70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba arkadaşlar,şubat ayında doktor kontrolünde başladığım diyetle 90 kilodan 74 kiloya indim şükür ki,hiç spor yapamadım arada yürüyorum hava muhalefeti olmazsa,bazende pilates yapmaya çalışıyorum.hedefim 65 kiloya inmek sizinle yazışarak motive olmak,arkadaşları da motive etmek isterim neler yapmam gerekiyor,gün içinde yediklerimizi mi yazıyoruz bilgi verirseniz sevinirim:)

o da bişeymiii benim sakar koca da tartımı kırdı yaaaaa.napcam ben şimdi onu düşünüyorum heeee:26::26:
13 tişört 4 pantolon ütüleyip geldim off ya ne pasaklı kocam var onun gardrobunu da ben temızlıyom.yazlgını kışlıgını bn ayarlıyom

hadi can iyi geceler

seher cadısı netin heber et bakım
canıımm yoğunum bu aralar bi temizlik tutturdum gittim tatilde.malum yazılılar da başladıııbi de benim koca da aynı seninki ütü dolapları ayarla yazlık kışlık mevsimlikkkk amannnn hi kendime vakit ayıramadım heee
afiyet olsun fıstığımaaaaaa.valla maşallha ne güzel veiyosun kiloooo.darısı başımaaa.canım eşim tartımı kırdı sakarımmmm benim.alana kadar idare edermisinnn????
canımmm benim dikkat et dicem ama ben de çok kötüydüm hamileyken.ben de 5 6 kilo vermiştimmm.sabret tatlım az kaldı 2 haftaya geçer...arada gel bitanemmmm.
günaydın günaydın günaydııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hoşgeldinnnnnnnnnnnnn canımmm taşınmışsın hem de iki kereee.sevindim aramıza döndüğüneee.

slmmm kızlarrr ben geldimmm dün girdim okudum tam cevaplayacaktım yine benim canavar bebişim kapattı pc yii.ben de yazmaadımm.herkes iyidir inşş..yarın tam gaz başlıyorummmm hafta sonu çok kaçtı yaaaaa.

hoşbulduk hoşbulduk hoşbulduk canlarım ya sena abla ne zaman giriyo bir bileniniz varmı nerde acep ya listede adım neden yok merak ettim çünkü ayın 13ünde bildirim yaptım ama koymamış beni neyse gelince öğrenirim çok motivasyona ihtiyacım var:26::26:

CANIM AKŞAMA GİRER sen bildirim yapmaynca eklememiştir.artık bu hafta bildirim yaparsan haftaya giriyosun tatlım ööle bi karar alındı.

bi spor yapayım diye gittim bir sürü şey yapıp geldim hehe heeee
menümü vereyim
uyanınca
1 bardak sade kefir içine 30 dml.keten tohumu yağı,1 brd.su
kahvaltı+öğle
3 dlm.kızarmış çok tahıllı ekmek üzeri labne peynir,1 hşl.yumurta,5-6 yeşil zeytin,2 dlm.pastırma,4 taze sarmısak,bol çay
ara
7-8 tane kuru siyah üzüm,1limonlu form plus çay
akşam(17.00)
müsli+süt
yatarken
1 bardak sade kefir içine 30 dml.keten tohumu yağı
gün boyu 3 lt. su
SPOR:45 dk.ayakta eliptik bisiklet,30 dk.7.0 da tempolu yürüyüş,20 dk.bel kemeri(koşu bandının),15 dk. dambıllarla göğüs kol omuz ve karın hareketleri 1er set,plates topunda 200 mekik
duşumu aldım ojelerimi sürdüm çocukları doyurdum ve huzurlarınızdayım çıtırlar

nasılım ama değilmi

muazzezzzzzzzz....bitmedimi tatilin kuşuuuuuuummmmmmm....nerelerdesiiiiiiinnnnnnn

çok çok iyisin ...bende buhafta içi akşamları müsli deniycem, biara başaldım geri bıraktım biraz hızalnsın kilo vermem artık...marketlerde sade yulaf oluyo kutularda tek ondanmı alsam,evdeki azaldı nesfit tamtahıllı gevrek bu...:26:

canım ben senanın kullandığını alıyorum...doğa keten tohumlu müsli...

