70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlarrr nasılsınız görüşmeyeliiii
yokluğumu fark eden olmamış gerçiiii
yoğundum bu aralarr fazla giremedim bugünde diyeti bozdum kızım izinde amaaaaaaa yarın toparlıyorum
inş.allahın izniyleee

senacımmm.. nasılsın nerelerdesin :26::26:

olurmu kız hep bahsin geçti...olmayanların yokluğu nasıl belli oluyor bilemezsiniz,hatta dündü galiba senin hemşerin seni soruyordu nerde diye...hepinizi çok seviyoruz fıstık,biz kocaman bir aileyiz

kuşum bi yandan kahvaltı yapıyom bi yandan yazıyom ...bi karnım doysun detaylı yazıcam

ii bakalım bende gidiyorum benim kız mıyıldamaya başladı feci uyutup geliyorum bye görüşürüz kılavuz isim neydiyaw

valla bende kaçıyorum pazar temizliğimi yapıcam ev hala biraz dağınık yerleşicek esyalar var halledip gelicem byeeeee:79::79::79:

sudem..aslında edebiyatım iyidir:44: ama burda becemedim galiba yazışmayıoyüzden dünden beri girmedim.burcum da koçevet kafası çok dolu biryapım var:26:

allah seni inandırsın daha gece yatarken aklıma geldin...nerelerde hamileliği nasıl gidiyor napıyor bu kız dedim sabah siteye yazayım hu huuu nerelerdesin diye...kalp kalbe karşıymış,bi baktım şimdi yazmışsın...dikkat et kendine canımcım,yemezsen çocuk haftasından düşük doğum ağırlıklı olur uğraşır durursun bitanem,allah esirgesin...oyüzden napıyoruz demekki kussak bile az az sık sık yiyip herşeyden tadıyoruz....yemekten sonra çıkarsan bile içinde 5 dk.da dursa bebişe kardır canım...cinsiyetini öğrenirsen yaz kız merak ediyom kuşum

kız cadı geçmişi okumadığın nasıl eblli oluyor.senayla senın hakkında o kadar çok konuştukkı baya bi geyık yaptık.

ayrıca hanı bana selam.bi tek sena mı var bu takımda kıskanmaya başladım haaaaaaa.çekerım saçını.

sudem..aslında edebiyatım iyidir:44: ama burda becemedim galiba yazışmayıoyüzden dünden beri girmedim.burcum da koçevet kafası çok dolu biryapım var:26:
bebeğim yanlış anlama.amacım yapıcı bi elştiriydı yıkıcı degıl.

benım yuzumden sakın buraya yazmazlık yapma.çok seyi aynı anda düşümenden kaynaklanıyo.birde burda yazarken bızı okuyanlar sankı her yazdıgımızı her yaşadığımızı bılıyo edasında yazıyoz bazen .halbukı o ınsanlar bızı ne yazdıysak o kadar tanıyo.ama aılemızden felan bırı olsa bı kelımede ne anlatmak ıstedigımizı anlayabılır.

bende 1.takımdayım maıbeyaz dıye bı cadı var bızim kaptan.o da benı eleştire eleştire bu hale soktu.ne yazarsam anlamıyodu o kadar çok benlen alay etti ki.sen nasıl öğretmensın ,çocuklara nasıl ders anlatıyon ,onlar senı nasıl anlıyor dıye...
birde ünv de turkçe hocası bize çok kızardı.
bende elımden geldiğinde hem kendimin hem öğrencilerimin konuşmasının daha düzgün olması için gayret gösteriyorum

evet mai haklıydı ben yazarken aklımdan gecenlerı oldugu gıbı yazıyodum.
karşımdakı anlarmı anlamazmı düşünmeden yazıyordum...biraz yaza çize alıştım.

kendı özeleştirimide yaparım bende çok çok ıyı degılım kendımı aktarmada .
ama burda bızler bırbırımıze sadece kılo vermede değil,her konuda destek olmak için varız.

