ohh ohh ankara muhabbeti varbatıkentte teyzem oturuyor annemlerde etimesgutta..offff burnumda tüttü ankaram...24yaşıma kadar orda nefes alırken 6sene olcak samsundayımm şöyle gezsem kızılay caddelerindeee
herkesler çıkmışneyse akşamcılar dökülür 1saat sonraa ohh spora gittim off hoca öldürdü bizi herket sayıalrı 15 yada 20ye çıktı.mekikler zaten 25er 2kez...mafoldummm:84:ama gidincede çıkamıyorum ordan buara vaktim önemli malum haftasonu sınav haftaya ayın 18ine kadar deli gibi spor yapıcam 2.evim nede olsa evimede 5dakikaa allahtan bişey olmazsa tabiki...
duşaldım yemek yaptım uzandım uyku bastı azçekirdek çitledimama az çünkü kollarım pakete zor gidip geldi eee bende aletlerle çalıştım...20ye çıkardım 2set ..7aletden düşün..delimiyim ben yaaaa
ewet ankara süper bi şehir helede memleketinse :))))
maşalaaaaaaaaahhhhhhhhhhh kız bugünüde baya dolu bitirmişsin bide ben spor yapabilsem off yürüyüşe zor çıkıyorum 2 çocukla ne yürüyüş oluyo ama
selam herkese
okul çıkışı kafeye gidip arkadaşla bişiler içtik.
ohh mis gibi gıydım pıjamamı evdeyım şimdi.pc başında...
hepinizi öpüyom.
seher cadısı msn ye nıye gelmıyonnnnnnnnnnnnn
canım senin halinden ben anlarım .güzelim çalışıyosun bi de ben ce arayı biraz aç çok bunalırsın.senin bebiş 1 yaşında benimki de 1.5.geçen reglim olmadı öldüm öldüm dirildim.çok zor güzelim yaaaa evde olsan neyse yap üst üste bak.zaten 1 çocuk kendini kurtarana kadar 7 yıl geçiyo 2çocuğa 14 yıl vermemiş olursun ama bi de iş ev çocukk sen yıpranırsın .erkeklere ne varki.seninkini bilmem ama benimki bir gece ağlayınca kalkıp bakmış değil.yine de son karar senin biraz şirretlik yap kocana duygu sömürüsü yap.canım benım evdekı laptop bozuktu şimdi tamirde bikaçgüne gelir heralde ondan haftasonu giremedim.zaten pekte vaktım olmuyor acıkcası
bence bebişleri alıştırma cısslara sonra onlarda ılerde zorluk yasamasınlar bızım gıbı ben oyel yapmaya calısıyorum cucuk kraker harıc vermıyorum abur cubur ona bıle ıcım rahat etmıyoda arabada baska türlü durmuyo aglıyo onla oyalıyoruz.
ayy kızlar nerdeyse 30 sayfa bı geçmiş 20 felanını okudum sıkıldım bı geleyım dedim sonra okurum gene
bu arada haftasonu her zamnkı gıbı cozuttum bende ama aınat ettım yıne eksıye geccem ınsallah bu cuma dabırde cts günü bende sonunda 40 beden pantolon aldım gercı lcw nin pek saymıyom kalıpları büyük ama olsun ınsallah gercek 40 bedenlerede girerim.
