70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam geleceğin çıtırrrr bayanları nabersiniz valla geçmişi sabahtan beri bitiremedim sabah 6dan beri geçmişi okuyorum dermişim
neyse özlemişim burayı artık kopmam green4 kız sen kimsin çıkartamadım

bakın benden örnek alın ben daha 23 yaşındayım 2 bebişim var 13 ay var aralarında resimdekiler , oğlum 3aylıktı ikinciye gebe kaldığımda napalım kaza kurşunu oğlum 6aylık olunca kestim sütten doktor kesmem gerektiğini söylemişti çünkü napalım ama olsun maşallah ikiside çok sağlıklılar maşallah ikisinede ölürüm ben ölürüm ama onlar beni hergün öldürüyorlar mecazi anlamda tabi araları yakın ikiz gibi büyütürsün ne güzel diyolarda bide bana sorsunlar oy anam oy batuhan 23 aylık gözdem 10 aylık kızımda ayaklandı artık iice çığrından çıkarıyorlar beni yardım ediiiinnnnnnnnnnn

soyunayım daha çık olayım tanırsın belki hoşgeldin sefa geldin bende seni bekledim gelsinde beraber diyete başlayalım diye

biz gelelim hemen yardıma oyun oynarız onlarla biraz

soyunayım daha çık olayım tanırsın belki hoşgeldin sefa geldin bende seni bekledim gelsinde beraber diyete başlayalım diye
ay gerçektenmi zaten bensizde bişey yapamazsın sen be amannn isim neydi kız valla sanki 1yıldır uğramamışım gibi kimsenin adı aklımda değil :44:bitek sena ablayı unutmadım az çektirmedi bana saolsun
biz gelelim hemen yardıma oyun oynarız onlarla biraz

gelin valla oyun oynamaya bayılıyorlar ikiside hatta alın götürün büyüyünce getirirsiniz zahmet olmazsa

bence tatlandırıcı kullanma kilo aldırıyomuş esmer şeker varsa eğer çok az kaşığın ucuyla atabilirsin kahvene ama tatlandırıcı kullanma

ya bu şeker konusunda bende bişey duydum şimdi bu yenmemesi gerekenleri sayıyodu doktor un tuz şeker diye ama birde dediki okadar şekrsiz yapamıyorsanız toz şeker kullanın dedi meğerse uzak durulması gereken kesme şekermiş onda şekerlerin kare biçiminde olması için yapıştırıcı olarak bazı maddeler katılıyormuş bi rahatladım zaten ben kesme şeker hiç sevmem toz şekerdende vazgeçmem ben öyle duydum

bende çok zorlanıyorum ya ne yiceğime karar vermeye normalde eve giderdim ne bulursam yerdim ama şimdi zor oluyo gerçekten
benim zorlandığım tek şey hazırlamak bu ara çok üşengeç oldum hep sena yüzünden diye diye tam üşengeç yaptı beni doyduğum şeyler belli şeyler onlar dışında yediğim şeylerle doymuyorum o yüzden üstüste tühaf tuhaf şeyler yemek zorunda kalıyorum

kahve neysede ara ara tatlı canımistiyo bende gunluk bir tatlı kaşığı nutella yiyorum öğleden sonra napiiim :83:

ya kızlar canınız tatlı çok istediği zaman çikolata yiyorsınuz ama sonra çok pişman oluyorsunuz ben öyleydim açıkçası ama her canım istediğinde 1 veya 2tatlı kaşığı üzüm pekmezi yiyorum eser kalmıyo tatlı isteği anında gidiyo deneyin bakın ben son 6 aydır hiç abur cubur yemedim doğrusu arada aşkımın ısrarları hariç

Son düzenleme:
bi yerde okumuştum bu light ürünlere pek güvenmeyin falan diyodu kalorisi düşük gibi görünsede karbonhidrat ve sodyum bakımından diğerlerine eşit hemen hemen ve aspartam içeriyo :78nun yerine kendiniz evde çok az yağla şeker yerine meyve koyarak ve beyz undan uzak durarak kekler kurabiyeler yapabilirsiniz şahsen bende öyle yapmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…