70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar,nasılsınız
hemen menümü vereyim
uyanınca
1 bardak sade kefir içine 30 dml.keten tohumu
sabah
2 dlm.çavdar ekm.arasıkarışık tost,5-6 zeytin,söğüş salata,3 brd.çay
ara
7-8 tane fındık,1 form çay
öğle
1 pors.salçalı soslu spagetti
ara
yok
akşam
müsli ve süt
gün boyu 3,5 lt.su
SPOR
40 dk.ayakta eliptik bisiklet,30 dk.6,5 de yürüyüş,20 dk.yürüyüş bandının kemeri,15 dk.dambıllarla göğüs kol ve omuz karın hareketleri 1er set

nasılım kızlar,umarım cumaya faydasını görürüm:26::26:

tamam canım onlarda anneleri gibi olmasın.canım ben geçen ay o iğnelerden yaptırdım.kilo yapar diyolar sana yaptımı.bide bana kilo yapmadı daha kilo yapabilirmi. iğneden dolayı bir sorun yaşadınmı.benim kanamam çok oldu ve uzun sürdü.

bu arada kızlar dünden beri internet yoktu giremedim.benim hemşoda görünmüyor. hemşo nerdesin.ben yediklerimide yazayım.

sabah nesfit 2 k yoğurt.
öğlen kendim yaptım evde lahmacun ve yayla çorbası
aradada lahmacun
akşam nesfit 2 k yoğurt

nepayım kızlar adam isyanlarda eskiden bana ne güzel pastalar hamurişi yapardın şimdi yapmıyosun diyo.sıcak sıcak pişirde yeme

canım geçmiş olsun bu arada hemşoda gelmiş.nasılsın hemşo.ben kaçar kızlar koca interneti istiyor.

:95:

canım inş hayırlısıyla atlatırsın.tertemiz çıkar sonuçlar.yemeyi de dert etme eminim toparlarsın tatlım benim.moralini düzgün tut yeter.

canım geçmiş olsun şimdiden
hayırlısıyla atlatırsın inşallah

aynen benden o dediklerinden sena abla inan başım çok ağrıyo ufak kız hastaydı onla uğraştım şimdi ii gibiya bakalım neyse geçmiş olsun bomba gibi olucaksın bak gör
bu arada sana sorucam soruyu unuttum yaw heeee ben listede niye yoktum çıktımmıki diye sorcaktım ayın 13'ünde bildirim yapmıştık ama yoktu adım onu sorcaktım birde akşam 5 te yemek yiyosunda yatana kadar acıkmıyormusun napıcaz ozaman

akşamcılar gelmişşsenaa canımm çokk geçmiş olsun şimdiden..kolonoskopi neden yaptııroyosun benim gibi kabızlık falanmı?allah şifalar versin sana..
menümüde yazayımda kılavuz v.s burdayken bakalım neyorum alcam jüriden
uyanınca
ballı limonlu ılıksu
kahvaltı
1haşlanmış yumurta,3zeytin,azpeynir,söğüş salatalık,domates,,,
1dilim ekmek
ara
biberiye+yeşilçayım

öğlen yarım kase yoğurt çorba
ara:
sporda 4tane altınbaşak yulaflı kepekli bisküvi kağıt gibi ince

eve gelince
yarım küçük kase yoğurt
yarım galeta(buara beni kurtaran ara öğünüm elim ayağım titriyodu duşa girmeden yedim)
yemek yaparken:
yarım domates,1yeşil biber

akşam
mantar sote 2dilim ekmek
3şekersiz çay(hararetim vardı buakşam iyi geldi yemekte)

yarımsaatönce 5 çilek
saat 21:20 itibariyle bir orta boy şekersiz nektari
şuana kadar 2.5 litre su...
spor:1.5saat,step ,aerobik,minderde herbölgeden hareketler
40dakika bantta yürüdüm
kolaletleriyle çalıştım 20şere çıkardım 2set,mekik aletinde 50mekik