birde cok sıkıntılıyım yaa senaaaa benım adam da sapıttı tutturdu cocukların arasında 2 yaş olmasını ıstıyormus eylül ekim gibi kendini hazırla dedi.ben 3 aylık ıgne oluyorum bugun günü ve bana hakkımı helal etmem öbür dünyada bana nasıl hesap vercen dedibasta saka takılıyo dıye önemsemedim ama iş ciddiye bindi.ben daha adet olmadım bel fıtıgım var tedavı olmadım surda azcık bı kılo vermısım kendımı hazır hıssetmıyorum beeeennn:84::84::84:basta bende onun gıbı ıstıyrodum ama sonradan fıkrımı degıstırdım 2 yasına kadar beklemek ıstıyordum yok dıyooo napcam beeennn ya hemen hamıle kalırsam hem dedım cocuk emıyo onun hakkı nolcak kescekmıyım kes bsıey olmaz dıyo yaaa sapıttı ilk cocuk ta benım kararımı hazır olmamı beklemıs 2 ncı onun ıstedıgı zamnda olcakmıss
zayıflayıp hamile kalmadan mezun olan yok bu topikteben bu yüzden acele etmiyorum mezun olmak için
benim eşimde tatlı bebiş der banaaaaaolcak olcak daha gençsin hem formda olcaksın hemde tatlı bebiş annesi olcaksınah tatlı bebiş deyince aklıma kendim geldim çok tatlıydım maşallah eşim tatlı bebiş der bana hala
daha yaz gelmedi bana hala sonbahar kış havamdayıminsan herkese neşe verirde kendine hiçmi vermez yoksa ben oraya buraya saçıyomda kendimemi kalmıyo burdada hava kapalı aslında ama oldukça sıcak.balkon resmen hamam gibi sen nerdeydinki havalar düzelmedi daha.hem düzelmesi sorun değilde soğuk olmasın.biz son 2 aydır ısıtıcı kullanmıyoruz cimriliğimizde ama daha geçen haftaya kadar burda kalariferler yanıyodu :26:
canım katılıyorum sana Allah sabır versin.olmuş ve ölmüş kim neden nasıl suçlu ihmalkar bilemicez ama sonuçta giden ve kaybedilen bi can var.Allah sabır versin
gece gözlerimi kaparım düşüncelere dalar ya insan 3 şeyde gelir aklıma fena olurum.çok hızlı bıçak kullanırım ve en çok korktuğum şey bıçak kesiğidir içim tuhaf olur.yılanlar gelir gözümün önüne irkilirim .ve yiğenimin bi yerden düştüğü görüntüsü gelir gözümün önüne.en büyük yiğenimle çok sevişirizbi kere ona kızmışmıydım yada beni üzmüşmüydü anımsamıyorum yiğenim ben atacam kendimi camdan seni üzmeye dayanamıcam demişti camı açmaya çalışmıştı deli kız.3-4 yaşlarında bişidi.gülermisin ağlarmısın allahtan yükseklik falan yoktu ve cam bozuktu kulbu elinde kaldıydı aynı halası uçuk kaçık biraz
güzelim en iyisini yapmışın 2 sibirarada büyür.ama arcak çalışıyo bi de.selam geleceğin çıtırrrr bayanları nabersiniz valla geçmişi sabahtan beri bitiremedim sabah 6dan beri geçmişi okuyorum dermişim
neyse özlemişim burayı artık kopmam green4 kız sen kimsin çıkartamadım
bakın benden örnek alın ben daha 23 yaşındayım 2 bebişim var 13 ay var aralarında resimdekiler , oğlum 3aylıktı ikinciye gebe kaldığımda napalım kaza kurşunuoğlum 6aylık olunca kestim sütten doktor kesmem gerektiğini söylemişti çünkü napalım ama olsun maşallah ikiside çok sağlıklılar maşallah ikisinede ölürüm ben ölürüm ama onlar beni hergün öldürüyorlar mecazi anlamda tabi araları yakın ikiz gibi büyütürsün ne güzel diyolarda bide bana sorsunlar oy anam oy batuhan 23 aylık gözdem 10 aylık kızımda ayaklandı artık iice çığrından çıkarıyorlar beni yardım ediiiinnnnnnnnnnn
ben de karşıyım bu light ürünlreeeee.bi yerde okumuştum bu light ürünlere pek güvenmeyin falan diyodu kalorisi düşük gibi görünsede karbonhidrat ve sodyum bakımından diğerlerine eşit hemen hemen ve aspartam içeriyo :78nun yerine kendiniz evde çok az yağla şeker yerine meyve koyarak ve beyz undan uzak durarak kekler kurabiyeler yapabilirsiniz şahsen bende öyle yapmak istiyorum
selam herkese
okul çıkışı kafeye gidip arkadaşla bişiler içtik.
ohh mis gibi gıydım pıjamamı evdeyım şimdi.pc başında...
hepinizi öpüyom.
seher cadısı msn ye nıye gelmıyonnnnnnnnnnnnn
kızlar akşam yemeğini en son kaçta yiyorsunuz
canım 5 yada 6 ideal bence.
