeden tamammıııı
30mayıs asabahı temizlik işelrim başlar ,misafir alırım biraz birktilerye ayıp olduuu
bak ne kadar kutsal bir görevimiz var biz sadece kendimiz için zayıflamıyoruz eşlerimiz içinde çabalıyoruz dimi ya biz verdikçe adamlarda hırs yapıyor ama benim adam biraz daha hırs yaparsa kaybolup gidecek zaten kuş kadarvalahi kız benim kocişte çaktırmadan kilo vermişbeni gördükçe adam porsiyonlarını küçülttü ekmeği kesti spora başladı adam ceğiz dedim kendine mukayyet ol alırım paçanı dedim,ne iş 40 yaş bunalımınamı girdin dedim nedese beğenirsin...sende menapozamı girdinde gençleşmeye çalışıyorsun demezmi uyuz oldum ben espiri yapmıştım o ciddi ciddi, laf soktu...kıskanıyor heralde olsun ben devam edicem ama bazende hakketten takdir ediyor...hatun vallahi bravo sana hiç bu kadar azimli ve hırslı olmamıştın gurur duyuyorum senle diyor yazık adamda ne düşünüceğini şaşırdı...bende fenamı oldu bak bahaneyle sende 8kilo verdin dedim,o zaman gaza gelip susuyor
bak ne kadar kutsal bir görevimiz var biz sadece kendimiz için zayıflamıyoruz eşlerimiz içinde çabalıyoruz dimi ya biz verdikçe adamlarda hırs yapıyor ama benim adam biraz daha hırs yaparsa kaybolup gidecek zaten kuş kadar
hadi inşallah ver kiloları spora gitmende çok güzel vüğcudun sıkılaşmasında çok etkili hadi devam devam ayrıca buraya girmek kolay çıkmak zor bırakırmıyız seni hiç zayıflayasıya kadar devam aaaa bide tabi koruma dönemi var unutmabiz uzun zaman burdayız yani
bak ne kadar kutsal bir görevimiz var biz sadece kendimiz için zayıflamıyoruz eşlerimiz içinde çabalıyoruz dimi ya biz verdikçe adamlarda hırs yapıyor ama benim adam biraz daha hırs yaparsa kaybolup gidecek zaten kuş kadar
kıazlar öğlen yemeginde herkez acılı adana söledi bende 1 tane lahmacun sölesem nassıl salata ve bol maydonozla yardımcı olun ban
kız ben bayadır azimliyim de beslenme şeklımden mıdır uzun süre evde raporluydum hareketsizlikten mı az su içtiğimden mi dir nedır veremıyodum.tamam kaçamak ta yapıyodum ama gram gram 3 hafta aldım .hep verdım dıye tartıya çıktım hep aldım.
bi de büyük konuştum aslının nazarına geldim ona sataştım benım kıloma gel öle rakııbm ol dedım.tam o benım kıloma geldı ben kılo vermeye başladım.
bi da tövbeeeee aslıya sataşmam.....
canım inşş. diyorum.haftaya da cuma kılo verıırm de sende bu bizim şişko sudem mı dersın
kızlar yeşim nerede?
senaaa ya vazgeçtimbende 1ooo yazılıp yukarı çıkıcam banane sana zahmet olmasın dedim ama zaten başka düzeltmelerde çıkar sana:44:
sudemm nasılsın canım?900 gitmiş iyi valla...seni tebrik ediyorum benim gibi buhafta daha azimli olacağın için balımmmmm
valahi kız benim kocişte çaktırmadan kilo vermişbeni gördükçe adam porsiyonlarını küçülttü ekmeği kesti spora başladı adam ceğiz dedim kendine mukayyet ol alırım paçanı dedim,ne iş 40 yaş bunalımınamı girdin dedim nedese beğenirsin...sende menapozamı girdinde gençleşmeye çalışıyorsun demezmi uyuz oldum ben espiri yapmıştım o ciddi ciddi, laf soktu...kıskanıyor heralde olsun ben devam edicem ama bazende hakketten takdir ediyor...hatun vallahi bravo sana hiç bu kadar azimli ve hırslı olmamıştın gurur duyuyorum senle diyor yazık adamda ne düşünüceğini şaşırdı...bende fenamı oldu bak bahaneyle sende 8kilo verdin dedim,o zaman gaza gelip susuyor
çok şanslısın eşin sana kahvaltı hazırlıyobi koşu geçmişi okuyup geldim
nasılsın kızlarrr
dün kaçamak yapmadım
yarına saklıyorum
eşim kahvaltı da pizza yapcak ondan yiycem :78::78:
kolay gelsın balımbende iş yerindeyim yaaa
haftasonu çalışmıyosun sandıydım daaaaaewetttttttttttttttttttttttneden ne oldu kızzzz
saol tatlım bundan sonra şımarmadan zayıflıycam şımarınca zayıflıyamıyom.senaaa ya vazgeçtimbende 1ooo yazılıp yukarı çıkıcam banane sana zahmet olmasın dedim ama zaten başka düzeltmelerde çıkar sana:44:
sudemm nasılsın canım?900 gitmiş iyi valla...seni tebrik ediyorum benim gibi buhafta daha azimli olacağın için balımmmmm
kız 8 saat kına mı durcek pek sabırlıısn valla.ne kınası hangi renk.yaptımda ne oldu canımcım,deminden beri balkondakileri topla en son gece 1 de beyazları döndermiştim şimdi onları asgüya iş yok kadınların işi bitermi saçımın kınasını birazdan hazırlayıp sürcem ve spor yapıcam akşam geç vakit yıkarım artık,çünkü en az 8 saat durması lazım ben biraz daha ertelerim 9 -10 gibi yıkarım burda sabah çok güzeldi hava ama ufaktan bi kapıyor bir açıyor nolucak belli değil o yüzden sporu evde yapıcam kuşum
yok sıkmam kendimi merak etme canımcım...sadece kırmızı lafını duyunca birden heyecan yaptım...gevşe gevşe sakin ol hımmmmmmmmmmmmm hımmmmmmmmmmmm relaxgevşedim guuuuuu sağol aşkum
canlarım hepiciğinize kolay gelsın ne dıyeyımbende malesef işyerindeyim
ayy bende hedefe ulaşıp korumada olmayi istıyommmmmmbiz bayanlar hep fedakarlık yapıyoruz değilmi kızinşallah koruma dönemine ulaşırızda şöyle en az 5 ay aynı kiloda kalırsak bidaha o kilonun üstüne çıkmayız kalıcı olur...hepimize kolaylıklar diliyorum bitanem
kızlar diyelim ki zayıfladık 5-6 ay korunma dönemini geçirdik sonra herşey serbest mi yine
canım sanmıyorum bilmiyorumda ama.yanı çok yersek yıne kılo alırız.ama midemiz küçüldüğü için çok yiyecegımızı sanmıyorum.kızlar diyelim ki zayıfladık 5-6 ay korunma dönemini geçirdik sonra herşey serbest mi yine
amanın yeşim sölemedı mı nereye gitiğini vay haın köfte vayyyycanım gayet güzell.. lahmacunun sayısı 1 de kaldıqı sürece hiçbir sorun yok afiyet olsun
benim aslıma sataşırsan böööyle çarpılırsın iştee
yeşim nerde olcak her zamanki gibi yoklarda
pardon kadercim anlamadım ne düzetmesi :26:
valla deryacım okadar kilo verdim bnm koçiş bana böyle bişey söylemedisinsi sinsi hemde çok sinsi..kıskançlıqından 59.5e düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?