bende bi dönem öyleydim.ozaman keçiboynuzu yiyodum kesiyodu bu isteğimi.kahve neysede ara ara tatlı canımistiyo bende gunluk bir tatlı kaşığı nutella yiyorum öğleden sonra napiiim :83:
vitaminsel olarak biçoğu gidiyo kahveyle karışınca ama kahvenin acı yok ediyo süt bu yüzden şeker yerine süt daha iyi olur kanaatindeyim.benim için sorun değil ben yıllardır şeker kullanmıyorum kahvemide sütsüz acı içiyorumsüte kahve girince sütün bi anlamı kalırmki
ya kızlar canınız tatlı çok istediği zaman çikolata yiyorsınuz ama sonra çok pişman oluyorsunuz ben öyleydim açıkçası ama her canım istediğinde 1 veya 2tatlı kaşığı üzüm pekmezi yiyorum eser kalmıyo tatlı isteği anında gidiyo deneyin bakın ben son 6a ydır hiç abur cubur yemedim doğrusu arada aşkımın ısrarları hariç
evde o nutella dururken gözümün önünde pekmez cazip gelmiyobirde eskiden gunde o nutellanın 3 te 1ni yiyen ben şimdi gunluk bir tatlı kaşığıyla yetiniyorsam bu benim için buyuk basarı :81: ama sağlıklı olan pekmez o ayrı konu
ee okonuda haklısın bende öyle düşünüyordum evde abur cuburlar var dolu dolu napiyim ben pekmezi derken şimdi o pişmanlıklar hala üstümde of neymişim ben dur sanada diyim ben bir oturuşta bir bütün beyaz ekmek yerdim sonra makarnayı bile ekmeksiz yiyemezdim sonra bu makarna bulgur pirinç vs. hep akşam 22lerde bile hatta gece 12lerde yediğim olurdubirde yetmiyormuş gibi gün içinde aşırı dozda abur cubur kola yer içerdim yemezsem bir eksiklik olurdu vücüdumda ama anlıyorumki şimdi o eksiklik değil fazlalık olarak bana geri dönmüş arka arkaya 2 gebelik geçirdim birindeki kiloları veremeden diğeri oldu ve 80kg ya çıktım of ben neymişim diyorum ozamanlar keşke burasıyla tanışmış olsaydım neyse ne kaldı şurda hedefime
ee okonuda haklısın bende öyle düşünüyordum evde abur cuburlar var dolu dolu napiyim ben pekmezi derken şimdi o pişmanlıklar hala üstümde of neymişim ben dur sanada diyim ben bir oturuşta bir bütün beyaz ekmek yerdim sonra makarnayı bile ekmeksiz yiyemezdim sonra bu makarna bulgur pirinç vs. hep akşam 22lerde bile hatta gece 12lerde yediğim olurdubirde yetmiyormuş gibi gün içinde aşırı dozda abur cubur kola yer içerdim yemezsem bir eksiklik olurdu vücüdumda ama anlıyorumki şimdi o eksiklik değil fazlalık olarak bana geri dönmüş arka arkaya 2 gebelik geçirdim birindeki kiloları veremeden diğeri oldu ve 80kg ya çıktım of ben neymişim diyorum ozamanlar keşke burasıyla tanışmış olsaydım neyse ne kaldı şurda hedefime
hosgeldın artık evıne yerleştin sanırım güle güle oturvalla masallah genede ıyı kkurtarmıssın kılo olayını bence üst üste 2 hamılelık masallah
evet canım yerleştim şükür valla ben ilk gebeliğimden sonra doğumdan sonra yani gayet formumdaydım tabi bilmedenkzızmdan sonra bi baktım vücut almış gitmiş başını tabi doğumdan sonra emziriyorum diye homiligırtlaktım tabi olucağı bu keşke ilk doğumumdan sonra dikkat etseydim az yeseydim ozamanlar takıntılarım yoktu nasıl olsa ilk doğumdan sonra kilom gayet iiydiöyle olur sandım sanırım neyse şuan oğlumu doğurduktan 1gün sonra kucağımda bi foto çekmişim ahhh ahhh pekte formdaymışım canım sanki o ben değilim
eskişehir semalarında bulutlar çoğaldı ve yağmur esintisi başladı
sanki biraz öyle oldu.zaten salı çarşamba yağışlı diyodu hava durumundasamsun semaları da çok güneşli yağmuru oraya gönderdikkkk
:84: :84: ewet malesef ki ama ankarada hawa şuanda süper
sen ankaranın neresındesın bakiiimm
ben batıkent sen neresinden?????işimde ostimde :76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?