günaydın kızlar nasılsınız ben çok yorgunum sabah işe zor geldim dün çok güzel ve yorucu bir gündü yeğenimle çok eğlendik ama bu hafta kaçamağım çok oldu amaan olsun üzülmedim valla yediklerimin fazlasını yaktım zatenbi bu kadar bir mönü daha yesem anca denk gelirdi hareketime çok hareketliydik dün eee 5 yaşındaki çocukla yola çıkarsan oturabilirmisin hiç hemn dünkü mönüyü yazim ben
sabah:
2 dilim ekmek
peynir,rafadan yumurta
2 adet kayısı
ara yok çünkü dışardaydık yiyemedim
öğlen yok yine yiyemedim tabi arada yok
akşam saat 4 te işte geliyor kaçamak listesi:26:
2 dilim sarımsaklı elmek üstü kaşarlı çörekotlu ve kekikli
küçük bir parça kızarmış tavuk göğsü
küçücük bir parça pizza yeğenimin pizzasından aldım çok küçük yani
bir bardak ayran
valla ondan sonrada bişey yicek yanım kalmadı öğlen akşam yediğim bu biraz düzensiz oldu ama arada olur öle bol bol su içtim limonlu soda içtim ve o yorgunluk yetmedi biraz hareket ettim ütü yaptım sabah kalkamam diyordum ama alışmışım herhalde erkenden kalktım 1 saat sporumu yaptım duşumu aldım kahvaltımı yaptım doğru işe şimdi oturunca anladım her tarafım ağrıyormuş:83:
ayy kızlar hafta sonu biraz fazla kaçırdım evde misafir vardı ama ekmek hiç yemedim yinede bu sabah uyandığımda bizimkiler kahvaltı yapıyodu börek falan filan bende yapıcaktım45:yani diyetimi bozucaktım )ama dedimki önce üstümü giyineyim bir hafta önce anca korseyle olan pantolonumu bugün korsesiz giyince bozmadım ve çok mutlu oldum dedimki bu kadarcık gün sarf etmeyle bu sonucu gördüm aylarca sürse ne kadar güzel olucam bide ben allahtan çok çabuk kilo verip çok çabuk alma özelliğine sahibim
ne güzel canım iradene sahip olmuşun, ben bayaa bi kaçamak yaptım :83:, neyse umarım bu hafta düzene girerim
bende bayağı kaçamak yaptım ama evet bu hafta düzene sokarız sokucazda
canım aslında çalışanlarda şanslı evde olanlar sürekli cbişeyler yeme fırsatı buluyor biz öğle değiliz bide bu yönden düşün fazla kaçamak şansım olmuyor benim hafta içi işyerinde ne varsa onu yiyorsun ama evde olsam dolap emrimde dayanamayabilirdim bende bütün gün masa başı çalışıyorum sabah ve akşam zaten hareket ettiğim için kendimi şanssız saymıyorum sende olaya böle bak şanslı olduğunu göreceksinsüper bi menü bence yinede kaptana sormak lazımama bence iyi afiyet olsun çalışmayan bayanlar bu konuda çook şanslı ewde bol hareket çelışan öle olmuyo masa başında hareketsiz olmaktan kilo alıyosun hep bn ondan aldım neyse ama bu aralar koşuyorumm
canım aslında çalışanlarda şanslı evde olanlar sürekli cbişeyler yeme fırsatı buluyor biz öğle değiliz bide bu yönden düşün fazla kaçamak şansım olmuyor benim hafta içi işyerinde ne varsa onu yiyorsun ama evde olsam dolap emrimde dayanamayabilirdim bende bütün gün masa başı çalışıyorum sabah ve akşam zaten hareket ettiğim için kendimi şanssız saymıyorum sende olaya böle bak şanslı olduğunu göreceksin
günaydın kızlar nasılsınız ben çok yorgunum sabah işe zor geldim dün çok güzel ve yorucu bir gündü yeğenimle çok eğlendik ama bu hafta kaçamağım çok oldu amaan olsun üzülmedim valla yediklerimin fazlasını yaktım zatenbi bu kadar bir mönü daha yesem anca denk gelirdi hareketime çok hareketliydik dün eee 5 yaşındaki çocukla yola çıkarsan oturabilirmisin hiç hemn dünkü mönüyü yazim ben
sabah:
2 dilim ekmek
peynir,rafadan yumurta
2 adet kayısı
ara yok çünkü dışardaydık yiyemedim
öğlen yok yine yiyemedim tabi arada yok
akşam saat 4 te işte geliyor kaçamak listesi:26:
2 dilim sarımsaklı elmek üstü kaşarlı çörekotlu ve kekikli
küçük bir parça kızarmış tavuk göğsü
küçücük bir parça pizza yeğenimin pizzasından aldım çok küçük yani
bir bardak ayran
valla ondan sonrada bişey yicek yanım kalmadı öğlen akşam yediğim bu biraz düzensiz oldu ama arada olur öle bol bol su içtim limonlu soda içtim ve o yorgunluk yetmedi biraz hareket ettim ütü yaptım sabah kalkamam diyordum ama alışmışım herhalde erkenden kalktım 1 saat sporumu yaptım duşumu aldım kahvaltımı yaptım doğru işe şimdi oturunca anladım her tarafım ağrıyormuş:83:
sağol canım bana kaçamak geldi hafta içi böle olmuyor yagünaydın canımmm..aaa bunun neresi kaçamak,sen 1.mizsin hem bişi olmaz arkadaşım..buhafta içinde yine gider kiloların inşaallah..hem dediğin gibi hareketinde fazlaymış dün aklıma geldin naptı acaba belenay yeğeniiyle:44:işe gitmedende spor çokk güzeelll:81::81:
canım aslında çalışanlarda şanslı evde olanlar sürekli cbişeyler yeme fırsatı buluyor biz öğle değiliz bide bu yönden düşün fazla kaçamak şansım olmuyor benim hafta içi işyerinde ne varsa onu yiyorsun ama evde olsam dolap emrimde dayanamayabilirdim bende bütün gün masa başı çalışıyorum sabah ve akşam zaten hareket ettiğim için kendimi şanssız saymıyorum sende olaya böle bak şanslı olduğunu göreceksin
sağol canım bana kaçamak geldi hafta içi böle olmuyor yakdr canım şunu söyleyeyim çocuk büyütmek zormuş bir gün gezmeye gittik hem yoruldum hem çok eğlendim ona ellerimle yedirdim yemeğini ama tavuk söz konusu olunca bana bırakmadı bi görsen bıraktı çatalı koca parçayı elleriyle yedi bende onu seyrettim:90: konakta piknik yaptım kuzucuğumla izmirde konak ilçesi var belkim duymuşsundur pizzacıya gittik orda yemedi ben piknik yapcam dedi aldık yiyecekleri bulduk bi ağaç gölgesi denize nazır ohhh sefa yaptık kuzucumla rabbim bizlerede nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlat
Günaydın kızlar, nasılsınız iyisiniz inşallah.. haftasonum çok yoğun geçti... ne yediğimi bile hatırlamıyorum inanın.. nereme yedim bilmiyorum walla... neyse..bu hafta daha güzel iradeli bir diet yapiciiim.. bi de şu çizelgeyi yapmaya çalışıcam .. kaptan çok üstüme geldi... bağırdı bananeyse ben sabahki mönümü yazıyım
2 ince dilim tam buğday ekmeği, domates, yağsız peynir, şekersiz çaygüzel bi gün olucak ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?