70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ohh ohh ankara muhabbeti varbatıkentte teyzem oturuyorannemlerde etimesgutta..offff burnumda tüttü ankaram...24yaşıma kadar orda nefes alırken 6sene olcak samsundayımmşöyle gezsem kızılay caddelerindeee

ewet ankara süper bi şehir helede memleketinse :))))

herkesler çıkmışneyse akşamcılar dökülür 1saat sonraaohh spora gittim off hoca öldürdü bizi herket sayıalrı 15 yada 20ye çıktı.mekikler zaten 25er 2kez...mafoldummm:84:ama gidincede çıkamıyorum ordan buara vaktim önemli malum haftasonu sınavhaftaya ayın 18ine kadar deli gibi spor yapıcam 2.evim nede olsa evimede 5dakikaaallahtan bişey olmazsa tabiki...
duşaldım yemek yaptım uzandım uyku bastı azçekirdek çitledim ama az çünkü kollarım pakete zor gidip geldi eee bende aletlerle çalıştım...20ye çıkardım 2set ..7aletden düşün..delimiyim ben yaaaa

maşalaaaaaaaaahhhhhhhhhhh kız bugünüde baya dolu bitirmişsin bide ben spor yapabilsem off yürüyüşe zor çıkıyorum 2 çocukla ne yürüyüş oluyo ama

ewet ankara süper bi şehir helede memleketinse :))))

evet memleketim dışarıdan pek sevmezler,taş binaları,soğuk siyasi havası var diye ama yaşayan bilir o soğukluğun altındaki ankaranın güzelliğini,sıcaklığını...ayyy ne edebiyat yaptım ama öylee napıyımmmmseviyorummm özlüyorummm..ramazana doğru geliyorummmmmm inşaallah

maşalaaaaaaaaahhhhhhhhhhh kız bugünüde baya dolu bitirmişsin bide ben spor yapabilsem off yürüyüşe zor çıkıyorum 2 çocukla ne yürüyüş oluyo ama

hayatım sende evde benden hareketlisin yanispor ayazıldım diye yaa paramda boşa gitmesin dahabedava değilki..asıyım aradabeslenmemd tam otursa herşey tam olucak buhafta tamgazım yine ama ders çalışırken bunalıyorum bişeyler atıştırasım geliyorsabret annesi büyüsünler daha rahat olursun ama heryaşın zorluğu vardır mutlaka...sağlık olsu değilmiii

selam herkese

okul çıkışı kafeye gidip arkadaşla bişiler içtik.

ohh mis gibi gıydım pıjamamı evdeyım şimdi.pc başında...

hepinizi öpüyom.

seher cadısı msn ye nıye gelmıyonnnnnnnnnnnnn

slm hanımlarrrr
nasılsınız ne var ne yok ben açımmm yaaa bugün kısayım dedim fazlamı kısmışım neee dünün acısını çıkarıyorummm
gideyimde bi yoğurt yiyeyim bariiiii

sudemmm cadısıııı nasılsın nasıl gidiyo diyetin bu hafta seni geçmeye karar verdim haberin olsun sonra demedin demee

bende spor yaptım ama geldim geleli herşeye saldırcak gibiyim kendimi zor frenliyorum offffevet düzensiz olduda ondan hatamı anladım öğlen sıkı yemedim spordada 3saat efor harcadım nerdeyseeve gelincede böle oldu buarada mantarda çok kalori yok değilmi?yağınıda zkoydum ama:26:

canım senin halinden ben anlarım .güzelim çalışıyosun bi de ben ce arayı biraz aç çok bunalırsın.senin bebiş 1 yaşında benimki de 1.5.geçen reglim olmadı öldüm öldüm dirildim.çok zor güzelim yaaaa evde olsan neyse yap üst üste bak.zaten 1 çocuk kendini kurtarana kadar 7 yıl geçiyo 2çocuğa 14 yıl vermemiş olursun ama bi de iş ev çocukk sen yıpranırsın .erkeklere ne varki.seninkini bilmem ama benimki bir gece ağlayınca kalkıp bakmış değil.yine de son karar senin biraz şirretlik yap kocana duygu sömürüsü yap.
zayıflayıp hamile kalmadan mezun olan yok bu topikte ben bu yüzden acele etmiyorum mezun olmak için

benim eşimde tatlı bebiş der banaaaaa
canım katılıyorum sana Allah sabır versin.
güzelim en iyisini yapmışın 2 sibirarada büyür.ama arcak çalışıyo bi de.
ben de karşıyım bu light ürünlreeeee.

