70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim canım amin inşallahh..sendemi kolonoskopiye gireceksin cnm..

canım hangi sayfada dediqin liste..senin msn bildirimlerin geç geliyor kardeşin geçendede unutmuş geç bildirdi ama listeyi sonradan düzenlemişimdir sonraki sayfalarda kontrol et aynı listeyi tekrar düzenleyip astıqım yada yenilediqim çok oluyor..eqer bildirim yapıldıysa mutlaka listeye yazarım cnm
senaaaaaaa kaptan coook gecmis olsun

çookkk teşekkür ederim cnm

:) ben 74.4 kg olarak aranıza katılmak istiyorum. benide alırmısınız aranıza ? 10 aylık evliyim geçen yıl 65 kilo ile ewlendım 10 kilo aldım veremiyorumda zayıflamak istiyorum. İnş sizde bende başarabiliriz

canım şimdi geçen haftaki bildirimleri kontrol ettim benim özelime bildirim yapmamışsın..msndende yapılmamış..muhtemelen topiqe yazmışsındır..yani bana gelen bildirim yok malesef defterdende kontrol ettim ordada yok..bildirimini özele yapmayı unutmuşsun

hoşgeldin cnm canım 10 kilonun lafımı olur sen gel hele aramıza biz sana ne 10 kilolar vediririz

gittimmmmmmmm uykum varr :84:

trendy ayrıca sena erkende yatar yani açlıktan bayılıncaya kadar uyur bile çoktannnerkendende kahvaltısını yapar,kaptan bu işte yaaaaallahım bizede geçsin bu alışkanlık rabbimmmmkolay gelsin yoğun bayantatlı rüyalarrrrrr

sena abla geçen cuma yapamadım zaten ben önceki hafta 13ünde cuma günü yaptım liste bu sayfada bak istersen adım yok
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...araligindakiler-birlikte-zayifliyor-4379.html

kılavuz nasılsın canım bu hafta kırmızı bekliyorum seni listede 20 kilo vermiş çıtırbir hatun olarak:))

inşallah canım ,bu hafta biraz asıldım ama hayırlısı bakalım
bu arada sanada çok geçmiş olsun ama kontrollerini bişey çıkmasada aksatma canım çok önemli...allah şifa versin beterinden saklasın

evet herşeyin hayırlısı...allah gönlüne göre versin cnımcımakupunktur içinde kolay gelsin diyorum bizi gelip geçicen ozaman desene kim tutar seni hadi bakalım

kızlar ben kaçtım ,malum yorgunum yarın mesai var ...hepinize iyi geceler

yeni gelen arkadaşım moonsun dı galiba vallahi link eklemeyi bilmiyom ama kızlardan bilen var birazdan görürlerse verirler...tekrar hoşgeldin canım

canım sana laf atmak yok tövbelıyım.

benı gecebılrısın ıdıia da yok artık .

senle ıddaya gırıyom sonra 1 ay sonra kılo verıyom.artık sana karşı mütevazi olcam.kendımle yarışcam.

acilen 68 olmam lazım.kocam bana makıne alcek.

tatlım hadı ıyı uykular inşalalh bişeyın cıkmıycak

20 dakıka biisklet sürdum

100 tane mekık cektım kaldı 250 borç

form çayımı içiyom

geçmiş olsun canım inşallah biirşey çıkmaz.
bugünkü menüm
sabah 1 bar rezene çayı
1bar açık şekersiz siyah çay
1 yumurta 1domates 1büyük yeşil biber 1tatlıkaşığı sıvı yağ 1 diş sarmısakla yapılmış menemen
1 kk beyaz peynir
3 siyah zeytin
1 dilim tam tahıllı buğday ekmeği

ara 1 yk menemen 1katı haşlanmış yum beyazı 1 çatal baklava
öğle 6 yk nohut 2 yk pirinç pilavı
ara 1 elma
akşam 1 kase mercimek çorbası 3 yk kuru fasulye 1 bardak ayran
ara 1 elma
menüm biraz dengesiz oldu ama evde kalan yemeklerden yedim yoksa kalanları kimse yemiyor ziyan oluyor

ara 1 yk menemen 1yumurta beyazı- çocukların kahvaltısından artan-
1 çatal antep baklavası-kayınpeder ta anteplerden getirmiş sabah kayınvalidem aradı yedinmi diye 1çatal aldım-
öğle 6 kaşık nohut yemeği 2 yk pirinç pilavı

bugünkü menüm
kalkınca 1 bardak ılık su

kahvaltı

2kk peynir
6zeytin
2d ekmek
salata
sucuklu yumurta
1 bardak çay

ara

10 erik

öğlen

bir küçük tabak bulgur pilavı+yoğurt

ara

1 salatalık
4 çilek

akşam

1kase arpacık çorbası içtim saat 8 di başka bişey yemedim

toplamda 2.5litre su içtim

bugün kaçamak diyemem ama dondurma yedim 3-4 tatlı kaşığı

ee nasıl menümmmmmmm

Son düzenleme:

olsun olsun yinede menün güzel olmuş bazen büyükleri kıramıyoruz napalım ama olan bize oluyo neyse tebrikler
artanları bende kıyamıyorum yiyorum napalım

Son düzenleme:
kızlar sık sık tartılmak iyi değil anladığım kadarıyla sebebi ne olaki..
ve ne kadar aralıkla tartılmak gerek. herkese allah rahatlık versin... iyi geceler

kızlar sık sık tartılmak iyi değil anladığım kadarıyla sebebi ne olaki..
ve ne kadar aralıkla tartılmak gerek. herkese allah rahatlık versin... iyi geceler

sebebi şu her tartıldığın an bu bilmem ne hormonların üst seviyede çalışmaya başlarmış heycandan ve buda senin dahada kilo almana sebep olurmuş en ideali haftada bir tartılmak canım bilgim bukadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…