70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar kilo çizelgesini nasıl yapıcaz ?????.

yardımcı olayım sana ticker factory weight loss a gir netten ordan birini işaretle nexti tıkla diğer şekillerden beğendiğine tıkla tekrar next şifre oluştur private datei seç weight yap kilograms yap hedef kilonu başlangıç lilonu şimdiki kilonu ve tartım günün yaz metric/s.ı yap hedef bel ölçünü şimdikini ve başlangıcı yaz sonra metric/sı yap boynun ilk kucuğa 1 sayısını ikinci kutucuğa kaç santimse onu yaz tekrar next ilk kutucuktaki url ile başlayan değil http ile başlayanı png de dahil olmak üzere kopyala kontrol paneline orda bilgilerinde çizelge var oraya kopyaladığını yapıştır değişiklikleri kaydet de tamamdır yinede yapamazsan aşama aşama yardımcı olurum sorun değil

Son düzenleme:

çoook tesekkür ederimmm.benim bugun bir hafta olucak baslayalı yarın yapayım diyorum,inşallah beceririm

Son düzenleme:
ayyyyy kıyamam sana allah kabine göre wersin hayatımmmmm
herşey gönlünce olsun
sağol canım amin rabbim herkese nasip etsin

ay canım yaa, inşaallah rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat verir en kısa zamanda
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hayırla VE SAĞLIKLA GELSİNDE

inşallah canım tatlı bebiş he sevdim ben bunu

eskiden her adet dönemimde ağlardım şimdi tık yok alıştımmı nekısmet canım hayırlısı hakkımızda

Allah sabır versin çok büyük acıdır rabbim korusun ya çok dikkatli olmak lazım

canlarım bugün ben

sabah : 1 dilim ekmek bi küçük küp peynir ve 1 çeri domates

ara : 2 yeşil çay

öğlen :sirkeli su sonra 2 kaşık bulgur pilavı 5 kaşık türlü 1 kase mercimek çorbası ve bi kase salata

nasıl ?????

pilav olduğu için ekmek yememen dengeli olmuş,ama bence ya türlü yada çorba olmalıydı nacizhane fikrim yinede guzel :81:

nabersiniz kızlaaaaaaaaaaar..çok yoğun bir hafta sonundan sonra burdayımmm..gidiyordur inş.kilolar.bu günki menüm...
kahvaltı domates salatalık biber(sınırsız) peynir yeşil çay
ara bir tane ceviz 5 tane antep fıstığı yeşik çay
öğle special k
ara 5 tane erik
akşam patlıcan biber közlemesi salatası

bol yeşil çay bi damacana su veeeee bu gün tekrar yürümeye başlıyorum bayramda 38 beden giymek istiyorum kaptanım mekiklerimi unutmuyorum

bugünkü menüüümmm... şşimdiden yazıyorum ki kaçamak olmasıın

Sabah
2 dilim denge ekmeği arasına 2 dilim kaşar peyniri
Sekersiz çay

Ara
2 tane light yulaflı bisküvi
Sekersiz cay

Öğlen
3 tane küçücük zyaglı dolma
3 yk light yogurt

Ara
5-6 tane kuru üzüm
1 tane ufak hoşbeş ( regl öncesi sendromum sagolsun )
Sekersiz yeşil çay

( buraya kadar yedim )

Akşam
2 tane küçük etli dolma
3 yk yogurt
4 tane acı biberiye tursusu

yatmadan önce
2 tane kayısı
4 tane çilek

süpersin bacım süper yağmur uyandı ilgi bekler öptüm hepinizi görüşürüzzzzzzzzzzzzz

arkadaşlar aralarda elma ve bi kaç tane erik yedim,birazdan akşam yemeğimi yicem : 80 gr süzülmüş ton balığı,domates salatalık söğüş ve bir dilim ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…