benimde ankardan arcak vardı nerelerde yaa:26:millet bağları genişletmiş burda nerdesinnn
eşimi işe gönderdim geldim.bende bugünkü menümü yazayım.
sabah 2 tane tuzlu pasta haşlanmış yumurta yarım domates yarım salatalık.bide halley
öğlen 3 kaşık tavuklu pilav
arada tuzlu pasta yedim tokum dahada bir şey yemiycem.
sirkeli su içicem
ya eve hiç bişey almak istemiyorum.bebişlerim büyüsede o cıssssssssssssları onlar yese
iyi akşamlar kızlar mönüyü yazim ben erkenciyim bugün akşama gesmeye gitces
sabah:
2 dilim ekmek
peynir,maydanoz
2 adet zeytin
ara:
bir adet ceviz
bir adet incir
bir adet kayısı
öğle:
bir bardak çorba
brokoli salatası
ara:yok
akşam:
2 kaşık taze fasulye yemeği
brokoli salatası
ara:
2 adet kayısı
1 adet ceviz
mönü bu kadar canlar akşam gesmektede sadece limonlu soda içicem okadar
yarınki piknik iptal oldueşimin işi çıktı bende kendim yaptım planımı evde durmucam 5 yaşında yeğenim var onunla gesmeye gitcez belki lunaparka gideriz telefon ettim gelip seni alcam halacım dedim havalara uçtu ooo bi görseniz planlar yaptı nerelere gideceğimizin bide hala yemekte yices yaşasın diyor tavuğa bayılır işim kolay kızlar yarınki mönü belli tavuk yices kuzucumla ama ekmek yok kaptanım
eşimi işe gönderdim geldim.bende bugünkü menümü yazayım.
sabah 2 tane tuzlu pasta haşlanmış yumurta yarım domates yarım salatalık.bide halley
öğlen 3 kaşık tavuklu pilav
arada tuzlu pasta yedim tokum dahada bir şey yemiycem.
sirkeli su içicem
ya eve hiç bişey almak istemiyorum.bebişlerim büyüsede o cıssssssssssssları onlar yese
tansucum sanki karbonhidratlı bir gün olmuş sanki:26::26:
benimde eşim birazdan gelcek yarın gececi,hayırlı nöbetler inşallah ,allah esirgesin
aynen öyle oldu
menü muhteşem canım
yeğenler çok seviliyor bendede bitane var teyzecim diyor ağzından 50 tane teyze dökülüyor,ikincide yolda 8 ay sonra alcez kucağımıza inşallah bakalım o nasıl bişey gelcek
seninle aynıyız canım inşallah gidecek bu kilolar bende kafamda hedefleri böldüm önce 70 sonra60 sonra 55 tamamdır bende 82 başladım şimdi 77,5 valla güzel oluyor verdikçeSENA KAPTANIN DİKKATİNE :)
özel mesaj yazma hakkım olmadığı için cuma günü burdan yazıcam listeye girmek istediğimi haberin olsun kaptanım :)
buarada öğlen bol limonlu yeşil salata yedim akşama da tavuk haşlıcam şimdilik ii gidiyorum :) hayırlısıyla bi 70 i görsem sonrası daha kolay gitcek gibi gibi :))
isimleri amine berra ve muhammed said
öğreniyorum dimi yavaş yavaş ben bu işi canım senin kahvaltıda süper olmuş canım çekti he tabi hafta içi sarımsak yiyemiyorsun hafta sonu götürmüşsün afiyet olsun canım yeğenlere gelince bal kaymak valla ya süperler bide benim çocuğum yok ya bi ayrı seviyorum yeğenlerimi küçük 9 aylık onla henüz haşır neşir olamıyoruz ama büyükle aramız iyi aslında eşimle daha çok anlaşıyorlar resmen aşık eşime ama gezme hatırına benide es geçmedi canım sizin ikincide inşallah sağ salim teşrif eder dünyamıza bu arada nasıl oldu kardeşinle eşinin arası inşallah düzelmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?