canım benım evdekı laptop bozuktu şimdi tamirde bikaçgüne gelir heralde ondan haftasonu giremedim.zaten pekte vaktım olmuyor acıkcası
bence bebişleri alıştırma cısslara sonra onlarda ılerde zorluk yasamasınlar bızım gıbı ben oyel yapmaya calısıyorum cucuk kraker harıc vermıyorum abur cubur ona bıle ıcım rahat etmıyoda arabada baska türlü durmuyo aglıyo onla oyalıyoruz.
ayy kızlar nerdeyse 30 sayfa bı geçmiş 20 felanını okudum sıkıldım bı geleyım dedim sonra okurum gene
bu arada haftasonu her zamnkı gıbı cozuttum bende ama aınat ettım yıne eksıye geccem ınsallah bu cuma dabırde cts günü bende sonunda 40 beden pantolon aldım gercı lcw nin pek saymıyom kalıpları büyük ama olsun ınsallah gercek 40 bedenlerede girerim.
birde cok sıkıntılıyım yaa senaaaa benım adam da sapıttı tutturdu cocukların arasında 2 yaş olmasını ıstıyormus eylül ekim gibi kendini hazırla dedi.ben 3 aylık ıgne oluyorum bugun günü ve bana hakkımı helal etmem öbür dünyada bana nasıl hesap vercen dedibasta saka takılıyo dıye önemsemedim ama iş ciddiye bindi.ben daha adet olmadım bel fıtıgım var tedavı olmadım surda azcık bı kılo vermısım kendımı hazır hıssetmıyorum beeeennn:84::84::84:basta bende onun gıbı ıstıyrodum ama sonradan fıkrımı degıstırdım 2 yasına kadar beklemek ıstıyordum yok dıyooo napcam beeennn ya hemen hamıle kalırsam hem dedım cocuk emıyo onun hakkı nolcak kescekmıyım kes bsıey olmaz dıyo yaaa sapıttı ilk cocuk ta benım kararımı hazır olmamı beklemıs 2 ncı onun ıstedıgı zamnda olcakmıss
selam kızlarrr
sabah erkenden hastaneye gittim..kaybolan evraklarımı çok şükür yeniden aldım sorun çıkmadan..kolonoskopi öncesi yapılacak tahlillerimi ve filmlerimi çektirdim..kan tahlilimi verdim sonucumu alıp tüm raporlarımı anestesi uzmanına onaylattım..onaydan geçmeden anestesiye almıyorlarmış..haziranın 2sinde kolonoskopiye giriyorum arkadaşlar..girmeden iki gün önce sırf sıvı beslenecekmişim..çorbalar bile tanesiz olacakmış..ne yiyip ne içicem şimdiden düşünüyorum..tahlil vereceqim için aç karnına gittim..kan verip diqer işlemleri halledene kadar 11.30 oldu saat.. kahvaltımı simit sarayında yaptım..eve öqleden sonra geldim..şu ana kadar yediklerimi hiç duymayın..hastanedede bir teyzemizi üzücü bir durumda gördüm eve gelince kendimi yemeqe verdim..yarın ve perşembe günü kurs var yani kaçamaklar çoqalacak..haftaya iyi başlamıştım ama cumaya ne olur bilmiyorum..neyse şu kolonoskopiyi hayırlısıyla atlatayım sonrasında herşey düzene girer inş..
:95:
canım inş hayırlısıyla atlatırsın.tertemiz çıkar sonuçlar.yemeyi de dert etme eminim toparlarsın tatlım benim.moralini düzgün tut yeter.
canım geçmiş olsun şimdiden
hayırlısıyla atlatırsın inşallah
canım inş hayırlısıyla atlatırsın.tertemiz çıkar sonuçlar.yemeyi de dert etme eminim toparlarsın tatlım benim.moralini düzgün tut yeter.
canım geçmiş olsun bu arada hemşoda gelmiş.nasılsın hemşo.ben kaçar kızlar koca interneti istiyor.
aynen benden o dediklerinden sena abla inan başım çok ağrıyo ufak kız hastaydı onla uğraştım şimdi ii gibiya bakalım neyse geçmiş olsun bomba gibi olucaksın bak gör
bu arada sana sorucam soruyu unuttum yaw heeee ben listede niye yoktum çıktımmıki diye sorcaktım ayın 13'ünde bildirim yapmıştık ama yoktu adım onu sorcaktım birde akşam 5 te yemek yiyosunda yatana kadar acıkmıyormusun napıcaz ozaman
canım geçmiş olsun bu arada hemşoda gelmiş.nasılsın hemşo.ben kaçar kızlar koca interneti istiyor.
