o da bişeymiii benim sakar koca da tartımı kırdı yaaaaa.napcam ben şimdi onu düşünüyorum heeee:26::26:kız sen küt saçlıydın demı bı kere yıne boyadıktan sonra resmını eklemıstın...kızıl dı
ayy canım ya bende çooooooook uzun zamndır balık yemıyodum.hatta okulda balık dürüm söyluyodum mecbur kalıp .benım kocada uyuz aylardır pazar gıtmıyodu.manavdan alcakmışım manavdan herşey alınmıykı.pazarda şöle alması başka oluyo.
sende en kısa zamanda yersın ınsallah ttalım çupranı hem sağlıklı hem lezzetlı dıyete uygun basıt bı yemek.
eşimde 2 aydır çupra dıyıp duruyodu hehe
kız ne dersem uztubne mı alcan o nasıl laf öyle.
kader demeyın dıyon.eee alıntı yapmadan sana yazarsak nerden anlıycan delürtme benuuuuuuuu
bı nıck bul barı kendıne.hehe
bu arada sakar kocam sıvı sabunlugumu kırdı porseln turuncu tombik sabunluk gittiiiiiiiiiiii
13 tişört 4 pantolon ütüleyip geldim off ya ne pasaklı kocam var onun gardrobunu da ben temızlıyom.yazlgını kışlıgını bn ayarlıyom
canıımm yoğunum bu aralar bi temizlik tutturdum gittim tatilde.malum yazılılar da başladıııhadi can iyi geceler
seher cadısı netin heber et bakım
afiyet olsun fıstığımaaaaaa.valla maşallha ne güzel veiyosun kiloooo.darısı başımaaa.canım eşim tartımı kırdı sakarımmmm benim.alana kadar idare edermisinnn????canım ben takım kaptanıyım..cuma günü sabah aç karnına tartılıp özelime bildirimi yaparsan 2. hafta listeye ekliyoruz..belli bir bildirim listemiz var..başlangıç geçen hafta vs..gidiyor..cuma günü buraya arkadaşlar sıralamayı yazarlar..onlardan bakıp bildirimini o şekilde yaparsın
canım herkesin düzeni farklı..yemek saatleri farklı..ama ben şahsen evdekilere uymuyorum..sabah 7de kahvaltımı yapıyorum 12 öqlen yemeqi 5 gibide akşam yemeqimi yiyorum..akşam yemeqimi bazen daha erken yiyorum..5ten sonra mideme su ve bitki çayı dışında hiçbişey yüklemiyorum..sende kendine buna benzer bir düzen kurabilirsen saqlık açısındanda daha rahat edersin..
hoşgeldin canımburaya zaman ayırabilirsen ve hergün gelebilirsen ister istemez bu atmosfere ayak uyduruyorsun cnm..destek dersen fazlasıyla var burada hep beraber birbirimize destek olarak kilo veriyoruz..irade sorununda yokmuş çok sevindim canım..bu yolda Rabbim kolaylık versin tekrar hoşgeldin tatlım
canımmmmmmmmm özledim bitanemiiianneciqinin ellerinden benim içinde öpermisin canım..çokta selam söyle..hatta vakit bulursanız olıvıuma buyrun bende gelirim bişeyler yer sohbet ederiz hemde anneni gezdirmiş olursun..ayyy ne güzle olur birden heyecanlandımm güzel güzel menülerin gayet iyi..
günaydın cnm..bugün bende erken kalktım..öqlen kermese gidicez börek yaptım kermes için..bizede yaptım bir tepsi..sabah erken pişireyimde erkenden börek yiyip etkisi kalmasın diye düşündüm..tepdiyi fırına attım kızımla sohbet ederken böreqin kokusu geldi..börek kızarmaya başladı diye düşündüm daha yeni koymuştum..aaaaaaa bi baktım üstleri siyahlaşmaya yani yanmaya başlamışya daha yeni koymuştum..sabah diye elektrikmi çok geldi nedir her zaman bu kadar çabuk pişirmezdi..neyse bize yaptıqım börekti..yedim sinirden 2 tane..çok sıcaktı sinirden soqumasını bile beklemedim..ve mideme cuk diye oturdu..bugün yoqun birgün olacak..bahaneyle gidip yürüyüşümü yapayım barii..kermestede bişey yemicem varsa 1 tane içliköfte yoksa başka bişey yemicem.bugün baskülde çok güzel rakamlar gördüm yiyip yiyip şişmek istemiyorumm..bide akşam koçişle tartıştık kafam bozuk çıkıp stres atayım biraz
canımmm benim dikkat et dicem ama ben de çok kötüydüm hamileyken.ben de 5 6 kilo vermiştimmm.sabret tatlım az kaldı 2 haftaya geçer...arada gel bitanemmmm.kizlar gunaydinnnnn nasilsiniz
bumerang gibiyim hee gidip gidip geri geliyorum verdigim kiloyu yazayimmi :)))) 4 kadar tamamladim cok sukur doktorda duyunca verdigim kiloyu hemen bana hamile mamasi verdi gunde 2 3 bardak iceceksin dedi bebek gibi biberona besliyorum.....tabi yemeyince ne oldu tum vitaminlerimi degistirdi...namusumla demir hapina baslamis bulunmaktayim :))) millet 20 haftadan falan baslarken ben 11 basliyorum
o degilde okadar vitamin aliyorum hala uyukluyorum ne is anlamadim:94::94::94:
