70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amiiiiiin o günleri görürüz inşallah sen yaklaştında benim daha ohoooo kırk fırın ekmek yemem lazım dedim ama bu laf buraya pek uymadı dimizaten bunu uygularsam o günleri görmek hayal

benim kınamı malatyadan babam gönderiyor,açık satılan diyarbakır kınası doğal olanlardan ben evde hazırlıyorum...kınsanın içine zeytinyağı,1 yumurta,1 çorba kaşığı toz şeker, soğan kabuğu suyu(kaynatıp soğutuyorum) ve demlenmiş artan çayın suyuyla karıştırıp saçlarıma iyice bulamaç gibi sürüyorum vede önce poşet geçiriyorum sonra tülbent sarıp kakulmuş gibi 8 saat oturuyorum anacuuuuummmm....adam bazen görüp dalga geçiyor,kızım hanımına söylede yemeğe götüreyim onu diyor

ayy çok şükür canım çikolata felan çekmıyo.öğlen yemeğimi sıkı tuutyorum.ekmek hakkımı öğlen yıyorum.kahvaltımı da ekmeksız dıyurucu yapıyom.akşama da müsli ohhh.inşallah canım çıkolata istememeye devam eder.

hoşgeldın datlum bizde zaten bunun için burdayızzzzz

peki kaptan sen öyle diyorsan öledir :) acil değil sağlıklı kilo veriyoruz :)) beni de listeye alıcak mısınız? bu şekilde daha verimli olabilicem sanırım :) buarada bugün kahvaltımı yaptım 1 dilim kepekli ekmek domates ve az yağlı bi dilim peynir ile şimdi de bir avuç yeşil erik yicem :)

o ne kız kek pasta tarifi gibi.

ben bitkisel boyanın içine zaytınyağı kattım.saçım hem yumşadı hem parladı.bugun de badem yağı sürdum bekletıyom.kıırkları onarsın dıye.güçlendırsın yumşatsın ,parlatsın dıyeeeeeee

senacım benim adam çok farklı bir kişiliğe sahiptir...nezaman nasıl tepki vericeğini kestiremezsin aynı olaya farklı günlerde farklı tepkiler verir ve buda beni çok gerer...bazen derler kocan neder diye...ben bişey diyemem çünkü kızar derim şaşırtır hiç bişey demez,kızmaz derim olay yaratır...oyüzden alıştım artık ama bazende alınıyorum yaş ilerledikçe insan kocasıda olsa laf kaldıramıyor...niyetini bilmesem cıngar çıkarda yaaaa sabır naaparsın

benimkide senin yaptığının tamamen doğal olanı ve bir arada olanı...sen kimyasal boyaya katıyorsun ben doğal kilo işi kınaya katıyorum (set olan aktarda satılanlara değil)...
dediğin gibi yıkayınca pırıl pırıl oluyor yumuşacık ve beslenmiş oluyor...şeker ve yoğurt saç kökünü besliyor sağlamlaştırıyor,anneannemin tarifidir bu eskiler öyle sürermiş kınayı aşkitom

kızlar bende sabah bir dilim ekmek 3 zeytin bir yumurta azıcıkta peynir yedim ve sekersiz çay içtim.kahvaltı gec yapınca öğlen bişey yemedim.

kızlar şimdi ögle yemeği olarak
1 lahmacun ve sallata yedim 1 tanede ayran içtim yemekten öncede
sirkeli su içtim çokm u abarattım kızzz :18:

Tesekkurler Sudem34 insallah 6 li rakamlari gorucem yeniden
canım sınıfta çekınmışın o resmı öğrencimiisn,öğretmenmiisn.burcun ne?

tanıt kendını kaynaşalım

kınalı güzel kına hangı renk ttatlım yaaaaaaa.bi de kokuyo mu kına gibi.

kızlar ben gidip kınamı hazırlayıp süreyim peşinede sporumu yapıp geleyim
ara ara bakarım ona göre kaynatın öptüm hepinizi be yaaaa

kız yoksa ikizler miiiiiiiii???????????????

bende yatak odasını topluycam gardrop göçtü resmen.sanrada çamaşırları katlarım.sonada pazara.

canım sınıfta çekınmışın o resmı öğrencimiisn,öğretmenmiisn.burcun ne?

