70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kılavuz bu kefir ve keten tohumu ne ola ne işe yarıyor bu iki sevimsiz ama bi o kadarda yaralı şey

valla kuşum kefir bağışıklık sistemini ve bağırsakları çalıştırıyor direnç veriyor,keten tohumu yağıda hem anti oksidan hemde vücutta yağ yakımını hızlandırıp bağırsak çalıştırıyor enerji veriyor...bende doktorum programında duydum...diyet yaparken hem direncinizi artırıp hem bağırsaklarınızı hareketlendirmek hemde kilo vermek istiyorsanız bunu günde iki kez uygulayın sabah ve akşam yatarken aç karnına dediler bende bugun başladım..bakalım nolcak ama ben tadını sevdim ekşi köy ayranına benziyor tadı...yalnız iyice karıştırmak gerekiyor malum yağ anca karışıyor

evet ozaman ki resimden sonra onun üstüne kına sürdüm ve ondan daha koyu kızıl olduama o resimdeki boyaydı ,şimdi kına ve daha koyu kızılbir ara resim çeker eklerim yeniden

Son düzenleme:
kızlar benim moralim sabah iyiydi ama şimdi kötüyüm...neler yediğimi yazmıcam walla benim saçımı başımı yolarsınız duysanız çok pişmanımzaten listede de yanlış yazılmış moralim kaçtı çöktü gidiyim duş alıyım namaz kılıyım belki kendime gelirimofff zayıflamam lazım yamoralim bozukbana bişeler söleyin kızlar

günün yandı diye neden üzülüyorsunyarın hafif ve bol su ile spor yaparak geçirirsin ...ekmek makarna pilav patatesten uzak durursun bugünü dengelersin...ama en güzeli farkına vardığın anda kendine dur demeyi bilmelisin ,nasıl olsa olan oldu yiyeyim artık dersen toplayamazsın ve böyle pişman olursun tamammı tatlımcım

canım kelin ilacı olsa başına sürerdi.ben çok iradesizim.bu arada şanslı masayı izliyorum ya çok komik.

kızlar ben birazdan duşa giricem bide çocuklar vikleyip duruyor,artık yarına görüşürüzhepinize hayırlı geceler byyyy:92::92:

sağol hayatım aynı böle durumdayım duş aldım kendime geldim şimdi diyetim 10 numara da bana böle bazen geliyolar bu aralar artık bitsin istiyorum acilen kurtulmak istiyorum şu durumdan ya sanki kilolar üstüme yapıştı walla billa neyse ben biraz dualarımı okiyim kendime geliyim öptüm canolar

sevgi kelebekleri selam
nasılsınız
2 gündür şehir dışındaydım
sena cım sanırım sen sormuştun bi kez ihlasın evlerini armutlu dakini bende kuzuluktakindeydim

süpersin canım..kırmızıyla yazıcam bu gidişle bu hafta seni inşallahh..
ya liste yayınlanmış ama benim werdiğim kilo 300gr. olarak gösterilmiş halbuki 1.300 kg werdim ben ya hedefim de 55

1- bana yaptıqın bildirimde 300qr yazıyor bildirimde ne yazıyorsa listeye o geçer..
2-hedefini hiçbirşekilde yazmamışsın..çizelgen olmadıqı için ordanda bakamadım..çizelge yapın diye kaç defa söyledim..50 defa söylüyorum sıralamaya göre bildirim yapın diye..aklınızda ne kalıyorsa okadarını yazıyorsunuz sonrada listeye bahane buluyorsunuz..ben asla yanlış yazmam 50 defa kontrol ederim..siz kendi yazdıklarınızı dikkat edin..

bildirim yaparkende senanın dikkatine yazarsan tamamdır canım

Son düzenleme:
13 tişört 4 pantolon ütüleyip geldim off ya ne pasaklı kocam var onun gardrobunu da ben temızlıyom.yazlgını kışlıgını bn ayarlıyom

sevgi kelebekleri selam
nasılsınız
2 gündür şehir dışındaydım
sena cım sanırım sen sormuştun bi kez ihlasın evlerini armutlu dakini bende kuzuluktakindeydim

Slm cnm hoşgeldin bi ara sabah gördüm seni sonra kayboldun evet canım armutlu tatil köyüne gidecektin onun için sormuştum ve gittik çok beqendim geçen yazdı..bu yıl bişmiyorum gidebilirmiyiz tatil listemiz çok kabarık..

senanın menüsü
kahvaltı
1 bardak su
2 dilim tam buqdaydan yapılmış tost
peynir
yeşilçay

ara
2 günkurusu
1 kuru incir

öqlen
sütlü şehriye çorbası

ara
yarım porsiyon vanilyalı puding

akşam
fırında levrek
bol salata

ara
kayısılı form

3 litre su
3km yürüyüş
30dk aletli çalışma..

canım ne renk sevdiğin önemli

ben renk değiştrmeyı sevıyorum.kendı saçım kahve siayaha çalıyo

2 yıl aşk alevı kullandım

6 ay sarı ve karamel röfle

2-3 ayda fındık kabuğu kullandım.

şimdi de bakır oldum pazartesi günü.

ama fındık kabuğu daha doğal duruyo sankı.

röfle çok makyaj istiyo soluk kalıyo.kıızl aşırı iddialı ve akıyo.

ama ben bal köpüğü rengini de beğendım değişiklik istersen düşünebilirsin.ilerde düşünüyorum bal köpüğü.

sende balık yemişin.sende mı pazara gitin yoksaaaaaaa

Son düzenleme:

geçen hafta eşim balıkçıdan almış dondurucuya atmıştım onu fırınladım cnm..
ben karamel röfleyi 8 yıl kullandım..geçen yaz aşk alevi yaptım..koyu geldi bu kış alev kızılını orielle açtırıp boyattım..şu an bu renk var..ben renkli olmayı seviyorum..fındık kabuqu yazın koyu kaçar..yine kızıl tonlarda boyatabilirm bilmiyorum o anki ruh halime baqlı

canım cım hoşbulduk
gece geldim sabah da sana mesaj atmak için girdim
20 25 sayfa okudum
anacım sanki roman okuyorum ya geçmişi okumasam eksik kalıyo bi yanım
ihlas tam kafa dinlicek yer ama 2 günden fazlası beni sıkıyo

darısı bizim başımıza ama ben hala nasıl bildirim yapılıyor bilmiyorum ...

kızlar akşam yemeğini çok geç yedik bugün.saat 9 du.bende az yedim ama sonuçta yedim yani.kötü mü yapmışım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…