70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırrr ne yemesi yaa bağırsaklarım boşalmamıştı kabızşlık varya bende yemeden çıktım bidha tartıya hemyani ikiside açkendi,siz 100grları bile yazıyosunuz yoksa benim için farketmez tamam
pardon ya çok kızdırmışım seniord aöyle yazsın önemli değil,busabahaçkarnına yien 75im,geçkaldık yönetimin şartlarınıda bilmiyodummmmüf canım sıkldı işe devamedeyim evsüpürmeye öle girmiştim arada

ayrıca ismim kader değil hiçte sevmem bu ismi eşiminki kadir ve bende kdr diye yazdım oan aklıma gelendi kader yazanlara uyarı

selam arkadaşlar ben 2 haftadır kilomda değişiklik yok veremiyorum ara ara kaçamaklarım oluyordu ona bağlıyorum 2 gün oldu tekrar başladım sağlıklı beslenmeye yani diete değil diyet deniince yapamıyorum...
ARKADAŞLAR BEN KONDİSYON BİSİKLETİ ALDIM yürüyüşe çıkamadığım zaman kendimi kötü hissediyor soğuyordum spordan şimi yürüyüşten daha çok ter attğımı ve gördüm sizce nasıl kondisyon bisikleti iyidir dimi inşallah sorunlu olan bölgelerime iii gelir hepimize kolay zayıflamalar

ne gülüyon guuuuuuaşkolsun adam beni hüzmetçü sanıyor o durumdayken vede şu an aynen sauna şortumu üstüme geçirmişim sıfır kol t-shirt kafamda kocaman sarılı tülbent görseniz varya yarılırsınız gülmektenadam naapsınki haklı...allahtan iştede 7 de gelcek ancak 2,5-3 saat görcek böyledemin tlf. etti kına sürdüm dedim hemen otaraftan meeeeeeeeeeeeee dedi gıcık yaaaasonrada kızma kızma sen sinirlenince hoşuma gidiyor diyo yaaaaa
PAŞALAR GİBİ SPORUMUDA YAPTIM:45 dk. ayakta eliptik bisiklet,plates topunda 200 tane yarım mekik,3kg.lik dambıllarla 15 dk. kol,sırt vede bacak göbek hareketleri yaptım
nasılım senacım:26::26:menümü akşam toplu yazıcam çünkü böyle bölük pörçük oluyor anlaşılmıyor demü aşkuuuummmm

Son düzenleme:
canımcım biz aslında gölcük kocaelinde doğup büyüdük...babam deniz kuvetlerinde astsubaydı gölcükteydik,yaz tatillerinde hep malatyadaydık kardeşim hala gölcükte evlenip kaldı değirmenderede oturuyor...annemlerde depremden sonra babam hemen emekliliğini verip malatyaya yerleştiler.zaten senelerin verdiği özlem vardı depremde tuz biber oldu canım...yani senle her yönden hemşeriyiz...haziranın 10 nda gölcüğe gelicem zaten kadın doğumdan kontrolüm var kocaelinde prof.semih bey var ona muayene oluyorum,kısmet belki karşılaşırız kız bellimi olur[/QUOTE]

doğru söylüyosun belki görüşürüz.semih beyi biliyorum.muayenehanesi izmitte.sen umuttepeyemi gideceksin.yani ünüversiteye.seçimden sonra bizim tayin çıkacak.bakalım nereye çıkacak.bu arada ben derincede oturuyorum.gölcüğe bir sefer gitmiştim.

doğru söylüyosun belki görüşürüz.semih beyi biliyorum.muayenehanesi izmitte.sen umuttepeyemi gideceksin.yani ünüversiteye.seçimden sonra bizim tayin çıkacak.bakalım nereye çıkacak.bu arada ben derincede oturuyorum.gölcüğe bir sefer gitmiştim.[/QUOTE]

yok kız merkezde özeline gidicem canımcım...bakalım nolucak sonuç:26::26:bende derinceye bi kere çocukları sahilde bir yer var oraya getirmiştik kardeşimin yanına geldiğimizde...güzel bir yer ama bir kere geldik dediğin gibi...eşin asker yada polismi :26:benim eşim polis memuru,iki tanede oğlum var 12 ve 7 yaşındalar teyzesibende hemşireyim

