70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kahve neysede ara ara tatlı canımistiyo bende gunluk bir tatlı kaşığı nutella yiyorum öğleden sonra napiiim :83:
bende bi dönem öyleydim.ozaman keçiboynuzu yiyodum kesiyodu bu isteğimi.

süte kahve girince sütün bi anlamı kalırmki
vitaminsel olarak biçoğu gidiyo kahveyle karışınca ama kahvenin acı yok ediyo süt bu yüzden şeker yerine süt daha iyi olur kanaatindeyim.benim için sorun değil ben yıllardır şeker kullanmıyorum kahvemide sütsüz acı içiyorum

evde o nutella dururken gözümün önünde pekmez cazip gelmiyo birde eskiden gunde o nutellanın 3 te 1ni yiyen ben şimdi gunluk bir tatlı kaşığıyla yetiniyorsam bu benim için buyuk basarı :81: ama sağlıklı olan pekmez o ayrı konu

ee okonuda haklısın bende öyle düşünüyordum evde abur cuburlar var dolu dolu napiyim ben pekmezi derken şimdi o pişmanlıklar hala üstümde of neymişim ben dur sanada diyim ben bir oturuşta bir bütün beyaz ekmek yerdim sonra makarnayı bile ekmeksiz yiyemezdim sonra bu makarna bulgur pirinç vs. hep akşam 22lerde bile hatta gece 12lerde yediğim olurdu birde yetmiyormuş gibi gün içinde aşırı dozda abur cubur kola yer içerdim yemezsem bir eksiklik olurdu vücüdumda ama anlıyorumki şimdi o eksiklik değil fazlalık olarak bana geri dönmüş arka arkaya 2 gebelik geçirdim birindeki kiloları veremeden diğeri oldu ve 80kg ya çıktım of ben neymişim diyorum ozamanlar keşke burasıyla tanışmış olsaydım neyse ne kaldı şurda hedefime

evet o 1 butun ekmeği bir gunde tuketmek gibi pişmanlıklar hepimizde mevcut ama bir çok diyetisyen nefsi susturmak adına akılda kalmasındansa baklavayı bile az miktarda olduğu takdirdeyiyebilirsiniz diyor inşallah hedefimize ulaşıcaz hepimiz Allahın izniyle...

hosgeldın artık evıne yerleştin sanırım güle güle otur valla masallah genede ıyı kkurtarmıssın kılo olayını bence üst üste 2 hamılelık masallah

hosgeldın artık evıne yerleştin sanırım güle güle otur valla masallah genede ıyı kkurtarmıssın kılo olayını bence üst üste 2 hamılelık masallah

evet canım yerleştim şükür valla ben ilk gebeliğimden sonra doğumdan sonra yani gayet formumdaydım tabi bilmeden kızımdan sonra bi baktım vücut almış gitmiş başını tabi doğumdan sonra emziriyorum diye homiligırtlaktım tabi olucağı bu keşke ilk doğumumdan sonra dikkat etseydim az yeseydim ozamanlar takıntılarım yoktu nasıl olsa ilk doğumdan sonra kilom gayet iiydiöyle olur sandım sanırım neyse şuan oğlumu doğurduktan 1gün sonra kucağımda bi foto çekmişim ahhh ahhh pekte formdaymışım canım sanki o ben değilim

Son düzenleme:

maşallah yaa belkıde yasının verdıgı durumdur yaa bana 2 ncı hamılelık cok zor gelıyo son zamanları cok zordu tasıyamıyordum kendımı cok kılo aldıgımdan deıl hareket zorlugundan bırde ıste yürüyemiyordum megerse fıtıktanmıs hayırlısı valla hazır dogmus cocugu verseler büyütsem daha kolay olcak sanırsam

biraz geç olsa da öğlen yemeğimi hüplettim geldim
akşamı da müsliyle geçirirsem deymeyin keyfime

kızlarrrr ben geldim ve açlıktan titriyorum duşa girmeden yarım küçük kase yoğurtla,yarım galeta götürmem lazımmmmya sporda ara öğünüm kaçıyor sadece su içiyorum bugün altınbaşak saman gibi yulaflı kepekli 4tane bisküvi yedim ama banamısın demediokadar incelerki yani anlatamammdüşündüm düşündüm birkağıt inceliğinde evet okadarrrbirazzzdannn görüşürükkk haaaa

haydi kızlar ben kaçar
mesai bitmeden gün sonu işlemlerimi yapayım
akşam benim ki surat asmazsa bi 5 dk girer menümü yazar çıkarım
yoksaaaa yarın görüşürüz

ii akşamlar kızlar ya sena abla ne zaman gelicek yoksa kaptanlığımı bıraktı
şaka şaka ya ben bişey sorucam sena abla nerdesinnnnnnnnnnnn

herkeslere selam olsun
nassınız
geçmişe şüleeeeeeee bi uzandım geldim
ama şimdi çıkmam lazım kuzularıma yemek koycam
inşşş akşam girerim
sena galiba yine kermeste trendy sen sordun sanırım
byyyyyyy

ben batıkent sen neresinden????? işimde ostimde :76:

ohh ohh ankara muhabbeti varbatıkentte teyzem oturuyorannemlerde etimesgutta..offff burnumda tüttü ankaram...24yaşıma kadar orda nefes alırken 6sene olcak samsundayımmşöyle gezsem kızılay caddelerindeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…