ALLAH yardımcıları olsun inşallah
arkadaşlar kilo çizelgesini nasıl yapıcaz ?????.
yardımcı olayım sana ticker factory weight loss a gir netten ordan birini işaretle nexti tıkla diğer şekillerden beğendiğine tıkla tekrar next şifre oluştur private datei seç weight yap kilograms yap hedef kilonu başlangıç lilonu şimdiki kilonu ve tartım günün yaz metric/s.ı yap hedef bel ölçünü şimdikini ve başlangıcı yaz tekrar next lk kutucuktaki url ile başlayan değil http ile başlayanı png de dahil olmak üzere kopyala kontrol paneline orda bilgilerinde çizelge var oraya kopyaladığını yapıştır değişiklikleri kaydet de tamamdır yinede yapamazsan aşama aşama yardımcı olurum sorun değil
sağol canım amin rabbim herkese nasip etsinayyyyy kıyamam sana allah kabine göre wersin hayatımmmmm
herşey gönlünce olsun
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hayırla VE SAĞLIKLA GELSİNDEay canım yaa,inşaallah rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat verir en kısa zamanda
inşallah canım tatlı bebiş he sevdim ben bunuolcak olcak daha gençsin hem formda olcaksın hemde tatlı bebiş annesi olcaksınah tatlı bebiş deyince aklıma kendim geldim çok tatlıydım maşallah eşim tatlı bebiş der bana hala
daha yaz gelmedi bana hala sonbahar kış havamdayıminsan herkese neşe verirde kendine hiçmi vermez yoksa ben oraya buraya saçıyomda kendimemi kalmıyo burdada hava kapalı aslında ama oldukça sıcak.balkon resmen hamam gibi sen nerdeydinki havalar düzelmedi daha.hem düzelmesi sorun değilde soğuk olmasın.biz son 2 aydır ısıtıcı kullanmıyoruz cimriliğimizde ama daha geçen haftaya kadar burda kalariferler yanıyodu :26:
eskiden her adet dönemimde ağlardım şimdi tık yok alıştımmı necanım bende eylülde 6yılım dolucakbende ilk evlendim 2ay sonra(nasıl dert emiştim erken d,ye )hamile akldım 2aylık düşük yaptım,ondan sonra 2kere erken düşük gibi şeyler başımdan geçti,ensonda ilkaşılamamd ahamiel çıktım 10gün sonra deeğrlerim düştü,kimyasaldı bende 2aşılama ve ilktüpbebektem sonra beklemedeyim enson 1yıl ara verdim 2ayönce tüp negatif,şimdi kafamı dinliyorum(sen beni anlarsın nekadar dinlemekse öyle işte:44:)...dondurlumuş bebiş adayalrımız ankarada biz samsunda birgün buluşacağız onu bekliyoruz
yaşın çook geçmemeiş inşallah tedaviye gerek kalmadan olur olmazsada tüple olur hayatımsebep bizdede yok,bende enson kandapıhtılaşma öğrendim oda 3yıl önce başak doktor testlerimi eksik yaptırmış bide sırada histereskopi var 2.tüpten önce yaptırmam şart
bencede ben hamiel kaldıkalırmda dahaz ayıftım belki bebişler zayıfolunca gelicekkk
Allah sabır versin çok büyük acıdır rabbim korusun ya çok dikkatli olmak lazımşuan çok kötüyüm yaaakızkardeşimi aradım onalrın orda birçocuk camdan düşmüş hemde 7.kattan,nasıl bağırşıyorlarmış tüylerim diken diken oldu..zaten çocuk büyütmek büyük marifet ya,ihmalda vardır mutlaka..benim burda komşumun kızı heryer tıtmanıyor oda evin tüm camlarının kulplarını çıkarmış..offf fena oldu tamda hazırlanıp çıkıcam,rabbim sabır versin anneye babaya
benim enküçük kardeşim ebnden 12yaş küçük kuzumu küçükken camdan düştüğünü rüyamda görmüştüm nasıl fena olmuştum ogünbugündür çookk korkarım balkonalrdan camlardan allah korusun hepinizin yavrusunu,evkazalaırna dikkat.....
çoook tesekkür ederimmm.benim bugun bir hafta olucak baslayalı yarın yapayım diyorum,inşallah beceririm
canlarım bugün ben
sabah : 1 dilim ekmek bi küçük küp peynir ve 1 çeri domates
ara : 2 yeşil çay
öğlen :sirkeli su sonra 2 kaşık bulgur pilavı 5 kaşık türlü 1 kase mercimek çorbası ve bi kase salata
nasıl ?????
ben çorbayı bir kase değil de 1 kepçe içiyorum. herkesin kaseleri farklı boyutta olabiliyor
bugünkü menüüümmm... şşimdiden yazıyorum ki kaçamak olmasıın
Sabah
2 dilim denge ekmeği arasına 2 dilim kaşar peyniri
Sekersiz çay
Ara
2 tane light yulaflı bisküvi
Sekersiz cay
Öğlen
3 tane küçücük zyaglı dolma
3 yk light yogurt
Ara
5-6 tane kuru üzüm
1 tane ufak hoşbeş ( regl öncesi sendromum sagolsun )
Sekersiz yeşil çay
( buraya kadar yedim)
Akşam
2 tane küçük etli dolma
3 yk yogurt
4 tane acı biberiye tursusu
yatmadan önce
2 tane kayısı
4 tane çilek
ne yesek diye düşünmekten yoğunluk yaşıyoruz sormaniye herkes susmuş herkes yoğun sanırım bugün:26:
ne yesek diye düşünmekten yoğunluk yaşıyoruz sorma
arkadaşlar aralarda elma ve bi kaç tane erik yedim,birazdan akşam yemeğimi yicem : 80 gr süzülmüş ton balığı,domates salatalık söğüş ve bir dilim ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?