Son düzenleme:

nedense çok tanıdık geldi bu anlatma bana benimde balıkesir'deki ev arkadaşım malatyalı ama değirmendere'de evlendi oturuyor. ailesi de orda. daha dün biraz konuştuk dersanede çalışıyor tanıdık çıkaracağız neredeyse

bir arkadaşın sünnet düğünü vardı.bebişler ortalığı birbirine kattılar.aşıdan dolayı çok huzursuzlar ya.bana bir şey yedirmediler.sanki anne yeter yedin yeme diyolar.bende bu çocuklar varken ben daha çabuk zayıflıycam gibi görünüyor.bide çikolatadan vazgeçebilsem

benim kardeşimde dersanede hemide değirmenderede fizik öğretmeniydi ama fen biyoloji derslerinede giriyordu...çocuk olunca bıraktı ne yazıkki...şimdide ikinciye hamile...ama kesin arkadaşını tanıyordur çünkü kardeşimi herkes değirmenderede öğretmen olarak tanır ve çok severler canımcım

yok kız merkezde özeline gidicem canımcım...bakalım nolucak sonuç:26::26:bende derinceye bi kere çocukları sahilde bir yer var oraya getirmiştik kardeşimin yanına geldiğimizde...güzel bir yer ama bir kere geldik dediğin gibi...eşin asker yada polismi :26:benim eşim polis memuru,iki tanede oğlum var 12 ve 7 yaşındalar teyzesibende hemşireyim[/QUOTE]

kız yani bu kadar olur eşim polis.bende bakıcıyımyani ev hanımı.bakıcı olsa kaçar gider vallahi imdatttttttttttt diye.çalışan hanımların allah yardımcısı olsun.hem ev hem iş.kolay değil.sizi yürekten kutluyorum

kız yani bu kadar olur eşim polis.bende bakıcıyımyani ev hanımı.bakıcı olsa kaçar gider vallahi imdatttttttttttt diye.çalışan hanımların allah yardımcısı olsun.hem ev hem iş.kolay değil.sizi yürekten kutluyorum[/QUOTE]

sağol canımcım ama ev hanımlığıda zor hele bide senin gibi ikiz annesi olunca oda ayrı zorbende senin nezdinde topikteki diğer ikiz annelerinide kutluyorum...dediğin gibi iş ev çocuklar bide 3 erkek olunca cıcığım çıkıyor...bide evde vakit ayırıp spor yapıyorum aletlerim var...ama bişey söyleyimmi sistemli ve planlı olursan hepsine yetişiyorsun ,ben mesela kurulmuş saat gibiyim ,bişeyi aksatınca herşeyin zamanı ve yeri kayıyor...oyüzden çok düzenli olursan hepsi bir arada gidiyor be canımcım...bide bilirsin bizim tarafın adamları vede çocukları yemeği çok sever vede öyle hafif yemekte olmayacak allah seni inandırsın akşam kapıdan girip soyunup dökünüp önce mutfağa dalıyorum çünkü daha kapıda ayakkabılarımı çıkarırken çocuklar anne ne yapıcan diye kahroluyorlar bende merhaba hoşbulduk diyorumanlıycağın bigün önceden ve hafta sonundan buzluğa bişeyler hazırlayıp koymazsam zor oluyor

şimdi malatyanın küftelerini sayıcam.milletin canı istiycek.analı kızlı.kiraz yaprağı
benimde malatyalı çoksamimi komuşum var,yaşça benden büyük ama çok severim.yemeklrinden verir acı pek yiyemem ama lezzi yapıyor,acıd azayıflatırmış ama bedne hemoroid oluğundan mahvediyor,geçen iskender yediğimişz yerde çiğköfte vardrı ortada 1tanesi biel bana yetti yani fena sızı yaptı

cok sagol bebegim insallah verebilirim .. yarin basliyorum nasipse .. gunluk listemi yazicam paylasicam sizlerle

malatyanın yemekleri cısssssssssssss.bol saçalı yağlı bulgurlu.

yağı azaltılmış yapıyorum ama çokta yöresel takılmıyorum ...sadece iştahlı olduklarını dile getirmek için yazmıştım canımcım...yoksa o yemeklerle kilo vermeyi bırak bide üstüne alırız alimallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…