70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar ben bugün toplam yedilerimi söleyecegim
sabah : 1buçuk dilim ekmek bol tahılı olandan
1 kirbit kutusu peynir 2 çeri domates ve form çay
2 badem 2 fındık 15 dk koşu bandında koştum

öglen : 1 bardak sirkeli su 1 lahmacun
salata ve ayran içtim

ara ögün : elma

akşam : 1 kase mercimek çorbası ve salata yiyecegim

ve akşam 20 dk koşu bandında koşacagım nasıl

eşimi işe gönderdim geldim.bende bugünkü menümü yazayım.
sabah 2 tane tuzlu pasta haşlanmış yumurta yarım domates yarım salatalık.bide halley
öğlen 3 kaşık tavuklu pilav
arada tuzlu pasta yedim tokum dahada bir şey yemiycem.
sirkeli su içicem
ya eve hiç bişey almak istemiyorum.bebişlerim büyüsede o cıssssssssssssları onlar yese

:
ama ozamanda canın istemezmi hemdaha çok çeşit olcak onalr büyüyünce anneleri:52 bizde azlttık bendaha düşündüm akşaç çayın yanında birpaket olmasada 3 yada 5tane bisküvi v.s.ooo hallayde iydir ama bak peketin arkasına calorisineben geçen markette küçük diye bikaçtane bişile alıcakıtm kalorileirni görünce almadım,ençok onlarda kalori var maaalesefffbende çoks everim öle börek ,bakalvaymış hiç yememde fazla hele şerbetli tatlıları asla ama kırıntı türü kurabiye türü dha tam oturmadığı için düzenim eşiemde yapmıyorum buara misafirde olmadı malum sınava hazırlan kurs ,spor derken...yapamdım..yapınca kalıyo eşim çok yemiyor sonra ben evdeyken aklıma vuruyor biandaeniyisi evd ebulunmasın herhalde bianda krize girpte komşuya koşmammm biparça çikolta,bikaç püskevittt diye
seninde çocuklaır şimdi demezmi anne neden piskevitleri hep sen yiyon anne bizede verrrrayyy çocuk sevesim geldiiii,isimleri ney kuzulaırnn?

iyi akşamlar kızlar mönüyü yazim ben erkenciyim bugün akşama gesmeye gitces

sabah:
2 dilim ekmek
peynir,maydanoz
2 adet zeytin

ara:
bir adet ceviz
bir adet incir
bir adet kayısı

öğle:
bir bardak çorba
brokoli salatası

ara:yok

akşam:
2 kaşık taze fasulye yemeği
brokoli salatası

ara:
2 adet kayısı
1 adet ceviz

mönü bu kadar canlar akşam gesmektede sadece limonlu soda içicem okadar

yarınki piknik iptal oldu eşimin işi çıktı bende kendim yaptım planımı evde durmucam 5 yaşında yeğenim var onunla gesmeye gitcez belki lunaparka gideriz telefon ettim gelip seni alcam halacım dedim havalara uçtu ooo bi görseniz planlar yaptı nerelere gideceğimizin bide hala yemekte yices yaşasın diyor tavuğa bayılır işim kolay kızlar yarınki mönü belli tavuk yices kuzucumla ama ekmek yok kaptanım

menümü vereyim çıtırlar
uyanınca
bir bardak sade kefir içine 30 dml.keten tohumu yağı
sabah
3 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek üzeri örgü peynir,bol yeşillikli ve soğanlı yumurta salatası,yeşil ve siyah zeytin toplam 5 tane,4 tane taze sarmısak,bolca çay şekersiz
ara ve öğle
yok çünkü çok doymuştum biraz kaçırdımdıda
ara
5 fındık,3 ceviz,1 form plus limonlu çay
akşam
1 dilim yağsız tavada kızarmış biftek,bol yeşil salata
ara
1 bardak kefir ,30 damla keten tohumu yağı
gün boyu 3 lt. su
SPOR:
45 dk. ayakta eliptik bisiklet,plates topunda yarım 200 tane mekik,15 dk. 3 er kg.lik dambıllarla 30 ar tane kol,sırt ve göğüs çalışması(bir set )yaptım

menü muhteşem canım
yeğenler çok seviliyor bendede bitane var teyzecim diyor ağzından 50 tane teyze dökülüyor,ikincide yolda 8 ay sonra alcez kucağımıza inşallah bakalım o nasıl bişey gelcek

tansucum sanki karbonhidratlı bir gün olmuş sanki:26::26:
benimde eşim birazdan gelcek yarın gececi,hayırlı nöbetler inşallah ,allah esirgesin