cadııı vakit bulamıyom anam 7 den beri okumaya çaılışıyom geçmişi.oğlum bi kaldırıyo bisiklete bindir.pencereden baktır.acıktım susadımmm.yorulduuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm

slmm kızlar yoğun bir günün sonundan merhaba herkese.yorgun uykusuz ve sinirliyimmm(kocamaaa).herkessüper bu gün döktürmüşsünüz.benim günüm de güzeldi inş bu hfta güzel bi kilo veririmmm

bencede saat 6yı geçmese daha iyi oluyorama bazen şaşırtabiliyoruz malesefff,mesela ben buakşamım geçoldu gibi ama daha bişe yemem,belki azmeyve,su,bitki çayııı

arada olur güzelim.ben de yemek hazır olmayınca sekteye uğruyorum.yada eşim yüzünden.artık tek yiyorum onu beklemiyorum

tatlım hoşgeldin nasıl geçti tatilin bize ne getirdin

kıss ne güldüm koçişe bile didimmm

Kızlar selam kursum bitti geldim özlemişim topiği
selam canım hoşgeldin bizde özledik seni

kaptanım nerelerde bugün ya?

geldim canım

bende diyorum bugün kulaklarım ne çok çınlıyo

pişşttt şşşiiiitt sessiz ol kimse duymasın ben çikolata yediqimde heçç pişman olmiyim artıkın :26:

ii akşamlar kızlar ya sena abla ne zaman gelicek yoksa kaptanlığımı bıraktı
şaka şaka ya ben bişey sorucam sena abla nerdesinnnnnnnnnnnn

geldim cnm :80: buyur sor :82:

kızlar akşam yemeğini en son kaçta yiyorsunuz

ben en geç 5te yiyorum cnm

senaaaaa slmmm tatlımmmm

selam seherim :79: nasılsın bitanem

selam kızlarrr
sabah erkenden hastaneye gittim..kaybolan evraklarımı çok şükür yeniden aldım sorun çıkmadan..kolonoskopi öncesi yapılacak tahlillerimi ve filmlerimi çektirdim..kan tahlilimi verdim sonucumu alıp tüm raporlarımı anestesi uzmanına onaylattım..onaydan geçmeden anestesiye almıyorlarmış..haziranın 2sinde kolonoskopiye giriyorum arkadaşlar..girmeden iki gün önce sırf sıvı beslenecekmişim..çorbalar bile tanesiz olacakmış..ne yiyip ne içicem şimdiden düşünüyorum..tahlil vereceqim için aç karnına gittim..kan verip diqer işlemleri halledene kadar 11.30 oldu saat.. kahvaltımı simit sarayında yaptım..eve öqleden sonra geldim..şu ana kadar yediklerimi hiç duymayın..hastanedede bir teyzemizi üzücü bir durumda gördüm eve gelince kendimi yemeqe verdim..yarın ve perşembe günü kurs var yani kaçamaklar çoqalacak..haftaya iyi başlamıştım ama cumaya ne olur bilmiyorum..neyse şu kolonoskopiyi hayırlısıyla atlatayım sonrasında herşey düzene girer inş..

benim ki karşımda oyuncağıyla oynarken hemen damladım buraya

bugün ki menümü yazayıımm
sizde yorumlayın

kahvaltı
labne peynir domates ve maydanozlu sandviç
açık şekersiz çay

arada
4-5 badem
limonlu form çayı

öğlen
hellimli salata
1 bardak ayran

arada
1 elma
yeşil çay

akşam
çok aç değildim
o yüzden
1 galeta
1 küçük kurabiye ve çay

yatmadan
yoğurt yerim sadece

çok su içmedim bugün sanırım
net bilmiyorum ama anca 1 yada1.5 litredir

bugün ki sporum iseee
kahvaltıdan önce 40 dk tempolu yürüyüş
evden çıkıp eve gelmem duş falan derken 1 saati geçmiştir hareketim

:95:
canım inş hayırlısıyla atlatırsın.tertemiz çıkar sonuçlar.yemeyi de dert etme eminim toparlarsın tatlım benim.moralini düzgün tut yeter.

canım geçmiş olsun şimdiden
hayırlısıyla atlatırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…