yok canim henuz ogrenemedim haftaya insallah valla benimde aklimdasiniz arada yazim diyorumda su aralar bir nasip olmadi gitti..bebegin keyfi yerinde canim onun bir sikintisi yok cok sukur ama iste ben biraz halisizim iste yemege calisiyorum gitmiyorki bogazimdan meret sanki dovuyorlar..aklima esim ne zaman yemek yemege zorlasi 3 4 yaslarindayken annem tirnalarimi kesiyordu cok korkup evin yakinda bir arsada aksama kadar oturmustum simdide ayni hissiyati duymuyor degilim....kacip gidesim geliyor nese doktor duzelir dedi bakces artik

kardesin nasil iyidir insallah o yesinbak yemegini benim gibi elli tane vitamin kullanir yoksa

canım saolasın çok faydalı bilgiler vermişsin..

ya okadar zararlı yiyecekler var ki hayatımızda ....off ne yapıcaz yaaaa

zerra nasılsın bakalım burda senden başka kimse yok tabii herkez biyerlerde daha kalkmayanlar varmı acep bu arada ben tuğba

kahvaltı için kaçmıştım çocuklar başımın etini yediler. teşekkür ederim iyiyim triendy21, evi toporladım .benim 3 numara küçük kuzumu doyurdum uyuttum.şimdide nete girdim ama çıkmama lazım .arkadaşımın oğlunun sünnet yemeği var oraya gidicem umarım fazla kaçırmam. ben spor yapamıyorum.dizimdebağlarda yırtık vardı doğum sonrası ağrı arttı belimde ağrımaya başladı. o yüzden zorlayamıtorum. hava güzel olduğu zaman oğlumu arabasına bindirip yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama bu aralar havalar bir yağıp bir açıyor yağmura yakalanırız diye dışarı çıkmaya korkar olduk.neyse çok uzattım herkese iyi pazarlar.

hııım haklısın:26:aslında bende yazıdaki yanlışları hemen görürüm,dikkatte ederim ama burda olmadı nedense,kendime sıra gelince düzeltemedim,bende düzgün konuşmaya önem veriyorum..artık aklımdan geçenleri daha anlaşılır yazıcam sözbenim yapımdada biraz eleştiri zor kaldırmak var başkalrınıda çok eleştirmemeye çalışrım ama eleştiriye açık olmak lazım biliyorumm

bu arada herkese günaydınnn hayırlı pazarlarrr
ben yürüyüş yapıp geliyim kızlar yoqun birgün olacak..arada gelirim fıstıklarımm...bu arada bu sabah baskülde 62.8 i gördümmm :92::92::92::92:

kilona çok sevindim canım darısı başımızxa....bende sabah kocişle birbirimize girdik o yüzden kahvaltımda saat 12.30 a kaydıgıcık oldum varya...neden bu erkekler özellikle haftasonu coşuyorlar
hoşgeldin canım,annende hoşgelmiş...bende annemi özledim yaaaaamenülerinde gayet güzel olmuş canım
merhaba kızlar 3 aylık kızım var 72.5 kiloyum yardım edin lütfen gebelik şekeri vardı yasak olan hiç birşey yemedim iradeli olabiliyorum ama şimdi bir umursamazlık var....biraz desteğe ihtiyacım var ....

hoşgeldin canımcım bol iradeler ve azim diliyorum canım

sağolasın canım...kardeşim iyidir,ama biraz kocişle sorunu var...bu aralar çok olmasada gerekli olan şeylerden mecburiyetten annem tıkıştırıyormuş,yoksa evde tek olsa oda senin gibi ağzını müürlüyecekde allahtan memlekete gittide annem el attı...hayırlısı olsun bakalım,sağ salim kucağınıza alında tüm temennimiz o

kızlar bu arada saçım çok güzel oldu,ışıl ışıl parlıyor ve tam istediğim gibi olmuş rengide:KOYU KIZIL MİSSSS GİBİyüzüm meydana çıktı iyice ve daha genç görünüyorum,tenim biraz soluktur benim ama hiç makyaj yapmasam bile yeridir yaniçok mutlu oldum ,gidip gelip aynaya bakıyorum hehehe

ben spor yapıp geleyim kızlar,bu hafta azmettim 66yı devirip toplamda 20 kg. vermiş olmak istiyorum...birazda kocama hırs yaptım,gerçi bu aralar destekliyor ama bugün takıştık ya sinir oldum hırs yaptım...bide senacıma söz verdim ,bakalım nekadar yapabilicem:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…