kadercim yanılmıyorsam bişeyler yedikten sonra wcye gidip 75 çıkmışsın..bende aç halinle olanı yazmışımdır..nedenn benimm kafamı karıştırıyosunnnbi 75.5 yazmışsın bi 75...aaaaaaaaaa listeyi düzenleme zamanım geçti cnm..yarım saat içinde deqişiklik yapmama izin veriyor yönetim
canım hoşgeldin aramızaaldıqın kilo daha yeni çok kolay verirsin..hatta ilk 2-3 haftada aldıqın 6 kiloyu verebilirsin yeterki azimli ol..yeni alınan kilolar daha çabuk veriliyor..hadi bakalım takıl peşimize çıtır gir yaza
walla bnmki ne bulursa abur cubur yiyooakşam yemeqi yemiyor ve kilo veriyor
sen ikide bi çikolata canımçekermi çekmezmi diye aklından çıkarmazsan dayanamaz yersin..aklından bile geçirmiceksinn
cuma günü özelime bildirim yaparsan ilk hafta listenin altına 2.hafta listeye ekliyoruz cnm
süslü sudeeemmmm
qayet güzel menün..şu sirkeli suyu içmeseniz..midenize zararı olur ..
hadi bakalım sende süslenip gelbende bööööle diplerim gelmiş vaziyette sizlere özeneyim
ayrıca ismim kader değil hiçte sevmem bu ismi eşiminki kadir ve bende kdr diye yazdım oan aklıma gelendikader yazanlara uyarı
canımcım biz aslında gölcük kocaelinde doğup büyüdük...babam deniz kuvetlerinde astsubaydı gölcükteydik,yaz tatillerinde hep malatyadaydık kardeşim hala gölcükte evlenip kaldı değirmenderede oturuyor...annemlerde depremden sonra babam hemen emekliliğini verip malatyaya yerleştiler.zaten senelerin verdiği özlem vardı depremde tuz biber oldu canım...yani senle her yönden hemşeriyiz...haziranın 10 nda gölcüğe gelicem zaten kadın doğumdan kontrolüm var kocaelinde prof.semih bey var ona muayene oluyorum,kısmet belki karşılaşırız kız bellimi olur
canımcım biz aslında gölcük kocaelinde doğup büyüdük...babam deniz kuvetlerinde astsubaydı gölcükteydik,yaz tatillerinde hep malatyadaydık kardeşim hala gölcükte evlenip kaldı değirmenderede oturuyor...annemlerde depremden sonra babam hemen emekliliğini verip malatyaya yerleştiler.zaten senelerin verdiği özlem vardı depremde tuz biber oldu canım...yani senle her yönden hemşeriyiz...haziranın 10 nda gölcüğe gelicem zaten kadın doğumdan kontrolüm var kocaelinde prof.semih bey var ona muayene oluyorum,kısmet belki karşılaşırız kız bellimi olur
nedense çok tanıdık geldi bu anlatma bana benimde balıkesir'deki ev arkadaşım malatyalı ama değirmendere'de evlendi oturuyor. ailesi de orda. daha dün biraz konuştuk dersanede çalışıyortanıdık çıkaracağız neredeyse
doğru söylüyosun belki görüşürüz.semih beyi biliyorum.muayenehanesi izmitte.sen umuttepeyemi gideceksin.yani ünüversiteye.seçimden sonra bizim tayin çıkacak.bakalım nereye çıkacak.bu arada ben derincede oturuyorum.gölcüğe bir sefer gitmiştim.
yok kız merkezde özeline gidicem canımcım...bakalım nolucak sonuç:26::26:bende derinceye bi kere çocukları sahilde bir yer var oraya getirmiştik kardeşimin yanına geldiğimizde...güzel bir yer ama bir kere geldik dediğin gibi...eşin asker yada polismi :26:benim eşim polis memuru,iki tanede oğlum var 12 ve 7 yaşındalar teyzesibende hemşireyim
ismin neydi bitanem.ben bilmiyorum adını.benim adım tansu.hemşerimin adı deryaymış galiba.yanlış hatırlıyo olabilirim.
benimde malatyalı çoksamimi komuşum var,yaşça benden büyük ama çok severim.yemeklrinden verir acı pek yiyemem ama lezzi yapıyor,acıd azayıflatırmış ama bedne hemoroid oluğundan mahvediyor,geçen iskender yediğimişz yerde çiğköfte vardrı ortada 1tanesi biel bana yetti yani fena sızı yaptışimdi malatyanın küftelerini sayıcam.milletin canı istiycek.analı kızlı.kiraz yaprağı
canım sınıfta çekınmışın o resmı öğrencimiisn,öğretmenmiisn.burcun ne?
tanıt kendını kaynaşalım
kınalı güzel kına hangı renk ttatlım yaaaaaaa.bi de kokuyo mu kına gibi.[/QUOTE
Evet ogrenciyim.Ayni zamanda da 3 yillik evliyim. okulum bitiyor haziranda mimarlik son siniftayim. yengec burcuyum.Baku de yasiyorum sekerim
canım hoşgeldin aramızaaldıqın kilo daha yeni çok kolay verirsin..hatta ilk 2-3 haftada aldıqın 6 kiloyu verebilirsin yeterki azimli ol..yeni alınan kilolar daha çabuk veriliyor..hadi bakalım takıl peşimize çıtır gir yaza
walla bnmki ne bulursa abur cubur yiyooakşam yemeqi yemiyor ve kilo veriyor
cok sagol bebegim insallah verebilirim .. yarin basliyorum nasipse .. gunluk listemi yazicam paylasicam sizlerle
sen ikide bi çikolata canımçekermi çekmezmi diye aklından çıkarmazsan dayanamaz yersin..aklından bile geçirmiceksinn
cuma günü özelime bildirim yaparsan ilk hafta listenin altına 2.hafta listeye ekliyoruz cnm
süslü sudeeemmmm
qayet güzel menün..şu sirkeli suyu içmeseniz..midenize zararı olur ..
hadi bakalım sende süslenip gelbende bööööle diplerim gelmiş vaziyette sizlere özeneyim
malatyanın yemekleri cısssssssssssss.bol saçalı yağlı bulgurlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?