70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sebebi şu her tartıldığın an bu bilmem ne hormonların üst seviyede çalışmaya başlarmış heycandan ve buda senin dahada kilo almana sebep olurmuş en ideali haftada bir tartılmak canım bilgim bukadar

teşekkürler triendy21, bunu bilmiyordum iyi oldu söylediğin..

günaydın kızlar ben geldim kaptanım çok geçmiş olsun şimdiden inşallah tertemiz kurtulursun allah yardımcın olsun. dün akşam 1 kepçe ezogelin çorbası 2 yemek kaşığı semiz otu yemeği 1 tane taze soğan yedim. form çay yeşil çay ve elma sirkesi içtim.

sena abla geçen cuma yapamadım zaten ben önceki hafta 13ünde cuma günü yaptım liste bu sayfada bak istersen adım yok
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...araligindakiler-birlikte-zayifliyor-4379.html

canımıniçiiiiii bitanemmmmm bende ayın 13ündeki listeye baktım ne sen nede kardeşin o zamanda özele yada msnye bildirim yapmamışsın bu geçtiqimiz cuma bildirim yapmadıqını hatırlıyorum zaten..bende önceki cumaya baktım yani ayın 13...yok bitanem yok bildirim mildirim yapmamışsın sen bana deki 2 ay önceki listeyi çıkar ben çıkartırım çünkü kaptan olduqumundan buyana yapılan bütün bildirimleri ve listeyi ajandama düzenli olarak kaydediyorum..bunun içinde bildirim yapılmış yada yapılmamış diye net konuşabiliyorum..yani senin anlıcaqın şekilde şöyle söyliyim..son 2 haftadır bana yaptıqın hiçbir bildirim yok..en son 6 mayısta 71.5 olarak bildirim yapmışsın ve o hafta verdiqin kilo 0 mış canım

günaydın arkadaşlarr
kursa gitmeden bi bakıyım dedim çok fazla sizlere yansıtıp canınızı sıkmak istemiyorum ama son günlerde çok gerqinim.. çatıcak yer arıyorum..
(gözükmeyin gözüme bu aralar)

Kaptancım çok geçmiş olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.

inşallah canım aminn

çok geçmiş olsunnnn kaptan...

aslıııı
canım hiç görüşemedik..önceki gün yazını gördüm hatta alıntısınıda aldım ama yazamadım..dualarınıza ihtiyacım var kardeşim..ihmal etmeyin tatlım nolur

bakinim ..
kıs nerdesin sen düqün müqün bitti sen hala ortada yoksun telinde avea arayamıyorum :84::84: neyse akşam koçiş gelene kadar ses seda çıkmazsa senden onun telinden ararım tabi kafanı kırmak içinn

kursa gidiyorum kızlar akşama görüşürüz inşallah kendinize iyi bakın :79:

Son düzenleme:
Kızlar herkese güzel bir salı günü diliyorum... :82:sabah öğrencim warşu okul bi kapanamadı deliriciiiim erken kalktım saat 7 de kahlwatı ettim hemen...kahwe içiyorum şuanda ayılmak için ama iyiyim... ay dün boğaza gittik muhteşemdi
neyse ben sabah mönümü yazıyım
uyanınca 2 bardak ılık su
kahwaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 domates,1 katı yumurta, 1 dilim peynir, şekersiz kahwe:82:
sabahın seküzünde sıfat, zamir, zarf anlat pofff tatile gitmek istiyorumm ben yaaa

canımıniçiiiiii bitanemmmmm bende

inşallah sudem aminn..haftaya perşembeye denk geliyor haziranın 2sii..gerginim şu son günlerde..ne makinası kıss:26:

günaydın canım amin inşallah bebeqim
çamaşır kurutma makinesi canım.

çok çamaşır yıkarım gına geldı artık.kurutmaktan..........

Canım benim geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…