akşam yemeği için çok erken değilmi açıkmazmısın hemen
öyle amaayy cnm valla alemsin güldürdün beni
bakın benden örnek alın ben daha 23 yaşındayım 2 bebişim var 13 ay var aralarında resimdekiler , oğlum 3aylıktı ikinciye gebe kaldığımda napalım kaza kurşunubelenay burarada arcak 2.ye hamile kaldığında bebeğini memeden ayırmasıda olmaz yaaburayı es geçtik ama önemli biz karışmayalım ama hamile kalana kadar emme süresi yeterliyse onuda bilemeyiz neyse hayırlısııı olsun bakalım..yaz geliyorr rtopikte patlama var bu hatunlar zayıfladıkça ya dahada çekici oldular
yaDA kocişler kıskanıyor ve kilo almalaırnı istiyorlar hamile bırakarakanca böle olur yoksa nasıl kilo alıcaklarrr
g.düş arkdaşım naptı yabana onu hatırlattı haydi bizde zayıflayalımda bziim eşlerde bi patlama çıkarsınnn ozaman belki kalırız hamileeeee
birazda özellikle erken yiyorum bende,çünki bu saatlerde akşama yakın çok ok çok acıkıyorum akşam fazla değil
ben hep açım hiç ayırt etmem zamanbirazda özellikle erken yiyorum bende,çünki bu saatlerde akşama yakın çok ok çok acıkıyorum akşam fazla değil
selam geleceğin çıtırrrr bayanları nabersiniz valla geçmişi sabahtan beri bitiremedim sabah 6dan beri geçmişi okuyorum dermişim
neyse özlemişim burayı artık kopmam green4 kız sen kimsin çıkartamadım
bakın benden örnek alın ben daha 23 yaşındayım 2 bebişim var 13 ay var aralarında resimdekiler , oğlum 3aylıktı ikinciye gebe kaldığımda napalım kaza kurşunuoğlum 6aylık olunca kestim sütten doktor kesmem gerektiğini söylemişti çünkü napalım ama olsun maşallah ikiside çok sağlıklılar maşallah ikisinede ölürüm ben ölürüm ama onlar beni hergün öldürüyorlar mecazi anlamda tabi araları yakın ikiz gibi büyütürsün ne güzel diyolarda bide bana sorsunlar oy anam oy batuhan 23 aylık gözdem 10 aylık kızımda ayaklandı artık iice çığrından çıkarıyorlar beni yardım ediiiinnnnnnnnnnn
o zaman bu saatlerde yemen kaçamak yapmanıda engellemiş olur akşamda acıkırsan salatalık falan yiyebilirsin
selam geleceğin çıtırrrr bayanları nabersiniz valla geçmişi sabahtan beri bitiremedim sabah 6dan beri geçmişi okuyorum dermişim
neyse özlemişim burayı artık kopmam green4 kız sen kimsin çıkartamadım
bakın benden örnek alın ben daha 23 yaşındayım 2 bebişim var 13 ay var aralarında resimdekiler , oğlum 3aylıktı ikinciye gebe kaldığımda napalım kaza kurşunuoğlum 6aylık olunca kestim sütten doktor kesmem gerektiğini söylemişti çünkü napalım ama olsun maşallah ikiside çok sağlıklılar maşallah ikisinede ölürüm ben ölürüm ama onlar beni hergün öldürüyorlar mecazi anlamda tabi araları yakın ikiz gibi büyütürsün ne güzel diyolarda bide bana sorsunlar oy anam oy batuhan 23 aylık gözdem 10 aylık kızımda ayaklandı artık iice çığrından çıkarıyorlar beni yardım ediiiinnnnnnnnnnn
evet yada bi tatlandırıcılı kahve keser die düşünüyorum
ay gerçektenmi zaten bensizde bişey yapamazsın sen be amannnsoyunayım daha çık olayım tanırsın belkihoşgeldin sefa geldin bende seni bekledim gelsinde beraber diyete başlayalım diye
biz gelelim hemen yardımaoyun oynarız onlarla biraz
sütle yapması yeterli bence tanıdı hafifletir hem sağlıklı hem doyurucu olur.bence tatlandırıcı kullanma kilo aldırıyomuş esmer şeker varsa eğer çok az kaşığın ucuyla atabilirsin kahvene ama tatlandırıcı kullanma
öyle amabende bugün erken yicem akşam yemeğini acıktım çok feci
bence tatlandırıcı kullanma kilo aldırıyomuş esmer şeker varsa eğer çok az kaşığın ucuyla atabilirsin kahvene ama tatlandırıcı kullanma
sütle yapması yeterli bence tanıdı hafifletir hem sağlıklı hem doyurucu olur.
benim zorlandığım tek şey hazırlamakbende çok zorlanıyorum ya ne yiceğime karar vermeye normalde eve giderdim ne bulursam yerdim ama şimdi zor oluyo gerçekten
kahve neysede ara ara tatlı canımistiyo bende gunluk bir tatlı kaşığı nutella yiyorum öğleden sonra napiiim :83:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?