tanıt kendını kaynaşalım

kınalı güzel kına hangı renk ttatlım yaaaaaaa.bi de kokuyo mu kına gibi.

koyu kızıl oluyor rengi orjinal saç tonuna bağlı alıcağı renk...boya katkılı değil benimki doğal kilo işi ...oyüzden herkeste farklı renk alıyor ama genelde kızıl tonları oluyor alacağı renk ...açık saç tonuysa hürrem rengi oluyor saçın orjinal rengi koyulaştıkça kızıllığıda koyulaşıyor...benimki koyu kızıl oluyor ve en az 3 ay değişmiyor rengi,sonra açılmaya başlıyor ,kızılın tonu açılıyor ,ozaman yeniliyorsun kınayı( boya kızılı gibi akıp tuhaf bi renk olmuyor)...hem ekonomik hemde besleyici ,saçı yıpratıp yormuyor aksine besliyor...ama üzerine boya süremiyorsun tutmuyor tek kötüsü o...bende boya yapmıyorum oyüzden tam benlikkokusu bir hafta kadar estiriyor ama ben o kokuyu seviyorum hoşuma gidiyor...eşim o bir hafta bana espiri yapar,oyyyy kınalı keklüğüm benim meeee diye

yokk ya benim eşim okadar erimez,onun hayatı düzensiz okulda uzun süre açlakıyor eve gelince yemekten sonra bikanapesinde uzanıyor eline yapışık aşkı kumanda bide arada net için kalkarsa yoksa direk yatakodasında uykuya devamkışları veriyor yazın alıyor diyorki banad vitamini iyi geliyor güneşi görüncE KİLO ALIYOMUŞyada rahatlıktan.ben 40gün yoktum ya ankardayken tedavide eve geldim bana bi zayıflamış berbat geldi ona bikaç gün sevdiği yada ağır yemek yaptım topARLANDI yenidennama 2aydırda pilavı bile sıksık yiyemiyor kızartma haftada yada 10günde ee sa ayemizde form koruyor

senam canım beni anlamadınmı heee
bensana özeldededimdi 75 yani dünsabah 75.5 çıktım amawc sonnası tabi 2.kere girdim wcye 75 çıktım şindi analdınmı kaçhaftadıır bu anı bekliyorum beennnnn,beni 75 yaz ve listenin yukaırısna doğru çıkayım ,bidaha nasip olmaz belkiayyy allah korusunnnnnnn,hep nasip olsun zayıflamk hatta artsın gari:26:..sonrada dedimki canın istemezse yada zahmet olursa haftaya 74 yazarızzzzz zaten değişirrrr

canım hoşgeldin aramıza aldıqın kilo daha yeni çok kolay verirsin..hatta ilk 2-3 haftada aldıqın 6 kiloyu verebilirsin yeterki azimli ol..yeni alınan kilolar daha çabuk veriliyor..hadi bakalım takıl peşimize çıtır gir yaza

walla bnmki ne bulursa abur cubur yiyoo akşam yemeqi yemiyor ve kilo veriyor

sen ikide bi çikolata canımçekermi çekmezmi diye aklından çıkarmazsan dayanamaz yersin..aklından bile geçirmiceksinn

cuma günü özelime bildirim yaparsan ilk hafta listenin altına 2.hafta listeye ekliyoruz cnm

süslü sudeeemmmm

kızlar şimdi ögle yemeği olarak
1 lahmacun ve sallata yedim 1 tanede ayran içtim yemekten öncede
sirkeli su içtim çokm u abarattım kızzz :18:

qayet güzel menün..şu sirkeli suyu içmeseniz..midenize zararı olur ..

kızlar ben gidip kınamı hazırlayıp süreyim peşinede sporumu yapıp geleyim
ara ara bakarım ona göre kaynatın öptüm hepinizi be yaaaa

hadi bakalım sende süslenip gel bende bööööle diplerim gelmiş vaziyette sizlere özeneyim

kadercim yanılmıyorsam bişeyler yedikten sonra wcye gidip 75 çıkmışsın..bende aç halinle olanı yazmışımdır..nedenn benimm kafamı karıştırıyosunnn bi 75.5 yazmışsın bi 75...aaaaaaaaaa listeyi düzenleme zamanım geçti cnm..yarım saat içinde deqişiklik yapmama izin veriyor yönetim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…