veee sonuçççbitmiş bennnnnnnsınavına 4gün kalmış bennnnn

akşamcılar gelmişşsenaa canımm çokk geçmiş olsun şimdiden..kolonoskopi neden yaptııroyosun benim gibi kabızlık falanmı?allah şifalar versin sana..
menümüde yazayımda kılavuz v.s burdayken bakalım neyorum alcam jüriden
uyanınca
ballı limonlu ılıksu
kahvaltı
1haşlanmış yumurta,3zeytin,azpeynir,söğüş salatalık,domates,,,
1dilim ekmek
ara
biberiye+yeşilçayım

öğlen yarım kase yoğurt çorba
ara:
sporda 4tane altınbaşak yulaflı kepekli bisküvi kağıt gibi ince

eve gelince
yarım küçük kase yoğurt
yarım galeta(buara beni kurtaran ara öğünüm elim ayağım titriyodu duşa girmeden yedim)
yemek yaparken:
yarım domates,1yeşil biber

akşam
mantar sote 2dilim ekmek
3şekersiz çay(hararetim vardı buakşam iyi geldi yemekte)

yarımsaatönce 5 çilek
saat 21:20 itibariyle bir orta boy şekersiz nektari
şuana kadar 2.5 litre su...
spor:1.5saat,step ,aerobik,minderde herbölgeden hareketler
40dakika bantta yürüdüm
kolaletleriyle çalıştım 20şere çıkardım 2set,mekik aletinde 50mekik

veee sonuçççbitmiş bennnnnnnsınavına 4gün kalmış bennnnn

kizlar kizzzzzzzzllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!

evet karar verdim carsamba gunu akupunktura gidecegim

Bide benim icin dua edin bir ev bulduk ins olur alariz tabi hayirlisiyla cooook heycanliyim ins hayallerim gerceklesir ama eyer ev olursa turkiyeye gelemiyorum ama olsun seneye gelirim ins tek ev olsunda degilmi

canım inş hayırlısıyla atlatırsın.tertemiz çıkar sonuçlar.yemeyi de dert etme eminim toparlarsın tatlım benim.moralini düzgün tut yeter.

teşekkür ederim seherim

çok saqol tatlım amin inşallahh

canım geçmiş olsun bu arada hemşoda gelmiş.nasılsın hemşo.ben kaçar kızlar koca interneti istiyor.

teşekkür ederim canım

çok geçmiş olsun canım listeden çıkmadın canım bu hafta özelde ve msnde bildirimin yoktu diqer haftalar hep listedeydin sen göremesen bile tatlım ben kendimi 5te yemeqe alıştırdım hatta bazen dahada erken yiyorum ama şu var ben güne erken başlıyorum sabah 7de kahvaltım bitmiş oluyor 12dede öqlen yemeqim..bu düzene göre akşam 5te akşam yemeqi çok normal..ben acıkmıyorum acıkmayı bırak yemek yemek aklıma bile gelmiyor..

teşekkür ederim seherim

çok saqol tatlım amin inşallahh

teşekkür ederim canım

çok geçmiş olsun canım listeden çıkmadın canım bu hafta özelde ve msnde bildirimin yoktu diqer haftalar hep listedeydin sen göremesen bile tatlım ben kendimi 5te yemeqe alıştırdım hatta bazen dahada erken yiyorum ama şu var ben güne erken başlıyorum sabah 7de kahvaltım bitmiş oluyor 12dede öqlen yemeqim..bu düzene göre akşam 5te akşam yemeqi çok normal..ben acıkmıyorum acıkmayı bırak yemek yemek aklıma bile gelmiyor..