SENA KAPTANIN DİKKATİNE :)
özel mesaj yazma hakkım olmadığı için cuma günü burdan yazıcam listeye girmek istediğimi haberin olsun kaptanım :)

buarada öğlen bol limonlu yeşil salata yedim akşama da tavuk haşlıcam şimdilik ii gidiyorum :) hayırlısıyla bi 70 i görsem sonrası daha kolay gitcek gibi gibi :))

menü muhteşem canım
yeğenler çok seviliyor bendede bitane var teyzecim diyor ağzından 50 tane teyze dökülüyor,ikincide yolda 8 ay sonra alcez kucağımıza inşallah bakalım o nasıl bişey gelcek
öğreniyorum dimi yavaş yavaş ben bu işicanım senin kahvaltıda süper olmuş canım çekti he tabi hafta içi sarımsak yiyemiyorsun hafta sonu götürmüşsün afiyet olsun canım yeğenlere gelince bal kaymak valla ya süperler bide benim çocuğum yok ya bi ayrı seviyorum yeğenlerimi küçük 9 aylık onla henüz haşır neşir olamıyoruz ama büyükle aramız iyi aslında eşimle daha çok anlaşıyorlar resmen aşık eşime ama gezme hatırına benide es geçmedicanım sizin ikincide inşallah sağ salim teşrif eder dünyamıza bu arada nasıl oldu kardeşinle eşinin arası inşallah düzelmiştir

seninle aynıyız canım inşallah gidecek bu kilolar bende kafamda hedefleri böldüm önce 70 sonra60 sonra 55 tamamdır bende 82 başladım şimdi 77,5 valla güzel oluyor verdikçe

bugün keyifsizim yaaaa:26:
menümü yazayım bende
uyanınca ılık su
kahvaltı
sucuklu yumurta(bikaş dilim sucuk yedim ince)
2zeytin ,azpeynir,domates salatalık,1küçük parça yazhelva,3şekersiz çay,yani ölçmedim ve ekmeğim bitmişti 2dilimden azdır beyazekmek

ara.
1elma
biraz beyaz leblebi
yeşilçay+biberiye
öğlen yok tabiki kahvaltı eşimden dolayı geç oldu....
ara:
yemek yaparken bayıldım yarımkase yoğurt yarım kepekli galetayla....

ama akşamıda 18olmadan yedim eşime erken gelll yoksa yalnızyersin deyinc ekoştu geldi
akşam
ethaşlama,1patatesLE...
yarım kase cacık
bolyeşillikli salata,1yemek kaşığı bulgurpilavı(gözhakkı

şuana kadar 1.5litre su,spora gitmedim canım isteemdi evsüprüdüm onunuyerine bide vileda yaptım,ev azıcık haftya kadar dezenfekte oldu misss koktu
ders çalışayım sonna biara netten leslie yürürüm belki..bakalım nivea body cd vari,varda var...

isimleri amine berra ve muhammed said

ALLAH bağışlasın yavrualırnı ,kazadan,beladan,nazardan korusunnn
içim sıkılıyorrr napıcam ben eşimle çokiyiz,hoşuz ama yeri geliyor buyalnızlık korkutuyor benirabbime sığındım ama elimde değil...yendien okumaya başaldım,faaliyetlerimde çok eşimde çok destek amaaaa işteee...yeğenim olmaıd daha ama inş.nasip olursa hala olucam sağlıklı olsunda...,eşimin oldu demiştimya 3.5 aylık yavrum çok çekti ama oduyguyu tattı bakalım ben teyzede olurum inş.tez zamanda kızkrdeşimde kalsında ama bu yalnızlıkkk çok zorr

Selamlar herkese..
Bugün kü menümü yazayım;

Sabah: 1 bard. su
Kahvaltı: 1 simit, çay, domates, peynir..
Ara: --
Öğle: 1 tb ton balıklı makarna, salata
Ara: ceyrek simit 1-2 lokma peynir, 3 kucuk bolero gofret ( burayı kacırdım )
Akşam: ızgara tavuk derisiz, salata.
Ara: yeşil çay

malesef ıkıncı arada bıraz kacamak yaptım gofret le ama ara ogun saatını asmaktan kaynaklanan ınsulın salgısıyla gofrete saldırdım bı an gaflete dustum araları hıc aksatmamak gerekıyor kesın..

Son düzenleme:

dediğin gibi hafta içi soğan sarmısak çok olmuyor bazen götürüyorumda,vallahi sabah ödül verdim kendime napayı m seviyorum kahvaltıyıiyi dileklerin için sağol canımen azından eşi (enişte demiyorum çünkü hala kızgınım) doktor kontrollerinde aramaya başlamış,bide yeğen varya bahaneyle arıyormuş ama kardeşim temkinliyim diyor çok konuşmuyormuş...bakalım hayırlısı...ama babam çok fena kızmış burnundan soluyormuş,bilmiyorum artık hayırlısı beklemedeyiz hala:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…