merhaba arkadaslar kızdan fırsat buldukca takılıyorum arada.su cizelge nasılda ugrastırdı beni ama artık benimde bi cizelgem var..suan yanımda koca bi bardak kayısılı form cay var..ama 5i 1 yerdenin tadı daha güzeldi sanki.ben emzirdigim icin fazla bisey kullanamadıgımdan careyi böyle caylarda arıyorum isteama faydası var Allahtan karnımda fırtınalar kopuyo..5 gündür falan kullanıyorum kabızlık sorunu gitti ama kilo yerinde oynuyor hadi hayırlısı..herkese iyi aksamlar
canım emziriyosun bu form çaylarrını kullanmaman gerekiyooo.bebişe gaz yaparrr.ben de emziriyorum ve sadece yeşil çay kullanıyorum.ayrıca bağırsaklarını bu çaylara çok alıştırma canımmm
herkese günaydınnnnnnn......bugün pazar yeni kahvaltı yapacağız. çocuklar açız neden bizim kahvaltımız yok annne.... diye ağlamaya başladılar şaka şakakahvaltıda 1 haşlanmış yumurta 3 zeytin 1 kk pevnir domates salatalık dereotu rezene çayı açık siyah çay
sevgili kaptan bu kadar kiloyu ne kadr sürede verdin .seni kutlarım
hoşbulduk artık hergün buradayım başınızın etini yemeğe geri döndümdün gece açıldı net oh beee bende sizleri özlemişim buarada sena abla ben listedemiyim hala acaba geçen cuma yapamadım bildirim evi taşıdıkya çok yorgundum ama şükür evide yerleştirdik rekor kırdık valla 2ay önce taşındık daha yeni yerleştim oh derken 2 ay sonra hop sil baştan tekrar taşındık zor oldu ama burayada yerleştim neyse kılavuz burdayım artık ee görmeyeli nasılsın bakalım
slm kızlarrr nasılsınız görüşmeyeliiii
yokluğumu fark eden olmamış gerçiiii
yoğundum bu aralarr fazla giremedim bugünde diyeti bozdum kızım izinde amaaaaaaa yarın toparlıyorum
inş.allahın izniyleee
senacımmm.. nasılsın nerelerdesin :26::26:
kızlar bu arada saçım çok güzel oldu,ışıl ışıl parlıyor ve tam istediğim gibi olmuş rengide:KOYU KIZIL MİSSSS GİBİyüzüm meydana çıktı iyice ve daha genç görünüyorum,tenim biraz soluktur benim ama hiç makyaj yapmasam bile yeridir yani çok mutlu oldum ,gidip gelip aynaya bakıyorum hehehe
o da bişeymiii benim sakar koca da tartımı kırdı yaaaaa.napcam ben şimdi onu düşünüyorum heeee:26::26:
canıımm yoğunum bu aralar bi temizlik tutturdum gittim tatilde.malum yazılılar da başladıııbi de benim koca da aynı seninki ütü dolapları ayarla yazlık kışlık mevsimlikkkk amannnn hi kendime vakit ayıramadım heee
afiyet olsun fıstığımaaaaaa.valla maşallha ne güzel veiyosun kiloooo.darısı başımaaa.canım eşim tartımı kırdı sakarımmmm benim.alana kadar idare edermisinnn????
canımmm benim dikkat et dicem ama ben de çok kötüydüm hamileyken.ben de 5 6 kilo vermiştimmm.sabret tatlım az kaldı 2 haftaya geçer...arada gel bitanemmmm.
hoşgeldinnnnnnnnnnnnn canımmm taşınmışsın hem de iki kereee.sevindim aramıza döndüğüneee.
slmmm kızlarrr ben geldimmm dün girdim okudum tam cevaplayacaktım yine benim canavar bebişim kapattı pc yii.ben de yazmaadımm.herkes iyidir inşş..yarın tam gaz başlıyorummmm hafta sonu çok kaçtı yaaaaa.
o da bişeymiii benim sakar koca da tartımı kırdı yaaaaa.napcam ben şimdi onu düşünüyorum heeee:26::26:
canımmm benim dikkat et dicem ama ben de çok kötüydüm hamileyken.ben de 5 6 kilo vermiştimmm.sabret tatlım az kaldı 2 haftaya geçer...arada gel bitanemmmm.
saol canim dikkat etmeye calisiyorus iste ben 4 kaldim aman daha vermeyim diye zorla yiyorum valla artik...hee kiss bende fazla tarti var hemide tefal gondereyimmi sana hos ben buradan yollayana kadar kadar her marka evde koleksiyon yaparsin
geliyorum boyle firsat buldukca yazip kaciyorum sonra
Boyum 1,71, yaklasik 1 yil önce 98 kiloyla diyetime basladim ve suan 79 kilodayim. umarim bende arada bi girip bildirimlerimi yapabilirim bu gruptan destek almak daha cok motive edecegine inaniyorum. beni araniza kabul ediyomusunuz???
günaydın arkadaşlar, hepinize hayirlı haftalar diliyorum
bu haftasonu gezmelerdeydim, arkadaş toplantıları benim diyet yalan oldu
niye kızz ne yedin bakim sırala :=))
günaydın kızlar
haftasonu aytaşı kolye aldım, diyet taşıymış .. bu yönde faydasını görürsem yazıcam..
bilgi:http://www.kadinlarkulubu.com/taslarla-alternatif-tip/242007-ay-tasi-zayiflama.html
canım hoş geldin aramıza, kabul etmek nedemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?