menümü yazayım bende
uyanınca ılık su
kahvaltı+öğlen
klasik kahvatılıklar ekstra olarak eşime patates kızarttım,patlıcanda vardı üstünede domates pişirdim ayrı...ondan az yedim ençok domateslerinden diğerlerindende 3çatal falandır:44:
1.5 dilim ekmek
şekersiz çay 3bardak
ara
erik 7 tane
beşibiyerdenin kekik hariç diğerleri yani 4biyerdeçayım
yanındada işte evdeolduğu halde sonunda dayanamdım ama vakit erkendi:44:
1mini topkek 18gr
2.ara:
yarım küçük kase yoğurt
yarım galeta
akşam
1kase buğdaylı nohutlu yoğurt çorba
dün akşamki ethaşlamdan bikaçtane ,1domates,1biber söğüş...
şuana kadar 2litre su...
spor bugünde yapamadım evde alet yok spor salonuda kapalı bugün:26:
akşam markete gidemedik,bugün öğlen gittim işte market içinde nekadar yürdüysem o..
4gündür eşime uydum geç yattım yarınsabah yendien erken kalkıp derslerimi,işimii yapıcam
hem metobolizmam hızlansın öğlenleride spor artık....kılavuz nasıl menüm?

canım ben senanın kullandığını alıyorum...doğa keten tohumlu müsli...

keten tohumu banada lazım bağırsklarım için offf nedir çektiiim heryöntemi deniyorum kabızlık hayatımdan çıkmadızaten buyüzdende kilo aldım bisebebimde bu,verirkende beni uğraştırıyor
bende ondan alayım bari

Merhaba kizlar. Sizinle bugunki listemi paylasiyorum
kahvalti
3 adet eti form peksimet ve uzerine peynir
Ara
6-7 tane cilek
Ogle
bir kase yayla corbasi ve 3-4 yemek kasigi bulgur pilavi
Ara
2 tane taze kayisi
Aksam
1 kase corba yine ve sarma yedim biraz

Spor yapamadim bugun. insallah yarin sabah erken kalkip yapicam .. hepinizi opuyorum sekerler

birtek top kek bozmuş işi onuda bugünkü haftasonu kaçamağına sayalım olsun gitsin güzel gerçi haşlamayı yemeseydin çünkü yoğurtlu çorba yemişsin

Son düzenleme:
-120 gr tavuk göğsü
-Yarım su bardağından biraz fazla light yoğurt
-2-3 Diş sarımsak
-1 Çay bardağı bezelye
-Yarım demet maydanoz
Hazırlanış
-Tavuk göğsünü haşlayıp, ufak ufak doğrayın. Soğuyan tavuk etlerini haşlanmış veya konserve bezelye, dövülmüş sarımsak ve yoğurtla karıştırın. Maydanoz veya nane ile süsleyip, servis yapın.

Dikkat: Tavuk salatasına dilerseniz haşlanmış fasulye ve kabak da ilave edebilirsiniz.

Not: 1 Porsiyon 285 kaloridir.

bu tarif(diyet tavuk salatası)hoşuma gitti enkısa zamanda deniycem güzel olacakmış gibi geliyor,deneyen varmı:26:

birtek top kek bozmuş işi onuda bugünkü haftasonu kaçamağına sayalım olsun gitsin güzel gerçi haşlamayı yemeseydin çünkü yoğurtlu çorba yemişsin

ethaşlama çok azdı patatesinden ve suyundanda yemedim,yağlı diyeetinyanınada domatesbiber doğradım,öğrenicez ama bigün

denemdim ama deniycem severim farklı salataları:18:

aşkitolar
kimseden hayır yok galiba,bende elimi kolumu uzatıp surviverı izleyim bari,bugün çok salya sümüklerhepinize hayırlı ve verimli bir hafta diliyorum ,hayırlara vesile olur inşallahöptüm sizi fıstıklar,iyi geceler:92::92::92:

22.05.2011 pazar

Bugünkü menüm

Sabah kahvaltısı
salçalı yumurta+ 2d. ekmekle
3 zeytin
2 kk peynir
Yeşil salata
1 bardak çay

ARA

4tane çilek

Öğlen

çorba 1 kase
sebze yemeği 6kaşık ''valla sebzelerin hepsinden doğradım az bulgur,az pirinç ve arpacık attım suyunuda koydum düdüklüde pişirdim afiyetle yedim

Ara
bol bol su içtim 1.5 litre falan

AKŞAM

Mercimek çorbası ve salata+yoğurt

Yatana kadar toplamda tam 3ltre su içicem yihuuuu bugünüde böyle atlattık
Kaçamaksız

Son düzenleme:

sana da iyi geceler cicikom..Bende Behzat C yi izliyorum uyuklamak uzereyim.opuldunuzzz

SÜPER DÖNÜŞ DİYE BUNA derler işteee.yürü bee kim tutar senii

ben de yazılı sorularını hazırladım geldimmm.bu gün oğlum sinir etti beni doğru dürüst bişey yediremedimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…