çok geçmiş olsun aşkım...bak görüceksin hiç bişey çıkmıycak ve bahaneyle çekupın olmuş olucak ve patoloji sonucundan sonra topikte 3 gün 3 gece eğlence yapıcaz bitanem benim ,çok geçmiş olsun...ayrıca teyzeyede çok geçmiş olsun

her iki yenilik içinde hayırlısı olsun canım...maşallah heyecanlı bir döneme giriyorsun hahadi hayırlısı

iyi akşamlar çıtı pıtı kızlar nasılsınız az önce geldim işten ufff amma yorulmuşum he geçmişi okumadan bi mönüyü yazayım

sabah
iki dilim ekmek
peynir ,domates
maydanoz,nane

ara:
yarım incir çok tatlıydı yiyemedim hepsini
iki adet kayısı
bir adet ceviz

öğle:
iki kaşık taze fasulye
beş adet yaprak sarma

ara:
üç adet erik

akşam
beş adet yaprak sarma

ara:
iki adet kayısı
bir adet ceviz

şimdide limonlu soda içiyorum nasıl mönü kızlar

her iki yenilik içinde hayırlısı olsun canım...maşallah heyecanlı bir döneme giriyorsun hahadi hayırlısı

evet canim ablam ya öyle oldu biraz akupunktur cooook iyi bundan uc ay önce gittim acayip istah kesiyo yani dr soruyo ne yemeyi cook seviyon mesela diyosun cikolata tatli öyle biryere ine batiriyoki insanin cani hic birsekilde istemiyo istemeyi birak görünce bile red ediyosun yani osekil öyuzden bidaha gitmeyi istiyordum dun esimi kandirdim ve izini kopardim

ev isine gelince ben 55 metre kare bir evde oturuyorum eee artik kucuk geliyor bide kayinannemlerle dipdibe artik onlarin baskisida beni bunaltiyo oyuzden bu ev olursa hayatim yüzde yüz degisecek ama tabiki herseyin hayirlisi degilmi

sena geçmiş olsun canım inşallah temiz çıkar sonucun ben 2 sene önce çektirdim bu senede yaptırmam lazım ama kaçıyorum 2 ay önce gün verdiler gidemedim şimdi özelden gün alıp yaptıracağım Allah herkese şifa versin üfff çok zor ya ama sağlık için yaptırcam tekrar ğinşallah sonucu temiz çıkar canım

deryam innşallaahhhhh tatlımm lavman yapmam gerekiyormuş 1gün öncesinde ıyyyyyyyyyyy napıcam ben ya:84::84: biliyorum son zamanlarda buraya çok fazla vakit ayıramıyorum ama inanın çok yorgunum bugün full dışardaydım yarında kursa gidicem feshanemiz açılacak tabloyu teslim edicem yaz gelirken nedense bu aylarda hep bu yoqunluk oluyor neyse herşeyin hayırlısı olsun..hepinizi tek tek öpüyorum Allaha emanet olun canlarım iyigecelerr

kılavuz nasılsın canım bu hafta kırmızı bekliyorum seni listede 20 kilo vermiş çıtırbir hatun olarak:))

oh ne güzel ben 9dan önce kalkamıyorum çünkü gece kaç kere uyanıyorlar bıdıklar saolsunlar kalkıncada kahvaltı en azından bir saat geçiyo yapmam, öğle saat 2lerde oluyo akşamda en son 7de yiyebiliyorum neyse değiştirim inşallah birgün...bide sen 5ten sonra acıkmıyorum diyosun aklına gelmiyo bi uğraşınmı oluyo benim mesela çocuklar ve ev hariç uğraşım olmadığımdan acıkabiliyorum aklıma geliyo yememeye çalışıyorum o başka ama zor tutuyorum bazen
bu arada ben bildirimimi geçen hafta yapmadım tamam ama 13'ünde yapmıştım ama baktım yoktu ondan dedm neyse geçmişe mazi derler önümüzde maçlara bakalım geçen cuma 71.8dim bu hafta ona göre hesaplıycam tamam

güzel menü ama biraz fazla meyve var gibi geldi bana ben öyle gördüm yoksa ii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…