günaydın günaydın günaydııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hoşbulduk artık hergün buradayım başınızın etini yemeğe geri döndümdün gece açıldı net oh beee bende sizleri özlemişim buarada sena abla ben listedemiyim hala acaba geçen cuma yapamadım bildirim evi taşıdıkya çok yorgundum ama şükür evide yerleştirdik rekor kırdık valla 2ay önce taşındık daha yeni yerleştim oh derken 2 ay sonra hop sil baştan tekrar taşındık zor oldu ama burayada yerleştim neyse kılavuz burdayım artık ee görmeyeli nasılsın bakalım
hoşbulduk hoşbulduk hoşbulduk canlarım ya sena abla ne zaman giriyo bir bileniniz varmı nerde acep ya listede adım neden yok merak ettim çünkü ayın 13ünde bildirim yaptım ama koymamış beni neyse gelince öğrenirim çok motivasyona ihtiyacım var:26::26:
bi spor yapayım diye gittim bir sürü şey yapıp geldim hehe heeee
menümü vereyim
uyanınca
1 bardak sade kefir içine 30 dml.keten tohumu yağı,1 brd.su
kahvaltı+öğle
3 dlm.kızarmış çok tahıllı ekmek üzeri labne peynir,1 hşl.yumurta,5-6 yeşil zeytin,2 dlm.pastırma,4 taze sarmısak,bol çay
ara
7-8 tane kuru siyah üzüm,1limonlu form plus çay
akşam(17.00)
müsli+süt
yatarken
1 bardak sade kefir içine 30 dml.keten tohumu yağı
gün boyu 3 lt. su
SPOR:45 dk.ayakta eliptik bisiklet,30 dk.7.0 da tempolu yürüyüş,20 dk.bel kemeri(koşu bandının),15 dk. dambıllarla göğüs kol omuz ve karın hareketleri 1er set,plates topunda 200 mekik
duşumu aldım ojelerimi sürdüm çocukları doyurdum ve huzurlarınızdayım çıtırlar
nasılım ama değilmi
çok çok iyisin ...bende buhafta içi akşamları müsli deniycem, biara başaldım geri bıraktım biraz hızalnsın kilo vermem artık...marketlerde sade yulaf oluyo kutularda tek ondanmı alsam,evdeki azaldı nesfit tamtahıllı gevrek bu...:26:
canım ben senanın kullandığını alıyorum...doğa keten tohumlu müsli...
menümü yazayım bende
uyanınca ılık su
kahvaltı+öğlen
klasik kahvatılıklar ekstra olarak eşime patates kızarttım,patlıcanda vardı üstünede domates pişirdim ayrı...ondan az yedim ençok domateslerinden diğerlerindende 3çatal falandır:44:
1.5 dilim ekmek
şekersiz çay 3bardak
ara
erik 7 tane
beşibiyerdenin kekik hariç diğerleri yani 4biyerdeçayım
yanındada işte evdeolduğu halde sonunda dayanamdım ama vakit erkendi:44:
1mini topkek 18gr
2.ara:
yarım küçük kase yoğurt
yarım galeta
akşam
1kase buğdaylı nohutlu yoğurt çorba
dün akşamki ethaşlamdan bikaçtane ,1domates,1biber söğüş...
şuana kadar 2litre su...
spor bugünde yapamadım evde alet yok spor salonuda kapalı bugün:26:
akşam markete gidemedik,bugün öğlen gittim işte market içinde nekadar yürdüysem o..
4gündür eşime uydum geç yattım yarınsabah yendien erken kalkıp derslerimi,işimii yapıcam
hem metobolizmam hızlansın öğlenleride spor artık....kılavuz nasıl menüm?
birtek top kek bozmuş işi onuda bugünkü haftasonu kaçamağına sayalım olsun gitsin güzelgerçi haşlamayı yemeseydin çünkü yoğurtlu çorba yemişsin
-120 gr tavuk göğsü
-Yarım su bardağından biraz fazla light yoğurt
-2-3 Diş sarımsak
-1 Çay bardağı bezelye
-Yarım demet maydanoz
Hazırlanış
-Tavuk göğsünü haşlayıp, ufak ufak doğrayın. Soğuyan tavuk etlerini haşlanmış veya konserve bezelye, dövülmüş sarımsak ve yoğurtla karıştırın. Maydanoz veya nane ile süsleyip, servis yapın.
Dikkat: Tavuk salatasına dilerseniz haşlanmış fasulye ve kabak da ilave edebilirsiniz.
Not: 1 Porsiyon 285 kaloridir.
bu tarif(diyet tavuk salatası)hoşuma gitti enkısa zamanda deniycemgüzel olacakmış gibi geliyor,deneyen varmı:26:
aşkitolar
kimseden hayır yok galiba,bende elimi kolumu uzatıp surviverı izleyim bari,bugün çok salya sümüklerhepinize hayırlı ve verimli bir hafta diliyorum ,hayırlara vesile olur
inşallahöptüm sizi fıstıklar,iyi geceler:92::92::92:
22.05.2011 pazar
Bugünkü menüm
Sabah kahvaltısı
salçalı yumurta+ 2d. ekmekle
3 zeytin
2 kk peynir
Yeşil salata
1 bardak çay
ARA
4tane çilek
Öğlen
çorba 1 kase
sebze yemeği 6kaşık ''valla sebzelerin hepsinden doğradım az bulgur,az pirinç ve arpacık attım suyunuda koydum düdüklüde pişirdim afiyetle yedim
Ara
bol bol su içtim 1.5 litre falan
AKŞAM
Mercimek çorbası ve salata+yoğurt
Yatana kadar toplamda tam 3ltre su içicem yihuuuu bugünüde böyle atlattık
Kaçamaksız
sana da iyi geceler cicikom..Bende Behzat C yi izliyorum uyuklamak uzereyim.opuldunuzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?