aynen benden o dediklerinden sena abla inan başım çok ağrıyo ufak kız hastaydı onla uğraştım şimdi ii gibiya bakalım neyse geçmiş olsun bomba gibi olucaksın bak gör
bu arada sana sorucam soruyu unuttum yaw heeee ben listede niye yoktum çıktımmıki diye sorcaktım ayın 13'ünde bildirim yapmıştık ama yoktu adım onu sorcaktım birde akşam 5 te yemek yiyosunda yatana kadar acıkmıyormusun napıcaz ozaman
çok geçmiş olsun aşkım...bak görüceksin hiç bişey çıkmıycak ve bahaneyle çekupın olmuş olucak ve patoloji sonucundan sonra topikte 3 gün 3 gece eğlence yapıcazselam kızlarrr
sabah erkenden hastaneye gittim..kaybolan evraklarımı çok şükür yeniden aldım sorun çıkmadan..kolonoskopi öncesi yapılacak tahlillerimi ve filmlerimi çektirdim..kan tahlilimi verdim sonucumu alıp tüm raporlarımı anestesi uzmanına onaylattım..onaydan geçmeden anestesiye almıyorlarmış..haziranın 2sinde kolonoskopiye giriyorum arkadaşlar..girmeden iki gün önce sırf sıvı beslenecekmişim..çorbalar bile tanesiz olacakmış..ne yiyip ne içicem şimdiden düşünüyorum..tahlil vereceqim için aç karnına gittim..kan verip diqer işlemleri halledene kadar 11.30 oldu saat.. kahvaltımı simit sarayında yaptım..eve öqleden sonra geldim..şu ana kadar yediklerimi hiç duymayın..hastanedede bir teyzemizi üzücü bir durumda gördüm eve gelince kendimi yemeqe verdim..yarın ve perşembe günü kurs var yani kaçamaklar çoqalacak..haftaya iyi başlamıştım ama cumaya ne olur bilmiyorum..neyse şu kolonoskopiyi hayırlısıyla atlatayım sonrasında herşey düzene girer inş..
kizlar kizzzzzzzzllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!
evet karar verdim carsamba gunu akupunktura gidecegim
Bide benim icin dua edin bir ev bulduk ins olur alariz tabi hayirlisiyla cooook heycanliyim ins hayallerim gerceklesir ama eyer ev olursa turkiyeye gelemiyorum ama olsun seneye gelirim ins tek ev olsunda degilmi
her iki yenilik içinde hayırlısı olsun canım...maşallah heyecanlı bir döneme giriyorsun hahadi hayırlısı
çok geçmiş olsun aşkım...bak görüceksin hiç bişey çıkmıycak ve bahaneyle çekupın olmuş olucak ve patoloji sonucundan sonra topikte 3 gün 3 gece eğlence yapıcazbitanem benim ,çok geçmiş olsun...ayrıca teyzeyede çok geçmiş olsun
teşekkür ederim seherim
çok saqol tatlım amin inşallahh
teşekkür ederim canım
çok geçmiş olsun canımlisteden çıkmadın canım bu hafta özelde ve msnde bildirimin yoktu diqer haftalar hep listedeydin sen göremesen bile tatlım ben kendimi 5te yemeqe alıştırdım hatta bazen dahada erken yiyorum ama şu var ben güne erken başlıyorum sabah 7de kahvaltım bitmiş oluyor 12dede öqlen yemeqim..bu düzene göre akşam 5te akşam yemeqi çok normal..ben acıkmıyorum acıkmayı bırak yemek yemek aklıma bile gelmiyor..
iyi akşamlar çıtı pıtı kızlar nasılsınız az önce geldim işten ufff amma yorulmuşum he geçmişi okumadan bi mönüyü yazayım
sabah
iki dilim ekmek
peynir ,domates
maydanoz,nane
ara:
yarım incir çok tatlıydı yiyemedim hepsini
iki adet kayısı
bir adet ceviz
öğle:
iki kaşık taze fasulye
beş adet yaprak sarma
ara:
üç adet erik
akşam
beş adet yaprak sarma
ara:
iki adet kayısı
bir adet ceviz
şimdide limonlu soda içiyorum nasıl mönü kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?