darısı bizim başımıza ama ben hala nasıl bildirim yapılıyor bilmiyorum ...
kızlar akşam yemeğini çok geç yedik bugün.saat 9 du.bende az yedim ama sonuçta yedim yani.kötü mü yapmışım?
merhaba kızlar 3 aylık kızım var 72.5 kiloyum yardım edin lütfen gebelik şekeri vardı yasak olan hiç birşey yemedim iradeli olabiliyorum ama şimdi bir umursamazlık var....biraz desteğe ihtiyacım var ....
canımmmmmmmmm özledim bitanemiiicanım takımım, sizleri cok ihmal ettim bu aralar, biliyosunuz annemler burda, onlarla ilgileniyorum hep.. cuma günü de bankadaki herkes izin kullanmış nerdeyse, 24 kişiden 3 kişi kalmıştık, okdr yogundum ki 1 haftalık işi 1 günde götürdük, öldüm öldüm dirildim walla
her ne kadar cok giremesemde, kalbim sizlerle, umarım cok kacamak yapmıodur kimse
annem burda olmasına ragmen, dikkat ediyorum beslenmeme, öyle kaçamaklar yapmıyorum, ama kilom da da değişiklik olmuyo :18:
günlüğüme baktımda, 20 gündür 68-67 arasında gidip geliyorum.. bi ara 66ları da gördüm ama şimdi tekrar 67lerdeyim, tam 4 hafta önce bugün reglolmuştum, siskinliğim de var, reglolduktan sonra bomba gibi gelcem insallah
dünkü ve bugünkü menülerimi de yazıyım sizee, işi askıya almayalım
hepinizi cook sewiyorummmmm
cuma
sabah
1 tane haşlanmış yumurta
domates
salatalık
2 dilim kepek ekmeği
ara
yarım avuc beyaz leblebi
10 tane kuru üzüm
öğlen
2 dilim denge ekmeği arasında light beyaz peynir, 1 dilim incecik salam
ara
yarım paket kbar
akşam ( anne yemeğiiiiikaçamak yaparım tabiii )
8 yk piti ( sarıköklü nohut yemeği, karsın meshur yemegidir)
4 yk pilav ( anne pilavı)
5-6tane cherry domates
2 yk yogurtt
cumartesi
sabah ( anne kahvaltısı)
1 tane haşlanmış yumurta
1 çk light krem peynir
1 çatal beyaz peynir
1 küp dil peyniri
1 küp kaşar
1 dilim salam
1 tane yeşil zeytin
1 çk tahin pekmez
1 çk nutella
1çk çilek reçeli
1 dilim ekmek
ara
1 tane çikolatalı etiform
öğlen
peynirli salata
3 tane isveç köfte ( evet ikeaya gittik)
1 çay bardagı kdr kola
akşam
1 tane küçük etli dolma
1 tane küçük zyaglı dolma
2 yk yogurt
annemin burda olmasına ragmen cok kacırdıgmı düşünmüyorum, bilmem siz ne dioysunuzz
annem beni hiç görmemişti rejime basladıgımdan beri, bir iltifatlar aldım ki sormayın
tam gaz dewam ediyoruz arkidişler..
hepinize cooooook teşekkür ederiiim tüm destekleriniz ve varlıgınız içinnn
herkese selamlar
guzel bir pazar sabahından.....
kaldırın potişleri hadi yatmayın benı uyku tutmadı.....
akşam 50 mekık cektım borcum kaldı 350....
bu arada herkese günaydınnn hayırlı pazarlarrr
ben yürüyüş yapıp geliyim kızlar yoqun birgün olacak..arada gelirim fıstıklarımm...bu arada bu sabah baskülde 62.8 i gördümmm :92::92::92::92:
süpersin canım..kırmızıyla yazıcam bu gidişle bu hafta seni inşallahh..
1- bana yaptıqın bildirimde 300qr yazıyor bildirimde ne yazıyorsa listeye o geçer..
2-hedefini hiçbirşekilde yazmamışsın..çizelgen olmadıqı için ordanda bakamadım..çizelge yapın diye kaç defa söyledim..50 defa söylüyorum sıralamaya göre bildirim yapın diye..aklınızda ne kalıyorsa okadarını yazıyorsunuz sonrada listeye bahane buluyorsunuz..ben asla yanlış yazmam 50 defa kontrol ederim..siz kendi yazdıklarınızı dikkat edin..
bildirim yaparkende senanın dikkatine yazarsan tamamdır canım
ayy eşin çok matrak yaaaaaaa
bende sana kınalı kuzu demek ıstıyom hehe
canım ya çok tatlısın
balım gecen saç bıyama muhabbetı vardı green,legıum felan saç boyuycaktı sen naptın ?ne renk boyucan?
eee tatlım sna ne dıycez o zaman?
ohh ohh maşş.
datlum resmını çek koyda bakalım bıozde kınalı kuzuya hehe
sudemcim haziranın 2. yada 3. haftası boyatıcam..izin haftası yanii..çıkmasın izinde dipleri..daha karar vermedim şuan alev kızılı..varmı önerin..
LİSTEYE YANLIŞ YAZILMADI SEN BİLDİRİMİNDE 1300 YAZICANA 300 YAZMIŞSIN..
hayır bildirimimde doğru yazdım ben yaaaaaaaa
arkladaşlar ben o kablumbağalı çizelgeyi yapamıyorum olmuyo ya deli oldum dene allah dene .pok kurcaladım yaaaa
maş canım süzüldün süzüleceğin kadar maşş.
ya bende superfresh tepsı böreği almıştım .içindekılerde :E472e,E300,E920 bulunuyo bunlarda hella mı haram mı çözemedım nette ıkı turlu de yazıyo.
ınanamıyorum ya türkıyede yaşıyoruz ama yedıklerımız ne kadar helal ,ne kadar haram...
off ya en iyisi dışardan hiç bişey yememek te onu yapmakta ımkansız gibi bişey.
hazır yemekler çalışan kımslerın ımdadına yetışıyo ama ne kadar helal...
bu arada herkese günaydınnn hayırlı pazarlarrr
ben yürüyüş yapıp geliyim kızlar yoqun birgün olacak..arada gelirim fıstıklarımm...bu arada bu sabah baskülde 62.8 i gördümmm :92::92::92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?