6 yıllık evliyim canım 3.yılımızda bir hamilelik geçirdim 3 aylık karnımda öldü kürtaj oldum o gün bu gün hala bekliyorum gelecek diye doktor bir sorun yok diyor bakalım eylül ayında tüp bebeğe geçicez artık gelmezse yaramaz hem senin yaşın iyi daha ben 36 yaşındayım menapoza girmeden bir tane yapabilsem iyi olcak erken menapoz riskimde varbencede yap bi bebiş yaaabelenay bizde yok bari onlar yapsın gibi oldu bizmde olsun ama onlard ayapsın yaaa ben bekarken 3 derdim daha fazlasını değil tabiki eşimde 2 derdi..rabbim nasip ederde birtane olursa ki geldim 30yaşıma,hani strestense birtane olunca gerisi oluyorya hemen 2.yide düşünüyorum.tabi tedavide ilkçocuklarım ikiz olmazsa
arcak canımmm..çalışıyosun diye böle düşünüyosundur eminim,çevremde çok örnekelri var ama sende olmaz belki ama birarkadşaımda 2. olmuyor birtürlü neyaşıyacağımızı bilemeyiz,eşinin istemesindede vardır bir hayır değilmi?rabbim istetmiştir
tamam 3aylık iğne ol,eylülde başlarsın çalışmalara hem nebiliyosun hemende olacağını:44:
belenay kaçyıllık evlisn bebeğim
6 yıllık evliyim canım 3.yılımızda bir hamilelik geçirdim 3 aylık karnımda öldü kürtaj oldum o gün bu gün hala bekliyorum gelecek diye doktor bir sorun yok diyor bakalım eylül ayında tüp bebeğe geçicez artık gelmezse yaramaz hem senin yaşın iyi daha ben 36 yaşındayım menapoza girmeden bir tane yapabilsem iyi olcak erken menapoz riskimde varamaaan işte böle off kaçan kovalanır bende bıraktım peşini şimdi manken olmaya karar verdim belkim o zaman beğenir gelir sıpa
6 yıllık evliyim canım 3.yılımızda bir hamilelik geçirdim 3 aylık karnımda öldü kürtaj oldum o gün bu gün hala bekliyorum gelecek diye doktor bir sorun yok diyor bakalım eylül ayında tüp bebeğe geçicez artık gelmezse yaramaz hem senin yaşın iyi daha ben 36 yaşındayım menapoza girmeden bir tane yapabilsem iyi olcak erken menapoz riskimde varamaaan işte böle off kaçan kovalanır bende bıraktım peşini şimdi manken olmaya karar verdim belkim o zaman beğenir gelir sıpa
yokluğunda bile beğenilen kadın geldiyaz geldi ve ben balkonda bi yandan pişerken bi yandanda çay içmekteyim.inşallah benim ruhuma bedenimede kısa zamanda yaz gelir :26:
yokluğunda bile beğenilen kadın geldiyaz geldi ve ben balkonda bi yandan pişerken bi yandanda çay içmekteyim.inşallah benim ruhuma bedenimede kısa zamanda yaz gelir :26:
olcak olcak daha gençsin hem formda olcaksın hemde tatlı bebiş annesi olcaksın6 yıllık evliyim canım 3.yılımızda bir hamilelik geçirdim 3 aylık karnımda öldü kürtaj oldum o gün bu gün hala bekliyorum gelecek diye doktor bir sorun yok diyor bakalım eylül ayında tüp bebeğe geçicez artık gelmezse yaramaz hem senin yaşın iyi daha ben 36 yaşındayım menapoza girmeden bir tane yapabilsem iyi olcak erken menapoz riskimde varamaaan işte böle off kaçan kovalanır bende bıraktım peşini şimdi manken olmaya karar verdim belkim o zaman beğenir gelir sıpa
daha yaz gelmedi bana hala sonbahar kış havamdayımsüperrr negüzel yaaaburda hava sadece perşembe iydi allahtan gezidk eşimle,3günür kapalı ve arada yağmur yağdı...naptın canım?nasıl geçti?inşaallah yaz hepimize gelicek benimde haftasonu finalde sonra gelicekkkk
çay seviyorum hiç soğumadan 5 dk da tüketilecekne eziyet ediyon sende kendine
hava sıcak çay sıcak
fenalık geçirmedin mi
olcak olcak daha gençsin hem formda olcaksın hemde tatlı bebiş annesi olcaksınah tatlı bebiş deyince aklıma kendim geldim çok tatlıydım maşallah eşim tatlı bebiş der bana hala
daha yaz gelmedi bana hala sonbahar kış havamdayıminsan herkese neşe verirde kendine hiçmi vermez yoksa ben oraya buraya saçıyomda kendimemi kalmıyo burdada hava kapalı aslında ama oldukça sıcak.balkon resmen hamam gibi sen nerdeydinki havalar düzelmedi daha.hem düzelmesi sorun değilde soğuk olmasın.biz son 2 aydır ısıtıcı kullanmıyoruz cimriliğimizde ama daha geçen haftaya kadar burda kalariferler yanıyodu :26:
evet canım bu aksam bırdaha konusacagım en azından bı 3 aylık donem daha ıstıyorum cünkü:26:okudum geldim tatlım