bencede saat 6yı geçmese daha iyi oluyorama bazen şaşırtabiliyoruz malesefff,mesela ben buakşamım geçoldu gibi ama daha bişe yemem,belki azmeyve,su,bitki çayııı
hu huuuuuuuuuuuu:92::92::92:
nasılsınız kızlar4 gunluk tatıl bıtıverdı, hepınızı ozledım vallahii
baya gecmıs birikmiştir, nası yetıscem bılemıyorummöncelikle yıne yumurta kapıya dayandı işlerim var ofiste, onları halletmem lazım:26: o zamana kadar hepınızı opuyorummm :79:
22.05.2011 Pazar menüüüüm
Sabah
5 dilim sucuk ızgara
6-7 küçük küp dilim patates kızartması
1 yumurtayla yağsız tawada yapılmış omlet
2 küp kaşar
1 küp dil peyniri
1 tane yeşil zeytin
1 çk tahin pekmez
4 tane cherry domates
Yarım salatalık
2 dilim ekmek
Ara
1 tane çikolatalı etiform
Öğlen
Izgara balık bol yeşillikle
Ekmek yok
Akşam
1 tane küçük etli dolma
1 tane küçük zyaglı dolma
3 yk yogurt
4 tane biberiye turşusu
Gece
Küçük bidene magnum ( annem kurban oliim ye dedi, kıramadımönceden kurban oliim yime derdi )
annemi gönderdim dün akşam, döndüm gariban ve yalnız halime yine
selam canım hoşgeldin bizde özledik seniKızlar selam kursum bitti geldim özlemişim topiği
kaptanım nerelerde bugün ya?
benim zorlandığım tek şey hazırlamakbu ara çok üşengeç oldum hep sena yüzünden diye diye tam üşengeç yaptı beni doyduğum şeyler belli şeyler onlar dışında yediğim şeylerle doymuyorum o yüzden üstüste tühaf tuhaf şeyler yemek zorunda kalıyorum
ya kızlar canınız tatlı çok istediği zaman çikolata yiyorsınuz ama sonra çok pişman oluyorsunuz ben öyleydim açıkçası ama her canım istediğinde 1 veya 2tatlı kaşığı üzüm pekmezi yiyorum eser kalmıyo tatlı isteği anında gidiyo deneyin bakın ben son 6 aydır hiç abur cubur yemedim doğrusu arada aşkımın ısrarları hariç
ii akşamlar kızlar ya sena abla ne zaman gelicek yoksa kaptanlığımı bıraktı
şaka şaka ya ben bişey sorucam sena abla nerdesinnnnnnnnnnnn
kızlar akşam yemeğini en son kaçta yiyorsunuz
senaaaaa slmmm tatlımmmm
selam kızlarrr
sabah erkenden hastaneye gittim..kaybolan evraklarımı çok şükür yeniden aldım sorun çıkmadan..kolonoskopi öncesi yapılacak tahlillerimi ve filmlerimi çektirdim..kan tahlilimi verdim sonucumu alıp tüm raporlarımı anestesi uzmanına onaylattım..onaydan geçmeden anestesiye almıyorlarmış..haziranın 2sinde kolonoskopiye giriyorum arkadaşlar..girmeden iki gün önce sırf sıvı beslenecekmişim..çorbalar bile tanesiz olacakmış..ne yiyip ne içicem şimdiden düşünüyorum..tahlil vereceqim için aç karnına gittim..kan verip diqer işlemleri halledene kadar 11.30 oldu saat.. kahvaltımı simit sarayında yaptım..eve öqleden sonra geldim..şu ana kadar yediklerimi hiç duymayın..hastanedede bir teyzemizi üzücü bir durumda gördüm eve gelince kendimi yemeqe verdim..yarın ve perşembe günü kurs var yani kaçamaklar çoqalacak..haftaya iyi başlamıştım ama cumaya ne olur bilmiyorum..neyse şu kolonoskopiyi hayırlısıyla atlatayım sonrasında herşey düzene girer inş..
selam kızlarrr
sabah erkenden hastaneye gittim..kaybolan evraklarımı çok şükür yeniden aldım sorun çıkmadan..kolonoskopi öncesi yapılacak tahlillerimi ve filmlerimi çektirdim..kan tahlilimi verdim sonucumu alıp tüm raporlarımı anestesi uzmanına onaylattım..onaydan geçmeden anestesiye almıyorlarmış..haziranın 2sinde kolonoskopiye giriyorum arkadaşlar..girmeden iki gün önce sırf sıvı beslenecekmişim..çorbalar bile tanesiz olacakmış..ne yiyip ne içicem şimdiden düşünüyorum..tahlil vereceqim için aç karnına gittim..kan verip diqer işlemleri halledene kadar 11.30 oldu saat.. kahvaltımı simit sarayında yaptım..eve öqleden sonra geldim..şu ana kadar yediklerimi hiç duymayın..hastanedede bir teyzemizi üzücü bir durumda gördüm eve gelince kendimi yemeqe verdim..yarın ve perşembe günü kurs var yani kaçamaklar çoqalacak..haftaya iyi başlamıştım ama cumaya ne olur bilmiyorum..neyse şu kolonoskopiyi hayırlısıyla atlatayım sonrasında herşey düzene girer inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?