70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba arkadaslar kızdan fırsat buldukca takılıyorum arada.su cizelge nasılda ugrastırdı beni ama artık benimde bi cizelgem var..suan yanımda koca bi bardak kayısılı form cay var..ama 5i 1 yerdenin tadı daha güzeldi sanki.ben emzirdigim icin fazla bisey kullanamadıgımdan careyi böyle caylarda arıyorum iste ama faydası var Allahtan karnımda fırtınalar kopuyo..5 gündür falan kullanıyorum kabızlık sorunu gitti ama kilo yerinde oynuyor hadi hayırlısı..herkese iyi aksamlar

canım emziriyosun bu form çaylarrını kullanmaman gerekiyooo.bebişe gaz yaparrr.ben de emziriyorum ve sadece yeşil çay kullanıyorum.ayrıca bağırsaklarını bu çaylara çok alıştırma canımmm

canım emziriyosun bu form çaylarrını kullanmaman gerekiyooo.bebişe gaz yaparrr.ben de emziriyorum ve sadece yeşil çay kullanıyorum.ayrıca bağırsaklarını bu çaylara çok alıştırma canımmm

canım bebiş 9 aylık oldu gazı falan olmuyo allaha şükür..kızda hersey normal ayrıca doktorada sordum bitki cayı kullanmamda bi sakınca yokmus

kızlar şampiyonluk kutlamasından şimdi geldik..alıntıları aldım ama sabah yazıcam cevapları..herkese iyigeceler..

günaydın kızlar ben geldim özledim valla. kayınvalidemlerdeydik biliyorsunuz. kalbalık koşturmaca ve bol yemece geçti. çok şükür ben daha çok korkarken sadece cuma günkü kilomdan +500 deyim. cumaya kadar kaçamak yasak bana. +500 den kurtulmam lazım. kaptanım senacım bak ne kadar çalışkan bir öğrencinim kaynanamda internet yok diye allem edip alt komşuya bi bahaneyle indim sana bildirimi yaptım. ben buraya yazmazsam eksik hissediyorum kendimi artık. iyi ki varsınız arkadaşlar sizi çok seviyorum

Boyum 1,71, yaklasik 1 yil önce 98 kiloyla diyetime basladim ve suan 79 kilodayim. umarim bende arada bi girip bildirimlerimi yapabilirim bu gruptan destek almak daha cok motive edecegine inaniyorum. beni araniza kabul ediyomusunuz???

canım hoş geldin aramıza, kabul etmek nedemek

günaydın arkadaşlar, hepinize hayirlı haftalar diliyorum

bu haftasonu gezmelerdeydim, arkadaş toplantıları benim diyet yalan oldu

ewttt yaaaaaaa geçmişi oku oku bitmedi günaydınnnnn kızlar hepimize kaçamaksız bi hafta diliyorum nasılsınız ben pazarları nette giremiyorum neyse ben pazar yediklerimi sıralayayımm
sabah: 1 simit bi fincan form çay ve domates salatalık
öğlen yok kahvaltıyı geç yaptıgım için sadece 1 elma
akşam möaleseffff 1 dilim pide küçüktü ama ve saat 17,30 yedim
ama sabah 10 dk akşam 25 dk toplam 3 km koştum ve bol su içtim :))
bugün daha çook dikkat edecegim..

hu huuuuuuuuuuuu:92::92::92:

nasılsınız kızlar 4 gunluk tatıl bıtıverdı, hepınızı ozledım vallahii
baya gecmıs birikmiştir, nası yetıscem bılemıyorumm öncelikle yıne yumurta kapıya dayandı işlerim var ofiste, onları halletmem lazım:26: o zamana kadar hepınızı opuyorummm :79:

güne yine nesfitimle başladım, hadi hayırlısı. bildirimi srekli yapamıyorum malesef zira tartı bulamadım hala ve farkı bilmiyorum 1 haftadır ne kaybettim. birkaç hafta sonra toptan görüp yazıcam ve ondan sonra da deamlı bildirim yaparım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…