merak ettim noldu diye
ya üzüldüm valla senin adına
eşinle oturup sakin sakin konuşmayı denesen
sonuçta bi tanesi emiyo daha
hem rahatsızlığın varmış bel fıtığı ciddi bi problem
canım benımde 2 tane hamılegın son zamanlarında asırı zorlandım topallıyodum dogumdan sonrada gecmeyınce doktora gıttım oyle cıktı ve 10 gün yatıcaksın hıc kalmıycan dedı bırde fızık tedavı 3 hafta ama nası gıdeyım bebıs yenı dogmsu kaldı oyle yanı benım azcık yürüyünce agrılar gırıyo ve bacaklarım uyusuyo 2 bacagınada vurur demsıtı zaten.bu hafta doktora gıdıcem ınsallah fızık tedavı olmak ıstıyorum belkı bıraz rahatlatır.canım geçmiş olsun yaaaaa bende de war bel fıtıgı seninki ne boyutta peki ????bende 2 tane var ama sorun olmuyo şimdi
canım haklısın olup olmayacagını allah bılır ama olma ıhtımalı de var sonucta ben onu göz ealamıyorum en azından kıs olsun bı yanı bakalım hayırlısı bırde dedıgın gıbı sadece calısıyo olmam deıl sıkıntı hem emıyor hemde ben belımden rahatsızım belkı doktor hamıle kalman sakıncalı derde ordan yırtarım bakalımbencede yap bi bebiş yaaabelenay bizde yok bari onlar yapsın gibi oldu bizmde olsun ama onlard ayapsın yaaa ben bekarken 3 derdim daha fazlasını değil tabiki eşimde 2 derdi..rabbim nasip ederde birtane olursa ki geldim 30yaşıma,hani strestense birtane olunca gerisi oluyorya hemen 2.yide düşünüyorum.tabi tedavide ilkçocuklarım ikiz olmazsa
arcak canımmm..çalışıyosun diye böle düşünüyosundur eminim,çevremde çok örnekelri var ama sende olmaz belki ama birarkadşaımda 2. olmuyor birtürlü neyaşıyacağımızı bilemeyiz,eşinin istemesindede vardır bir hayır değilmi?rabbim istetmiştir
tamam 3aylık iğne ol,eylülde başlarsın çalışmalara hem nebiliyosun hemende olacağını:44:
belenay kaçyıllık evlisn bebeğim
bişim yok rahat batıyo derler ben gibilereaynen öle tatlı bebişzaten başkaşarını güldürrüsün,yada teslli verirsin bende çok olur akıl veririm gibi amaaa kendime gelince hiç söz geçirememmm..bizde sana verelim neşe bebiş samsundayım şuanda hava açtı veee ben artık çıkıp kendimi spor atayım önce hocayla çalışıp sonna bantta yürür gelirim olur akşammm,kocişim gelmedende mantar sote yapmam lazım ,şimdi onları limonlu suya yatırdım beni bekliyeceklerr biara konuşalım neyin var seninde böylesin:26:
şuan çok kötüyüm yaaakızkardeşimi aradım onalrın orda birçocuk camdan düşmüş hemde 7.kattan,nasıl bağırşıyorlarmış tüylerim diken diken oldu..zaten çocuk büyütmek büyük marifet ya,ihmalda vardır mutlaka..benim burda komşumun kızı heryer tıtmanıyor oda evin tüm camlarının kulplarını çıkarmış..offf fena oldu tamda hazırlanıp çıkıcam,rabbim sabır versin anneye babaya
benim enküçük kardeşim ebnden 12yaş küçük kuzumu küçükken camdan düştüğünü rüyamda görmüştüm nasıl fena olmuştum ogünbugündür çookk korkarım balkonalrdan camlardan allah korusun hepinizin yavrusunu,evkazalaırna dikkat.....
olmuş ve ölmüş kim neden nasıl suçlu ihmalkar bilemicez ama sonuçta giden ve kaybedilen bi can var.Allah sabır versinşuan çok kötüyüm yaaakızkardeşimi aradım onalrın orda birçocuk camdan düşmüş hemde 7.kattan,nasıl bağırşıyorlarmış tüylerim diken diken oldu..zaten çocuk büyütmek büyük marifet ya,ihmalda vardır mutlaka..benim burda komşumun kızı heryer tıtmanıyor oda evin tüm camlarının kulplarını çıkarmış..offf fena oldu tamda hazırlanıp çıkıcam,rabbim sabır versin anneye babaya
benim enküçük kardeşim ebnden 12yaş küçük kuzumu küçükken camdan düştüğünü rüyamda görmüştüm nasıl fena olmuştum ogünbugündür çookk korkarım balkonalrdan camlardan allah korusun hepinizin yavrusunu,evkazalaırna dikkat.....
şuan çok kötüyüm yaaakızkardeşimi aradım onalrın orda birçocuk camdan düşmüş hemde 7.kattan,nasıl bağırşıyorlarmış tüylerim diken diken oldu..zaten çocuk büyütmek büyük marifet ya,ihmalda vardır mutlaka..benim burda komşumun kızı heryer tıtmanıyor oda evin tüm camlarının kulplarını çıkarmış..offf fena oldu tamda hazırlanıp çıkıcam,rabbim sabır versin anneye babaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?